plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:poslodz mi troche i powiedz,ze mój list też Cię wzruszył i postannowilas się zastosować
Twój list bardzo mnie wzruszył i była to niezwykle miła niespodziankaList znajduje się w moim magicznym pudełku z ważnymi dla mnie rzeczami
Kfjatus, Libra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:Spero Ty mi nawet nie mów , na bliźniaki to ja się nie chce nawet nastawiać ale co za wysoka ta beta ??
A kiedy masz wizytę, o mi umknęło?? -
Agafia wrote:Spero Ty mi nawet nie mów , na bliźniaki to ja się nie chce nawet nastawiać ale co za wysoka ta beta ??
Boszszsz jak ja bym się cieszyła z bliźniaków:D Mój Mąż byłby wspaniałym, idealnym Tatą. Za niespełna 3 lata przekroczy 40-tkę, żal mi bardzo, że nie ma dzieci:(
Agafia. Beta jest naprawdę imponująca! Dobrze kojarzę, że jutro masz wizytę u lekarza?
Tfu, sorka za pomyłkęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 19:40
AGA 30, Rucia, Spero, zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
Jutro o 7:30 rano to Wam napisze co i jak ale mnie zestresowałyście tymi bliźniakami .... ale najważniejsze żeby były zdrowe ,także może być i 2 ; D
Muska, Rucia, AGA 30, Spero, Kaja, aisa, Sandraa, Ilona, Libra, Fedra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Ach ostatnio ściełam włosy jak zmiana faceta u mnie była
Tym razem narazie fryz zmieniłam
Eee no co ty, ostatnio obcinałaś włosy, że krócej z tyłu dłużej z przodu. przy okazji kupna tych zarąbistych szpilek, z tego co pamiętam to było.AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Eee no co ty, ostatnio obcinałaś włosy, że krócej z tyłu dłużej z przodu. przy okazji kupna tych zarąbistych szpilek, z tego co pamiętam to było.
No ale nie na tak krótko o to mi kochana chodziAle nowe szpile przydały by się do nowej fryzury
-
AGA 30 wrote:No ale nie na tak krótko o to mi kochana chodzi
Ale nowe szpile przydały by się do nowej fryzury
Haha, bieżcie przykład laski, Aga wie jak sobie skutecznie humor poprawić!
no czas na mnie,
buziaczkiAGA 30, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny