plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:ja też wiem... i podczytuję od jakiegoś czasu tam i oczywiście pod wykresem
Widzisz BeciaNic się przed Nami nie ukryje
Ale pamiętaj, że trzymamy kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 10:45
magdzia26, Libra, Beata, Ilona, Fedra, Effcia28, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Widzisz Becia
Nic się przed Nami nie ukryje
Ale pamiętaj, że trzymamy kciuki.
z tym to nie ma wątpliwości
w końcu nawet Muzi odkryła kim jest OVUGURU więc wszystkie podsłuchy OBAmy mogą sie schowac przy nas
Rucia, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Becia witaj :* Przeprowadziłam małe śledztwo i wiem gdzie teraz urzędujesz.
wykres wygląda cudownie jak nigdy ale co z tego skoro mija się z prawdą?
hej Aguś :*Rucia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Hej dziewczynki moje kochane
Mauyś super fotkiFajne te Twoje chłopaki
nic tylko przytulać i całować
No i mega fajowska koszulka :)A i wy z Olka :)super laseczki
Olcia trzymam kciuki za badaniei oby wszystko było dobrze
ja tam mam juz dość szpitalnego łoza
i wyszłam na chwile z niego
Beatka jak miło cie widziećfajnie ze jestes
Agafaia super ze wszsytko oki zeby juz tak zostało do końca
A ja dziś miałm test obciążenia glukoząi wiecie co..nawet mi smakowało ;)hehe..to dla mnie prawie wcale słodkie nie było..troche tylko pod koniec
teraz tylko wyniki:) mam nadzieje ze bedą dobre
bo nie mam zamiaru byc tu dłuzej jak do poniedziałku
Pozdrawiam was wszystkiei wybaczcie że nie każdej coś napisałam..ale nie mam takich mega zdolnosci jak niektóre z Was
ale o każdej pamiętam
i śle wirtualne uściski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 10:49
Rucia, Dodi, magdzia26, Libra, Beata, mala29_, a-koczek, Ilona, Sandraa, Fedra, Effcia28, aisa, AGA 30, Pismak, Gunia, Agafia, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ja też wiem... i podczytuję od jakiegoś czasu tam i oczywiście pod wykresem
no własnie dzięki Ci Libruś za to bardzo mnie uspokoiłaś :* dziś sie wszystko wyjąsni uff
Ruciu a Ty co sie w takim razie nie odzywasz?
Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBecia Ja Ci kochana kibicuje dzielnie z ukrycia
Pomyślałam, że może potrzebujesz małego " odizolowania " od Nas, więc nie nawiedzałam Cię swoją osobą
Ważne, że już wiem co i jak i ciesze się, że coś się u Ciebie dzieje.
Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Ci Beatko za mile slowa:*
Za Ciebie rowniez mocno trzymam&&&
Podczytuje Was triche w pracy, ale
Na tym pewnie sie skonczy, bo
Musze sie brac za robote!
Olka pozdro i uwazaj na tych w fartuchach:PWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 10:54
Libra, Beata, Fedra, Effcia28, aisa, AGA 30, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kaju wszystko ok u Ciebie?
Ruciu a jak Leoś Twój?
Strazaczko witam i Ciebie miło mi poznać
p.s. Ruciu ja nie zamierzam się przed Wami kryćtak jak obiecałam będziecie pierwsze które sie dowiecie o szczęśliwym finale :*
nie chciałam Was tu zadręczac moimi pęcherzykamiDodi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
magdzia26 wrote:Dokładnie Ruciu
z tym to nie ma wątpliwości
w końcu nawet Muzi odkryła kim jest OVUGURU więc wszystkie podsłuchy OBAmy mogą sie schowac przy nas
o co kaman? ktoś zechce mi wyjaasnic pliss :*Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:no własnie dzięki Ci Libruś za to bardzo mnie uspokoiłaś :* dziś sie wszystko wyjąsni uff
Ruciu a Ty co sie w takim razie nie odzywasz?
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Leoś rośnie jak na drożdżach, bije mnie od rana do wieczora, okazało się, ze jest mega przystojnym chłopakiem, którego zjem od razu po urodzeniu, poza tym daje mu jeszcze 20 dni na siedzenie w brzuchu i niech spada stamtąd
Strażaczka90, Selena, magdzia26, Beata, Kaja, Ilona, Sandraa, Fedra, Effcia28, Blondi22, aisa, AGA 30, Pismak, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Selenko kochana ściskam Cię mocno :* czy dobrze rozumiem że jestes w szpitalu? mam nadzieję że tylko zapobiegawczo i kontrolnie i nic poważnego Wam nie dolega
Zdrówka Wam życzę za całego serducha :*Selena lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:o co kaman? ktoś zechce mi wyjaasnic pliss :*
Aaaa widziszOvuguru przemówił do naszej Oli
Tak żebrała aż w końcu wyżebrała mega fajnego posta. A Muzi chyba wyczaiła w necie kto jest założycielem ovu i wiemy że nazywa się Mariusz
Jak jest inaczej to mnie poprawcie bo moja pamięć jest dobra ale krótkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 10:57
Libra, magdzia26, Selena, Beata, Ilona, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:o co kaman? ktoś zechce mi wyjaasnic pliss :*
Libra, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:siedze sama w domu;/ na L4.Czeka mnie gastroskopia... ...Szału idzie dostać...wszystko z nudów posprzątałam.Mąż w pracy i ciężka noc miałam;/
rozumiem że chora jesteś ???
Strażaczka90 lubi tę wiadomość