plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś - dużo sił w walce z upartym Waflem
I spokoju dla Ciebie przede wszystkim.
Musia - mój M. jest zachwycony tymi domami z gotowych elementów. Codziennie mija taki jeden gdy jedzie do pracy, i za każdym razem go podziwia. I tu nie chodzi o wygląd, tylko o sposób, materiały z których jest budowany. Uważa, że raczej są to trwałe elementy, i sam na 100% zaryzykowałby żeby taki postawić.
Wosebko - dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia.Fedra, AGA 30, aisa, magdzia26, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki Laski za odgonienie odemnie bólu głowy ale okazuje się ze jednak będe musiała sie przeprosić z dentystą bo jak się okazuje moje bóle pochodzą od zęba pomimo ze to nie dokońca ząb mnie naparza tylko głowa no nic trzeba sie przemęczyć i jakoś przełamać się i iść do dentysty do którego nie nawidze chodzić bo mój próg bólu jest na minusie i do jednego zęba muszą mi dawać 3 znieczulenia bo inaczej się dotknąć nie dam...
Matko jak ja przypuszczalnie mam urodzić Dziecko no jak ja się pytam... ehhh idę bo coś osłabłam od tych przeciwbólowych czuje się jakbym na haju była masakra...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAch trochę mnie rozbawił ten Wafel tym deptaniem kapusty w beczce:-)
Próbowałam nawiązać rozmowę i co usłyszałam MILCZENIE
Na pytanie czy nie potrafi odpowiedzieć to powiedział że nie potrafi rozmawiać o problemachi bądz babo mądra
A czy daje mi szczęście to w pewnym stopniu czy sensie mi daje!!!
A na jakie ja zasługuje to nie mam pojęcia pewnie na niewielkie
A tak odejść zostać samej to z jednej strony też nie jest łatwo bo same wiecie że ja nie mam na kogo liczyć w swoim życiu a o dobrze płatną pracę to mogę liczyć jak na 3 etatach bym pracowała
Ach ech życie jak cię ugryść żeby było dobrze:/ -
Aga no nie wiem co Ci poradzić, rozum swoje, serce swoje podpowiada...na pewno nie zaszkodzi jak się za pracą porozglądasz...odłożysz pieniążki i jak będzie naprawdę źle, to będziesz miała zabezpieczenie...nikt nie podejmie za Ciebie decyzji ale w razie czego możesz przyjechać, pogadamy, pomyślimy...wiem, że to niewiele ale co ja mogę więcej?
Tulam mocno!
aisa, Rucia, AGA 30, Fedra, Sandraa, magdzia26, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aga, żadne to pocieszenie, ale powiem Ci, że Mój też jest typem, który nie umie rozmawiać o problemach "w związku". Też się nie odzywa, jakby nie słyszał, że coś do Niego mówię. Doprowadza mnie tym do szału. Kiedyś robiłam awanturę, na siłę próbowałam wymóc by ze mną rozmawiał, ale zwyczajnie zamykał się w sobie.
Teraz z reguły odpuszczam w danym momencie by się nie pokłócić bo to nie pomoże na pewno, i kombinuję, jakby tu z innej strony podejść. Albo daję kilka rozwiązań - do wyboru. Zawsze odpuszczam na kilka dni, bo wiem, że będzie o tym myślał. Czasem wróci do tematu przedstawiając swoje propozycje rozwiązania problemu, czasem zmienia front, ale nie przyznając mi racji, czasami "udajemy", że sprawy nie było, ale obydwoje zwracamy uwagę na swoje zachowanie - tak, by być lepszym (ja się nie czepiam o byle bzdety i każde słowo, On np. bardziej udziela się w domowych zajęciach, oprócz gotowania bo to zawsze Jego działka).
Ale zawsze jest grzeczny i lojalny wobec mnie.
Cześć Dziewczynki, podczytuję Was troszkę, ostatnio mi zajęć przybyło, niestety nie przy Dzieciachale dobre zajęcie nie jest złe, he he Miłego wieczoru, buziaki:)
AGA 30, Libra, Fedra, Sandraa, aisa, Rucia, magdzia26, Muska, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Ruciu, udanej randki z mężem
Gocha, przytulam :* Odpocznij i wracaj do nas!
Agafia, trzymam kciuki żeby temp nie spadła no i wiadomo co potem
No i witaj w tabelce
Kopciuszku, super, że czujesz się lepiej!!
Ilona, szczęśliwej podróży do PL i przyjemnego pobytu
Muśka, kuruj się i wracaj do zdrowia! Choć fajnie, że masz czas żeby odpocząć od pracy no i pobyć tu z nami
Aga, powodzenia w szybkim znalezieniu pracy! Mam nadzieję, że sprawy z Waflem potoczą się pozytywnie i będzie jednak dobrze!
Selenko, witaj, fajnie że masz już dostęp do netaTrzymam kciuki za dobre wyniki badań!!
Cześć Gunix
Miłego wieczoru!Rucia, AGA 30, Libra, Fedra, Sandraa, magdzia26, a-koczek, Selena, Dodi, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja… 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..11.07.2013........kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek…04.08.2013….świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża… 09.09.2013.…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu… 26.09.2013........wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola… 01.10.2013.........lubelskie
Shagga_80...........3......32lata.........synuś Igorek..15.10.2013........łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt (19.12.2013)
Plemniczka............2......29lat...........FASOLINKA……śląskie (19.01.2014)
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (26.01.2014)
Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…..FASOLINKA.….Szwecja
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA….…..pomorskie (11.05.2014)
Agafia....................3......26lat…….….17.10……….….dolnośląskie
kiti.........................11......25lat…….….20.10……….….małopolskie
a-koczek………....15 .…32lata……..26.10……………war-maz
Muska....................10…..31lat.........28.10..............dolnośląskie
Spero...................14.......23lat............02.11...................śląskie
Jeju......................10......31 lat..........02.11..................opolskie
Kfjatus...................13......26lat............02.11.NIE PRZYJDZIE.......mazowieckie
sylwia1985 ...........15....28lat ………05.11................podkarpackie
Gunia....................10......30 lat..........09.11..................podlaskie
Beata……………...11……29lat………..10.11…………mazowieckieFedra, magdzia26, Selena, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Aga no nie wiem co Ci poradzić, rozum swoje, serce swoje podpowiada...na pewno nie zaszkodzi jak się za pracą porozglądasz...odłożysz pieniążki i jak będzie naprawdę źle, to będziesz miała zabezpieczenie...nikt nie podejmie za Ciebie decyzji ale w razie czego możesz przyjechać, pogadamy, pomyślimy...wiem, że to niewiele ale co ja mogę więcej?
Tulam mocno!
Oj jeju musze w końcu wybrać się do ciebie na pogaduchyjeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:http://tvnplayer.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-2219,nie-mamy-dziecka-czyja-to-wina,S00E2219,23311.html
proszę
No już znalazłam ale dzięki
Oj trochę się rozczarowałam bo myślałam ze bardziej poważnie do tematu podejdą
Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No już znalazłam ale dzięki
Oj trochę się rozczarowałam bo myślałam ze bardziej poważnie do tematu podejdą
"Rozmowy w toku" i poważnie?
Poważnie to było 10 lat temu, a od kilku lat to jest szajs i czasem jak niechcący trafię na to w tv to się łapię za głowę i zastanawiam, skąd oni biorą ludzi do tego programu...
Sorry, jak jesteście fankami, nie chcę nikogo urazić, wypowiadam swoje zdanie bez rozwijania tematu
P.s. Ile minut gotowac zalewe octową? Z przyprawami, cebulą, czosnkiem itp. Tylko do zagotowania, czy 5-10min. by warzywa soki puściły...?
Dzięki za szybką odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 19:41
AGA 30, Fedra, Rucia, magdzia26, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...