plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agafia wrote:Fedruś co jeszcze ? hsg, progesteron, tsh na początek wystarczy ? lekarz mi potem chyba da skierowanie na toksoplazmozę, cytomegalie , chlamydie na to wszytsko się chyba robi nie ?
hsg??? cyba beta hcg
ale wystarczy beta i progesteron jesli chcesz robić tsh to rozumiem ze kiedyś Ci o tym Twój lekarz wspominał...
z innymi badaniami poczekałabym na skierowanie Twojego ginaLibra, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libruś dziękuję , to to zrobię sobie w pon rano i co we wtorek rano znowu powtórzyć czy w srodę ?
Właśnie mama do mnie dzwoniła i mówie do niej mamuś zrobiłam rano test i chyba jestem w ciąży , mama się rozpłakała ja też heheheSelena, Libra, magdzia26, a-koczek, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:no właśnie tu jest problem bo w luxmedzie przez najbliższe 2 tygodnie nie ma wolnego terminu a u mnie w mieście jest w sumie jeden dent ok ale tez nie ma wolnych miejsc więc musze poczekac do poniedziałku i coś kombinować ehhh dzisiaj już nie jest tak źle więc moze wytrzymam
No tak nie ma to jak pilny przypadek i brak miejsca u lekarza...
wrrrr..
To trzymam kciuki żeby do wizyty nie było pogorszenia bólu i żeby znalazło się miejsce u lekarzaFedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:
O Ruciu, widzę, że wkroczyłaś na wyższy level - pogrubiasz teksty w swoich wpisachChcesz się przypodobac Mariuszowi..?
A ja byłam wczoraj z Henisławem na pierwszej wizycie u pediatry. Generalnie wszystko OK z tych powazniejszych spraw. Kobitka zapisała tylko specjalną maść na odparzenia na pupie i na wysypkę na twarzy, która zaatakowała Henia w poniedziałek i nie odpuszczaNo i ja muszę przestać jeść wszelki nabiał - zobaczymy czy poskutkuje...
Henix został też zważony - waży 3760 g, czyli od ostatniego pomiaru (8.10) przybierał ok. 45 g dziennie. To chyba ponad normę (standard to średnio 20-30 g dziennie), ale cóż - mam nadzieję, że nie wyhoduję małego grubaska
Odkryłam niedawno takową funkcję i szpanujęWiem, że można jeszcze zmienić kolor tekstu, ale nie będę Wam pisała oczojebnym różowym
Henio rośnie jak na drożdżachNiech rośnie duży i zdrowy chłop.
A jak u Ciebie sytuacja z karmieniem?
Fedra, magdzia26, a-koczek, Spero, Dodi, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:No tak nie ma to jak pilny przypadek i brak miejsca u lekarza...
wrrrr..
To trzymam kciuki żeby do wizyty nie było pogorszenia bólu i żeby znalazło się miejsce u lekarzaFedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki ja tylko na momet.
Agafa moje najszczersze gratulacje. Zycze teraz spokojnej ciazy.
Przepraszam was dziewczeta ze sie teeaz nie udzielam, ale nie mam narazie sily na to. Nie pujcie sie staram sie was podczytywac i kazdej zwas mocno kibicuje. Nie zapomnialam o was :*Selena, Muska, Agafia, Rucia, Sandraa, Fedra, Pismak, Libra, magdzia26, mauysia, a-koczek, Spero, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Teraz moja chwila ponarzekań... Smarkam już 3 dzień. Leci z nosa jak z wodospadu. Koszmar jakiś. Normalnie 3 dzień już. Nie pomaga spray Nasivin i woda morska Ibuprom zatoki (swoją droga fajne to, bo pod ciśnieniem i nieźle się to obsługuje). Chociaż może pomaga i bez tego to już by mnie nie było? Ileż można smarkać. Kicham do tego parę razy na godzinę. Mózg już chyba cały wysmarkałam
Na szczęście gardło w miarę daje radę, może być gorzej. Zalewam je Unibenem (to co Tantum Verde w sprayu ale o połowę tańsze). Nie ma to jak znac odpowiedniki
No a suma sumarum to pogoda odpowiada mojemu samopoczuciu. o i znowu pytam - ileż można smarkać i prychać?
Do tego zrobiłam sobie litr herbtaki i zapomniałam o niejTeraz popijam lekko tylko ciepła, ale naszprycowaną miodem i cytryną. Tak sobie siedzę, narzekam, smarkam, piję i biegam siku... Piękny dzień, nie ma co...