plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i jestem, u ortopedy dwie godziny opóźnienia...cóż...ale facet jest konkretny i wie co robi i o czym mówi...także spoko, wytrzymaliśmy.
Idę coś robić, pogoda fajna, to liście będziemy grabić...a co?! Ruch to zdrowie więc sie ru...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 15:05
AGA 30, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:Mam 23 lata...Jestem miesiąc po ślubie:) i świeżo upieczona mężatką:)zaczęliśmy starania od razu po ślubie:)pewnie będziecie komentowały że za młoda na dziecko:( niektóre koleżanki już mi to mówią....i widze nie raz na forach co inni piszą że"oo23 lata i za młoda gówniara na dziecko"
Fedra, Strażaczka90, Gunia, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Cześć i czołem!
WPadłam zobaczyć co porabiacie
Cześć nowa koleżanko
Ja odkryłam pokłady uśpionej energii (wszystko żeby o teście nie myśleć) i sprzątam chatę. Już czuję sie lepiej, ale słaba jestem strasznie. Tylko poodkurzałam i leje się ze mnie. Wezmę sie za chowanie letnich bucików, to chyba będzie lżejsze
Idąc też w ślady naszej pracowitej zdobywczyni podwyżki biorę dodatkową robotę żeby zapchać tym czas i nie myśleć i nie gdybać. Tyle wzięłam tłumaczeń i na poniedziałek do tego ma być gotowe, że chyba weekendu nie będzie...
Ale przynajmniej przyżyję do 28
Tylko tak sobie gdzieś jednak myślę - a nie lepiej kupić test i mieć z głowy to gdybanie?
jako że jestem ostatnio oschła i bezwzględna napiszę Ci tak
jeżeli ma Ci ulżyć, to zrób test... tylko czy da Ci to spokój w przypadku negatywnego testu, jak któraś napisze Ci, że zrobiłaś test za wcześnie i jeszcze nic straconego? mnie by spokoju to nie dało...
więc ja testów nie robięFedra, Gunia, aisa, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej! Obiecuję że dziś wieczorem nadrobię zaległości
A tymczasem pozwolę sobie tylko napisać że dostałam od Oli mega koszulkę, wieczorem wkleję zdjęcie
Niestety nie pogadalysmy ile byśmy chciały bo na głowie miałyśmy dwóch absorbujących mlodzieńców
Ale nadrobimy...
Do napisania wieczorem! :*Ilona, Gunia, Rucia, aisa, AGA 30, Effcia28, Libra, Sandraa, Dodi, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć kochane.
kurczę jaki mam senny dzień, a tu jeszcze muszę ciacho upiec bo jutro mam gości i sprawozdania napisać ehhh. ale chyba się zdrzemnę i dopiero zadziałam
Witam nową koleżankę. Strażaczko ja też jestem w Twoim wieku, a starać zaczęliśmy się już ponad rok temu. Laseczki są tu kochane i myślę, że dobrze się będziesz u nas czułaTrzymam kciuki!
Mauysiu to czekamy na focisze i może jeszcze swoich przystojniaków dorzućPrzecież Henia to pewnie znów nie poznam
Muska, zrobisz to na co masz ochotę. Ja ostatni test zrobiłam w styczniu lub lutym. I od tamtej pory nie kupiłam nawet jednego, żeby nie kusiły. Zawsze daję sobie tydzień, a zwykle i tak nie muszę tyle czekać. Ale jeśli masz się uspokoić, chcesz wiedzieć na czym stoisz, to do dziełai czekamy na nwesa
A wie ktoś co u Agafii??
Olcia! mocno trzymam kciuki i modlę się za Ciebie. Mam nadzieję, że po weekendzie i zabiegu skrobniesz troszeńkę do nas:*
Ilona, Gunia, Strażaczka90, aisa, Libra, Sandraa, Dodi, Fedra, mauysia, Agafia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hej Lseczki
Libra gratuluję nagrody. Pracowita kobitka z Ciebie.
Zbiku Tobie gratuluję etatu na stałe
Muska zrób test. Ja też bym go zrobiła. Zawsze byłam niecierpliwa.
Effciu wyglądasz super
Agi w nowej fryzurce nie zdążyłam zobaczyć.
Agafio jak tam wizyta?
Hej Mała, Madzia
Schagga ja właśnie myślę że z dwójką to już może być trochę mniej wolnego czasu. Ale i tak już się tego nie mogę doczekać
Fedrus mam nadzieję, że nigdzie nie znikniesz i będziesz dalej z nami
Ola trzymam mocno kciuki
Gadgetko wszystkiego NajlepszegoPociechy z chłopaków, zdrówka i dużo miłości.
Witam nowe koleżanki
Dzisiaj się dowiedziałam, że moja znajoma, która starała sie 8 lat o dziecko, w tym ma za sobą 4 poronienia, jest w ciazy i to już w 21 tyg. Nikomu nie mówiła, bo bała się, że się znowu nie uda. Fakt ze teraz praktycznie leży w łóżku, ale czego si. Nie robi dla dzidzi.
Wiecie ją jej zawsze bardzo kibicowalam, ona ma takie podejście do dzieci. Przez ostatnie 5 lat pilnowała 2 dzieci i ja często ją spotykałam jak chodzilysmy z Wiki na plac zabaw. Te dzieci tak do niej lgnely.
Super że jej sie w końcu udało. To mnie nastawia optymistycznie i wierzę, że każdej się uda
Spero, Rucia, kiti, aisa, AGA 30, Effcia28, Libra, Sandraa, Dodi, Fedra, mauysia, Agafia, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
Hejka wieczorową porą
Gadgetko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Żbiku, gratki z okazji podpisania umowy na czas nieokreślony!
Seleno, ale dziwak ten ordynator, no niech by się ogarnął...
Agafia, beta ładniusia! Jak po wizycie?
Strażaczko, witaj
Ilona, gratulacje do koleżanki! Super, że się udało!
Mauysia i Ola, super że znów miałyście okazję się spotkać! Zazdroszczę :*
Miłego wieczorku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 18:57
kiti, Strażaczka90, Libra, Ilona, Gunia, Spero, Sandraa, Dodi, Fedra, mauysia, Agafia, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
to ja znowu
Tłumacze sobie, ale tego duuuużo jest. Końca nie widać. Będę wiedzieć jakie obicia będą w nowych tramwajach holenderskich
Poza tym nie poszłam do apteki.
Teraz mój m poszedł do sklepu. Zanim wyszedł to pyta czy coś chcę. No to mówię tak - test ciążowyTo sie nazywa trollowanie chyba. Popatrzył i powiedział "a po co? przecież Ci sie nie spóźnia". Cwaniaczek, to znaczy że liczy
Potem dodał w drzwiach ni z gruchy ni z pietruchy że żona jego kuzyna jest w ciąży, rzyga ciągle i poszła już do szpitala. Po czym wrócił do sedna i pyta po co mi test. No to mówię "żeby wiedzieć"
No i poszedł. Mimo że mu mówiłam ze ma kupić i bez tego go z powrotem do domu nie puszczę, to raczej nie chciał...
Ciekawa jestem czy kupi jednak
No, zobaczymy.
...Ale zdębiał po tym życzeniu, mówię Wam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 19:24
kiti, Libra, Ilona, aisa, Dodi, Fedra, mauysia, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
A'propo okresu starań, to ja też zaczęłam zaraz po ślubie. Jak widać z mojego suwaczka to minął od ślubu już rok, 1 m-c i 2 tygodnie, a my dalej na tym samym etapie...
Życzę Wam abyście się nieco krócej starały i wystarałyStrażaczka90, Spero, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość