X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewuszki poradzcie . Zamowilam perfum na tablica.pl oczywiscie za pobraniem za 170 zł , dlatego za pobraniem ze balam sie ze jesli wplace pieniadze to paczka nie przyjdzie. Wkurzylam sie bo po otwarciu podroba jak cholera - taka z targu za 20 zl a bylo napisane ze oryginal-zreszta rozmawialam z tym facetem i mowil ze na sto procent oryginal.Teraz nie odbiera telefonu . Co moge zrobic? no masakra co za dzien !!

...no to nie jestem sama....gość z Torunia też mnie olał po zakupie...Sylwia nic nie zrobisz...na allegro łatwiej udupić takiego...powinnaś sprawdzać po kodach w kalkulatorze kodów na stronach w necie, to wyjdzie czy perfum oryginał i jaką ma datę produkcji...na butelce powinien być grawer, tj. wytłoczony numer a nie naklejka sama...poczytaj jak rozpoznać podróbki...

Też mam nauczkę...i nie kupuję w necie...czekam na promocje w Daglasie :-)

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo przepraszam dziewczyny :/
    Właśnie doszłam do wniosku że wpadłam złożyłam życzenia Liberce a was olałam :/
    A wiec DZIEŃ DOBRY WIECZÓR laseczki :-)

Widzę że cicho tu w miarę dziś!
    Fredzia cieszę się że coś zaczynacie działać ponownie :-)

Kaja, Spero, Libra, Sandraa, Dodi, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju ja czekam na przesyłkę z USA tam mam pewniaka ,a takich szmatławców z Polski to gryzę bo nie raz dałam się w balona zrobić !!!!

Ps. a Polska to okrada nas ze wszystkiego mój dostał spodnie Tomiego z USA gdzie tam one kosztowały nie całe 99zł ,a te same bo sprawdzaliśmy w Galerii Bałtyckiej były po 600zł ...pytam się skad te ceny ?!!?!?!?!??!!?

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wiatmy w naszych szeregach !!!

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha i zapomniałam....udało mi się dziś wykupić leki na przeterminowane recepty...no cóż...fuks, to fuks!

Więc mam luteinę, która mi się kończyła...metoclopramid by obciążyć się przed badaniem prl...ibuprofen pabi na receptę...mmm...troszkę drożej wyszło ale się upiekło...nie muszę biegac po lekarzach...

Acha i znalazłam dziś w kanapie w pokoju gdzie tylko raz na jakiś czas wchodzę, mysz..zdechłą, śmierdzącą mysz....od tygodnia albo lepiej chodziłam i marudziłam, że mi coś śmierdzi, bo wieszałam tam firanki...układałam dziś dokumenty...pomyślałam też dzisiaj ach wywietrzę kanapę...fajna pogoda...otwieram chcę wyjąć poduszki jakie używamy gdy wpadają goście a tam ten trup....

Poduchy wyrzuciłam, trupa sprzątnęłam, kanapa się wietrzy, pokój też...i tym sposobem w przyszłym miesiącu kupimy nową kanapę..., bo tej dziś nie wyniesiemy, więc okna otwarte...już nie śmierdzi ale pierwszy rzut fetoru, okropność a feeeeee! ŁEEEE....myślałam, że puszczę pawia....

Będzie nowa kanapa!!!!!! Jupi!!!!!!!
    Lubię zmiany....ale już podziękuję za takie nieoczekiwane... mogła lepiej pogryźć tą kanapę a nie od razu umierać w pięknej skrzyni pokrytej drogim materiałem :-)Drogą sobie trumnę wybrałą :-)

Dodi, Rucia, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziołchy to ja spadam...

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju bizu !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam Kajka :*)

Muzi no to kanapa do wymiany :/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak tam baraszkowali to wymiana na lepsze spręrzyny ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga jak tam baraszkowali to wymiana na lepsze spręrzyny ;-)

No to napewno za dużo triko trako było!!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe tak ja zaraz znikam na koncert mojej koleżanki więc tutaj nie zabawie za długo ,ale jutro mam wolne więc się odezwę !!!!

Aga a jak tam na grzyba skończyłaś to szaleństwo już ??????

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    hehehe tak ja zaraz znikam na koncert mojej koleżanki więc tutaj nie zabawie za długo ,ale jutro mam wolne więc się odezwę !!!!

Aga a jak tam na grzyba skończyłaś to szaleństwo już ??????

Grzyba chalucynka :-)
    To miłego koncertowania KAjka :-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jooo Aga idę zobaczymy co ma w trwie piszczy !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kanapa do wymiany, bo mysz w niej zdechła, no co Wy?! My mamy swoje łóżka :-D
    Tamta kanapa może raz przetestowana...więcej nie...

AGA 30, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski,
    Jak już Kaja wspominała tablica.pl nie ubezpiecza transakcji i nie moderuje zakupów, wiec allegro jest znacznie bardziej bezpieczne. poza tym po ilości komentarzy pozytywnych i negatywnych widać z kim mamy do czynienia.

Sylwia jeśli kurierem przyszły perfumy to mogłaś od razu przy nim sprawdzić czy podróbki i odesłać nie płacąc.
    Poza tym jeśli np perfumy kosztowały u pana 170 a w sklepie kosztują powiedzmy 320 to nie śmierdzi Ci podróbą na kilometr? a jesli w sklepie albo na allegro kosztowały powiedzmy 20 zł więcej to nie lepiej dopłacić i mieć pewność że zaoszczędzisz newów, czasu i pieniędzy?
    Podejrzewam, że teraz to już nie wiele możesz zrobić oprócz wyciągnięcia wnisoków na przyszłość. a taka "mądra" jestem dlatego że sama kiedyś dałam zarobić dwie stówki pewnemu panu na perfumach.

tak wiec laski uważajcie co i gdzie kupujecie bo okazje mogą być ale dla złodziejów.
    lecę

miłego wieczoru :)

Gunia, aisa, Rucia, Libra, sylwia1985, Sandraa, Dodi, Ilona, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Dziewczyny kanapa do wymiany, bo mysz w niej zdechła, no co Wy?! My mamy swoje łóżka :-D
    Tamta kanapa może raz przetestowana...więcej nie...

Muzi raz a konkretnie żeby myszka padła he he:-)

Kaja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo.

Bałabym się kupić perfumy przez internet. A zwłaszcza na tablicy, gdzie jak wspomniała Żbikowa nie mamy ubezpieczenia. Poza tym faktycznie Sylwia mogłaś otworzyć paczkę przy kurierze, i w razie wątpliwości towaru nie przyjmować. Zwłaszcza, że nawet na allegro sprzedawcy sami mówią żeby sprawdzać zawartość opakowania przy kurierze.

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, kiepska historia z tą myszą, ale za to będzie nowa kanapa :D

Plemniś, jak wizyta?

plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nauczkę.Zreszta paczka przyszla mi do pracy a tam wiadomo zamieszanie i glupia nie sprawdzilam. To przyjechala poczta polska- wiec nie wiem czy za pobraniem moglam sprawdzic zawartosc- nie znam sie na tym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 20:44

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc. Aisko dziekuje ze pytasz. Na wizycie dobrze. Szyjka dluga i zamknieta, chociaz nieznacznie sie skrocila do 3 cm... ale lekarz mowi ze ona bedzie sie powolutku skracac bo juz ten czas.

Kornelia nie lubi sie fotografowac, jak lekarz chcial w 3d zobaczyc jej twarz to oprocz tego ze rekoma zakryła główke to do tego stope do buzi włozyla. I nic nie widzielismy, tylko udalo sie zmierzyc tą stópke, ktora ma ponad 4 cm :P

Mala waży 1,14 kg. I jest raczej mniejsza niz wieksza.

Libra, Gunia, AGA 30, aisa, Sandraa, zbikowa, Dodi, Kfjatus, Kaja, Ilona, Rucia, Muska, Fedra, Blondi22, kiti, mauysia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 4427 4428 4429 4430 4431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ