plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wam powiem że czasami mi się zdaża coś tam na gruponie kupić ale tylko na gruponie a nie na tych innych serwisach (typu gruper). Raz się właśnie nacięłam na tym gruperze na salon masażu i była masakra ostatecznie nie odważyłam się skorzystać
Co do gruponu jednak to zawsze przed zakupem dokładnie wszystko sprawdzam
W tamtym roku to bylismy nawet z M na sylwestrze z gruponu w hotelu 5 dni i było mega
AGA 30, a-koczek, Fedra, Libra, Dodi, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Ja tam na zakupy w internecie to rzadko się decyduję
A mój W to już całkiem przeciwny jest chociaż mu tlumacze że czasem dużo taniej jestTak jak teraz kupiliśmy beczkę do kiszenia kapusty w sklepie 100 zł a na aegro taka sama 57 zł i nawet z kosztami przesyłki taniej by bylo ale Wafel wolał w sklepie kupić
zanim kupię coś robię rozpoznanie, które trwa od kilku dni do wręcz tygodni czy przy zakupach za kilka tyś wręcz obserwacje trwały ok pół roku:D
a zostałam oszukana raz... oczywiście zgłosiłam to na Policję... sprawa otarła się o Prokuraturę i wynik był taki, że w ciągu tyg. od zgłoszenia kasę miałam z powrotem na koncie:)
tak jak w zwykłym sklepie trzeba tam robić przemyślane zakupy i sprawdzać towar... gdy coś nie gra od razu zwrotAGA 30, Fedra, Rucia, aisa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:A ja wam powiem że czasami mi się zdaża coś tam na gruponie kupić ale tylko na gruponie a nie na tych innych serwisach (typu gruper). Raz się właśnie nacięłam na tym gruperze na salon masażu i była masakra ostatecznie nie odważyłam się skorzystać
Co do gruponu jednak to zawsze przed zakupem dokładnie wszystko sprawdzam
W tamtym roku to bylismy nawet z M na sylwestrze z gruponu w hotelu 5 dni i było mega
-
Fedra wrote:No Nam lekarz tez powiedział zeby się nie starać celowac w dni płodne ale też nie wstrzymywac się z serduszkowaniem...
Plemniś a powiedz mi Ty dupka brałaś od dnia owu czy po owu bo ja lekarza chyba nie zrozumiałam za bardzo?
Fedruś ja bralam dupka po owu 2 dni. Jesli jestes w stanie wykryc kiedy mialas owulacje to juz dzien pozniej mozesz wziac dupka... ja zaczynalam brac 2 dni po owulce (nie sprawdzanej na monitoringu) by byc pewną ze ona byla i nie zablokuje jej dupkiem. No a jak mialam monitoring i bylam pewna pekniecia pecherzyka to od dnia nastepnego 12 dni. Test i jak pozytyw to dalej brać, jak negatyw odstawianie.
Ja mialam bardzo slabe endo... i dupek jak to Rucia napisala dziala cuda, a moze to dzieki winie... hmmm ;PLibra, Fedra, Rucia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Muska nie nakrecam sie, ale odpowiem Ci jak to bylo u mnie, bo rozumiem Cie. Ja w kazdym cyklu testowalam juz od 9 dnia po owu....
a pozytyw slabiutki wyszedl mi w 10 dniu po owu, ale to testem najczulszym- 10.
Ale jak chcesz miec wiekszą pewnosc to na bete idz. Beta juz w 10 dniu po owu tez powinna byc miarodajna, zakladając ze owulacja byla nie pozniej.
Aga bo faceci to zawsze na przekór... nie przyznają sie, a działają...Fedra, Libra, Muska, AGA 30, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Fedruś ja bralam dupka po owu 2 dni. Jesli jestes w stanie wykryc kiedy mialas owulacje to juz dzien pozniej mozesz wziac dupka... ja zaczynalam brac 2 dni po owulce (nie sprawdzanej na monitoringu) by byc pewną ze ona byla i nie zablokuje jej dupkiem. No a jak mialam monitoring i bylam pewna pekniecia pecherzyka to od dnia nastepnego 12 dni. Test i jak pozytyw to dalej brać, jak negatyw odstawianie.
Ja mialam bardzo slabe endo... i dupek jak to Rucia napisala dziala cuda, a moze to dzieki winie... hmmm ;P
no mnie kazał brac przez 8 dni ale to raczej na podreperowanie endo
no nic pozostaje mi poprostu brac leki przez 3 miesiace i zobaczyć co się będzie działo dalej...plemniczka, Libra, aisa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska i u mnie test wyszedł pozytywnie w 11 dniu po owu i to o czułości 25 od razu pojawiły się dwie mocne kreski
ale wiadomo ja w ogóle na nic nie namawiam ani tym bardziej nie nakrecamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 12:25
Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyPochwale się wam jeszcze czym... Dzisiaj mam zajebisty dzień w pracy! Otóż zadzwonili z nadzoru i wychwalili mnie:) nawet szefowa przyszła z gratulacjami:D
niedawno pisałam,ze jak dalej bede robic i robic, to zostanę zarabistym zombie pracownikiem... I prosze, dlugo nie czekałam...hahaha... Najbardziej człowieka to cieszy,ze ktoś z przełożonych zobaczył i docenił moje zaangażowanie i wkład w pracę... Nie powiem,ze ucieszyła mnie też obietnica podwyżki i nagrody:P
I kto by pomyślał,ze biorąc wiecej pracy, skupiając mysli nad rozwiązaniem trudnych problemów tylko po to, zeby zagłuszyć zle mysli związane z ciagle bezowocnym staraniem o potomka... I za to otrzyma się pochwale i nagrodę... No zajebiscie, 2 w 1 hehehe
Dzis kupuje szampana i się opije:DFedra, Pismak, Muska, Rucia, a-koczek, kopciuszek126, kiti, Kfjatus, aisa, Dodi, Spero, Selena, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Liberka no brawo
Oby to była jakaś konkretna nagroda, a nie tak jak jest u mojego P. dymplom i ciasteczko
fajowo... byłby kolejny zastrzyk dodatkowej kaski na konto dla dzieciuszka:)Fedra, Rucia, aisa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:LIbrus no gratulacje jednak zarwane wieczory przedłuzająca praca w koncu się opłaciły