X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki dzięki:) zapytam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 14:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a o to nowy aktor który zagra Greya a ja tak właśnie sobie go wyobrażałam :D

http://film.onet.pl/jamie-dornan-zagra-glowna-role-w-50-twarzach-greya/sbpv5

Ale ciacho mniam mniam :-) A ten wzrok :-)

Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jestem, u ortopedy dwie godziny opóźnienia...cóż...ale facet jest konkretny i wie co robi i o czym mówi...także spoko, wytrzymaliśmy.

Idę coś robić, pogoda fajna, to liście będziemy grabić...a co?! Ruch to zdrowie więc sie ru...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 15:05

AGA 30, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe koleżanki :-)

Strażaczka90, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Mam 23 lata...Jestem miesiąc po ślubie:) i świeżo upieczona mężatką:)zaczęliśmy starania od razu po ślubie:)pewnie będziecie komentowały że za młoda na dziecko:( niektóre koleżanki już mi to mówią....i widze nie raz na forach co inni piszą że"oo23 lata i za młoda gówniara na dziecko" :(
    nic się nie przejmuj! masz piękny wiek... każda kobieta jest inna i w każdej instynkt może się obudzić w innym wieku... Ty już tego teraz jesteś świadoma, pragniesz... moim zdaniem to oznaka dojrzałości emocjonalnej... ja w twoim wieku wcale o dzieciach nie myślałam... mój instynkt obudził się gdzieś w wieku 28-29 lat... obecnie skończyłam 31 lat, więc pewnie niektóre kobiety by powiedziały, że ja akurat jestem na pierwsze dziecko za stara...

Fedra, Strażaczka90, Gunia, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Cześć i czołem!
    WPadłam zobaczyć co porabiacie :)
    Cześć nowa koleżanko :)
    Ja odkryłam pokłady uśpionej energii (wszystko żeby o teście nie myśleć) i sprzątam chatę. Już czuję sie lepiej, ale słaba jestem strasznie. Tylko poodkurzałam i leje się ze mnie. Wezmę sie za chowanie letnich bucików, to chyba będzie lżejsze ;)
    Idąc też w ślady naszej pracowitej zdobywczyni podwyżki biorę dodatkową robotę żeby zapchać tym czas i nie myśleć i nie gdybać. Tyle wzięłam tłumaczeń i na poniedziałek do tego ma być gotowe, że chyba weekendu nie będzie...
    Ale przynajmniej przyżyję do 28 :D
    Tylko tak sobie gdzieś jednak myślę - a nie lepiej kupić test i mieć z głowy to gdybanie?
    hehehe idziesz w moje ślady;P?
    jako że jestem ostatnio oschła i bezwzględna napiszę Ci tak
    jeżeli ma Ci ulżyć, to zrób test... tylko czy da Ci to spokój w przypadku negatywnego testu, jak któraś napisze Ci, że zrobiłaś test za wcześnie i jeszcze nic straconego? mnie by spokoju to nie dało...

więc ja testów nie robię:)

Fedra, Gunia, aisa, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tylko wpadłam sie przywitac. ostatnio czasu mi brakuje zeby tu do was zagladać ale mam chwilke teraz wiec spróbuje conieco poczytać

Fedra, Libra, Dodi, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetok wszytskiego najlepszego
    OLka trzymam kciuki za Ciebie wiem ze dopiero jutro idziesz do szpitala ale niewiem kiedy bede mogła tu zajrzec znowu takze juz teraz trzymam kciuki

Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Obiecuję że dziś wieczorem nadrobię zaległości :) A tymczasem pozwolę sobie tylko napisać że dostałam od Oli mega koszulkę, wieczorem wkleję zdjęcie :D Niestety nie pogadalysmy ile byśmy chciały bo na głowie miałyśmy dwóch absorbujących mlodzieńców ;) Ale nadrobimy...
    Do napisania wieczorem! :*

Ilona, Gunia, Rucia, aisa, AGA 30, Effcia28, Libra, Sandraa, Dodi, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    tak bo Wy byście mnie tylko bić chciały idę narka moze kiedys wróce :P
    nie bić tylko potrząsnąć delikatnie :P

Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane.
    kurczę jaki mam senny dzień, a tu jeszcze muszę ciacho upiec bo jutro mam gości i sprawozdania napisać ehhh. ale chyba się zdrzemnę i dopiero zadziałam :)

Witam nową koleżankę. Strażaczko ja też jestem w Twoim wieku, a starać zaczęliśmy się już ponad rok temu. Laseczki są tu kochane i myślę, że dobrze się będziesz u nas czuła :) Trzymam kciuki!

Mauysiu to czekamy na focisze i może jeszcze swoich przystojniaków dorzuć :) Przecież Henia to pewnie znów nie poznam :)

Muska, zrobisz to na co masz ochotę. Ja ostatni test zrobiłam w styczniu lub lutym. I od tamtej pory nie kupiłam nawet jednego, żeby nie kusiły. Zawsze daję sobie tydzień, a zwykle i tak nie muszę tyle czekać. Ale jeśli masz się uspokoić, chcesz wiedzieć na czym stoisz, to do dzieła :) i czekamy na nwesa :)

A wie ktoś co u Agafii??

Olcia! mocno trzymam kciuki i modlę się za Ciebie. Mam nadzieję, że po weekendzie i zabiegu skrobniesz troszeńkę do nas <3 :*

Ilona, Gunia, Strażaczka90, aisa, Libra, Sandraa, Dodi, Fedra, mauysia, Agafia, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Lseczki ;)

Libra gratuluję nagrody. Pracowita kobitka z Ciebie.

Zbiku Tobie gratuluję etatu na stałe ;)

Muska zrób test. Ja też bym go zrobiła. Zawsze byłam niecierpliwa.

Effciu wyglądasz super ;)

Agi w nowej fryzurce nie zdążyłam zobaczyć.

Agafio jak tam wizyta?

Hej Mała, Madzia ;)

Schagga ja właśnie myślę że z dwójką to już może być trochę mniej wolnego czasu. Ale i tak już się tego nie mogę doczekać ;)

Fedrus mam nadzieję, że nigdzie nie znikniesz i będziesz dalej z nami ;)

Ola trzymam mocno kciuki ;)

Gadgetko wszystkiego Najlepszego ;) Pociechy z chłopaków, zdrówka i dużo miłości.

Witam nowe koleżanki

Dzisiaj się dowiedziałam, że moja znajoma, która starała sie 8 lat o dziecko, w tym ma za sobą 4 poronienia, jest w ciazy i to już w 21 tyg. Nikomu nie mówiła, bo bała się, że się znowu nie uda. Fakt ze teraz praktycznie leży w łóżku, ale czego si. Nie robi dla dzidzi.
    Wiecie ją jej zawsze bardzo kibicowalam, ona ma takie podejście do dzieci. Przez ostatnie 5 lat pilnowała 2 dzieci i ja często ją spotykałam jak chodzilysmy z Wiki na plac zabaw. Te dzieci tak do niej lgnely.
    Super że jej sie w końcu udało. To mnie nastawia optymistycznie i wierzę, że każdej się uda ;)

;)

Spero, Rucia, kiti, aisa, AGA 30, Effcia28, Libra, Sandraa, Dodi, Fedra, mauysia, Agafia, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam:)My zaczynalismy sie starać od razu po ślubie:)czyli od miesiąca:) przed tem miałam chora tarczyce ale już jest dobrze .Jestem pod stała opieką endokrynologa:)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strazaczka no to powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 18:01

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milego wieczoru dziewuszki.My wybieramy sie do kina na film ,,Chce sie zyc,,

buziole zozole

aisa, Effcia28, Strażaczka90, Libra, Ilona, Sandraa, Dodi, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    milego wieczoru dziewuszki.My wybieramy sie do kina na film ,,Chce sie zyc,,

buziole zozole
    To miłego seansu Sylwuś i daj znać czy Ci sie podobał, bo też myśleliśmy, żeby się wybrać na ten film :)

• aisa Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka wieczorową porą :)

Gadgetko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Żbiku, gratki z okazji podpisania umowy na czas nieokreślony!

Seleno, ale dziwak ten ordynator, no niech by się ogarnął...

Agafia, beta ładniusia! Jak po wizycie?

Strażaczko, witaj

Ilona, gratulacje do koleżanki! Super, że się udało!

Mauysia i Ola, super że znów miałyście okazję się spotkać! Zazdroszczę :*

Miłego wieczorku :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 18:57

kiti, Strażaczka90, Libra, Ilona, Gunia, Spero, Sandraa, Dodi, Fedra, mauysia, Agafia, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również wyczekuję posta Agafii...
    Odezwij się, Kobieto!...

aisa, Effcia28, Libra, Ilona, Spero, Dodi, Fedra, Agafia, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Muska Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja znowu :)
    Tłumacze sobie, ale tego duuuużo jest. Końca nie widać. Będę wiedzieć jakie obicia będą w nowych tramwajach holenderskich :P
    Poza tym nie poszłam do apteki.
    Teraz mój m poszedł do sklepu. Zanim wyszedł to pyta czy coś chcę. No to mówię tak - test ciążowy :D To sie nazywa trollowanie chyba. Popatrzył i powiedział "a po co? przecież Ci sie nie spóźnia". Cwaniaczek, to znaczy że liczy ;)
    Potem dodał w drzwiach ni z gruchy ni z pietruchy że żona jego kuzyna jest w ciąży, rzyga ciągle i poszła już do szpitala. Po czym wrócił do sedna i pyta po co mi test. No to mówię "żeby wiedzieć" :)
    No i poszedł. Mimo że mu mówiłam ze ma kupić i bez tego go z powrotem do domu nie puszczę, to raczej nie chciał...
    Ciekawa jestem czy kupi jednak ;)
    No, zobaczymy.
    ...Ale zdębiał po tym życzeniu, mówię Wam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 19:24

kiti, Libra, Ilona, aisa, Dodi, Fedra, mauysia, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A'propo okresu starań, to ja też zaczęłam zaraz po ślubie. Jak widać z mojego suwaczka to minął od ślubu już rok, 1 m-c i 2 tygodnie, a my dalej na tym samym etapie...
    Życzę Wam abyście się nieco krócej starały i wystarały :D

Strażaczka90, Spero, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
‹‹ 4441 4442 4443 4444 4445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ