plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagguś – zdrówka dla Igorka, niech szybko zdrowieje
Jeju – jak nie zajdę w ciąże przed 36 rokiem życia, to nie będę mieć dzieci… bałabym się, że mogłabym urodzić chore dziecko (a właśnie wtedy zaczyna drastycznie wzrastać prawdopodobie ństwo… ja bym się poświęciła… ale co by się stało jakby mnie i m już zabrakło? Więc żebym zaszła w ciąże przed 40-tką to musiało by być to wielki przypadek i wpadka
Muska – mój chłop tez tak ma… raz coś powie i powtarzać się nie chce, bo skoro powiedzał, że kocha, to kocha i oznajmi jak mu się zmieni… jest jeden wyjątek – powtarza to i to jaka jestem kochaną żonką, jak coś odwali i robi przepraszanie za grzechy swoje…
Muska, magdzia26, Selena, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
Wosebko - daj znać, czy krew już przestała się pokazywać. Ale jesteś biedniutka, że tyle musisz przejść w oczekiwaniu na Kacperka... Najważniejsze, że na razie jest dobrze, i że u boku masz takiego wspaniałego (teraz już) męża. No i nas, oczywiście
Muzi - rzeczywiście widok moich dwóch bąbli razem jest nieziemski... Wczoraj wieczorem Leo zorganizował w salonie piknik, tzn. "dosiadł się" do Henia na kocyk rozłożony na podłodze i z kolcków Lego robił różne piknikowe potrawy, którymi wszystkich częstował, włącznie z Heniem
Ruciu, a dokąd na randkę się wybieracie? A moze ona już była..?
Shagguś - kurczę szkoda że jeszcze nie możecie wyjść, ale jak trzeba to trzeba... A jak Igorek dał popalić w nocy? Płakał, czy nie chciał się odkleić od kranika?
CIAG DALSZY NASTĄPI, bo Heń sie obudził...Libra, magdzia26, Selena, Rucia, a-koczek, Fedra, aisa, Spero, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
hej
Agafia kochaniutka
jak ja sie ciesze
bardzo bardzo Ci gratuluje
od razu mi sie humor poprawił jakz obaczyłam u Ciebie zieloną kropeczke
ja niestety zostaje wszpitalu dalej..nie dość ze mnie ominęła dziś wizyta lekarska...bo musiałam iść do wc i oni akurat przyszli..to się okazało że jest inny lekarz niż wczoraj..i juz dziś nie mam żadnych badań
dziś był ordynator..a on tesciowej mówił o 2 tygodniach minimum ze tu będe..i chyba może tak być
bo mi pielęgniarka mówiła że on lubi taki sztuczny tłok robić...:(i dużo pacjentek zostawia dłuzej..bo wtedy jest większa kasa z nfz...
A u mnie lepiejtwardnień brzucha prawie nie mam juz i tylko czasami plamienie malutkie...a mój gin mi dziś powiedział że zeby zagrozenie minęło to musi być minimum 3 dni czysto..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 10:22
mauysia, magdzia26, a-koczek, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Agus ja jeszcze chciałabyd dodac od siebie coś
uważam, że jeżeli zaczniesz pracować toi podejście twojego Wafla do Ciebie się zmieni i zacznie Cię bardziej cenić bo zobaczy, ze jesteś niezależna i że może Cie stracić i zacznie się od razu bardziej starać. W każdym razie trzymam kciuki za Ciebie i Twojego Wafelkażeby wam się udało przezwyciężyć trudności i żeby to wszystko tylko umocniło wasz związek
Libra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ojoj Selenko szkoda, że będziesz musiała zostać ale może zmieni się jeszcze ten lekarz i Cię zbadają i stwierdzą faktycznie czy musisz zostać czy nie ...i lubię posta tylko za pierwszą część
kochana trzymaj się dzielnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 10:28
-
Shaguś współczuję że musicie jeszcze zostać w szpitalu
ale na pewno będzie wszystko dobrze i już niedługo z Igorkiem wrócicie do domku
Selenko normalnie ręce opadają.... Nic się Kochana nie denerwuj tylko odpoczywajA kiedy będzie ten lekarz co Ci te badania zlecił?
Aguś może faktycznie warto ten ostatni raz spróbować. Może Faktycznie Wafel coś teraz przemyśli i się troszkę ogarnieMuska ma rację faceci tacy są jak nie powiesz czasami czegoś wprost to nic sami nie zakumają
Z drugiej strony jak Ci powiedział że nie chce mieć dziecka a to jest Twoje największe pragnienie to nie wiem czy ma to sens żebyście byli razem. Może o tym powinniście porozmawiać ?
W każdym razie trzymam kciuki za Twoje szczęście i niezależność
Muzi oczywiście że będziemy jak będziesz miała chwilę słabości i nie zawahamy nakopać Ci wirtualniemagdzia26, Libra, a-koczek, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ja tu wchodze a takie wiesci
))))))
Agafia gratulacje jakie piekne ted wie kreski
A u mnie dzis ovu pokazało ze zostało mi 100dni do poroduSelena, Pismak, magdzia26, Agafia, Libra, a-koczek, Fedra, Sandraa, aisa, Spero, Dodi, Effcia28, Gunia lubią tę wiadomość
-
A niewiem czy dzis wogóle będzie ten lekarz
...bo on miał wczoraj dyżur całą dobe..i go nie ma dziś...no nic..przynajmniej do poniedziałku muszę tu zostać..
Shaggusia mam nadzieje ze uda Wam sie wyjsc szybciutko do domkuucałuj Igorka od nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 10:36
-
Kochane dziękuje jeszcze raz bardzo serdecznie i każdej w podzięce ślę : *
Selenko cieszę się że mogłam wywołać uśmiech na twojej twarzy trzymaj się tam Kochana i mam nadzieję że wszytsko będzie ok i wyjdziesz z tego szpitala : ))))
Shaggunia całusy Wam ślę , trzymajcie się mocnoSelena, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Wchodzę niby nigdy nic, a tu... takie rewelacje!!! Gratuluję Agafko
Ale gruba krecha
No i, co ważniejsze, szykuje się impresssska w nowym agafiowym domu, jes jes jes
Oczywiście zapraszam : ))magdzia26, Spero, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyspałam się ( powiedzmy ) i wróciłam.
Mayuśka randka dopiero o 21-ejKino ( idziemy na Wałęse )a co po kinie zobaczymy
Najpierw zaliczę wizytę u lekarki.
Wsoebko jak trzeba leżeć to leż. Najważniejsza jest dzidzia, i wasze zdrowie.
ShaggiStrasznie mi przykro, że musicie jeszcze zostać w szpitalu. Domyślam się jaka musisz być rozgoryczona. Musisz być cierpliwa i silna
Muzi Zaraz Ci wyślę całą instrukcję. -
Rucia no leze :)chociaz mój gin juz mi pozwolił na małe spacerki
tylko mam zakaz chodzenia po schodach..tylko winda
Agafia to gdzie ta impreska? skąd jestes?może już pisałaś a ja przegapiłam ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 10:42
Fedra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Selena najważniejsze że jest dobrze pani zostaje i nie jęczy bo ważne dziecko wiem że pisze się łatwo ale wiesz szpital to szpital ja mam nadzieję że wyjdziesz szybciej niż te dwa tyg ....tego ci życzę będzie dobrze
Selena, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:JEZUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DZIEWCZYNY
UDAŁÓ SIĘ wyszły mnie 2 kreski , Boże jakaś masakra cała się trzęsę ....
wiedziałam po prostu wiedziałam
GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA :*Selena, Agafia, Rucia, Pismak, a-koczek, magdzia26, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi