plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agafia wrote:i nie wiem czy do nie za długo czekać ... może po prostu umówię się w siebie do kogoś żeby potwierdzić czy póki co ok wszytsko a do niego zadzwonię 4 listopada i zobaczymy
na razie na usg i tak jest za wcześnie zrób sobie po prostu betę i progesteron po dwóch dniach powtórz aby sprawdzić jak przyrasta i umówi się do kogokolwiek na pierwszy tydzień listopada na usg...
i uspokój się przywołuję Cię do porządkuAgafia, Libra, magdzia26, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Spero, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej Babeczki witam ponownie ...wpadłam na chwilę i nieco przeczytałam chyba z 2 strony raptem
Agafia gratulacje !
Mauysiu Młody w nocy budził się co godzinę na karmienie...pokarmu przez to mam aż za dużo więc chce mi rozsadzic cycki
A co do mojego przedłużającego się pobytu w Szpitalu to ja z tym nie mam problemu...byłam nieco rozczarowana ale nie załamana ani zła czy coś..ba nawet cieszę się że z powodu tego naszego niedotlenienia musieliśmy zostać do dziś bo dzięki temu o żółtaczce dowiedzieliśmy się tu na miejscu a nie jak z Kubą dopiero w domu i mieliśmy wracać do Szpitala (czego na szczęście też udało się uniknąć)..jedyne co to to,że potwornie tęsknię za Kubusiem i dla Niego chciałabym wyjśćA w ogóle to dowiedziałam się że są jakieś szanse na wyjście jutro gdyby ta bilirubina spadła jednak ładnie ...trzymajcie kciuki!
Właśnie wychodzi dziewczyna która że mną leży a która dzień później przyszła...to jak będę znów sama może będę mogła poczytać co nieco Was.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 12:42
Agafia, Libra, Rucia, Fedra, Muska, magdzia26, a-koczek, Spero, Dodi, Kfjatus, mauysia, aisa, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:na razie na usg i tak jest za wcześnie zrób sobie po prostu betę i progesteron po dwóch dniach powtórz aby sprawdzić jak przyrasta i umówi się do kogokolwiek na pierwszy tydzień listopada na usg...
i uspokój się przywołuję Cię do porządku
Dzięki Fedruś i tak zrobię ja po prostu jestem tym za bardzo zachłyśnięta i boje się żeby wszytsko było ok , tak mam panikara ze mnie trochę . Dziękuję kochana : *Fedra lubi tę wiadomość
-
Shagguś , to trzymaj się tam i zaglądaj jak tylko będziesz miała możliwość ; ) No ten Kubus Twój biedny , tęskni pewnie też za Toba bardzo , ale jeszcze dzień może dwa i pojdziecie do domku . Całe szczęście że wszystko jest dobrze : * tulam Was mocno .
Dziękuje za gratulacje nie dowierzam jeszczeShagga_80, Selena lubią tę wiadomość
-
Agafia ja też byłam na potwierdzenie ciąży u innego gina a u mojego byłam po dwóch tyg i nie robiłam beta hsg ......
ale każdy robi jak uważagratuluje jeszcze raz ....
Shagga niech mały tam się opala oby wszystko było dobrze .... -
O żesz. Ale to barbarzyński sposób jakiś ten czosnek w nosie
Myślałam że mi nos wyżre i że mi odpadnie
Napsikałam się przy tym tyle razy, że po 10 włożeniu do nosa dałam spokój. Oby tyle pomogło. W każdym razie wrażenia niezapomniane. Jak środek do udrażniania rur w nosieLibra, magdzia26, Fedra, mauysia, Selena, Rucia, Dodi, jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska ja jadlam czosnek z chlebem na zbicie temp bo miałam 40 gorączki a pinda na sorze mi powiedziała że jak gorączka będzie większa to mam jechać do lekarza rodzinnego a trafilo na swiato 1 listopada i kwitlam w domu z angina koszmar
-
Nasze szpitarki pozdrawiam serdecznie (bo zapomniałam do tej pory <biję się w piersi>, ale to przez ten wysmarkany mózg)!! Selenko Ty sobie odpoczywaj i ciesz się z plusów, że np. do pracy nie chodzisz
a Shagguś Ty też odpoczywaj i ciesz się że już Igorek się przecisnął i jest z Wami, a Kubuś poczeka na Was w domku i za niedługo będziesz miała wszystkich chłopców obok siebie ciągle
Idę sprzątać resztki czosnku w kuchniLibra, Kaja, Fedra, magdzia26, Selena, Rucia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość