plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelena wrote:A jak tam sytuacja u Kopciuszka ?
Właśnie napisała do mnie smsa
Jutro wychodzi do domu, ma rozwarcie na 1 palec, musi zacząć się oszczędzać, lekarz mówił jej że dobrze by było gdyby wytrwała do 36tc. Dziś śniło jej się, że wyleciał z niej śluz zabarwiony krwią, obudziła się ze strachu, nie mogła usnąć. -
O! To daj cynk jak będziesz się tu wybierać. Może akurat będzie po południu i po pracy na kawę wyskoczę do centrum?Agafia wrote:a to nawet nie ma mowy żebym do gina do przychodni poszła ale do mojego prywatnie to się 2 tygodnie czeka tak ma dużo pacjentek . Ja jeżdże do prywatnej kliniki we Wro Centrum zdrowia " Mama i ja " mój lekarz Marcin Jędryka polecam
Agafia lubi tę wiadomość
-
Muśka ja tak ostatnio miałam..i wiesz koleżanka mi powiedziała zebym wzieła ząbek czosnku i przekroiła na pól i włozyła do kazdej dziurki :)i wiesz zadziałało pieronem
fakt ze nos troche piekł i kichałam jak szalona ale wszystko ładnie sie oczysciło i miałam spokój
Muska, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Właśnie napisała do mnie smsa
Jutro wychodzi do domu, ma rozwarcie na 1 palec, musi zacząć się oszczędzać, lekarz mówił jej że dobrze by było gdyby wytrwała do 36tc. Dziś śniło jej się, że wyleciał z niej śluz zabarwiony krwią, obudziła się ze strachu, nie mogła usnąć.zeby wszystko dobrze było i zeby dzidzia jak najdłuzej w brzuszku wytrzymała
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewoje kurować się mlekiem z miodem i czosnkiem! Czosnek to naturalny antybiotyk. Woda morska do noska, lub olejek Olbas Oil 2 krople do miski z wodą i ręcznik na głowę.
Muska, Fedra, Libra, Spero, Dodi, mauysia, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Pismaku, na pilne przypadki jest dodatkowa pula miejsc. Zawsze, w każdej przychodni, tylko o tym nigdy się nie mówi. Zadzwoń i powiedz że pilny przypadek z bólem. Na pewno gdzieś Cię wcisną. Powodzenia.
Muska ja nie potrzebuję wizyty u lekarza na całe szczęście
Chodziło o to że ostatnio po operacji jak miałam szwy "rozpuszczalne" to mi zaczęły ropieć i chciałam się umówić na pilną konsultację z lekarzem w poradni szpitala w którym mi operację robili to dzwoniłam w pon. 07.10 to Pani mi powiedziała że w pilnym trybie to zapisze mnie na pon. 14.10.poszłam prywatnie do swojego gina i ten mi szwy usunął bo były nierozpuszczalne jednak
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyAgafia wrote:Ja cały czas biore leki euthyrox n 75 mam niedoczynnośc tarczycy od 5 lat a w tym roku wyszedł mi podwyższony wynik anty TPO 106
w tym temacie tarczycowym mogłaby Ci coś plemniczka podpowiedzieć, jakie ona miała robione badania... może napisz do niej... na pewno Ci odpiszeFedra, plemniczka, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Aaa. a a ja coś o bolącym zębie myślałamPismak wrote:Muska ja nie potrzebuję wizyty u lekarza na całe szczęście
Chodziło o to że ostatnio po operacji jak miałam szwy "rozpuszczalne" to mi zaczęły ropieć i chciałam się umówić na pilną konsultację z lekarzem w poradni szpitala w którym mi operację robili to dzwoniłam w pon. 07.10 to Pani mi powiedziała że w pilnym trybie to zapisze mnie na pon. 14.10.poszłam prywatnie do swojego gina i ten mi szwy usunął bo były nierozpuszczalne jednak
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:No jakaś masakra dzwoniłam do mojego gina wyjechał na urlop następna wolna wizyta 25 listopada i co ja mam robić ... chyba będę musiała iść do kogoś innego
-
Selena wrote:Muśka ja tak ostatnio miałam..i wiesz koleżanka mi powiedziała zebym wzieła ząbek czosnku i przekroiła na pól i włozyła do kazdej dziurki :)i wiesz zadziałało pieronem
fakt ze nos troche piekł i kichałam jak szalona ale wszystko ładnie sie oczysciło i miałam spokój
-
Libra wrote:powiedz, że zaszłaś w ciążę i pilnie potrzebujesz konsultacji... moja koleżankę zapisały Panie w recepcji;P na teki tekst
-
Fedra wrote:he he he to mnie zab boli
a raczej napier...
Dobrze że do tej pracy nie poszłam, bo jak pomyślę że tam bym tak nie kumała i źle robiła, to aż strach myśleć dalej
No, jest tak jak mówię - mózg został wysmarkanymagdzia26, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość