plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ale ma chyba duże parcie na dziecko.Ponieważ,od dwóch tygodni boli mnie podbrzusze,po południu ciągle temperatura 37,4 zawroty głowy brak apetytu.Robiłam test to jakaś dziwna druga bardzo nie widoczna kreska wyszła..Dziś poszłam na bete byłam pewna że się tak szybko udało:( a tam dupa:( wynik< o,1 <załamka totalna>
-
nick nieaktualnyStrażaczko temperaturę mierzy się rano tuż po przebudzeniu, najlepiej o ustalonej stałej porze, zanim wstaniesz z łóżka. Jeżeli czujesz się tak jak napisałaś, to zazwyczaj są to typowe objawy dla drugiej fazy cyklu.
Temperaturę mierzysz termometrem owulacyjnym czy zwykłym rtęciowym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 14:01
Strażaczka90, Effcia28, AGA 30, Libra, Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoleżanka Justa ma spore wahania w czasie mierzenia, więc tutaj też radziłabym nastawić sobie budzik na jedną godzinę, zmierzyć temperaturę i pójść dalej spać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 14:02
Effcia28, Libra, Spero, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
tak temperaturę mierze rano...Staram się o tej samej porze...termometrem owulacyjnym mierze.w ustach.A od dwóch tygodni również mierze po południu ale nie zaznaczam tego na wykresie.Zaznaczam tylko tą poranna temperaturę.Mierzenie temperatury zaczęłam od nie dawna.Od nie dawna też zaznaczam ją na wykresie:)
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzęsto jest tak, że w cyklu w którym uda się zajść w ciąże, nie ma wtedy żadnych objawów. Bóle podbrzusza, bóle głowy itp. mogą swiadczyć o nadchodzącej @. Wiele forumowiczek zaobserwowało u siebie takie zjawisko
Fedra, AGA 30, Libra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem!
WPadłam zobaczyć co porabiacie
Cześć nowa koleżanko
Ja odkryłam pokłady uśpionej energii (wszystko żeby o teście nie myśleć) i sprzątam chatę. Już czuję sie lepiej, ale słaba jestem strasznie. Tylko poodkurzałam i leje się ze mnie. Wezmę sie za chowanie letnich bucików, to chyba będzie lżejsze
Idąc też w ślady naszej pracowitej zdobywczyni podwyżki biorę dodatkową robotę żeby zapchać tym czas i nie myśleć i nie gdybać. Tyle wzięłam tłumaczeń i na poniedziałek do tego ma być gotowe, że chyba weekendu nie będzie...
Ale przynajmniej przyżyję do 28
Tylko tak sobie gdzieś jednak myślę - a nie lepiej kupić test i mieć z głowy to gdybanie?Rucia, Fedra, Effcia28, Spero, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strażaczko My tu nikogo nie dyskryminujemy za wiek jedynie co mozesz czasem od Nas usłyszeć a raczej odemnie to kilka chłodnych slów na otrzeźwienie ale wiesz ja tu jestem już prawie rok i mam charakter jaki mam więc się nie zdziw
oczywiście wszystkie się wspieramy i pomagamy sobie na ile umiemy...
ja w wieku 23 lat poroniłam pierwszą ciaże potem wiele lat starań Kliniki i takie tam i jestem po poronieniu drugiej ciąży gdzie zabieg miałam pod koniec czerwca...
jak widzisz wiek nie jest tu istotny najwazniejsze jest to co czujemy i zeby też nie potrzebnie nie marnowac czasu bo gdybym wiedziała co wiem teraz pewne kroki podjęłabym już bardzo dawno temu ale jak widac wszystko jest gdzieś zapisane...
aha obecnie mam 29 lat i raczej się u mnie nie zanosi na macierzyństwo...Strażaczka90, Effcia28, magdzia26, AGA 30, Rucia, Libra, Sandraa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Musia - kup test i zrób z porannego moczu
Jeżeli wyjdzie Ci negatywny to rozumiem, że załamki nie będzie, bo możesz zrobić za wcześnie tak?
Jutro zrobię tajną rundę po urzędach z papierami to i o apteke zahaczę. Tylko rany, to chyba znaczy ze go zrobie dopiero w sobote?! łeee, późno. Może jednak podskoczę do apteki dzisiaj po kryjomu.magdzia26, Effcia28, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Często jest tak, że w cyklu w którym uda się zajść w ciąże, nie ma wtedy żadnych objawów. Bóle podbrzusza, bóle głowy itp. mogą swiadczyć o nadchodzącej @. Wiele forumowiczek zaobserwowało u siebie takie zjawisko
potwierdzam to co Rucia pisze ja w cyklu w którym zaszłam nie dość ze zaliczyłam tylko dwa szybkie bzykanka bez trzymania nóg w górze i tego całego obrządku to gdyby nie to ze miałam plamienia które u mnie mogły sugerować torbiel to w życiu nie zrobiłabym testu ciążowego bo objawów przepowiadajacych nie było...Effcia28, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska wrote:Jutro kupię bo dzisiaj nie mam jak wyjśc z domu zeby kupić, a paskudny Pan Leniwy z Tesco wczoraj mi nie kupił
Jutro zrobię tajną rundę po urzędach z papierami to i o apteke zahaczę. Tylko rany, to chyba znaczy ze go zrobie dopiero w sobote?! łeee, późno. Może jednak podskoczę do apteki dzisiaj po kryjomu.
a i jeszcze chciałam dodać że załamki Wielkiej (przez wielkei W) nie będzie bo sie nastawiłam na negatyw (cały czas przecież jest negatyw!), ale chce wiedziec na pewno i tyle. Troche będzieWiecie jak jest.