X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś – zdrówka dla Igorka, niech szybko zdrowieje

Jeju – jak nie zajdę w ciąże przed 36 rokiem życia, to nie będę mieć dzieci… bałabym się, że mogłabym urodzić chore dziecko (a właśnie wtedy zaczyna drastycznie wzrastać prawdopodobie ństwo… ja bym się poświęciła… ale co by się stało jakby mnie i m już zabrakło? Więc żebym zaszła w ciąże przed 40-tką to musiało by być to wielki przypadek i wpadka

Muska – mój chłop tez tak ma… raz coś powie i powtarzać się nie chce, bo skoro powiedzał, że kocha, to kocha i oznajmi jak mu się zmieni… jest jeden wyjątek – powtarza to i to jaka jestem kochaną żonką, jak coś odwali i robi przepraszanie za grzechy swoje…

Muska, magdzia26, Selena, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko - daj znać, czy krew już przestała się pokazywać. Ale jesteś biedniutka, że tyle musisz przejść w oczekiwaniu na Kacperka... Najważniejsze, że na razie jest dobrze, i że u boku masz takiego wspaniałego (teraz już) męża. No i nas, oczywiście :)

Muzi - rzeczywiście widok moich dwóch bąbli razem jest nieziemski... Wczoraj wieczorem Leo zorganizował w salonie piknik, tzn. "dosiadł się" do Henia na kocyk rozłożony na podłodze i z kolcków Lego robił różne piknikowe potrawy, którymi wszystkich częstował, włącznie z Heniem :)

Ruciu, a dokąd na randkę się wybieracie? A moze ona już była..?

Shagguś - kurczę szkoda że jeszcze nie możecie wyjść, ale jak trzeba to trzeba... A jak Igorek dał popalić w nocy? Płakał, czy nie chciał się odkleić od kranika?

CIAG DALSZY NASTĄPI, bo Heń sie obudził...

Libra, magdzia26, Selena, Rucia, a-koczek, Fedra, aisa, Spero, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) Agafia kochaniutka :) jak ja sie ciesze :) bardzo bardzo Ci gratuluje :) od razu mi sie humor poprawił jakz obaczyłam u Ciebie zieloną kropeczke :)
    ja niestety zostaje wszpitalu dalej..:( nie dość ze mnie ominęła dziś wizyta lekarska...bo musiałam iść do wc i oni akurat przyszli..to się okazało że jest inny lekarz niż wczoraj..i juz dziś nie mam żadnych badań :( dziś był ordynator..a on tesciowej mówił o 2 tygodniach minimum ze tu będe..i chyba może tak być:( bo mi pielęgniarka mówiła że on lubi taki sztuczny tłok robić...:(i dużo pacjentek zostawia dłuzej..bo wtedy jest większa kasa z nfz...
    A u mnie lepiej :) twardnień brzucha prawie nie mam juz i tylko czasami plamienie malutkie...a mój gin mi dziś powiedział że zeby zagrozenie minęło to musi być minimum 3 dni czysto..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 10:22

mauysia, magdzia26, a-koczek, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus ja jeszcze chciałabyd dodac od siebie coś ;)
    uważam, że jeżeli zaczniesz pracować toi podejście twojego Wafla do Ciebie się zmieni i zacznie Cię bardziej cenić bo zobaczy, ze jesteś niezależna i że może Cie stracić i zacznie się od razu bardziej starać. W każdym razie trzymam kciuki za Ciebie i Twojego Wafelka ;) żeby wam się udało przezwyciężyć trudności i żeby to wszystko tylko umocniło wasz związek <3

Libra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojoj Selenko szkoda, że będziesz musiała zostać ale może zmieni się jeszcze ten lekarz i Cię zbadają i stwierdzą faktycznie czy musisz zostać czy nie ...i lubię posta tylko za pierwszą część <3 kochana trzymaj się dzielnie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 10:28

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaguś współczuję że musicie jeszcze zostać w szpitalu :/ ale na pewno będzie wszystko dobrze i już niedługo z Igorkiem wrócicie do domku :)

Selenko normalnie ręce opadają.... Nic się Kochana nie denerwuj tylko odpoczywaj :) A kiedy będzie ten lekarz co Ci te badania zlecił?

Aguś może faktycznie warto ten ostatni raz spróbować. Może Faktycznie Wafel coś teraz przemyśli i się troszkę ogarnie :) Muska ma rację faceci tacy są jak nie powiesz czasami czegoś wprost to nic sami nie zakumają :)
    Z drugiej strony jak Ci powiedział że nie chce mieć dziecka a to jest Twoje największe pragnienie to nie wiem czy ma to sens żebyście byli razem. Może o tym powinniście porozmawiać ?
    W każdym razie trzymam kciuki za Twoje szczęście i niezależność :)

Muzi oczywiście że będziemy jak będziesz miała chwilę słabości i nie zawahamy nakopać Ci wirtualnie :P

magdzia26, Libra, a-koczek, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu wchodze a takie wiesci ;)))))))
    Agafia gratulacje jakie piekne ted wie kreski ;)

A u mnie dzis ovu pokazało ze zostało mi 100dni do porodu ;)

Selena, Pismak, magdzia26, Agafia, Libra, a-koczek, Fedra, Sandraa, aisa, Spero, Dodi, Effcia28, Gunia lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A niewiem czy dzis wogóle będzie ten lekarz :/...bo on miał wczoraj dyżur całą dobe..i go nie ma dziś...no nic..przynajmniej do poniedziałku muszę tu zostać..
    Shaggusia mam nadzieje ze uda Wam sie wyjsc szybciutko do domku :) ucałuj Igorka od nas :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 10:36

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziękuje jeszcze raz bardzo serdecznie i każdej w podzięce ślę : *

Selenko cieszę się że mogłam wywołać uśmiech na twojej twarzy trzymaj się tam Kochana i mam nadzieję że wszytsko będzie ok i wyjdziesz z tego szpitala : ))))

Shaggunia całusy Wam ślę , trzymajcie się mocno

Selena, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wchodzę niby nigdy nic, a tu... takie rewelacje!!! Gratuluję Agafko :D :D :D Ale gruba krecha :)
    No i, co ważniejsze, szykuje się impresssska w nowym agafiowym domu, jes jes jes ;D

Oczywiście zapraszam : ))

magdzia26, Spero, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Agafia napilabym się ale zastapie alkohol mlekiem huhu

To zdrówko : ))))

magdzia26 lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyspałam się ( powiedzmy ) i wróciłam.

Mayuśka randka dopiero o 21-ej :) Kino ( idziemy na Wałęse )a co po kinie zobaczymy :P Najpierw zaliczę wizytę u lekarki.

Wsoebko jak trzeba leżeć to leż. Najważniejsza jest dzidzia, i wasze zdrowie.

Shaggi :( Strasznie mi przykro, że musicie jeszcze zostać w szpitalu. Domyślam się jaka musisz być rozgoryczona. Musisz być cierpliwa i silna :(

Muzi Zaraz Ci wyślę całą instrukcję.

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra co do porodu w wieku 36lat moja znajoma ur właśnie i bez badań genetycznych bo nie poszła synek zdrow jak ryba ....

Fedra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia no leze :)chociaz mój gin juz mi pozwolił na małe spacerki :) tylko mam zakaz chodzenia po schodach..tylko winda :)
    Agafia to gdzie ta impreska ;) ? skąd jestes?może już pisałaś a ja przegapiłam ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 10:42

Fedra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena najważniejsze że jest dobrze pani zostaje i nie jęczy bo ważne dziecko wiem że pisze się łatwo ale wiesz szpital to szpital ja mam nadzieję że wyjdziesz szybciej niż te dwa tyg ....tego ci życzę będzie dobrze

Selena, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena imprezka u ciebie na oddziale abyś smutna nie była :-):-)

Selena, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Selena imprezka u ciebie na oddziale abyś smutna nie była :-):-)
    No to zapraszam :)

Kaja lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    JEZUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DZIEWCZYNY

UDAŁÓ SIĘ wyszły mnie 2 kreski , Boże jakaś masakra cała się trzęsę ....

wiedziałam po prostu wiedziałam :)
    GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA :*

Selena, Agafia, Rucia, Pismak, a-koczek, magdzia26, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia daj znać czy warto iść na ten film bo się zastanawiam czy iść

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dolnośląskie pod Wrocławiem mieszkam

Selena, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
‹‹ 4395 4396 4397 4398 4399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ