plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
maleństwo, zajrzałam przd wyjazdem do lekarza...u nas po staremu, tzn. stoimy w miejscu, latka lecą a człowiek coraz to głupszy a nie mądrzejszy...buziaki...tak ogólnikowo, bo w sumie nie ma co pisać...i czym się chwalić...spiszemy się na fb albo na priv
-
Hej
Gadgetko kochana wszystkiego najlepszegodużo zdrówka
Hej Mała:) u mnie też dziś dzień do d...ysobie mnie ordynator upatrzył że na mnie wydrze wiecej kasy z NFZ
już spokojnie mogłabym iść do domku..plamień nie ma..brzuch miekki..żadnych twardnień..ale nie
w poniedziałek dopiero mam badanie....już dziś mnie chciał dać na to badanie...sie tak ucieszyłam...ale jak zobaczył nazwisko..to zmienił zdanie....co za patafian:( aż się zastanawiam czy nie rodzić w innym szpitalu....
Pozdrawiam Was wszystkie i życze miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 10:42
kopciuszek126, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej selenko lekarz wie co robi woli Cie jeszcze potrzymac i miec w 100% pewiem ze wam nic nie jest. Badz cierpliwa robisz przeciesz to dla maluszka. Ciesze sie ze dobrze sie jusz czujecie.
buska dla was :*
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Jaka tu cisza o tej poze, az dziwne.
Inne zajmują się praca
Jeszcze inne robią sobie odwyk od forum
a takie jak ja mają swe smutki i wielce zmniejszoną chęć do pisania... bo przecież non stop nie będę tu smęcićFedra, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Jedne zajmują się dzieciaczkami
Inne zajmują się praca
Jeszcze inne robią sobie odwyk od forum
a takie jak ja mają swe smutki i wielce zmniejszoną chęć do pisania... bo przecież non stop nie będę tu smęcić
Libra no nie bądz żyła POSMĘĆ troszku nam
nie krępuj się czuj się jak u siebieLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to o czym dzisiaj smęcimy ...bo u mnie to by się wiele znalazło
Jak tam nasza Ola?Fedra, Libra, magdzia26, Sandraa, Kfjatus, Gunia, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Gadgetko wszystkiego najlepszego dużo zdrówka pociechy z kubulka i z męża i wiecznej nie gasnacej miłości
Agafia beta bardzo ładna
Dzień Dobry i Dowidzenia...Effcia28, Libra, magdzia26, Sandraa, Ilona, aisa, Dodi, Agafia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Wiem, że u Fredzi pojawiły się problemy z endometrium, dlatego napisałam jej, że duphaston działa cuda, i mam nadzieję, że zdarzy się znowu cud, i będzie mogła cieszyć się zdrową i upragnioną ciążą. Wierzę w Duphaston bo to dzięki niemu zaszłam w ciąże.
No i może jeszcze dzięki Kadarce
i wogóle Twój mąż się do tego nie przyczyniłAGA 30, Fedra, Libra, Rucia, magdzia26, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nic jak tu taka cisza to idę warzyć (gotować ) zupę grzybową
A może bym tak pierogów nakleiła (pomysł do namyślenia ) albo krokietów mniam mniam mniam
Ach pomyśle nad tym intensywnieFedra, Libra, magdzia26, Ilona, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Teraz się mogę z Wami przywitać
Dzień dobry
Żbiczku dziękuję za serdeczne pozdrowieniarównież pozdrawiam :*
Jeśli chodzi o mój widoczny brzuch to ja nie należę do osób szczupłych więc jest taki a nie inny i mówię Wam jest większy ale tylko troszkęgrubaski takie jak ja tak już mają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 12:05
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość