plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strażaczka90 wrote:tak ja miałam @ 15 i trwała 1 dzień i to bardzo skąpy a na 2,3 były lekkie plamienia tylko.Pierwszy raz tak miałam.Dlatego to mi dało do myślenia.Witaj Muska:)
jeśli masz skape @ i do tego z plamieniami dobrze jest sobie zbadać progesteron 9 dni po owu i po owulacji zrobić usg żeby zobaczyć jakiej grubości jest endometrium, bo za cienkie nie pomaga w zagnieżdzeniu a potem w utrzymaniu ciąży...Effcia28, Libra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska wrote:Jutro kupię bo dzisiaj nie mam jak wyjśc z domu zeby kupić, a paskudny Pan Leniwy z Tesco wczoraj mi nie kupił
Jutro zrobię tajną rundę po urzędach z papierami to i o apteke zahaczę. Tylko rany, to chyba znaczy ze go zrobie dopiero w sobote?! łeee, późno. Może jednak podskoczę do apteki dzisiaj po kryjomu.Fedra lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:
Muska i teraz nie wiem czy Ci wylać ten kubeł zimnej wody czy opierniczyć czy kazać iść zrobić ten test...
tak więc jeśli załamki nie będzie gdyby wyszedł negatywny nie będzie to go zrób ale tez bierz pod uwage ze moze wyjść negatywny bo jest np. za wcześnie
i to tyle odemnie idę coś zjeść
cytując za Greyem kuźwa miało mnie tu nie byćmagdzia26, Effcia28, Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Strażaczka90 wrote:tą ostatnią miałam skąpą tylko...wcześniejsze były normalne trwają 3 dni
ale jak trwaja 3 dni to jakie są czy są obfite czy nie i jakie długie masz cykle...
Matko znowu u mnie ton lekarski a przeciez lekarzem nie jestem [przewraca oczami i wychodzi z pokoju]...Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:Fredzia polubiłam ale chętnie bym Cię tak machła za to ostatnie zdanie .
Uciekam smażyć naleśniki bo dziecię mi głowę suszy
poczytam wieczorem :*
Olka jestem z Tobą myślami
ale za które ostatnie zdanie być mnie machnęła konkrecik poproszę bo wiesz ja ostatnio mocno niemotna jestem?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Oj jak ja Was lubie!!!!!!!!!!!!!!!!!
:*
Sama nie wiem co robić
Idę te buty sprzątać, bo na razie leżą na środku pokoju w wielkiej stercie... (no, wiem wiem, nie poszłam jeszcze, ale tak jakoś mi nie po drodze <też przewraca oczami>, a Grey'a w pokoju nie ma i nikt z tym nic nie zrobi)
magdzia26, Fedra, Libra, Ilona, aisa, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Musia ja wiele razy byłam w podobnej sytuacji co Ty teraz niby wiedziałam ,że test może nie wyjść bo jest za wcześnie itp ale z drugiej strony byłam nie cierpliwa no bo może akurat się uda i bardzo chciałam się o tym przekonać.
więc pewnie gdyby tu o mnie chodziło to bym go zrobiła bez względu na wynik z tym ,że bedzie to u Ciebie 11 dpo więc i tak masz szanse 50/50 bo jak wiadomo różnie one wychodzą jednym się pokaże blada kreseczka 10 dpo a drugim tak jak np u mnie dopiero 14 dpo.
powiem ci więcej zrobiłam w cyklu w którym się udało test w 11 dpo oczywiście nikomu się nie przyznałam i wyszedł negatyw-pogodziłam się jakoś z tym ale @-y po trzech dniach był nadal brak zrobiłam więc jeszcze jeden test który okazał się pozytywny
Więc jedyne co Ci mogę powiedzieć zrób tak jak Ci serce mówipozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 14:33
magdzia26, Strażaczka90, Fedra, Muska, Rucia, Libra, Ilona, Gunia, kiti, aisa, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość