X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieweczki, fotoreportaż ze spotkania musi trochę poczekać bo a) zasnęłam przy usypianiu L, b) teraz karmię H . Cierpliwejszyn!

Fedra, Dodi, Ilona, Rucia, Sandraa, Kfjatus, aisa, magdzia26, Beata, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś no ja Cię proszę z tą starością :*

no mauys wiesz możemy czekać godzinę, pięć, ale nie piętnaście minut ;)

kurcze no ciekawe co u Agafii...

Libra, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słowo się rzekło, foty u płota :)

OK, idę czytać zaległe strony :)

Dobranoc!

PS) Na koszulce widnieje RG, jakby która nie wiedziała :P
    I, uprzedzając ewentualne pytania: TAK, wyszłam w tej koszulce na dzielnię! ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 02:18

Dodi, Gunia, Libra, Rucia, Ilona, Sandraa, Kfjatus, aisa, magdzia26, a-koczek, Effcia28, Muska, Beata, AGA 30, jeju, Selena, kiti, Fedra, Blondi22, Spero, Spero, Spero, Spero, zbikowa, Pismak, kierzynka, plemniczka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fotki świetne, doczekałam się, Wszyscy wyszliście nieziemsko :) nie powinnam, ale zazdroszczę takiego spotkania i wogóle to jesteście pozytywnie walnięte he he zajebiaszcza koszulka Małysz :P
    a teraz i ja spadam, dobranoc :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 23:29

mauysia, Ilona, aisa, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko - to świetnie, że Kornelka ma się dobrze!

Muska - też robisz w tłumaczeniach? Przybij pionę :D

Wosebko - szkoda, że lekarz Cię nie wypuścił:( Ale to dobrze że już nie masz żadnych plamień i że jest już OK. To najważniejsze.

Shagga - zaraz wystosuje do Ciebie priva :)

Fedra - ten nowy Christian jakiś taki lalusiowaty... Za to córka Dona Johnsona całkiem ładniutka :) Może będzie z niej dobra Anastasia ;) A prawda jest taka, że do tego filmu w ogóle mnie nie ciągnie, bo jeśli ma się sprawdzić reguła, że ekranizacja zazwyczaj jest gorsza od książki to ja dziekuję...

Effciu - fajnie, że zamieściłaś swoje zdjęcia - nareszcie :D

Aguś - czy moge prosić o linki do Twojej fryzurki na priva? pliiiiiz...

Żbikens - gratuluję pierwszego posta zbiorowego! I to TAKIEGO!

Rucia - ja tam zauważyłam Żbika na widowni "Dzięki Bogu..."! Ale pozwolę sobie tu nakablować, że nie miała transparentu Ovu! Skandal wstyd i oszustwo!

Ilonko - ale super, że kolezance się udało zajść w ciążę. Oby teraz donosiła ciążę.

A tak w ogóle to moja siostra ostatnio ogłosiła, że jest w ciąży (drugie dziecko) :D Termin na maj. Strasznie się cieszę :D

Ciekawe co u Agafii!!!

Dobrej nocy laseczki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 01:15

Libra, Ilona, Rucia, Sandraa, Dodi, Kfjatus, aisa, magdzia26, Muska, Beata, AGA 30, Selena, Fedra, Spero, plemniczka, Pismak lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na łono Ovufriend wrócę pewnie "bardziej" od poniedziałku, bo teraz Leo nie chodzi do przedszkola (chory) i nie mam "wolnych" przedpołudni... Tęsknię za nimi :)

Rucia, Libra, Ilona, Sandraa, Dodi, aisa, magdzia26, Effcia28, Beata, AGA 30, Fedra, Spero lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Mauyś, dzięki za zdjęcia, jesteście Śliczne:* Chłopcy przesłodcy, a o wypasionej koszulce nie wspomnę :D

Ola, powodzenia, trzymaj się, dzielna Lasko:*

Agafia, serio się martwię, no żeby tak ani jednego posta...?

Zbieram się do pracy...

P.s. wczorajszy babski wieczór przy winie skończył się na tyle tragicznie, że nie dość, że obydwie ryczałyśmy jak przysłowiowe bobry to na dodatek dziś jestem niewyspana, mega głodna, mam spuchnięte powieki i lekki ból głowy... I wcale mi nie lepiej, jak się dowiedziałam, że koleżance może pomóc tylko in vitro. O. Głupie baby.

Miłego piąteczku!

Agafia, Dodi, aisa, Beata, AGA 30, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżem dobry !

Mayuśka/fasOla - No się w końcu doczekałam na foty! Jesteście mega lachony, a chłopaki są najprzystojniejsi na świecie. Aczkolwiek koszulka i tak najbardziej wymiata :P
    Gdyby Ryan widział tą czarną hot hiszpankę ( mówię to u fasOli ) to z miejsca kopnąłby tego paszteta Mendes w poślady :P

Libra - nie omieszkam poinstruować P. zeby równie głośno stękał ze mną :P

Naoglądałam się Gesslerowej i cholera zwątpiłam, bo nie pamiętam kiedy miałam w ręku żółtego kurczaka ( dla niewtajemniczonych kurczak z fermy, hodowany na paszy a nie sterydach ma kolor żółty a nie różowy ).

Miłego piątku dziewoje :D Mój P. zaczyna dzisiaj urlop je je je i będę go miała całe 9 dni w domu :D

Ilona, Libra, Dodi, magdzia26, aisa, Effcia28, Beata, jeju, Selena, Sandraa, Fedra, Blondi22, Spero, Gunia, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane Moje , przepraszam , że wczoraj nie weszłam z wieściami , ale wróciliśmy do domu z mężem po 19 i zasnęłam od razu masakra byłam taka padnięta ... Dziś od razu oczy otworzyłam i za laptopa . Muszę sobie do którejś z Was numer kom wziąć i jak coś to przez tel zawsze jest możliwość skontaktowania się : *
    U lekarza w gabinecie siedziałam godzinę ... na tym etapie jest wszystko wporządku ... fasolinka ma az 8 mm pani doktor mówi że 5 - 6 tydzień , prawidłowo zagnieżdżone co powiedziałą na dzień dzisiejszy jest dla nas najważniejszą informacją . Kolejna wizyta 18 listopada . dostałam cała mase wyników do zrobienia ale progesteronu mi nie kazała robić napisze wam później jakie dostałąm . 25 listopada pójdę na wizyte do mojego gina i zobaczę co on mi powie , póki on nie wróci z urlopu będę do tej babeczki chodziła żeby być pod czyjąś opieką . Najgorsze to że nie dała mi wydruku z usg ... a ja tak byłam przejęta tym wszystkim żezapomniałąm poprosić . Mój gin do którego zawsze jeżdżę to za każdym dajemi wydrug jak robi usg ale ta widać nie a szkoda ;( pobrała mi też cytologie .
    Jestem bardzo szczęśliwa , mój mąż to dumny jak paw chodzi ;)

Pismaczku nie doszło mi nic na priv ; ( spróbuj jeszcze raz ...Powodzenia kochana na egzaminie

Gadgetko spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe . Spełnienia wszystkich marzeń kochana , dużo dużo miłości i zdrówka

Mauysiu zdrówka dla synusia życzę i wracaj do nas Kochana szybciutko

Shaggunia też bym już tak chciałą się zajmować dzidziusiem jak Ty ... : * dużo siły kochana Ci życzę

Selenko mam nadzieję że puszczą Cię wkońcu Skarbie do domu , cieszę się ogromnie że wszystko jest dobrze .

Guniu Tobie ~~~~~przesyłam Kochana i trzeba mieć nadzieję ..

Libruś gratuluję nagrody , wkońcu Cie docenili : *

Fedrunia Kochana moja jest 1 pęcherzyk : P .Tobie też życzę wytrwałości , jeszcze troszkę i na pewno doczekasz sięmaluszkaalbo 2 pęcherzyki na raz ... w podzięce za długie oczekiwania

Witam nową koleżankę ;)) Strażaczko powodzenia w staraniach , oby ten pierwszy cykl był już udany

Jeju jak Kochana Twoja dieta ?? trzymam za Ciebie mocno kciuki

Spero dziękuję Kochana że tak się o mnie martwiłaś

Wszystkie Kochane moje duży całus : * że tak czekałyście na info ode mnie i się martwiłyście , przepraszam jeszcze raz że się wczoraj nie pojawiłam . Życzę wam miłego dnia .

Ja dziś idę zanieść zaświadczenie od Pani doktor że jestem w ciąży , mówiłą żebym lepiej dał bo jak by były w przedszkolu jakies choroby zakaźne żebym od razu została w domu ...

Rucia, Ilona, Libra, Dodi, aisa, Effcia28, Beata, AGA 30, Selena, kiti, Sandraa, Fedra, Blondi22, Spero, Pismak, Gunia, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie Pani doktor termin porodu wyznaczyła na 27 czerwiec ... z uwagi na to że mam długie cykle 5 dni dodała ...

Beata, AGA 30, Selena, Fedra, Blondi22, Spero, Spero lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry:)
    Milego piatku zycze;)
    Agafio cirsze sie, ze u Was wszystko jak nalezy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 07:26

Libra, aisa, Ilona, Effcia28, Beata, AGA 30, Sandraa, Fedra, Agafia lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Librus :*

Libra lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Hej Librus :*
    hej:*

witam wszystkie

Dodi, aisa, Ilona, Beata, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• justa183 Ekspertka

Wysłany: 25 października 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie o kilku dniach przerwy. Bardzo fajnie się Was czyta - widać, że znacie się jak "stare konie" :P Cieszą mnie wszystkie powodzenia i sukcesy o któtych piszecie :)
    U mnie chyba w tym miesiącu nie idzie w dobrym kierunku - dzisiaj to już wyć mi się chce!!! Wiem, że to dopiero 2 cs ale kiedy się BARDZO chce, to strasznie boli....
    Miłego dnia dla Wszystkich :)

Rucia, Ilona, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

zem3tv7317jpvd05.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Agafio <3 bardzo sie cieszę że z fasolinką wszystko dobrze i czekam aż wydębisz od swojego gina usg i nam tutaj pokażesz swojego potomka
    buziaki dla wszystkich <3

Libra, Dodi, aisa, Effcia28, Beata, AGA 30, Sandraa, Fedra, Spero, Agafia lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane ja jak zwykle na chwilke
    Małysz Olka super foty i fajnie ze spotkanie sie udało.

Agafio jednak nie blizniaki szkoda troszke bo myslałam ze bedziemy mieli pierwsze ovubliznieta. fajnie ze wszytstko dobrze.

Libra, Dodi, magdzia26, aisa, Rucia, Ilona, Beata, AGA 30, Sandraa, Fedra, Spero, Agafia, mauysia, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa183 wrote:
    Witajcie o kilku dniach przerwy. Bardzo fajnie się Was czyta - widać, że znacie się jak "stare konie" :P Cieszą mnie wszystkie powodzenia i sukcesy o któtych piszecie :)
    U mnie chyba w tym miesiącu nie idzie w dobrym kierunku - dzisiaj to już wyć mi się chce!!! Wiem, że to dopiero 2 cs ale kiedy się BARDZO chce, to strasznie boli....
    Miłego dnia dla Wszystkich :)
    justa nie przejmuj się przyjdzie i na ciebie pora tak jak na każdą z nas :)
    a zajść w ciąże w pierwszych cyklach mało komu się udaje nie ma co się nakręcać bo im bardziej będziesz o tym myslec tym będzie trudniej...wiem to z doświadczenia sióstr i koleżanek, więc spokój, spokój i jeszcze raz spokój

Libra, Dodi, aisa, Ilona, Effcia28, Beata, Fedra, Gunia, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Agafio jednak nie blizniaki szkoda troszke bo myslałam ze bedziemy mieli pierwsze ovubliznieta. fajnie ze wszytstko dobrze.
    koczku <3 witaj, ovubliźniaki będą moje ;) mam podobno duże predyspozycje do tego tak mi mój gin zawsze mówił :P na wizycie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 08:30

Rucia, Ilona, Dodi, Beata, aisa, kiti, a-koczek, Fedra, Gunia, Agafia, Pismak lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dodus i Librus <3

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam dziewczyny że w całym moim cyklu to najgorszy dla mnie jest czas @ bo wtedy nic nie można zrobić :/ i mój humor rośnie wprost proporcjonalnie do oddalania się @ więc już teraz będzie z każdym dniem lepiej :D przynajmniej przez najbliższe 20 dni ;)

Ilona, Libra, Dodi, Effcia28, Beata, aisa, AGA 30, a-koczek, Sandraa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4443 4444 4445 4446 4447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ