plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra kobietki idę do sklepu kupić sobie cos do jedzenia bo powoli wraca apetyt po mojej migrenie, jak sie najem to wrócę :*
magdzia26, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:ok
spać kochana nie możesz czy bierzesz robote do domu? bidulko :*
Strażaczko potwierdzam, wzdęcia zgaga itp. wiem coś o tymBeata lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Dodi.
Brak apetytu.Od 3 tygodni prawie nic nie jem.A jak zjem to na umur jakąs kromke .I zaraz od razu mnie mdli.Zmęczenie.Silne bóle podbrzusza,Zawroty straszne głowy.W dodatku ból ogromny piersi.A @ miałam tylko 1 dzień i to skąpy bardzo na 2 i 3 dzień plamienia były.Strażaczka90, Libra, Beata, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:o kurcze to batdzo dziwna sprawa:-/ moze rzeczywiscie to cos od strony pokarmowej... Czasami przerozne dolegliwoscia biora sie z dnia na dzien i niewiadomo skad:/ tak wiec moze dobrze, ze masz to skierowanie i miejmy nadzieje, ze pozwoli od razu na postawienie odpowiedniej diagnozy;)
Dodi, Beata lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Selena wrote:No to nie ciekawie
ale może nie będzie tak źle
aha i wogóle witam Cie
bo my to sie chyba jeszcze nie znamy
[/QUOTE
Witam:* ja dopiero do Forum wczoraj dołączyłam:)Miło mi poznać:* -
Z tego wszystkiego to chyba i ja pójdę coś zjeść
Strażaczka wykorzystuj m ile wlezie i baraszkujcie:) Mój m będzie dopiero za 3 tyg ... ileż to jeszcze czekania
w tym miesiącu mam jakąś nie kończącą się opowieść @ ;/Selena, Libra, Strażaczka90, Fedra, aisa, Beata lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Z tego wszystkiego to chyba i ja pójdę coś zjeść
Strażaczka wykorzystuj m ile wlezie i baraszkujcie:) Mój m będzie dopiero za 3 tyg ... ileż to jeszcze czekania
w tym miesiącu mam jakąś nie kończącą się opowieść @ ;/
wykorzystuje nawet w nocy:) tak jak dziśbiedny zaspany ale było wspaniale:) dziwne że dość nie ma jeszcze biedny:) hehe
Oj...to długo jak 3 tygodnie;/ u mnie było ciężko jak mój na nocki pracował i rano wracał a Twojego nie ma dłużej:(kiti, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:wykorzystuje nawet w nocy:) tak jak dziś
biedny zaspany ale było wspaniale:) dziwne że dość nie ma jeszcze biedny:) hehe
Oj...to długo jak 3 tygodnie;/ u mnie było ciężko jak mój na nocki pracował i rano wracał a Twojego nie ma dłużej:(Strażaczka90, Libra, aisa, Beata lubią tę wiadomość
-
Ja podziwiam moja mame ktora widziala tate dwa razy do roku i my zreszta tez-dwa tygonie na swieta i dwa tygodnie na wakacjach i tak przez 18lat.tato zjechal na stale 2 lata temu i ucza sie siebie na nowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 12:27
Strażaczka90, Dodi, Fedra, aisa, Ilona, Gunia, jeju, Sandraa, Beata, mauysia lubią tę wiadomość
-
DZIECZYNY klienci zawalają mnie robotą takze wpadne późną nocą nadrobię :*
i dam znać :*
p.s. trzymajcie kciuki za mojego giganta
Sylwia jak jesteś to napisz mi na priv co Twój lekarz na to wszystko :*Libra, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Fedra, Selena, Effcia28, kiti, aisa, Pismak, Ilona, jeju, Sandraa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie