plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laseczki
widzie że pan smutek znów powraca. A kysz zły humorze, smutku nie chcemy Cie tu.
Jeśli chcecie się wyżalić, posmęcić to chętnie was wysłucham i jak będę umiała to pociesze.magdzia26, jeju, AGA 30, Beata, Libra, Selena, Dodi, Sandraa, Fedra, Spero, aisa, Pismak, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:może to co napisałam zabrzmiało głupio i banalnie ale pisze to z własnego doświadczenia...miałam parę trudnych momentów w moim życiu chwil całkowitego załamania takich kiedy już nie myśli się o swojej przyszłości a raczej o innych rzeczach...ale udało mi się ten etap zamknąć mam nadzieję już na zawsze...czasem trzeba spaść na sam dół żeby zacząć doceniać każdy dzień i każdą drobną rzecz...i zacząć się skupiać na tym co się ma a nie na tym czego się nie ma, bo wtedy łatwiej jest osiągnąć to czego się pragnie
ale w chwili obecnej na mnie coś takiego nie działa... pisałam wcześniej, że chyba zrobiłam się bardziej oschła... coś takiego mnie już nie rusza albo ewentualnie wkurza...
miejmy nadzieje, że mi się odmieni:)
edit...
na próbę to zmieniałam już wszystko i działa to tylko na jakiś czas...
a jak już osiągnę dna, to wtedy już totalnie będę mieć wszystko w czterech literach... i właśnie w takim dniu usunę konto z ovuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 10:11
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Serdeczne pozdrowienia ze szpitalnego łóżka przesyła Ola.
Bejbisie mam net w komórce i będę starała się być na bieżąco ale strasznie kiepsko czyta się ovu na moim telefonie (widać tylko kawałeczek posta i przeczytanie całego zajmuje strasznie dużo czasu). Zrobię co w mej mocy by mimo tego nadrobić Was i czytać regularnie.
Dziękuję Wam za wszystkie słowa otuchy. Jestem wyluzowana jak Bob Marley po joincie, niczego się nie boje, w razie czego we Wszystkich Świętych będziecie pic za moja pamięc
Jestem już po USG, EKG, badaniu krwi, kilku wywiadach odnośnie chorób. Czekam na badanie lekarskie.
Aha i zakochalam się już w jednym lekarzu
Buziaki.jeju, AGA 30, magdzia26, Libra, Beata, Rucia, Selena, Dodi, kiti, kopciuszek126, a-koczek, Ilona, Sandraa, mauysia, Fedra, Effcia28, Blondi22, Spero, aisa, Pismak, Gunia, Agafia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
tak Muzi własnie dlatego powierzyłam sie jemu bo zdaję sobie sprawę na czym to polega że nawet jesli mi się nie uda że taka będzie wola Boża to modliwty pozwolą mi to przetrwać i zrozumieć że tak musi być i mam sie cieszyć ze szczęścia które już posiadam
także naprawdę przyjmę wszystko z pokorąjeju, magdzia26, Dodi, kiti, Ilona, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
magdzia26 wrote:na zmianie nastawienia nic się nie traci kochana trochę tylko siły trzeba w to włożyć
już rozumiem tak pozytywne nastawienie to połowa sukcesu bo przede wsyzstkim daje nam spokójmagdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyDzień dobry:*)
Olka to dawaj fotkę doktorka -trzymaj się tam kobitko
Małyszku i Oleńko focie śliczne ależ ja też do was na spotkanie chce:-)
Olcie gdzie w szpitalu jesteś to wpadniemy z jakąś flaszeczką na odprężenie
Małysz na priv wysłałam ci nowa mnie :*)
Agafia super że wszystko ok jest niech fasokla rośnie zdrowo
Buzki laseczkimagdzia26, Libra, Dodi, Beata, Ilona, jeju, Sandraa, Fedra, aisa, mauysia, Pismak, Agafia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:nie jest głupie... sama wielokrotnie podobnie pisałam
ale w chwili obecnej na mnie coś takiego nie działa... pisałam wcześniej, że chyba zrobiłam się bardziej oschła... coś takiego mnie już nie rusza albo ewentualnie wkurza...
miejmy nadzieje, że mi się odmieni:)
edit...
na próbę to zmieniałam już wszystko i działa to tylko na jakiś czas...
a jak już osiągnę dna, to wtedy już totalnie będę mieć wszystko w czterech literach... i właśnie w takim dniu usunę konto z ovu
mam nadzieję, że odnajdziesz w sobie siłę jednak kochanaLibra, Dodi, Beata, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała jesteś nieoceniona :*
Cieszę się że masz siłę :*
Libruś kochana ja niestety doskonale rozumię Twoje obecne podejście
Ale Wam trzem najbardziej kibicuję (Tobie, Małej i Fedrze) i jeszcze Dodi również
Bo wiem ile to dla Was znaczy , wiem że wszystko co mogłabym teraz napisać może się wydać głupie, banalne i w ogóle dlatego nic nie napiszę
Ola trzymam mocno kciuki za badanie, mam nadzije że jesteś dokładnie tak wyluzowa i spokojna :* wszystko będzie dobrze cieszę się że wisielczy bo wisielczy ale humor masz.
Po badaniu na pewno cos się ruszy :*
magdzia26, Libra, Selena, Dodi, a-koczek, Ilona, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny