X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska nie nakręcaj Męża, choć sama nakręcona jesteś! Wariatku ;)

kiti, Muska, Libra, AGA 30, Dodi, Fedra, magdzia26, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Muska Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Muska nie nakręcaj Męża, choć sama nakręcona jesteś! Wariatku ;)
    :D A tak jakoś mi się wymknęło...
    Już wrócił. Bez testu. Apteka była do 19:00 otwarta ;) Czyli się pofatygował boroczek ;)
    No nic. To nie będzie jutro testu.

Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska, bo wiesz... możesz zacisnąć mięśnie zwieraczy i rano, jak się obudzisz - pobiec po test. Nie pij dziś za dużo herby/wody to rano dasz radę. Pewnie aptekę masz gdzieś niedaleko (skoro M. po drodze do sklepu miał do niej zajrzeć).
    Ja tak robiłam za każdym razem ( 3 testy w życiu).

Nie wiem, czy tak wcześnie testy coś wskażą, ale jak masz się czuć z tym lepiej to raniutko zasuwaj do apteki! Trzymam kciuki :) Mam nadzieję, że nie będziesz mogła spać, i dorwiesz aptekę otwartą od 6.30 bym przed wyjściem do pracy przeczytała, co i jak ;p (wychodzę o 7.10) No niech Cie intuicja nie zawiedzie! Kciuki zaciskam :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    A'propo okresu starań, to ja też zaczęłam zaraz po ślubie. Jak widać z mojego suwaczka to minął od ślubu już rok, 1 m-c i 2 tygodnie, a my dalej na tym samym etapie...
    Życzę Wam abyście się nieco krócej starały i wystarały :D
    spełnienie ja się juz na spelnienie tego zyczenia nie załapię,bo nie zabezpieczamy 18 miesiąc, a świadomie staramy sie 15 miesiąc

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    :D A tak jakoś mi się wymknęło...
    Już wrócił. Bez testu. Apteka była do 19:00 otwarta ;) Czyli się pofatygował boroczek ;)
    No nic. To nie będzie jutro testu.
    lajk za chęci męża :Dhehehe

Muska, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gogietka sto lat i tego czego dusza pragnie !!!

witam wieczorem !!!

witam nową starczke !!!

Muska kibicuje !!!

i co tu jeszcze nasmarowac ....hmmm fajnie że was Mam !!!

Strażaczka90, Spero, Libra, kiti, aisa, Dodi, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Gunia Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    spełnienie ja się juz na spelnienie tego zyczenia nie załapię,bo nie zabezpieczamy 18 miesiąc, a świadomie staramy sie 15 miesiąc

Libra, nie chcę się licytować, bo to nic nie znaczy, ale w związku, że mam ciężki tydzień, to się wyżalę...my się nie zabezpieczmy 51 miesiący, ale tylko tak bez wstrzymywania się choć bez seksiku w dniach płodnych...
    a całkiem świadomie - z myślą o pewnym, konkretnym, świadomym, poczęciu 20 m-cy... wtedy jeszcze bez badań, A później ze zwykłymi badaniami ginekologicznymi, krwi i hormonów... Zawsze wszystko OK :D

A miałam się nie dołować w kolejnym tygodniu rozłąki z M. ;)

Buziaki :) Jutro piątunio, cieszę się, choć pojutrze szkoła od 7.30 :) Dobranoc :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszem i wobec mówię, że jestem wkurzona bo mi się jutro goście zwalą do domu, a ja nie chce gości, nie chce nikogo, ja chce spać. Ja pindole i jeszcze jakieś żarło muszę zrobić, no zajebiście.

A mojemu P. odwala i nosi kota na rękach jak niemowlaka i geju leży teraz przy mnie na biurku na kocyku, żeby mu pod dupą miękko było.

Z kim ja mieszkam ... dom wariatów.

Musia ciśnij do pojemniczka z rana i leć do apteki :-)

Gdzie ta Agafia?

Gunia, aisa, Fedra, mauysia, Agafia, magdzia26, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka poszła do szpitala i pewnie nawet nie wie, że Eva Mendes chce rzucić Ryana Goslinga ...

AGA 30, Spero, Kfjatus, Fedra, mauysia, magdzia26, a-koczek, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamknij drzwi na klucz, nie zapalaj światła, zasłoń rolety, ucisz domowników (zamknij w szafach lub piwnicy) i udawaj, że nikt tu nie mieszka... u mnie się kiedyś sprawdziło i nielubiana szwagierka odeszła zniesmaczona :D

Zazdroszczę kota, który daje się nosić, mój królik tego nienawidzi i zawsze taki spięty, i sapie, a nawet czasem gryzie, jakby nie wiem, jakie zagrożenie na niego czekało ;)

A swoją droga to ludzie litości nie mają, Kobieta w zaawansowanej ciąży, a ci się wpraszają na obiad, w dodatku nie przynoszą obiadu z sobą tylko liczą, że dostaną pełną michę... Świat schodzi poniżej psów...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 21:22

Rucia, Libra, zbikowa, aisa, Dodi, Fedra, magdzia26, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu to bardziej wiesz .. taki wieczór przy winie, które muszę im kupić, bo po cholere mają przynieść swoje nie? A plan z zgaszonym światłem i tak dalej nie wypali, bo musiałabym schować samochody, albo faktycznie gdzieś pojechać.

Ale mam plan że będę strasznie stękała to może szybciej sobie pójdą. :P

Gunia, kiti, aisa, Dodi, Fedra, magdzia26, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe no ok, ostatnia deska ratunku - stękanie :)
    O raju, ludzie nie mają w sobie za grosz empatii... Zgroza!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 21:24

Rucia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej nocki laseczki :-)
    Stosunkowo udanej i przespanej :-)

Olcia trzymaj się tam jutro nic się nie bój to nie jest straszne :-)Bądz babą z jajami i nie panikuj :-)

A no właśnie Agafio gdzie jesteś :-)!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 21:27

Libra, aisa, Fedra, Agafia, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Ola jutro idzie do szpitala, laparoskopie będzie miała po weekendzie, poza tym da nam znać :)

Guniu no niestety tak to już bywa.

Idę oglądać Gesslerową, na bank zgłodnieje od tego jej jedzenia.

Libra, AGA 30, aisa, Fedra, Ilona, Sandraa, magdzia26, Effcia28, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aga Ola jutro idzie do szpitala, laparoskopie będzie miała po weekendzie, poza tym da nam znać :)

Guniu no niestety tak to już bywa.

Idę oglądać Gesslerową, na bank zgłodnieje od tego jej jedzenia.

To jak ja to czytam że myślałam że to już jutro :/
    Chyba muszę coś na koncentrrację brać :/
    Ale mimo wszystko Olcia nie bój się przeżyłam sama to wiem nie przyjemne ale do przeżycia :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, mogę Ci troszkę sernika podrzucić (rosę zrobiłam). Też jutro znajomi wpadają, a że późno wracam to już musiałam co nieco dzis przyszykować. Za to w sobotę lub niedzielę mam zamiar się gościć u moich rodziców, bo siostra ma urodziny,a mama miała 2 tyg temu ale przez ich remont nawet się nie spotkałyśmy.

Aaa i mm świetną wiadomość! W niedzielę śpimy dłużej!!! Yupii yeah !

Tylko niech mi teraz któraś powie jak ja mam temp. zmierzyć. zwykle o 6.30 to mam budzik na 5.30 ustawić (bo to by była normalnie 6.30) czy na 6.30 (ale wtedy to tak jakby 7.30) ?

I wiecie co? napierdziela mnie kość ogonowa, ale to masakrycznie nawet z siedzeniem mam problem, tylko nie wiem skąd ten ból. nie wywróciłam się, nie uderzyłam... hmm dziwne.

Mam nadzieję, że u Agafii wszystko dobrze i nie zagląda bo tak się cieszy i świętuje z mężem.

AGA 30, Libra, aisa, Dodi, Fedra, Ilona, Rucia, Sandraa, magdzia26, a-koczek, Effcia28, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Libra, nie chcę się licytować, bo to nic nie znaczy, ale w związku, że mam ciężki tydzień, to się wyżalę...my się nie zabezpieczmy 51 miesiący, ale tylko tak bez wstrzymywania się choć bez seksiku w dniach płodnych...
    a całkiem świadomie - z myślą o pewnym, konkretnym, świadomym, poczęciu 20 m-cy... wtedy jeszcze bez badań, A później ze zwykłymi badaniami ginekologicznymi, krwi i hormonów... Zawsze wszystko OK :D

A miałam się nie dołować w kolejnym tygodniu rozłąki z M. ;)

Buziaki :) Jutro piątunio, cieszę się, choć pojutrze szkoła od 7.30 :) Dobranoc :D
    ja się nie licytuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Guniu to bardziej wiesz .. taki wieczór przy winie, które muszę im kupić, bo po cholere mają przynieść swoje nie? A plan z zgaszonym światłem i tak dalej nie wypali, bo musiałabym schować samochody, albo faktycznie gdzieś pojechać.

Ale mam plan że będę strasznie stękała to może szybciej sobie pójdą. :P
    jeszcze jest Pan domu, rozwal się na kanapie a m niech się troche poudziela

Spero, Dodi, Fedra, Gunia, Ilona, Rucia, Sandraa, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja...

będą dziury i będzie wybiórczo, ale to tylko dlatego, że... nie zrobiłam ostatnio notatek, mimo to, że podczytywałam, ale jak to jedna z moich koleżanek mówi - skleroza to siostra moja rodzona :)

Lirunia gratulacje!!! jesteś mega, zarąbistym, zdolnym pracownikiem i zostałaś w końcu doceniona i nagrodzona, super :* jeśli będziesz znowu cierpiała na bezsenność jak A będzie w pracy to calluj do mnie śmiało he he poświęce się znowu do 3 nad ranem :P a swoją drogą to jak dla mnie to brzmi: kto rano wstaje, ten chodzi zmęczony ;)

Aga bardzo mi się podoba Twoja nowa fryzura a jak tam Wafel? wyraził się w końcu bardziej konkretnie na temat zmiany? ;)

Shagguś widzę, że zajęć masz co nie miara i od razu to widać, bo niepodobne to do Ciebie by się tu tak rzadko pokazywać :/ ale wytłumaczona jesteś, masz tak słodkich chłopaków zresztą tak samo jak mauysia, że wybaczamy :)

Jeju ale dałaś czadu z tym skrótem dla Shaggi, normalnie szacun :) jeśli chodzi o moją rozmowę tu dla Ciebie i żbika - to wiecie tyle co ja, czyli tyle, że była a odpowiedzi jeszcze żadnej nie mam, bo rekrutacja się przedłużyła i dyrektor nie dał jeszcze żadnej odpowiedzi tak więc dalej czekam :/

Ilonko fajnie, że w PL czujesz się o wiele lepiej tzn. mam zapełniony grafik zajęć i wogóle :)

Agafio u Ciebie bardzo ładnie beta rośnie, więc oby tak dalej ;)

Guniu ja wierzę, że spokojnie przed 40 Twój m zdąży zostać tatusiem :*

Żbiku cieszenie z Twojej umowy na nieokreślony :D

Pismaku powodzenia na jutrzejszym kolosie życzę i zdrówka :)

Musiu dla Ciebie również zdrowia!!!

Selenko oby Ci się już ten pobyt w szpitalu więcej nie przedłużył a Kacperek niech spokojnie czeka na swój czas :)

Effciu wyglądasz jakbyś w ciąży była :D super zdjęcia i zapomniałam się przyznać, że już wcześniej od Libry je wydębiłam (mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe) ;)

Witam Cię strażaczko - myślę, że im wcześniej zaczniesz starania tym lepiej. Czasami za długo odkładamy "pewne rzeczy" na później.... Jedno Ci mogę zagwarantować - tutaj nauczysz się nie wkręcać aczkolwiek życzę Ci powodzenia...

Olca myślami jestem z Tobą :* i też chce widzieć jaki prezent Małyszowi zapodałaś :) tzn. sama pisała, że dostała i pokaże :D

Fedruś <3 co ja Ci mam napisać.... wiem co czujesz, myślę, modlę się i pamiętam :*

no i pewnie o 80% z Was nic nie napisałam, ale przepraszam bardzo, pozdrawiam i całuję :*

jeśli już tak sobie piszecie to ja dodam, że z m jesteśmy 8,5 roku razem, 4 lata po ślubie a efekty lub ich brak znacie....
    co tu jeszcze u mnie - byłam we wtorek u ortopedy i mam podejrzenie krwiaka lub torbieli stawu podkolanowego.... wczoraj wykorzystałam piękną pogodę i poszłam z kuzynką i jej dwoma córuchnami na 3 godzinny spacer (fotę już wrzuciła, więc pewnie widziałyście moją chrześniaczkę)....
    acha i śmiać mi się chciało jak jakaś nowa dziewczyna zapytała Librę, czy ze Śląska jest hi hi koleżanko toś Ty chyba jeszcze nie czytała albo nie słyszała jak się godo :P
    ok koniec zanudzania, z robieniem przerw to tu bez sensu bo cięzko się do Wszystkich odnieść ale o Plemniczce, Blondi, Sylwii, Kaji, małej, Kfjatku i Wszystkich pozostałych pamiętam, mimo, że się nie odniosłam.
    Piszę już trzy po trzy więc spadam :) buziam i dobrej nocy życzę :*

no i jeszcze jedno.... jak widziałyśmy w załączonych wyżej i wcześniej postach nie zawsze panuje moda na nie nakręcanie siebie i innych!!! o Wy małpy jedne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 23:32

Fedra, Libra, Gunia, Ilona, Rucia, Sandraa, Strażaczka90, Kfjatus, aisa, magdzia26, Effcia28, Beata, AGA 30, Selena, kiti, Blondi22 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze Agafi nadal nie mam i strasznie mnie to martwi :(

ja sie licytować na długość starań nie będę bo jak sobie przypomne ile lat się nie zabezpieczamy to sobie nagle uświadamiam jaka star jestem ehhh

za wszystkie ciepłe słowa wielkie dzięki i wielka buźka :*

EDIT:
    chyba ze Ona na usg zobaczyła więcej niż jedno a nawet więcej niż dwa pęcherzyki i nie moze jeszcze dojsć do siebie i dlatego jeszcze nic nie wiemy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 23:24

Dodi, Libra, Ilona, Sandraa, Kfjatus, aisa, magdzia26, Beata, AGA 30, Spero, Spero lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 4442 4443 4444 4445 4446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ