X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Blondi, nie krzyw się:* dla mnie to śmiesznie zabrzmiało;P takie zaprzeczenie samej sobie i to w jednym zdaniu... ale wiadomo co chciałaś osiągnąć: chciałaś pocieszyć i wesprzeć
    zawsze to jest miłe, że ktoś myśli o kimś
    ja chyba przez to wszystko, przez całą tą sytuacje stałam się zbyt oschła, realistyczna, dosłowna
    mam nadzieje ze nikogo nie uraziłam ;(
    i pamietam jak to jest sie starac . akurat takich rzeczy nie zapominam

Libra, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    mam nadzieje ze nikogo nie uraziłam ;(
    i pamietam jak to jest sie starac . akurat takich rzeczy nie zapominam
    ja tam się uśmiechęłam do Twego postu, dziś mam lepszy dzień:) w sumie to taki pokręcony, bo mi się śmich przeplata ze łzami w oczach

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja tam się uśmiechęłam do Twego postu, dziś mam lepszy dzień:) w sumie to taki pokręcony, bo mi się śmich przeplata ze łzami w oczach
    przeplatał wam się kiedyś "śmich"??? wiecie jakie to pokrętne uczucie?
    wincyj śmichu!!!!;P

Fedra jak nie zalejkujesz, to będzie zniewaga mego nad wyraz wyłechtanego ego w dniu dzisiejszym:D

AGA 30, Dodi, Blondi22, Fedra, Ilona, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga bardzo fajnie wyglądasz :)

I teraz zamilknę bo zupełnie nie wiem co mam powiedzieć Fredzi, Librze :(

AGA 30, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ze śląska jestes :> ?

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aga bardzo fajnie wyglądasz :)

I teraz zamilknę bo zupełnie nie wiem co mam powiedzieć Fredzi, Librze :(

Dzieki Rutka :-)

No dziewczynki mają dziś zawirowania humorów ale nie dziwię się bo ja sama czasem mam takie nastawienie do tematu :-( Nie mówić nie pocieszać bo to nie ma sensu :/
    Ach to życie jest jak srajtaśma dla niektórych :/

• Gunia Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.

Libra, gratuluję, bardzo budujące jest okazanie szacunku przez pracodawcę i docenienie ciężkiej pracy pracownika... i daje niezłego kopa, robota "w rękach się pali" i "robi się sama" ;) ja się dziś dowiedziałam, że dostaniemy bony na święta, jejeje :) (oczywiście z wypłaty zabiorą podatek, blech)...

Aga fajna fryzura :)

Fedra, Libra, że tak powiem - łączę się z Wami w bólu. Jest tu jeszcze kilka staraczek, co prawda wypisały się z tabelki, nie wspominają za często o swych potyczkach, ale zapewniam Was, że one też mają chwile słabości i zwątpienia. Ja zresztą też. Zwłaszcza teraz, gdy drugi miesiąc jestem sama... A czas leci :)

No i ten teges, nie wiem co to ja jeszcze miałam napisać... Cóż, miłego popołudnia i wieczoru Laski! :)

Kfjatus, kiti, aisa, Libra, Dodi, Fedra, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja...Mimo, że od dwóch godzin jestem w domu, to właśnie skończyłam pracowe sprawy załatwiać....
    Libra jak czytam twoje wypowiedzi, często widzę siebie - praca, dom, wiele spraw do załatwienia, a gdzieś pomiędzy nimi rozczarowanie, ból, ale też mała, maleńka nadzieja...
    Efficia super brzuszek i śliczna Dzidzia w nim mieszka! :)
    Musia mam nadzieję, że szybko załatwisz sprawy z tymi drzewami... u nas na szczęście nie było drzew na działce. A z tym testowaniem to nie doradzam, bo przecież sama masz świadomość, że jak za wcześnie zrobisz test, to nawet jak ma zamiar się pojawić, test może nie pokazać obecności Fasolki...
    Aga ładna fryzurka! :)
    Fedruś nie pocieszam, tylko liczę, że w końcu uśmiechnie się do Ciebie wielkie choć tak małe szczęście :*

AGA 30, kiti, aisa, Libra, Dodi, Fedra, Sandraa, plemniczka, Ilona, Effcia28 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Cześć.

Zwłaszcza teraz, gdy drugi miesiąc jestem sama... A czas leci :)

Jak to sama? Bo chyba coś przeoczyłam...

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem jedno ... doskonale pamiętam 2 lata starań, te oczekiwanie na pozytywny test ciążowy, porażki przy negatywnym wyniku bety, płacz, smutek, dlatego staram się nic nie mówić gdy jest Wam źle dziewczyny, bo żadne słowa nie pomogą w takim bólu i bezradności :(

AGA 30, kiti, aisa, Dodi, Libra, Blondi22, Blondi22, Spero, Spero, Fedra, Selena, Sandraa, plemniczka, Ilona lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i gratuluję Liberko nagrody!!! :*

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Powiem jedno ... doskonale pamiętam 2 lata starań, te oczekiwanie na pozytywny test ciążowy, porażki przy negatywnym wyniku bety, płacz, smutek, dlatego staram się nic nie mówić gdy jest Wam źle dziewczyny, bo żadne słowa nie pomogą w takim bólu i bezradności :(

Racja w 100 procentach -żadne słowa nie osłodzą bólu :/

kiti, Libra, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Rutka, bo tak naprawdę wszystkiego nie da się ubrać w słowa... czasem wystarczy być...
    Ale myślę, że czasem widać, że Ktoś utożsamia się z innnymi starającymi, a inny zupełnie zapomina, chce wymazać ten czas i udaje, że obecny stan rzeczy jest tym jedynym i właściwym. Oczywiście pomijam "Plemniczkę...", ale czasem, jak się coś czyta lub z kimś rozmawia, to nie ma wcale zrozumienia i wsparcia...

Libra, Fedra, AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

To nie do końca tak, że żadne słowa nie pomogą... Gdyby tak było to nie było tego forum, tego wątku i w ogóle całego portalu... No i tych wspaniałych, zażyłych znajomości, które tu się zawierają!

Kfjatus, mój M. w delegacji, przyjeżdża na weekendy... i tez pracuje, a ja mam szkołę... no i płodne mam w środku tygodnia, więc sama rozumiesz ;p

mauysia lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Guniuś mój Małżonek całe życie w delegacji :P Dasz radę ! :)
    A z płodnymi róznie może być, może poczekają na przyjazd M. :D

Gunia, Dodi, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • aisa Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziołchy!

Plemniś, fajnie że z Kornelcią wszystko ok. Wstydzioszka nie chcę dać sobie zrobić zdjęcia, słodziak :*

Mauysiu, uściskaj Olę
    Ola, uściskaj Mauysię

Ilona, fajnie, że już są przymiarki w sprawie przedszkola w PL. Organizacja życia po powrocie rusza... Super!

Muzi, piękne i długie posty ostatnio wychodzą spod Twojej ręki :) Czy widać... hm? No brzuch widać jak się najem ;) a tak to jeszcze nie bardzo.

Kfjatek, będziesz miała dwie stópki w brzuchu a może i ze cztery się trafią ;)

Muska, to może w piątek przed wizytą u lekarza zrób, jeśli będziesz szła po antybiotyk...

Effcia, ładny brzusio :)

Libra, gratulacje, pochwała i podwyżka, super!

Kopciuszku, mam nadzieję, że lek pomoże a skutki uboczne zniknął!

Aga, ładnie Ci w krótkich włosach!

Miłego wieczorku :*

kiti, Dodi, Spero, kopciuszek126, Fedra, AGA 30, Sandraa, plemniczka, Ilona, mauysia lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisu powiedz coś, czekam na Ciebie :P

Kurcze spóźniłam się z prośbą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 18:10

aisa, Libra, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Cześć dziołchy!

Kfjatek, będziesz miała dwie stópki w brzuchu a może i ze cztery się trafią ;)
    Przyjmę każdą ilość, byle tylko zmnieściły się w moim niezbyt duzym brzuchu i szczęśliwie wyszły na świat :P

aisa, Libra, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby nie ma rozczulania! Dupki ścisnąć, cyc do przodu i piszemy dalej ;)
    Libra jesteś pracusiem roku! Gratuluję podwyżki. Dodatkowa kas to marzenie teraz chyba każdego :) Super! Tylko się nie przepracuj...
    Aga, fajna fryzura. Ale jak pisałaś całkiem na krótko, to ja zwizualizowałam sobie fryzurę taką "na faceta", bo moja koleżanka taką kiedyś sobie zapodała ;) Ale masz troszkę dłuższe z przodu, Super! Uważam że kobieta zmienną jest i musi sobie czasem przynajmniej włosy zmieniać :)
    Blondi, mi się Twój post spodobał :) Dostałam tam swoją odpowiedź :) Poza tym, to ja mogę wiadra zimnej wody dostawać teraz codziennie, bo mam chwilowe szaleństwa ;)
    Samo się rozwiązało, bo zamówiłam testy razem z zakupami do domu (m mi zakazał wychodzić choćby 1 nogą za drzwi), ale nie przynieśli bo podobno nie było w sklepie. Wątpię, pewnie facet nie mógł znaleźć :D
    Ale samo się rozwiązało - nie ma testu to nie ma testowania ;)

kiti, Dodi, aisa, Libra, Blondi22, Fedra, AGA 30, Sandraa, plemniczka, Ilona lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu, Kfjatku, ja po prostu jestem jak typowy rak, czasami wolę się wycofać, poczytam Was, i uwierzcie mi, strasznie ale strasznie jest mi źle, jak widzę niepowodzenia, wasze smutki, waszą rozpacz, i jedynie co mogę wtedy zrobić to rozpaczać razem z Wami :(
    Pamiętam, że Wy mnie też pocieszałyście, ale swoje i tak musiałam odchorować :(

Dlatego chcę żebyście wiedziały, że pomimo tego że wiem, że przeżywacie cieżkie chwile, cierpię razem z Wami, ale milczę bo takie wyjście wydaje mi się najrozsądniejsze :(

Libra, Fedra, AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 4433 4434 4435 4436 4437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ