X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Libruś!
    Za obie rzeczy! Dzisiaj ułożę uzasadnienie do wniosku.
    :*

Libra, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa i jeszcze jedno Muska
    pozwolenie na budowę otrzymasz na działkę mimo, że na niej będą drzewa... i to wtedy staję się uzasadnieniem do dokonania tej wycinki

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Dzięki Libruś!
    Za obie rzeczy! Dzisiaj ułożę uzasadnienie do wniosku.
    :*
    moja koleżanka powiedziała by, że przychyliłaby się do Twojego wniosku pod warunkiem dokonania nasadzeń, bo jak mówi tak czy siak drzewa te będą wycięte, to tylko kwestia czasu... ale gdyby ona prowadziła Twoją sprawę musiałabyś dokonać nasadzeń w czasie wskazanym w decyzji - bo wiesz, z niej taka sama biurwa jak ze mnie i ona jeździ na kontrolne wizje nasadzeń:D

Muska, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobitki :-)

Ależ pięknie za oknem chociaż trochę wieję i widzę że i tu wywiało wszystkie :-) :/

Muzi no chyba mogę zostawić Wafla samego chociaż wczoraj pojechałam na basen to on juz marudził a co on ma robić itp. Mały duży chłopak z niego :/
    Miłego dnia laseczki :-)
    Postanowiłam ściąć całkiem włosy na krótko :-)

Libra, Fedra, kopciuszek126, Ilona, Kfjatus, aisa, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewuszki poradzcie . Zamowilam perfum na tablica.pl oczywiscie za pobraniem za 170 zł , dlatego za pobraniem ze balam sie ze jesli wplace pieniadze to paczka nie przyjdzie. Wkurzylam sie bo po otwarciu podroba jak cholera - taka z targu za 20 zl a bylo napisane ze oryginal-zreszta rozmawialam z tym facetem i mowil ze na sto procent oryginal.Teraz nie odbiera telefonu . Co moge zrobic? no masakra co za dzien !!

no cóz mogę powiedzieć chyba tyle ze jak już coś kupowac to lepiej na allegro bo tam tranzakcje są zabezpieczone a jeśli chodzi o tablice to chyba jest tylko taka nauczka zeby takich rzeczy tam nie kupować :(

Libra, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Fedra słoneczko ty moje mnie mój gin też nie nastawiał na rezutlaty nie zapomnę jak jechałam jedna Sobotę od niego z dyżuru ,a on mi powiedział ,że poda mi nur na kolegę od niepłodności ryczałam całą drogę do domu w Aucie na światła czerwonych jak stałam ludzie się gapili jak debilke ,a widzisz jednak pomogło więc kochana tak jak Shaguniii piszę Walczyć dalej ....

Kaju jeakby to był jedyny problem to bym się tak nie martwiła ale do wyników z nasienia mojego dochodzi teraz mój progesteron i endomentrium czekam co jeszcze wyjdzie bo jak narazie odechciało mi się wszystkiego...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Libra wszystkiego dobrego kochana!!
    koczku samych dobroci równiez dla twojej córeczki
    Fedruś mam nadzieje ze po dupku twoje endo znacznie sie poprawi...
    ja tez mialam cykle gdzie endo mialam za male po owulacji... i tez bralam dupka po owulacji... do tego czerwone wino, migdaly i endo juz w nastepnym cyklu bylo grubsze. Z tym ze ja nie wstrzymywalam sie ze staraniami.

No Nam lekarz tez powiedział zeby się nie starać celowac w dni płodne ale też nie wstrzymywac się z serduszkowaniem...

Plemniś a powiedz mi Ty dupka brałaś od dnia owu czy po owu bo ja lekarza chyba nie zrozumiałam za bardzo?

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczynki...

to ze nas czytają ludzie którzy się tu w ogóle nie ujawniają jest to oczywiste zreszta juz kiedyś o tym wspominałysmy ;)

Muska i ja wylewam na Ciebie kubeł zimnej wody i w sumie na siebie tez :D

Muzi nieźle z tymi myszami...

Plemniś super ze z Kornelką wszystko ok...

no i tak nie zrobiłam notatek to i nie wiem co miałam napisac :/

Muska, Libra, plemniczka, kopciuszek126, Sandraa, Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co laseczki miałam wam coś napisać :-)
    Mój Wafel mówi że niby nie chce mieć dzieci ze mną teraz bo kryzys bo wogóle a jak ja mu powiedzialam pare dni temu ze tydzień bez seksu bo dni płodne to bzyka i bzyka :-) No to wytłumaczcie mi jak to z tymi chłopami jest :/
    (H)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 11:05

a-koczek, kopciuszek126, Ilona, Blondi22, aisa, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 Wiadra pomogły nieco ;)

Jeju, Ty jesteś dobra w ogrodzie.
    Szukam właśnie jakiś drzewek, które posadzę w zamian za te wycięte (jak pozwolą, ale muszą, więc szukam ;)). M coś wspominał, ze chciałby tuje żeby siatki od sąsiada nieco przesłonić. Mi też się podoba idea zielonej przegrody, ale konkretnych typów nie mam. Przeglądałam różne oferty żywopłotowe i tuje mogą być. Dobrze zadbane prezentują się b.ładnie.
    Masz jakieś inne pomysły na żywopłot?
    Dodam, że działeczka jest kwadratowa i od sąsiadów będę 2 boki kwadratu, drugie 2 będą od drogi. Poza tym ze względów bezpieczeństwa drzewek, przed rozpoczęciem budowy szkoda więcej sadzić, bo to rozjeżdżą, a te 2 boki przy siatce od sąsiadów chyba dadzą radę.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i miałam jeszcze coś napisac apropo kupowania na necie...

pisałam Wam ze wczorajszą wizytę u gina z cytologią i USG 4D kupiłam na gruponie i tak kilka spostrzeżeń...

-usługi medyczne trzeba dokładnie sprawdzać i najlepiej mieć potwierdzenie na maila
    -dlaczego to proste okazało sie ze USG 4D nie działa, pomimo ze doktor bardzo sie starał zeby sie uruchomiło i z tego co zrozumiałam zrobił mi zwykłe usg...
    -a ze ja jestem dość francowata zwróciłam pani w okienku uwagę żeby nie wprowadzali ludzi w błąd proponujac usługi których nie mają...
    -Pani się zaczerwieniła i zaczęła sie tłumaczyć ze grupn zrobił błąd bo miało być usg 3D a nie 4D, jakie było jej zdziwienie kiedy powiedziałam ze w takim razie powinna mnie o tym poinformowac jak do nich dzwoniłam...
    -bo dzwoniłam żeby się upewnić co i jak Pani potwierdziła ze to usg 4D ale nie dla kobiet w ciazy..
    -powiedziałam jej ze to zwykłe naciaganie klienta, bo bajeczka ze grupon się pomylił to jak dla mnie bójda na resorach...
    -uprzedziłam pania że cała sytuacja będzie opisana na forach kobiecych i to ją lekko zestresowało bo zaczeła mnie głupkowato przepraszać i mówiła ze zgłosi to pani manager ehhh

i tak więc musze napisać że wystawiam ZŁA OPINIE

ECO LAB
    Zacisze 6
    Kraków

Libra, Blondi22, Gunia, aisa, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Mój Wafel mówi że niby nie chce mieć dzieci ze mną teraz bo kryzys bo wogóle a jak ja mu powiedzialam pare dni temu ze tydzień bez seksu bo dni płodne to bzyka i bzyka :-) No to wytłumaczcie mi jak to z tymi chłopami jest :/
    (H)
    Nie dojdziesz do tego, bo to zagadka życia :P
    Chłopy działają jak małe dzieci. Trzeba do nich dużo cierpliwości, a to ciężkie jak się jest kobietą ;)
    Korzystaj z bzykania i nie gadaj o dzieciach do niego więcej. Jak wyjdzie to będzie pierwszy do nieba skakał, a jak nie to nie będziecie się kłócić. On pewno winą trochę obarcza siebie (a to faceci ciężko znoszą) i dlatego się b.denerwuje jak Ty o tym mówisz (po raz kolejny=wiercisz mu o to dziurę w brzuchu), bo odczuwa to jak atak na niego że mu się nie udaje Tobie dziecka zrobić.
    Wiemy jak jest, zrobienie dziecka to sztuka prawdziwa i magia, ale tak działają faceci właśnie...
    Nie myśl o tym i staraj się z nim tego tematu nie poruszać. Z nami dawaj ile wlezie za to :D
    Zobaczysz, że przez to będzie Wafel nie do poznania i może za jakiś czas sam to poruszy (dłuższy czas myślę).
    Buziol z Wro.

AGA 30, Libra, a-koczek, aisa, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś taki Groupon kupiłam do dentysty. Poszłam tam i się okazało że gabinet to rzeźnia jakaś. Zadzwoniłam do Grouponu ze skargą, że to się z ofertą w ogóle nie zgadza i ja tam do buzi sobie zajrzeć nie dam bo mnie jeszcze czymś zarażą i mi kasę całą zwrócili na konto.
    Oni zwykle powinni te miejsca kontrolować, jeździć tam i sprawdzać czy to się zgadza z mailem danej firmy o ich ofercie, ale nie wszyscy to robią i stąd potem takie akcje. Poza tym wiele firm zamiast promować swoje dobre usługi przez Groupon, traktuje to jak szybką i łatwą kasę od setek klientów i naciąga ludzi strasznie.
    Niestety jak skorzystałaś, to pewnie nic z tego, ale może spróbuj i zobaczysz czy coś zwrócą?
    Ja się tak jeszcze naciągnęłam na serwis rowerowy. Zrobili do kitu, ale skorzystałam, więc zostało mi tylko obsmarowani firmy w necie :/ A rower musiałam po raz drugi serwisować gdzie indziej bo się koła scentrowały dalej :/

Fedra wrote:
    a i miałam jeszcze coś napisac apropo kupowania na necie...

pisałam Wam ze wczorajszą wizytę u gina z cytologią i USG 4D kupiłam na gruponie i tak kilka spostrzeżeń...

-usługi medyczne trzeba dokładnie sprawdzać i najlepiej mieć potwierdzenie na maila
    -dlaczego to proste okazało sie ze USG 4D nie działa, pomimo ze doktor bardzo sie starał zeby sie uruchomiło i z tego co zrozumiałam zrobił mi zwykłe usg...
    -a ze ja jestem dość francowata zwróciłam pani w okienku uwagę żeby nie wprowadzali ludzi w błąd proponujac usługi których nie mają...
    -Pani się zaczerwieniła i zaczęła sie tłumaczyć ze grupn zrobił błąd bo miało być usg 3D a nie 4D, jakie było jej zdziwienie kiedy powiedziałam ze w takim razie powinna mnie o tym poinformowac jak do nich dzwoniłam...
    -bo dzwoniłam żeby się upewnić co i jak Pani potwierdziła ze to usg 4D ale nie dla kobiet w ciazy..
    -powiedziałam jej ze to zwykłe naciaganie klienta, bo bajeczka ze grupon się pomylił to jak dla mnie bójda na resorach...
    -uprzedziłam pania że cała sytuacja będzie opisana na forach kobiecych i to ją lekko zestresowało bo zaczeła mnie głupkowato przepraszać i mówiła ze zgłosi to pani manager ehhh

i tak więc musze napisać że wystawiam ZŁA OPINIE

ECO LAB
    Zacisze 6
    Kraków

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ja też się z tym borykalam i do tego u mnie nie było jajeczkowania zatrzymywały się w połowie drogi i pękały jak bańka mydlana matko ale się naryczalam ohh ale gin nie kazał się załamać .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ja kiedyś taki Groupon kupiłam do dentysty. Poszłam tam i się okazało że gabinet to rzeźnia jakaś. Zadzwoniłam do Grouponu ze skargą, że to się z ofertą w ogóle nie zgadza i ja tam do buzi sobie zajrzeć nie dam bo mnie jeszcze czymś zarażą i mi kasę całą zwrócili na konto.
    Oni zwykle powinni te miejsca kontrolować, jeździć tam i sprawdzać czy to się zgadza z mailem danej firmy o ich ofercie, ale nie wszyscy to robią i stąd potem takie akcje. Poza tym wiele firm zamiast promować swoje dobre usługi przez Groupon, traktuje to jak szybką i łatwą kasę od setek klientów i naciąga ludzi strasznie.
    Niestety jak skorzystałaś, to pewnie nic z tego, ale może spróbuj i zobaczysz czy coś zwrócą?
    Ja się tak jeszcze naciągnęłam na serwis rowerowy. Zrobili do kitu, ale skorzystałam, więc zostało mi tylko obsmarowani firmy w necie :/ A rower musiałam po raz drugi serwisować gdzie indziej bo się koła scentrowały dalej :/

Powiem tak nadrobił zła opinie super lekarz który mnie przyjał był bardzo konkretny i miły i jak tak sobie o tym rozmawialiśmy to jakoś nie miałam ochoty zrobić niczego co by mogło jemu zaszkodzić bo lekarz był super tylko to całe ECO LAB no cóz więcej tam nie pójdę ale jakby co to będe tego lekarza szukać gdzie indziej...

tak więc dla zainteresowanych z Krakowa lekarz to Tadeusz Diaków przyjmuje tez na Ujastku starszy lekarz ale naprawdę bardzo dokładny i wszystko tłumaczy usg robił mi 20 min :) ale lepiej nie iść do ECO LAB bo jakoś źle to wszystko odebrałam :/

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam na zakupy w internecie to rzadko się decyduję:-)
    A mój W to już całkiem przeciwny jest chociaż mu tlumacze że czasem dużo taniej jest :/ Tak jak teraz kupiliśmy beczkę do kiszenia kapusty w sklepie 100 zł a na aegro taka sama 57 zł i nawet z kosztami przesyłki taniej by bylo ale Wafel wolał w sklepie kupić :-) :/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i się nie przywitalam ale kultura ....witam e w słoneczny dzień na kaszubach ...

AGA 30, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Fedra ja też się z tym borykalam i do tego u mnie nie było jajeczkowania zatrzymywały się w połowie drogi i pękały jak bańka mydlana matko ale się naryczalam ohh ale gin nie kazał się załamać .....

Kaja ale ja mam owulację nawet wczoraj było widać ciałko zółte czy jak to się tam nazywa, problem w tym ze moje endometrium jest tak cienkie ze nie pomaga to w zagnieżdzeniu a jeśli już sie zagnieżdzi to nie utrzyma ono tej ciaży, do tego niski progesteron który jak widac z mojej ciaży nawet lekami nie dało sie podnieść... no cóż jeśli do tego dołoży się niskie parametry nasienia mamy za duzo problemów jak na jedna parę małżeńska...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    (H)
    moim zdaniem to nie chodzi, że on nie chce mieć z Tobą dzieci... chce mieć z Tobą dzieci, ale boi się o finanse... skoro mówi, że nie chce teraz, bo kryzys... jak każdy porządny facet pragnie zapewnić godziwy byt swojej rodzinie, a tym bardziej jak pojawia się dziecko

tak to lakoniczne stwierdzenie odebrałam

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    moim zdaniem to nie chodzi, że on nie chce mieć z Tobą dzieci... chce mieć z Tobą dzieci, ale boi się o finanse... skoro mówi, że nie chce teraz, bo kryzys... jak każdy porządny facet pragnie zapewnić godziwy byt swojej rodzinie, a tym bardziej jak pojawia się dziecko

tak to lakoniczne stwierdzenie odebrałam

O finanse to on się raczej nie martwi bo on dość dobrze zarabia czasami na miesiąc i 8 tys potrafi wyciągnąć jak jest pora letnia to na budowach robota wrze :-)
    Mi sie wydaje że takie głupie gadanie jest po to żeby zranić drugą osobę jak się już nie ma argumentów :/
    Ach ci faceci :/ Pas wąskie drzwi , lać i patrzeć czy równo puchnie :-)

‹‹ 4429 4430 4431 4432 4433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ