plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Becia Ja Ci kochana kibicuje dzielnie z ukrycia
Pomyślałam, że może potrzebujesz małego " odizolowania " od Nas, więc nie nawiedzałam Cię swoją osobą
Ważne, że już wiem co i jak i ciesze się, że coś się u Ciebie dzieje.
tak cos tam sie dzieję ale czy nie pogorszę to sie okaże oby wyszło jak u Kaji
heheh no co pomarzyć mozna
Dodi wiem i dziękuję :*
Libra wrote:myślę, że owu miałaś 13-14dc... nadpiszesz dzisiaj co i jak po wizycie?
oczywiście że napiszę, ale późnym wieczorkiem będę w domu bo jadę na torwar na koncert prosto od gina
chyba że smskiem wcześniej? a ja nie to gdzies ok 23
Rucia, Dodi, Libra, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:Aaaa widzisz
Ovuguru przemówił do naszej Oli
Tak żebrała aż w końcu wyżebrała mega fajnego posta. A Muzi chyba wyczaiła w necie kto jest założycielem ovu i wiemy że nazywa się Mariusz
Jak jest inaczej to mnie poprawcie bo moja pamięć jest dobra ale krótka
Rucia, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Selenko kochana ściskam Cię mocno :* czy dobrze rozumiem że jestes w szpitalu? mam nadzieję że tylko zapobiegawczo i kontrolnie i nic poważnego Wam nie dolega
Zdrówka Wam życzę za całego serducha :*który okazał sie mega wielki
w kazdej chwili moze wywołać poród
juz drugi tydzień tu jestem i mnie faszeruja magnezem..i niby teraz ok
twardnienia i napinania brzucha które czułam praktycznie ustały
czuje je moze z 2-3 razy na dzień..ale lekarz mówi że to normalne..że macicia ćwiczy:) plamień też już nie ma
ale jak mówia lekarze ..polip może plamić...a nawet i krwawić co jakiś czas
jakoś sie z nim musze męczyć...
-
Strażaczka90 wrote:siedze sama w domu;/ na L4.Czeka mnie gastroskopia... ...Szału idzie dostać...wszystko z nudów posprzątałam.Mąż w pracy i ciężka noc miałam;/
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Mój Leoś rośnie jak na drożdżach, bije mnie od rana do wieczora, okazało się, ze jest mega przystojnym chłopakiem, którego zjem od razu po urodzeniu, poza tym daje mu jeszcze 20 dni na siedzenie w brzuchu i niech spada stamtąd
cieszę sieże wszystko dobrze ale niech tam jeszcze troszkę Cię pomaltretuje od środka :*Rucia, Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Aha i Beciu naprawde starsznie mi sie Twój wykres podoba
nawet jesli by nie był zakończony plusikiem to i tak jest mega poprawa
i wierze ze teraz będzie juz tylko lepiej
Libra, magdzia26, Beata, Ilona, Sandraa, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo teraz żeby wzbudzić w Was zazdrość zdradze Wam, że jak już urodzę to przyjedzie do mnie Żbikowa i może Gosia, ale Gosia nic jeszcze nie wie
Tym akcentem się żegnam
Idzie weekend więc bzykajcie się ile wlezie. Ja mogę pomarzyć o takich zabawachLibra, Selena, magdzia26, Beata, Ilona, Sandraa, Fedra, Effcia28, aisa, AGA 30, Pismak, Gunia, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:ja też chcę mocno wierzyć że pękł tego 14 d.c.
oczywiście że napiszę, ale późnym wieczorkiem będę w domu bo jadę na torwar na koncert prosto od gina
chyba że smskiem wcześniej? a ja nie to gdzies ok 23Strażaczka90, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:oj współczuję gastroskopii
rozumiem że chora jesteś ???
Poszłam dziś do lekarza a lekarz stwierdził,że to może byc choroba układu pokarmowego;/ i że niby tez są takie objawy jak w ciąży;/ -
a ja nawet jak nie urodze albo zanim urodze czy zajde to licze na wizyte Fedry i Libry!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 11:15
Strażaczka90, Beata, Libra, Ilona, Fedra, Effcia28, Gunia, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:
no My z Mężem mamy wolne 4 dni:) będzie bzykanie codziennie!!!a jeszcze jutro idziemy na weslicho:) hehe .Ciesze się Rucia że wszystko z Maluszkiem dobrze:)
Beata, Libra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Aaaa widzisz
Ovuguru przemówił do naszej Oli
Tak żebrała aż w końcu wyżebrała mega fajnego posta. A Muzi chyba wyczaiła w necie kto jest założycielem ovu i wiemy że nazywa się Mariusz
Jak jest inaczej to mnie poprawcie bo moja pamięć jest dobra ale krótka
ALE NUMER!!! Ruciu dzięki za wyjąsnienia pamiętacie na której to było stronie? napewno takie wydarzenie któraś zanotowałaheheh
powiedzcie chce to zobaczyć
Muzi Ty spryciulo (szpiegu)
magdzia26, Ilona, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Libra wrote:fajnie masz:) też tak chcę
mojego spadku formy nie jestem w stanie przypisać żadnemu dc... po prostu pojawił się i trwa... i trwa... nawet nie zważa i nie puszcza w dni płodne... codziennie jest tak samo... przeplata to się tylko z krótkimi chwilami "zapomnienia"Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
Strażaczko wszystko do przezycia ja miałam ponad pól godziny robiona bo z wycinkami i nie było najgorzej także wierzę że u Ciebie tez będzie ok
jak masz powera do pracy to i tak nie najgorzejDodi, sylwia1985, Strażaczka90, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Strażaczka90 wrote:Miałam objawy typowe do ciąży..zrobiłam test wyszła kreska prawie nie widoczna.Tylko widoczna pod światło.Zrobiłam bete a tam wynik negatywny!!ehh
Poszłam dziś do lekarza a lekarz stwierdził,że to może byc choroba układu pokarmowego;/ i że niby tez są takie objawy jak w ciąży;/ale wierzę że niedługo się wszystko pozytywnie wyjaśni
Strażaczka90, Beata, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Oj Selenko brzmi nie fajnie ale mam nadzieję ze lekarze Cie poinstruowali co i jak i na co masz reagować szybkim udaniem się na wizytę aby polip za szybko nie wywołał porodu,
Czy w związku z tym będziesz miała częstsze kontrole? Jak oni na to w ogóle reagują bo rozumiem że zminejszyć się teraz już w trakcie ciąży nie ma szans za pomocą jakiś leków?
Co do mojego wykresu to masz rację wygląda bardzo ładnie, ale właśnie tego się boję bo znam historię Sylwii, ale wiem trzeba być dobrej myśli
Ruciu udało Ci się wzbudzićwe mnie :*
Selena, sylwia1985, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Strażaczka90 wrote:Miałam objawy typowe do ciąży..zrobiłam test wyszła kreska prawie nie widoczna.Tylko widoczna pod światło.Zrobiłam bete a tam wynik negatywny!!ehh
Poszłam dziś do lekarza a lekarz stwierdził,że to może byc choroba układu pokarmowego;/ i że niby tez są takie objawy jak w ciąży;/ -
Libra wrote:ja chodzę spać między 2 a 3 więc spokojnie:)... będę czekać:*
spać kochana nie możesz czy bierzesz robote do domu? bidulko :*
Strażaczko potwierdzam, wzdęcia zgaga itp. wiem coś o tymOliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Ruciu udało Ci się wzbudzić
we mnie :*
Ciesze się
Więc pamiętaj Becia, masz być grzeczna, w przeciwnym razie dostaniesz bana od Mariusza. Mariusz jest jak drugi maż
Beata, magdzia26, Ilona, Fedra, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość