plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Blondi, nie krzyw się:* dla mnie to śmiesznie zabrzmiało;P takie zaprzeczenie samej sobie i to w jednym zdaniu... ale wiadomo co chciałaś osiągnąć: chciałaś pocieszyć i wesprzeć
zawsze to jest miłe, że ktoś myśli o kimś
ja chyba przez to wszystko, przez całą tą sytuacje stałam się zbyt oschła, realistyczna, dosłowna
i pamietam jak to jest sie starac . akurat takich rzeczy nie zapominamLibra, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:mam nadzieje ze nikogo nie uraziłam ;(
i pamietam jak to jest sie starac . akurat takich rzeczy nie zapominamw sumie to taki pokręcony, bo mi się śmich przeplata ze łzami w oczach
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:ja tam się uśmiechęłam do Twego postu, dziś mam lepszy dzień
w sumie to taki pokręcony, bo mi się śmich przeplata ze łzami w oczach
wincyj śmichu!!!!;P
Fedra jak nie zalejkujesz, to będzie zniewaga mego nad wyraz wyłechtanego ego w dniu dzisiejszym:DAGA 30, Dodi, Blondi22, Fedra, Ilona, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Aga bardzo fajnie wyglądasz
I teraz zamilknę bo zupełnie nie wiem co mam powiedzieć Fredzi, Librze
Dzieki Rutka
No dziewczynki mają dziś zawirowania humorów ale nie dziwię się bo ja sama czasem mam takie nastawienie do tematuNie mówić nie pocieszać bo to nie ma sensu
Ach to życie jest jak srajtaśma dla niektórych -
Cześć.
Libra, gratuluję, bardzo budujące jest okazanie szacunku przez pracodawcę i docenienie ciężkiej pracy pracownika... i daje niezłego kopa, robota "w rękach się pali" i "robi się sama"ja się dziś dowiedziałam, że dostaniemy bony na święta, jejeje
(oczywiście z wypłaty zabiorą podatek, blech)...
Aga fajna fryzura
Fedra, Libra, że tak powiem - łączę się z Wami w bólu. Jest tu jeszcze kilka staraczek, co prawda wypisały się z tabelki, nie wspominają za często o swych potyczkach, ale zapewniam Was, że one też mają chwile słabości i zwątpienia. Ja zresztą też. Zwłaszcza teraz, gdy drugi miesiąc jestem sama... A czas leci
No i ten teges, nie wiem co to ja jeszcze miałam napisać... Cóż, miłego popołudnia i wieczoru Laski!Kfjatus, kiti, aisa, Libra, Dodi, Fedra, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Jestem i ja...Mimo, że od dwóch godzin jestem w domu, to właśnie skończyłam pracowe sprawy załatwiać....
Libra jak czytam twoje wypowiedzi, często widzę siebie - praca, dom, wiele spraw do załatwienia, a gdzieś pomiędzy nimi rozczarowanie, ból, ale też mała, maleńka nadzieja...
Efficia super brzuszek i śliczna Dzidzia w nim mieszka!
Musia mam nadzieję, że szybko załatwisz sprawy z tymi drzewami... u nas na szczęście nie było drzew na działce. A z tym testowaniem to nie doradzam, bo przecież sama masz świadomość, że jak za wcześnie zrobisz test, to nawet jak ma zamiar się pojawić, test może nie pokazać obecności Fasolki...
Aga ładna fryzurka!
Fedruś nie pocieszam, tylko liczę, że w końcu uśmiechnie się do Ciebie wielkie choć tak małe szczęście :*
AGA 30, kiti, aisa, Libra, Dodi, Fedra, Sandraa, plemniczka, Ilona, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem jedno ... doskonale pamiętam 2 lata starań, te oczekiwanie na pozytywny test ciążowy, porażki przy negatywnym wyniku bety, płacz, smutek, dlatego staram się nic nie mówić gdy jest Wam źle dziewczyny, bo żadne słowa nie pomogą w takim bólu i bezradności
AGA 30, kiti, aisa, Dodi, Libra, Blondi22, Blondi22, Spero, Spero, Fedra, Selena, Sandraa, plemniczka, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Powiem jedno ... doskonale pamiętam 2 lata starań, te oczekiwanie na pozytywny test ciążowy, porażki przy negatywnym wyniku bety, płacz, smutek, dlatego staram się nic nie mówić gdy jest Wam źle dziewczyny, bo żadne słowa nie pomogą w takim bólu i bezradności
Racja w 100 procentach -żadne słowa nie osłodzą bólukiti, Libra, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Powiem jedno ... doskonale pamiętam 2 lata starań, te oczekiwanie na pozytywny test ciążowy, porażki przy negatywnym wyniku bety, płacz, smutek, dlatego staram się nic nie mówić gdy jest Wam źle dziewczyny, bo żadne słowa nie pomogą w takim bólu i bezradności
Ale myślę, że czasem widać, że Ktoś utożsamia się z innnymi starającymi, a inny zupełnie zapomina, chce wymazać ten czas i udaje, że obecny stan rzeczy jest tym jedynym i właściwym. Oczywiście pomijam "Plemniczkę...", ale czasem, jak się coś czyta lub z kimś rozmawia, to nie ma wcale zrozumienia i wsparcia...Libra, Fedra, AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Powiem jedno ... doskonale pamiętam 2 lata starań, te oczekiwanie na pozytywny test ciążowy, porażki przy negatywnym wyniku bety, płacz, smutek, dlatego staram się nic nie mówić gdy jest Wam źle dziewczyny, bo żadne słowa nie pomogą w takim bólu i bezradności
To nie do końca tak, że żadne słowa nie pomogą... Gdyby tak było to nie było tego forum, tego wątku i w ogóle całego portalu... No i tych wspaniałych, zażyłych znajomości, które tu się zawierają!
Kfjatus, mój M. w delegacji, przyjeżdża na weekendy... i tez pracuje, a ja mam szkołę... no i płodne mam w środku tygodnia, więc sama rozumiesz ;pmauysia lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Cześć dziołchy!
Plemniś, fajnie że z Kornelcią wszystko ok. Wstydzioszka nie chcę dać sobie zrobić zdjęcia, słodziak :*
Mauysiu, uściskaj Olę
Ola, uściskaj Mauysię
Ilona, fajnie, że już są przymiarki w sprawie przedszkola w PL. Organizacja życia po powrocie rusza... Super!
Muzi, piękne i długie posty ostatnio wychodzą spod Twojej rękiCzy widać... hm? No brzuch widać jak się najem
a tak to jeszcze nie bardzo.
Kfjatek, będziesz miała dwie stópki w brzuchu a może i ze cztery się trafią
Muska, to może w piątek przed wizytą u lekarza zrób, jeśli będziesz szła po antybiotyk...
Effcia, ładny brzusio
Libra, gratulacje, pochwała i podwyżka, super!
Kopciuszku, mam nadzieję, że lek pomoże a skutki uboczne zniknął!
Aga, ładnie Ci w krótkich włosach!
Miłego wieczorku :*kiti, Dodi, Spero, kopciuszek126, Fedra, AGA 30, Sandraa, plemniczka, Ilona, mauysia lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Cześć dziołchy!
Kfjatek, będziesz miała dwie stópki w brzuchu a może i ze cztery się trafiąaisa, Libra, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Baby nie ma rozczulania! Dupki ścisnąć, cyc do przodu i piszemy dalej
Libra jesteś pracusiem roku! Gratuluję podwyżki. Dodatkowa kas to marzenie teraz chyba każdegoSuper! Tylko się nie przepracuj...
Aga, fajna fryzura. Ale jak pisałaś całkiem na krótko, to ja zwizualizowałam sobie fryzurę taką "na faceta", bo moja koleżanka taką kiedyś sobie zapodałaAle masz troszkę dłuższe z przodu, Super! Uważam że kobieta zmienną jest i musi sobie czasem przynajmniej włosy zmieniać
Blondi, mi się Twój post spodobałDostałam tam swoją odpowiedź
Poza tym, to ja mogę wiadra zimnej wody dostawać teraz codziennie, bo mam chwilowe szaleństwa
Samo się rozwiązało, bo zamówiłam testy razem z zakupami do domu (m mi zakazał wychodzić choćby 1 nogą za drzwi), ale nie przynieśli bo podobno nie było w sklepie. Wątpię, pewnie facet nie mógł znaleźć
Ale samo się rozwiązało - nie ma testu to nie ma testowaniakiti, Dodi, aisa, Libra, Blondi22, Fedra, AGA 30, Sandraa, plemniczka, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGuniu, Kfjatku, ja po prostu jestem jak typowy rak, czasami wolę się wycofać, poczytam Was, i uwierzcie mi, strasznie ale strasznie jest mi źle, jak widzę niepowodzenia, wasze smutki, waszą rozpacz, i jedynie co mogę wtedy zrobić to rozpaczać razem z Wami
Pamiętam, że Wy mnie też pocieszałyście, ale swoje i tak musiałam odchorować
Dlatego chcę żebyście wiedziały, że pomimo tego że wiem, że przeżywacie cieżkie chwile, cierpię razem z Wami, ale milczę bo takie wyjście wydaje mi się najrozsądniejsze
Libra, Fedra, AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość