plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki życzę wam udanego weekendu
udało ni się wcześniej urwac z pracy wiec jestem mega szczęśliwa i uważam weeken za rozpoczęty
buziaki
Libra, Dodi, Fedra, aisa, Spero, Beata, Ilona, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Dziewczynki życzę wam udanego weekendu
udało ni się wcześniej urwac z pracy wiec jestem mega szczęśliwa i uważam weeken za rozpoczęty
buziaki
Takze ja juz śmigam na zakupy:) i do domu...
Miłego weekendu:)Dodi, Fedra, magdzia26, Spero, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Jestem z powrotem.
Urzędy odfajkowane. Teraz tylko czekanie na decyje, a kto wie ile to zajmie w naszej kochanej Polsce
Kupiłam w aptece testNo i patrze na niego teraz. Jakoś wytrzymałam do teraz, to może powinnam wytrzymać do poniedziałku? Ale mnie korci, wrrrr. Myślicie że jest sens robić go np jutro rano? To będzie wtedy 12 dpo, przy FL 14-dniowej. Jakie wtedy są szanse na poprawny wynik? Dalej tylko 50/50 czy już nieco więcej?
Fedra, Libra, sylwia1985, Beata lubią tę wiadomość
-
Prawie znowu zapomniałam - Ola 3mam
kciuki! Dobrze że lekarz taki
z testosteronem Ci ;)ię trafił
Mayusia, a z jakiego na jaki tłumaczysz?
Używasz do tego jakiś programów?
Oprócz testu kupiłam jeszcze na kolejny cykl kapsułki z olejkiem z wiesiołka! W końcu znalazłam takie zwykłe (100 sztuk za prawie 20zł), bo Oeparol jest koszmarnie drogi (28 zł za 60 tabletek). Także jakby nie było, u mnie wszystko się rozstrzygnie do poniedziałkuFedra, Dodi, Strażaczka90, Libra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Jestem z powrotem.
Urzędy odfajkowane. Teraz tylko czekanie na decyje, a kto wie ile to zajmie w naszej kochanej Polsce
Kupiłam w aptece testNo i patrze na niego teraz. Jakoś wytrzymałam do teraz, to może powinnam wytrzymać do poniedziałku? Ale mnie korci, wrrrr. Myślicie że jest sens robić go np jutro rano? To będzie wtedy 12 dpo, przy FL 14-dniowej. Jakie wtedy są szanse na poprawny wynik? Dalej tylko 50/50 czy już nieco więcej?
Muska ja robiłam bodajrze w 10 lub 11 dpo nie wiem dokładnie musiałabym sobie zerknać na wykres no i druga krecha wyszła mocna ale muszi wiedzieć ze są dziewczyny którym test pozytywny wychodzi czasem nawet tydzień po spodziewanej @...
więc musisz sobie na to pytanie odpowiedzieć sama czy zrobienie testu odpowie Ci na nurtujace pytanie i czy w razie "-" uspokoi Cię czy jeszcze bardziej zestresuje...Dodi, Libra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć wszystkim
Ola i Mauysia, super zdjęcia, prezent fajowy, a chłopaki to słodziaki
Mauysiu, zdrówka dla Leosia, oby reszta domowników się nie zaraziła!
Ola, trzymaj się :*
Dodi, Twoja chrześniaczka jest słodziutka
Ruciu, miłego wieczoru mimo nawiedzin gości. Super, że M ma urlop
Agafia, super, że z dzieciątkiem wszystko ok!
Beatko, fajnie że jesteś. Trzymam kciuki za pęcherzyk i za fajny koncert.
Muzi, księże w spódnicy, pozdrawiam i podzielam Twoje zdanie!
Magdzia, witaj w tabelcemagdzia26, Fedra, Dodi, Agafia, jeju, Sandraa, Spero, Beata, mauysia, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWieczór dobry
Wpadłam życzyć miłego początku weekendu
Ja byłam po brata
bo ciotka urlop znowu
bo zasilek z opieki dostała ;/
a teraz wziełam się za gołąbki
Jeszcze zwijanie mi zostało
Ach moja siostrzenica (14lat)
dostała skierowanie do szpitala bo
bo już jej się takie problemy
z kręgosłupem zaczynają jak u mnie:(
Matko i córko co z tymi kręgosłupami
się dzieje:/
Może zajrzę pózniej buzkiStrażaczka90, Dodi, Kaja, Fedra, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość