plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Dzięki Libruś!
Za obie rzeczy! Dzisiaj ułożę uzasadnienie do wniosku.
:*Muska, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobitki
Ależ pięknie za oknem chociaż trochę wieję i widzę że i tu wywiało wszystkie
Muzi no chyba mogę zostawić Wafla samego chociaż wczoraj pojechałam na basen to on juz marudził a co on ma robić itp. Mały duży chłopak z niego
Miłego dnia laseczki
Postanowiłam ściąć całkiem włosy na krótko
Libra, Fedra, kopciuszek126, Ilona, Kfjatus, aisa, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dziewuszki poradzcie . Zamowilam perfum na tablica.pl oczywiscie za pobraniem za 170 zł , dlatego za pobraniem ze balam sie ze jesli wplace pieniadze to paczka nie przyjdzie. Wkurzylam sie bo po otwarciu podroba jak cholera - taka z targu za 20 zl a bylo napisane ze oryginal-zreszta rozmawialam z tym facetem i mowil ze na sto procent oryginal.Teraz nie odbiera telefonu . Co moge zrobic? no masakra co za dzien !!
no cóz mogę powiedzieć chyba tyle ze jak już coś kupowac to lepiej na allegro bo tam tranzakcje są zabezpieczone a jeśli chodzi o tablice to chyba jest tylko taka nauczka zeby takich rzeczy tam nie kupowaćLibra, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja wrote:Fedra słoneczko ty moje mnie mój gin też nie nastawiał na rezutlaty nie zapomnę jak jechałam jedna Sobotę od niego z dyżuru ,a on mi powiedział ,że poda mi nur na kolegę od niepłodności ryczałam całą drogę do domu w Aucie na światła czerwonych jak stałam ludzie się gapili jak debilke ,a widzisz jednak pomogło więc kochana tak jak Shaguniii piszę Walczyć dalej ....
Kaju jeakby to był jedyny problem to bym się tak nie martwiła ale do wyników z nasienia mojego dochodzi teraz mój progesteron i endomentrium czekam co jeszcze wyjdzie bo jak narazie odechciało mi się wszystkiego...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:Libra wszystkiego dobrego kochana!!
koczku samych dobroci równiez dla twojej córeczki
Fedruś mam nadzieje ze po dupku twoje endo znacznie sie poprawi...
ja tez mialam cykle gdzie endo mialam za male po owulacji... i tez bralam dupka po owulacji... do tego czerwone wino, migdaly i endo juz w nastepnym cyklu bylo grubsze. Z tym ze ja nie wstrzymywalam sie ze staraniami.
No Nam lekarz tez powiedział zeby się nie starać celowac w dni płodne ale też nie wstrzymywac się z serduszkowaniem...
Plemniś a powiedz mi Ty dupka brałaś od dnia owu czy po owu bo ja lekarza chyba nie zrozumiałam za bardzo?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry Dziewczynki...
to ze nas czytają ludzie którzy się tu w ogóle nie ujawniają jest to oczywiste zreszta juz kiedyś o tym wspominałysmy
Muska i ja wylewam na Ciebie kubeł zimnej wody i w sumie na siebie tez
Muzi nieźle z tymi myszami...
Plemniś super ze z Kornelką wszystko ok...
no i tak nie zrobiłam notatek to i nie wiem co miałam napisacMuska, Libra, plemniczka, kopciuszek126, Sandraa, Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWiecie co laseczki miałam wam coś napisać
Mój Wafel mówi że niby nie chce mieć dzieci ze mną teraz bo kryzys bo wogóle a jak ja mu powiedzialam pare dni temu ze tydzień bez seksu bo dni płodne to bzyka i bzykaNo to wytłumaczcie mi jak to z tymi chłopami jest
(H)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 11:05
a-koczek, kopciuszek126, Ilona, Blondi22, aisa, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość
-
2 Wiadra pomogły nieco
Jeju, Ty jesteś dobra w ogrodzie.
Szukam właśnie jakiś drzewek, które posadzę w zamian za te wycięte (jak pozwolą, ale muszą, więc szukam). M coś wspominał, ze chciałby tuje żeby siatki od sąsiada nieco przesłonić. Mi też się podoba idea zielonej przegrody, ale konkretnych typów nie mam. Przeglądałam różne oferty żywopłotowe i tuje mogą być. Dobrze zadbane prezentują się b.ładnie.
Masz jakieś inne pomysły na żywopłot?
Dodam, że działeczka jest kwadratowa i od sąsiadów będę 2 boki kwadratu, drugie 2 będą od drogi. Poza tym ze względów bezpieczeństwa drzewek, przed rozpoczęciem budowy szkoda więcej sadzić, bo to rozjeżdżą, a te 2 boki przy siatce od sąsiadów chyba dadzą radę. -
a i miałam jeszcze coś napisac apropo kupowania na necie...
pisałam Wam ze wczorajszą wizytę u gina z cytologią i USG 4D kupiłam na gruponie i tak kilka spostrzeżeń...
-usługi medyczne trzeba dokładnie sprawdzać i najlepiej mieć potwierdzenie na maila
-dlaczego to proste okazało sie ze USG 4D nie działa, pomimo ze doktor bardzo sie starał zeby sie uruchomiło i z tego co zrozumiałam zrobił mi zwykłe usg...
-a ze ja jestem dość francowata zwróciłam pani w okienku uwagę żeby nie wprowadzali ludzi w błąd proponujac usługi których nie mają...
-Pani się zaczerwieniła i zaczęła sie tłumaczyć ze grupn zrobił błąd bo miało być usg 3D a nie 4D, jakie było jej zdziwienie kiedy powiedziałam ze w takim razie powinna mnie o tym poinformowac jak do nich dzwoniłam...
-bo dzwoniłam żeby się upewnić co i jak Pani potwierdziła ze to usg 4D ale nie dla kobiet w ciazy..
-powiedziałam jej ze to zwykłe naciaganie klienta, bo bajeczka ze grupon się pomylił to jak dla mnie bójda na resorach...
-uprzedziłam pania że cała sytuacja będzie opisana na forach kobiecych i to ją lekko zestresowało bo zaczeła mnie głupkowato przepraszać i mówiła ze zgłosi to pani manager ehhh
i tak więc musze napisać że wystawiam ZŁA OPINIE
ECO LAB
Zacisze 6
KrakówLibra, Blondi22, Gunia, aisa, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Wiecie co laseczki miałam wam coś napisać
Mój Wafel mówi że niby nie chce mieć dzieci ze mną teraz bo kryzys bo wogóle a jak ja mu powiedzialam pare dni temu ze tydzień bez seksu bo dni płodne to bzyka i bzykaNo to wytłumaczcie mi jak to z tymi chłopami jest
(H)
Chłopy działają jak małe dzieci. Trzeba do nich dużo cierpliwości, a to ciężkie jak się jest kobietą
Korzystaj z bzykania i nie gadaj o dzieciach do niego więcej. Jak wyjdzie to będzie pierwszy do nieba skakał, a jak nie to nie będziecie się kłócić. On pewno winą trochę obarcza siebie (a to faceci ciężko znoszą) i dlatego się b.denerwuje jak Ty o tym mówisz (po raz kolejny=wiercisz mu o to dziurę w brzuchu), bo odczuwa to jak atak na niego że mu się nie udaje Tobie dziecka zrobić.
Wiemy jak jest, zrobienie dziecka to sztuka prawdziwa i magia, ale tak działają faceci właśnie...
Nie myśl o tym i staraj się z nim tego tematu nie poruszać. Z nami dawaj ile wlezie za to
Zobaczysz, że przez to będzie Wafel nie do poznania i może za jakiś czas sam to poruszy (dłuższy czas myślę).
Buziol z Wro.AGA 30, Libra, a-koczek, aisa, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Ja kiedyś taki Groupon kupiłam do dentysty. Poszłam tam i się okazało że gabinet to rzeźnia jakaś. Zadzwoniłam do Grouponu ze skargą, że to się z ofertą w ogóle nie zgadza i ja tam do buzi sobie zajrzeć nie dam bo mnie jeszcze czymś zarażą i mi kasę całą zwrócili na konto.
Oni zwykle powinni te miejsca kontrolować, jeździć tam i sprawdzać czy to się zgadza z mailem danej firmy o ich ofercie, ale nie wszyscy to robią i stąd potem takie akcje. Poza tym wiele firm zamiast promować swoje dobre usługi przez Groupon, traktuje to jak szybką i łatwą kasę od setek klientów i naciąga ludzi strasznie.
Niestety jak skorzystałaś, to pewnie nic z tego, ale może spróbuj i zobaczysz czy coś zwrócą?
Ja się tak jeszcze naciągnęłam na serwis rowerowy. Zrobili do kitu, ale skorzystałam, więc zostało mi tylko obsmarowani firmy w necieA rower musiałam po raz drugi serwisować gdzie indziej bo się koła scentrowały dalej
Fedra wrote:a i miałam jeszcze coś napisac apropo kupowania na necie...
pisałam Wam ze wczorajszą wizytę u gina z cytologią i USG 4D kupiłam na gruponie i tak kilka spostrzeżeń...
-usługi medyczne trzeba dokładnie sprawdzać i najlepiej mieć potwierdzenie na maila
-dlaczego to proste okazało sie ze USG 4D nie działa, pomimo ze doktor bardzo sie starał zeby sie uruchomiło i z tego co zrozumiałam zrobił mi zwykłe usg...
-a ze ja jestem dość francowata zwróciłam pani w okienku uwagę żeby nie wprowadzali ludzi w błąd proponujac usługi których nie mają...
-Pani się zaczerwieniła i zaczęła sie tłumaczyć ze grupn zrobił błąd bo miało być usg 3D a nie 4D, jakie było jej zdziwienie kiedy powiedziałam ze w takim razie powinna mnie o tym poinformowac jak do nich dzwoniłam...
-bo dzwoniłam żeby się upewnić co i jak Pani potwierdziła ze to usg 4D ale nie dla kobiet w ciazy..
-powiedziałam jej ze to zwykłe naciaganie klienta, bo bajeczka ze grupon się pomylił to jak dla mnie bójda na resorach...
-uprzedziłam pania że cała sytuacja będzie opisana na forach kobiecych i to ją lekko zestresowało bo zaczeła mnie głupkowato przepraszać i mówiła ze zgłosi to pani manager ehhh
i tak więc musze napisać że wystawiam ZŁA OPINIE
ECO LAB
Zacisze 6
KrakówLibra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Ja kiedyś taki Groupon kupiłam do dentysty. Poszłam tam i się okazało że gabinet to rzeźnia jakaś. Zadzwoniłam do Grouponu ze skargą, że to się z ofertą w ogóle nie zgadza i ja tam do buzi sobie zajrzeć nie dam bo mnie jeszcze czymś zarażą i mi kasę całą zwrócili na konto.
Oni zwykle powinni te miejsca kontrolować, jeździć tam i sprawdzać czy to się zgadza z mailem danej firmy o ich ofercie, ale nie wszyscy to robią i stąd potem takie akcje. Poza tym wiele firm zamiast promować swoje dobre usługi przez Groupon, traktuje to jak szybką i łatwą kasę od setek klientów i naciąga ludzi strasznie.
Niestety jak skorzystałaś, to pewnie nic z tego, ale może spróbuj i zobaczysz czy coś zwrócą?
Ja się tak jeszcze naciągnęłam na serwis rowerowy. Zrobili do kitu, ale skorzystałam, więc zostało mi tylko obsmarowani firmy w necieA rower musiałam po raz drugi serwisować gdzie indziej bo się koła scentrowały dalej
Powiem tak nadrobił zła opinie super lekarz który mnie przyjał był bardzo konkretny i miły i jak tak sobie o tym rozmawialiśmy to jakoś nie miałam ochoty zrobić niczego co by mogło jemu zaszkodzić bo lekarz był super tylko to całe ECO LAB no cóz więcej tam nie pójdę ale jakby co to będe tego lekarza szukać gdzie indziej...
tak więc dla zainteresowanych z Krakowa lekarz to Tadeusz Diaków przyjmuje tez na Ujastku starszy lekarz ale naprawdę bardzo dokładny i wszystko tłumaczy usg robił mi 20 minale lepiej nie iść do ECO LAB bo jakoś źle to wszystko odebrałam
Libra, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyJa tam na zakupy w internecie to rzadko się decyduję
A mój W to już całkiem przeciwny jest chociaż mu tlumacze że czasem dużo taniej jestTak jak teraz kupiliśmy beczkę do kiszenia kapusty w sklepie 100 zł a na aegro taka sama 57 zł i nawet z kosztami przesyłki taniej by bylo ale Wafel wolał w sklepie kupić
-
Kaja wrote:Fedra ja też się z tym borykalam i do tego u mnie nie było jajeczkowania zatrzymywały się w połowie drogi i pękały jak bańka mydlana matko ale się naryczalam ohh ale gin nie kazał się załamać .....
Kaja ale ja mam owulację nawet wczoraj było widać ciałko zółte czy jak to się tam nazywa, problem w tym ze moje endometrium jest tak cienkie ze nie pomaga to w zagnieżdzeniu a jeśli już sie zagnieżdzi to nie utrzyma ono tej ciaży, do tego niski progesteron który jak widac z mojej ciaży nawet lekami nie dało sie podnieść... no cóż jeśli do tego dołoży się niskie parametry nasienia mamy za duzo problemów jak na jedna parę małżeńska...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Wiecie co laseczki miałam wam coś napisać
(H)
tak to lakoniczne stwierdzenie odebrałamFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:moim zdaniem to nie chodzi, że on nie chce mieć z Tobą dzieci... chce mieć z Tobą dzieci, ale boi się o finanse... skoro mówi, że nie chce teraz, bo kryzys... jak każdy porządny facet pragnie zapewnić godziwy byt swojej rodzinie, a tym bardziej jak pojawia się dziecko
tak to lakoniczne stwierdzenie odebrałam
O finanse to on się raczej nie martwi bo on dość dobrze zarabia czasami na miesiąc i 8 tys potrafi wyciągnąć jak jest pora letnia to na budowach robota wrze
Mi sie wydaje że takie głupie gadanie jest po to żeby zranić drugą osobę jak się już nie ma argumentów
Ach ci faceciPas wąskie drzwi , lać i patrzeć czy równo puchnie