plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agafia wrote:Cześć Kochane Moje , przepraszam , że wczoraj nie weszłam z wieściami , ale wróciliśmy do domu z mężem po 19 i zasnęłam od razu masakra byłam taka padnięta ... Dziś od razu oczy otworzyłam i za laptopa . Muszę sobie do którejś z Was numer kom wziąć i jak coś to przez tel zawsze jest możliwość skontaktowania się : *
U lekarza w gabinecie siedziałam godzinę ... na tym etapie jest wszystko wporządku ... fasolinka ma az 8 mm pani doktor mówi że 5 - 6 tydzień , prawidłowo zagnieżdżone co powiedziałą na dzień dzisiejszy jest dla nas najważniejszą informacją . Kolejna wizyta 18 listopada . dostałam cała mase wyników do zrobienia ale progesteronu mi nie kazała robić napisze wam później jakie dostałąm . 25 listopada pójdę na wizyte do mojego gina i zobaczę co on mi powie , póki on nie wróci z urlopu będę do tej babeczki chodziła żeby być pod czyjąś opieką . Najgorsze to że nie dała mi wydruku z usg ... a ja tak byłam przejęta tym wszystkim żezapomniałąm poprosić . Mój gin do którego zawsze jeżdżę to za każdym dajemi wydrug jak robi usg ale ta widać nie a szkoda ;( pobrała mi też cytologie .
Jestem bardzo szczęśliwa , mój mąż to dumny jak paw chodzi
Pismaczku nie doszło mi nic na priv ; ( spróbuj jeszcze raz ...Powodzenia kochana na egzaminie
Gadgetko spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe . Spełnienia wszystkich marzeń kochana , dużo dużo miłości i zdrówka
Mauysiu zdrówka dla synusia życzę i wracaj do nas Kochana szybciutko
Shaggunia też bym już tak chciałą się zajmować dzidziusiem jak Ty ... : * dużo siły kochana Ci życzę
Selenko mam nadzieję że puszczą Cię wkońcu Skarbie do domu , cieszę się ogromnie że wszystko jest dobrze .
Guniu Tobie ~~~~~przesyłam Kochana i trzeba mieć nadzieję ..
Libruś gratuluję nagrody , wkońcu Cie docenili : *
Fedrunia Kochana moja jest 1 pęcherzyk : P .Tobie też życzę wytrwałości , jeszcze troszkę i na pewno doczekasz sięmaluszkaalbo 2 pęcherzyki na raz ... w podzięce za długie oczekiwania
Witam nową koleżankę) Strażaczko powodzenia w staraniach , oby ten pierwszy cykl był już udany
Jeju jak Kochana Twoja dieta ?? trzymam za Ciebie mocno kciuki
Spero dziękuję Kochana że tak się o mnie martwiłaś
Wszystkie Kochane moje duży całus : * że tak czekałyście na info ode mnie i się martwiłyście , przepraszam jeszcze raz że się wczoraj nie pojawiłam . Życzę wam miłego dnia .
Ja dziś idę zanieść zaświadczenie od Pani doktor że jestem w ciąży , mówiłą żebym lepiej dał bo jak by były w przedszkolu jakies choroby zakaźne żebym od razu została w domu ...Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Witam wieczorkiem:) ja to chyba nigdy z tego szpitala nie wyjde
wyniki z tego testu glukozy wyszły mi podwyższone
te po 2 godzinach
niby nie dużo
ale od jutra mam zlecone kłucie w paluch 4 razy dziennie..i wątpie ze mnie ordynator puści do domu w poniedziałek
Margotka gratulujeStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane Moje
ja dopiero do domu weszłam
byliśmy po prezent dla
koleżanki synka , masakra
ledwo żyje .
Dziękuję Wam za miłe słowa ; )
Ola trzymaj się tam ?kochana
i bądź dzielna : *
Kierzynka ja mam długie
cykle ostatnia @ 15.09Fedra, Spero, Beata, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Selenko biedactwo rozumiem ze masz dosc ale pamietaj ze robia to wszystko dla was dla Ciebie i malenstwa. Badz cierpliwa.
Margotka po cichu gratulujeFedra, Beata, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Ja jutro rano kochane wyjeżdżam do Częstochowy do znajomych także odezwę się dopiero w poniedziałek , idę się położyć bo coś mnie prawy jajnik kłuje chyba za dużo chodzenia .Całuj Was mocno i życzę miłego weekendu Buziaki
Strażaczka90, Libra, Sandraa, Fedra, Spero, Beata, Dodi, Ilona, aisa, Pismak, Kfjatus, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór!
Muzi... Twój dzisiejszy poranny (przedpopołudniowy) post... przeszłaś Słonko samą siebie, mega się wzruszyłam:* Dzięki, też tego potrzebowałam:* I chyba sobie wydrukuję... i będę jak mantrę czytać, niech nie będę egoistką i małą, rozkapryszoną dziewczynką "ma być tu i teraz", bardziej będę patrzeć na osoby w mym otoczeniu i stawać się lepszą, ach, jak mi poziom optymizmu rośnie! (To mówiłam ja, pesymistko-realistka od szczenięcych lat;p)
Agafia, gratulacje!!!
Miłego wieczoru życzę, ja za chwilę ide odsypiać ostatnie zarwane noce, a pobudkę mam tradycyjnie o 5.30...
Busiaki wszystkim:*AGA 30, jeju, Fedra, Beata, Dodi, Ilona, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
witam dotleniona morską bryzą ,a zarazem stresy były taki facet cymbał zajechał nam drogę ja się wystraszyłam bo by nas skasował ,a ten debil pojechał za nami i zaczyna ryja drzeć poszliśmy na spacer zostawił kartkę ,że mój maż debil to poszłam kupiłam najtańszą szminkę koloru marchewkowego i napisałam mu na całym aucie ,że prawo jazdy ma za mało i jezdzi jak Pi.....,że jak pasów nie rozróżnia to niech komunikację miejską jezdzi !!!!!
co za fiut !!!Strażaczka90, AGA 30, jeju, Sandraa, Beata, Dodi, Ilona, aisa, Kfjatus, Blondi22, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Wpadłam na chwilkę żeby wam powiedzieć że zdałam i że dziękuje za trzymanie kciuków
Starałam się coś nadrobić ale nie dałam rady:/ obiecuję jutro wwzystko przeczytam
i dobranocGunia, mauysia, Libra, Sandraa, Fedra, Spero, Beata, kiti, Dodi, Ilona, aisa, Kfjatus, plemniczka, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Aga to mój m do Was na gołąbki zajedzie bo on je uwielbia ,a ja teraz mam cofkę na nie hehehe ,ale to ciąża bo tak też je uwielbiam jak jeszcze ktoś zrobi to Niebo w gębie .....Ty to się masz coś z Twoją siostrą ehhh ,ale dzięki Bogu te dzieci mają CIEBIE!!!!!
Gunia, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, Beata, Dodi, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
uciekam bo Roczka przećwiczyłam to dziecko będzie obierzy świat jak JA już się śmieją ,że ja dzieciaka już w brzuchu uczę łażenia po wsi oczywiście kiedy mogę !!!!
AGA 30, Beata, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Selenko biedactwo rozumiem ze masz dosc ale pamietaj ze robia to wszystko dla was dla Ciebie i malenstwa. Badz cierpliwa.
Margotka po cichu gratulujei tylko to daje mi jeszcze nadzieje
a wogóle miałam taką fajna panią na sali
dziś ją do mnie przeniesli..i juz zabrali..na cesarke..bo miała skurcze..dawali jej ten fenoterol..ale nie pomógł...i była teraz na badaniu..czop jej odzedł..skurcze coraz silniejsze..i zabrali ją na porodówke...a termin miała na koniec listopada..dziś 35 tydzień...i znowu jestem sama na sali
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga to mój m do Was na gołąbki zajedzie bo on je uwielbia ,a ja teraz mam cofkę na nie hehehe ,ale to ciąża bo tak też je uwielbiam jak jeszcze ktoś zrobi to Niebo w gębie .....Ty to się masz coś z Twoją siostrą ehhh ,ale dzięki Bogu te dzieci mają CIEBIE!!!!!
Kaja ale odkąd siostrze dzieci zabrali z siostrzenicą mam lepszy kontakt niż przedtem
A szkoda dziewczyny bo dopiero 14lat a wiem jakie bóle ma i pewnie pójdzie na stół niebawemWiem co to oznacza dla niej
A na gołąbki zapraszam jak najbardziej -
nick nieaktualnySelena wrote:Wiem Malutka wiem
i tylko to daje mi jeszcze nadzieje
a wogóle miałam taką fajna panią na sali
dziś ją do mnie przeniesli..i juz zabrali..na cesarke..bo miała skurcze..dawali jej ten fenoterol..ale nie pomógł...i była teraz na badaniu..czop jej odzedł..skurcze coraz silniejsze..i zabrali ją na porodówke...a termin miała na koniec listopada..dziś 35 tydzień...i znowu jestem sama na sali
Selenko kochana no to ci nudno na tej sali tak samej znowu:/ Ale odpoczywaj jak najwięcej i dbaj o Was
Buzioli w pępuszek dla maleństwa :*)Selena, Libra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Selenko kochana no to ci nudno na tej sali tak samej znowu:/ Ale odpoczywaj jak najwięcej i dbaj o Was
Buzioli w pępuszek dla maleństwa :*)i żeby tylko mnie w poniedziałek wypuścili:) mam w domku ten sprzęt do mierzenia cukru i moge go sobie sama pilnować
Beata, aisa lubią tę wiadomość