plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:Oj Selenko brzmi nie fajnie ale mam nadzieję ze lekarze Cie poinstruowali co i jak i na co masz reagować szybkim udaniem się na wizytę aby polip za szybko nie wywołał porodu,
Czy w związku z tym będziesz miała częstsze kontrole? Jak oni na to w ogóle reagują bo rozumiem że zminejszyć się teraz już w trakcie ciąży nie ma szans za pomocą jakiś leków?
Co do mojego wykresu to masz rację wygląda bardzo ładnie, ale właśnie tego się boję bo znam historię Sylwii, ale wiem trzeba być dobrej myśli
Ruciu udało Ci się wzbudzićwe mnie :*
dobrze że mój lekarz tu pracuje
to mi powie co i jak
no niestety nie ma szans żeby on się zmniejszył
ani nic się z nin nie da zrobić
jest za duży
lekarze mysleli o usunięciu..ale stwierdzili że to może być za groźne..i lepiej go nie ruszać...
-
Strażaczka90 wrote:Miałam objawy typowe do ciąży..zrobiłam test wyszła kreska prawie nie widoczna.Tylko widoczna pod światło.Zrobiłam bete a tam wynik negatywny!!ehh
Poszłam dziś do lekarza a lekarz stwierdził,że to może byc choroba układu pokarmowego;/ i że niby tez są takie objawy jak w ciąży;/ale może nie będzie tak źle
aha i wogóle witam Cie
bo my to sie chyba jeszcze nie znamy
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Ruciu papa
Już niedługo i Ty nadrobisz stratya mam nadzieję wtedy my będziemy ubolewać już nad brakiem seksu
\
Kiti buziaki
Dodi wrote:Strazaczko ja mialam juz 3 razy i dalej zyje, wiec jakos da sie wytrzymac;)
Beatko pol godziny? Masakra....
kiti, Dodi, magdzia26, Libra, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:Ciesze się
Więc pamiętaj Becia, masz być grzeczna, w przeciwnym razie dostaniesz bana od Mariusza. Mariusz jest jak drugi maż
heheh to samo pomyslalamOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beatko ja tez wycinki miala pobierane za kazdym razem, ale moze od lekarza tez zalezy jak robi badanie;) nie ma co straszyc na zapas, uwazam ze lepiej isc na badanie z nieswiadomoscia;)
Beata, Libra, Fedra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selenko to dobrze mam nadzieję że bacznie to wszystko będzie kontrolował i nie pozwoli aby zadziało sie coś złego, a Ty pamiętaj dopytaj o wszystko albo poproś o nr telefonu żeby w razie co dzwoinic i pytacOliwka 2006
-
Dodi wrote:Beatko ja tez wycinki miala pobierane za kazdym razem, ale moze od lekarza tez zalezy jak robi badanie;) nie ma co straszyc na zapas, uwazam ze lepiej isc na badanie z nieswiadomoscia;)
no i mój mąż miał wcześniej niż ja (w sumie już 3 razy) i on to przezył o wiele gorzej ale wiadomo to facetja to twarda jestem heheh
a on miał tylko po 10min wiec nie wiem o co chodzi może ja mam dłuższe kichy bardziej pokrecone?
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Selenko to dobrze mam nadzieję że bacznie to wszystko będzie kontrolował i nie pozwoli aby zadziało sie coś złego, a Ty pamiętaj dopytaj o wszystko albo poproś o nr telefonu żeby w razie co dzwoinic i pytac
będe dzwonic jak cos..
wogóle to planuje konsultacje u gina w innym mieście...chce zobaczyć czy to faktycznie tak poważne jest..
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:pierwszy raz spotykam sie z takim podejrzeniem i powiazaniem faktow... A jakie objawy Ci towarzyszyly?
Brak apetytu.Od 3 tygodni prawie nic nie jem.A jak zjem to na umur jakąs kromke .I zaraz od razu mnie mdli.Zmęczenie.Silne bóle podbrzusza,Zawroty straszne głowy.W dodatku ból ogromny piersi.A @ miałam tylko 1 dzień i to skąpy bardzo na 2 i 3 dzień plamienia były. -
Rucia wrote:Becia specjalnie dla Ciebie !
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/plemniczka-staraczka-i-tyska,47,4267.html
Ola ale mu napisała poezją nie dziwne ż epoczuł sie wywołany do tablicy
superrr!!!
dzięki Ruciu :*magdzia26 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Strażaczko wszystko do przezycia ja miałam ponad pól godziny robiona bo z wycinkami i nie było najgorzej także wierzę że u Ciebie tez będzie ok
jak masz powera do pracy to i tak nie najgorzej
Ja miałam już dużo razy ją robionąale słyszałam,że teraz są rurki cieniutkie:) Mam duużego povera:) i ciągła ochota na BARA-BARA..
Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:No numer mam
będe dzwonic jak cos..
wogóle to planuje konsultacje u gina w innym mieście...chce zobaczyć czy to faktycznie tak poważne jest..
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Dodi wrote:Beciu moze masz po prostu glebsze gardlo i to dlatego:P
Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Libra, Fedra, Gunia, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Strażaczko no to w porządku to nie ma żadnego doła
korzystaj z życia z męża i być może dni płodnych
magdzia26, Dodi, Strażaczka90, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Beata a dziękuję wszystko ok orajt !!! tylko czytam co mogę na zarwardzenie brać w ciąży bo masakra zawsze z tym problem miałam ale teraz to już jest ciut obsrany problem .....
selenka dobrze że tam cię pilnują !!!Rucia to za 20 dni czekamy na akcję poród !!!
Libra ty pracoholiczko gratuluję że cię docenili tam !!!
hmmm jeśli zapomnialam pominelam to sorry batorySelena, Libra, aisa, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość