plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Boszszsz jak ja bym się cieszyła z bliźniaków:D Mój Mąż byłby wspaniałym, idealnym Tatą. Za niespełna 3 lata przekroczy 40-tkę, żal mi bardzo, że nie ma dzieci:(
Agafia. Beta jest naprawdę imponująca! Dobrze kojarzę, że jutro masz wizytę u lekarza?
Tfu, sorka za pomyłkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pobudka!!!! :*
Gadgetko sto lat!
Libra ciekawe, co dziś ten Pan BÓG nam zaserwuje za ranne wstanieAż strach pomyśleć
!
Dobrego dnia Dziewczynki i nie piszcie strasznie dużo, bym mogła nadrobić łatwozbikowa, aisa, Libra, AGA 30, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:mnie się podoba, i uważam, że Ci twarzowo
Aga wielka prośba...czy możesz mi wrzucić link na priva, bo nie było mnie wczoraj...ewentualnie mms jak Ci się chce
Kurde pranie wczoraj robiłam, produkowałam się przy garach...byłam po główki kwiatów do stroika i po dodatki i co? i nie załapałam się na fotkę Agi!
Aż mnie zazdrość zżera od środka, że Wy widziałyście a ja nie! o!
Mam trochę do nadrobienia i dołączę jak nadrobię...
Chyba, że mnie jakaś inna sprawa przygna...póki co waga prawie w miejscu, bo -5,2kg ale w ostatnich dniach szła w górę i ok.1,5 kg przybyło spowrotem, dziś jest poprawa...zeszła poniżej pułapu, zjadłam wczoraj owoce po południu i wieczorem kromkę pełnoziarnistego pieczywa z wędliną... wieczór i kolacja u mnie ostatnio ok.17-18:00 ewentualnie 19-tej...
CO TAM JESZCZE MIAŁAM NAPISAĆ...kupiłam tę oliwkę w żelu z pomarańczową nakrętką i mleczko bez parabenów, i ta informacja jest solidnie zaznaczona....z nivea baby, ma pompkę i fajnie się wchłania, jest wydajne...chyba było w promocji o ile kojarzę...z 14,99 na 9,99 w Rossmanie...moja skóra wreszcie znalazła to co jej potrzebne...dziewczyny pamiętam jak radziłyście mi w sprawie balsamów, mleczek itp. dzięki za wszystkie sugestie...mogę polecić to mleczko, jest hiperalergiczne...
Cieszę się, bo długo szukałam...
Co do tej oliwki, to ma dość intensywny zapach...wywolała wspomnienia z czasów gdy synuś był maleńki...
Wczoraj oczyszczałam mu twarz,pokazywałam jak ma to robić...starzeję się
Libra, AGA 30, Fedra, Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
dzień dobry!
Gadgetko-wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
Agafia-no beta szokująca
Aga-super fryzurka
Żbiczku-gratuluje umowy na czas nieokreslony
Libruś-a Tobie pracusiu gratuluję nagrody!!!!
Do widzeniamagdzia26, Libra, AGA 30, Fedra, Sandraa, Ilona, aisa, Dodi, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
wczoraj miałam strasznie zapracowany dzieńale wieczorkiem was troszkę podczytałam, ale jakoś nie miałam nastroju na pisanie, zresztą dzisiaj też średnio mam wenę
Fedrus mam nadzieję że nas nie opuścisz kurczę przykro mi się strasznie zrobiło jak pomyślałam że mogłoby Ciebie tutaj nie być...ale zrób to co uważasz dla siebie za najlepsze
chciałam tylko powiedzieć że by mi Ciebie brakowało chociaż na żywo się nie znamy to bardzo Cię polubiłam
Miło Żbiczku, że chociaż ty o mnie pamiętałaś w swojej wypowiedzibardzo mi przykro że zaburzyłam twój plan dnia
ale to bardzo bardzo
Agafio super beta i już nie mogę się doczekać wieści z wizyty
Liberko ale jestem dumna z Ciebie, kurczę w dzisiejszych czasach rzadko się zdarza żeby docenili pracownika więc naprawdę musiałaś się nieźle postarać
Gadgetko wszystkiego naj naj naj lepszego
Muska czekam na wieści i dwie kreseczki &&&&&&
Buziaki i miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 08:40
plemniczka, Libra, jeju, kopciuszek126, Fedra, Sandraa, Ilona, aisa, Dodi, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGadgedko... szczęśliwi jesteście... kochać się kochacie... więc ja Ci życzę dużo zdrówka i sił... i dużo zdrówka dla Twoich chłopaków:*, bo to Ciebie będzie cieszyć najbardziej
magdzia26, Rucia, kopciuszek126, Fedra, Sandraa, Kfjatus, Ilona, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Gadetko wszystkiego najlepszego
Libruś gratulację pochwał i premiMam nadzieję że był wczoraj ten szampan bo zasłużyłaś bez dwóch zdań! MUszę Ci jednak powiedzieć że uciekanie od problemów w pracę ich nie rozwiązuje niestety
Effcia brzuszek już widać i fasolka też sobie grzecznie rośnie
Aga fryzurka ekstra mam podobną teraz
Żbiczku dziękuję
Agafia trzymam kciuki za wizytę koniecznie napisz co i jaka i wysłałam Ci priv wczoraj daj znać czy doszedł.
Niestety moje drogie dołączyłam dzisiaj do klubu chorobowegoMam katar i zatoki chyba mi rozsadzi a do tego kaszlę
a jutro to cholerne kolokwium
No nic idę coś stawiać się na nogi i się brać za naukę...
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 09:46
Libra, magdzia26, Rucia, kopciuszek126, AGA 30, Fedra, Sandraa, Ilona, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Pobudka!!!! :*
Gadgetko sto lat!
Libra ciekawe, co dziś ten Pan BÓG nam zaserwuje za ranne wstanieAż strach pomyśleć
!
Dobrego dnia Dziewczynki i nie piszcie strasznie dużo, bym mogła nadrobić łatwo -
nick nieaktualnyPismak wrote:Libruś gratulację pochwał i premi
Mam nadzieję że był wczoraj ten szampan bo zasłużyłaś bez dwóch zdań! MUszę Ci jednak powiedzieć że uciekanie od problemów w pracę ich nie rozwiązuje niestety
PS. powodzenia w nauce, niech Twoja główka szybko wiedze przystwaja:*Pismak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny