plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:Baby nie ma rozczulania! Dupki ścisnąć, cyc do przodu i piszemy dalej
Rucia, Muska, Dodi, aisa, Blondi22, Fedra, AGA 30, Sandraa, plemniczka, Ilona, Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Aga bardzo fajnie wyglądasz
I teraz zamilknę bo zupełnie nie wiem co mam powiedzieć Fredzi, Librzekiti, Dodi, Kfjatus, Blondi22, Fedra, Sandraa, Ilona, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem, że u Fredzi pojawiły się problemy z endometrium, dlatego napisałam jej, że duphaston działa cuda, i mam nadzieję, że zdarzy się znowu cud, i będzie mogła cieszyć się zdrową i upragnioną ciążą. Wierzę w Duphaston bo to dzięki niemu zaszłam w ciąże.
No i może jeszcze dzięki KadarceDodi, aisa, Kfjatus, Libra, Spero, Fedra, AGA 30, Sandraa, plemniczka, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dzieki Rutka
No dziewczynki mają dziś zawirowania humorów ale nie dziwię się bo ja sama czasem mam takie nastawienie do tematuNie mówić nie pocieszać bo to nie ma sensu
Ach to życie jest jak srajtaśma dla niektórych -
nick nieaktualnyLibra wrote:hmmm... kiedyś był taki wiersz... nie pamiętam tytułu... usiadł ojciec i rozpaczał nad stratą dziecka... i przyjaciel rozmyślał co by powiedzieć, żeby go pocieszyć... nie znalazł żadnych słów, by go pocieszyć, więc usiadł przy nim i go przytulił...
I uwierz mi Libra to jest chyba to co ja bym zrobiła. Usiadła obok Was, wysłuchała, popłakałabym z Wami, przytuliła, bo gesty niekiedy znaczą więcej niż słowaDodi, Libra, Kfjatus, Gunia, Spero, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Wiem, że u Fredzi pojawiły się problemy z endometrium, dlatego napisałam jej, że duphaston działa cuda, i mam nadzieję, że zdarzy się znowu cud, i będzie mogła cieszyć się zdrową i upragnioną ciążą. Wierzę w Duphaston bo to dzięki niemu zaszłam w ciąże.
No i może jeszcze dzięki KadarceFedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kochane
mocno przytulam wszystkie, którym jest źle. Ja w poniedziałek miałam straszną załamkę. nawet zakupów spożywczych nie umiałam zrobić. Wędliny mi w sklepie kobieta nie umiała zważyć, nie mogłam znaleźć połowy produktów, papryki wypadły mi przy samochodzie i się wturlały pod auto... niby straszne głupoty, ale jak wsiadłam do tego samochodu do miałam ochotę krzyczeć i ryczeć (to oczywiście zostało wykonane profesjonalnie). jak jechałam, to miałam ochotę się nie zatrzymywać. jechać byle gdzie, przed siebie. w domu też nic nie umiałam zrobić, więc poszłam spać.
Wczoraj było lepsze (ugotowałam pyszny obiad i zrobiłam sobie ukochaną sałatkę i jeszcze straciłam 1kg!), dziś znów mały spadek formy, ale z każdym dniem jesteśmy silniejsze. Z każdą myślą musimy się oswoić, dać sobie czas. Przyzwyczaić się, pomyśleć, zebrać w sobie, odnaleźć te pokłady siły które skrywamy głęboko. Strasznie się boję tego co będzie. Jutro, przyszłego roku, kolejnych miesięcy i lat. Nie wiem, co będzie i jak będzie, ale to zrozumiałe. Nieznane zwykle nas przeraża, zwłaszcza jeśli nie pewne są nasze największe pragnienia, marzenia, przyszłość bez której nie wyobrażamy sobie życia. O ile byłybyśmy spokojniejsze gdyby ktoś nam powiedział, że za 3, 5, 7 lat będziemy miały przy sobie ukochane dzieci, wspaniałego męża i że wszystko będzie dobrze. Czekałybyśmy cierpliwie. Ale cóż... nikt nam tego nie powie, dlatego musimy zawalczyć. Po raz setny podnieść się po upadku, nauczyć stawiać pierwsze kroki, mówić pierwsze słowa, zacząć pewnie stąpać i w końcu biec po swoje marzenie, po swoją przyszłość. Damy radę kochane! Jesteśmy dużo silniejsze niż nam się to wydaje. Wierzę w to mimo, że w tej chwili jest to bardzo trudna wiara!
Rozpisałam się mam nadzieję, że się nie pogniewacie. :*Gunia, zbikowa, Rucia, AGA 30, aisa, kiti, Libra, Dodi, Sandraa, plemniczka, Ilona, Blondi22, Fedra, Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość
-
Cześć laski
Jakoś mnie tu mało ostatnio, nie wiem czy tylko mi tu siebie brakuje czy wam też ;p (ale samo-wazeliną pojechałam) Wzięłam sobie dużo na głowę i latam jak potłuczona, ledwo na tyłku usiadłam a to jeszcze nie koniec na dziś. żeby nie było podczytuje was dzielnie i wiem co i jak, zaraz wam pokażę, że nie kłamięa dziś mi trochę ulżyło bo podpisałam umowę na czas nieokreślony więc mogę sobie zachodzić gdzie i kiedy mi się podoba. Gorzej z procedurą zajścia bo z powietrza żbiki sie nie robią. no ale nie ważne. obiecany post zbiorowy, na bank kogoś pominę, na bank sie ktoś obrazi, ale wiedzcie że nie chciałam i myśle o was wszystkich
Librens! Gratzy z powodu pochwał i dobrze wykonanej pracy, ja poza tym lubie ludzi którzy mają do siebie dystans, tak jak ty gdy mówisz o osbie biurwa
Fredzia Mam nadzieję że dziury po wyrwanych zęborach zarastają się ładnie i że endometrium szybko wróci do normy. Nawet sie nie waż nigdzie leźć znowu, bo cię tu siłą przyprowadzę.
Aisa. też jestem mięsożercą, ale wcale prawie wcale mięsa nie jem ostatnio, nie iwem co sie ze mna dzieje. no i mega gratz z okazji 12 tygodni i nie szlajaj sie po skansenach, bo w koncu cię wezmą za eksponat. żart.
Gunia. witaj w klubie samotnych serc, nie no. w klubie: mój facet jest w daleko a mi się dzieci zachciało. zbijamy piąteczkę.
Aga. Super fryz i ładna tapeta. dodatkowo +5 punktów za włączone owu w czasie robienia zdjęcia.
Małysz. Pozdrów Olę
Ola. pozdrów Małysza.
Shagga. mam nadzieję że niedługo będziesz miała grafik dnia tak ogarnięty, że godzinkę dla siebie (i dla nas znajdziesz)
Muska. powodzeniu z drzewami i chorobami. trzecie wiadro od żbika.
Kfiatus na pewno pięknie poradzisz sobie z audytem i pójdziesz w ślady Libry
Selena, Kopciuszek. nie dawać się, zaciskamy kolanka, jeszcze trochę wytrzymacie
Rutka
Blondi cieszę się że u was gra i huczy i uskuteczniacie spacerki rodzinne, zazdroszczę
Spero nie dawaj sie. znaczy dawaj, ale panu mężu
Kiti ty też się nie dawaj. znaczy nie poddawaj. bedzie dopsz.
Effcia - serdecznie pozdrawiam
Jeju - przyznaje bez bicia, wymiękam przy Twoich postach, ale ślę buziaki :*
co u Małej26? wpadłabyś się lasko przywitać i pogadać o pierdołach czasem
Plemniś, z Kornelią wszystko będzie dopsz, nie denerwuj się to Wam nie służy
Sylwia mam nadzieję że w końcu los pójdzie dla ciebie w lepszą stronę, bo widzę że ostatnio masz sporo pod górkę
Kaja - jak tam roczek, mocno broi i wysyła mamę nad porcelankę w celach zwrotu zawartości lodówki?
Koczku - ściskam i nie dawaj sie. w końcu się uda.
Magdzia - zawsze trafiam jak pisałaś posta na dowidzenia o 16 a przez nowy telefon zburzyłaś mi plan dnia!
Dodi - jak tam odezwali się ludzie od rozmowy na której byłaś?
Kierzynka - moja teściowa ma tak samo na imię
Ilona - faaaajnie że wróciłyście. może i mąż szybciej żagle zwinie?
Gocha! obiecałaś że pójdziemy na piwo. strzelam focha.
Beata, wpadnij chociaz napisac co u Ciebie
Gdzie znowu polazła Karoam?
Sandra, widze ze ty na tyłku też usiedzieć nie mozesz, ale pls, dolecz plecy zanim wrócisz do pracy, to nie przelewki
Pismak, a moze koleżance wcale nie chodzi o to co myślisz? może zamienili się z mężem stronami i ona teraz śpi od okna a nie od ściany? (nie no żartuje i życze żeby to było TO, a jak się spotkacie to na pewno sama będziesz wiedziała co i czy w ogóle masz mówić na wiadomy temat)
No i zapomniałam o Agafii, ale spieszę edytować posta i dodać żę fajny przyrots i że ma teraz wyluzować i cieszyć sie swoim stanem
uuuf.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 19:38
Spero, Kfjatus, Gunia, Rucia, AGA 30, aisa, kiti, Kaja, Libra, Sandraa, plemniczka, Ilona, Blondi22, Blondi22, Fedra, Effcia28, a-koczek, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA!!
Aguś ładne włoski! podoba mi się takie cięcie i sama kiedyś chciałam, ale moja fryzjerka powiedziała, że mnie tak nie obetnie, bo nie!Szkoda jej było moich włosów
Libra !!! Gratuluję podwyżki. Z całą pewnością zasłużona
Hm chciałam coś jeszcze napisać, ale mi uciekło
Miłego wieczorku ja się odmóżdżam przed TV i troszkę ukulturalniam z GreyemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 19:17
AGA 30, aisa, Libra, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej kochane przyrost chyba dobry, wyszło dziś 5864 . To dobrze ? a w poniedziałek miałąm 2892.
Tymczasem was będę nadrabiać .Całuskizbikowa, Spero, Selena, Muska, AGA 30, kiti, Kfjatus, aisa, Libra, Sandraa, Ilona, sylwia1985, Blondi22, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:hej kochane przyrost chyba dobry, wyszło dziś 5864 . To dobrze ? a w poniedziałek miałąm 2892.
Tymczasem was będę nadrabiać .Całuski
nie mogę wyjść z podziwu tej Twojej bety, tak czekałam dzisiaj. Może faktycznie bliźniaki będąAGA 30, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny