X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kaja ale odkąd siostrze dzieci zabrali z siostrzenicą mam lepszy kontakt niż przedtem :-)
    A szkoda dziewczyny bo dopiero 14lat a wiem jakie bóle ma i pewnie pójdzie na stół niebawem :/ Wiem co to oznacza dla niej :/

A na gołąbki zapraszam jak najbardziej :-)
    Oj :( a co jest siostrzenicy ? :( oby nic powaznego :)
    Ja tez uwielbiam gołąbki :)ostatnio mnóstwo narobiłam..i mam jeszcze w zamrażalce :) jak tylko stąd wyjde to będziemy je jeść:) i m mi obiecał zrobić spaghetti :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 21:32

AGA 30, jeju, Beata, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Dzieki Aguś :) i żeby tylko mnie w poniedziałek wypuścili:) mam w domku ten sprzęt do mierzenia cukru i moge go sobie sama pilnować:)

No to ja trzymam kciuki kochana za poniedziałkowy powrót do domku :-)
    Wszędzie dobrze ale w domciu we własnym łóżku najlepiej :-)

Selena, jeju, Beata, Dodi, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No to ja trzymam kciuki kochana za poniedziałkowy powrót do domku :-)
    Wszędzie dobrze ale w domciu we własnym łóżku najlepiej :-)
    No dokładnie :) tak mi brakuje naszego łóżeczka...jak tak razem leżymy przytuleni...jak juz wróce to przez tydzień m z łóżka nie wypuszcze ;)

AGA 30, Libra, jeju, Beata, Dodi, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wszystkim jestem tu nowa :) wiec yyy od czego tu zacząć ...

Selena, jeju, Fedra, Beata, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:

Cześć Malinko napisz coś o sobie :-)

jeju, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Oj :( a co jest siostrzenicy ? :( oby nic powaznego :)
    Ja tez uwielbiam gołąbki :)ostatnio mnóstwo narobiłam..i mam jeszcze w zamrażalce :) jak tylko stąd wyjde to będziemy je jeść:) i m mi obiecał zrobić spaghetti :)

A Selenko ma te same bóle drętwienie nóg co ja miałam przed operacjami kręgosłupa :/ mi w sumie się zaczęło też jak byłam w jej wieku ale do 27 lat bez operacji wytrzymałam :/ A no zobaczymy co z nią będzie :/ A dyskppatia to choroba nie ueczalna niestety zawsze mogą być nawroty :/
    Ból przez całe życie ;/ ;/

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna milo mi :) wiadomo z jakiego powodu tu się znalazłam ... i chyba jestem najmlodsza 19 lat ;)

Selena, jeju, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A Selenko ma te same bóle drętwienie nóg co ja miałam przed operacjami kręgosłupa :/ mi w sumie się zaczęło też jak byłam w jej wieku ale do 27 lat bez operacji wytrzymałam :/ A no zobaczymy co z nią będzie :/ A dyskppatia to choroba nie ueczalna niestety zawsze mogą być nawroty :/
    Ból przez całe życie ;/ ;/
    No to faktycznie nie fajnie :( oby nie było tak źle :) no ale chyba są jakies sposoby na łagodzenie objawów ? :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    Malinko witamy :) napisz cos o sobie :)

malinka19 lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od dłuższego czasu staram się z mezem o dziecko jedno już mam 2letnia corke i miałam ciecie cesarskie , odnośnie owulacji jak to jest bo miałam 11 października miesiaczke i trwala do 17tego i z obliczen powinnam mieć owulacje w srode ale wczoraj robiłam test owulacyjny wieczorem i były dwie kreski jedna czerwona a druga blada rano zas dziś zrobiłam to ledwo co było widać ta druga ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem zaczelam chyba niewlasciwie ale jestem pierwszy raz na takiej stronie i multum pytan mam dużo czytam na forum o wszystkim ale bardziej się doluje i martwię nie myslalam ze zajście w ciaze jest tak trudne

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No to faktycznie nie fajnie :( oby nie było tak źle :) no ale chyba są jakies sposoby na łagodzenie objawów ? :)

Jak u mnie to leki zabiegi które nic nie pomagały potem zastrzyki sterydy na końcu przykucie do łóżka i operacja :/
    Może nie będzie aż atk zaawansowane u siostrzenicy bo im szybciej wykryte tym lepiej ale jak opowiada mi o swoich objawach to widzę siebie :/
    Ja mam jak wiesz dwie operacje za sobą narazie jest ok ale ból jest cały czas czasem mały czasem ogromny :/

• Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Jak u mnie to leki zabiegi które nic nie pomagały potem zastrzyki sterydy na końcu przykucie do łóżka i operacja :/
    Może nie będzie aż atk zaawansowane u siostrzenicy bo im szybciej wykryte tym lepiej ale jak opowiada mi o swoich objawach to widzę siebie :/
    Ja mam jak wiesz dwie operacje za sobą narazie jest ok ale ból jest cały czas czasem mały czasem ogromny :/
    No to oby tak było...niestety tak już jest na tym świecie :( każdy coś ma :( ale najwazniejsze to nie poddawać się i iść do przodu :)

AGA 30, Beata, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    nie wiem zaczelam chyba niewlasciwie ale jestem pierwszy raz na takiej stronie i multum pytan mam dużo czytam na forum o wszystkim ale bardziej się doluje i martwię nie myslalam ze zajście w ciaze jest tak trudne

Głowa d góry kochana powoli dowiesz się wszystkiego :-)
    Bez paniki poczytaj sobie nasze forum a znajdziesz dużo odpowiedzi na swoje pytania a jak nie znajdziesz odpowiedzi to wal jak w dym :-)
    Jest tu dużo tematów i objaśnień więc powodzenia życzę :-)

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No to oby tak było...niestety tak już jest na tym świecie :( każdy coś ma :( ale najwazniejsze to nie poddawać się i iść do przodu :)

No i Selenko nie poddaje się ćwiczenia i basen to podstawa w tej chorobie:-)
    Ja stara 31latka to rozumię ale jak 14 latka zrozumie :/
    Czemu nie którzy mają wiecznie pod górkę tym bardziej dzieci :/
    Zycie :/

Selena, Libra, Fedra, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Bez paniki poczytaj sobie nasze forum a znajdziesz dużo odpowiedzi na swoje pytania a jak nie znajdziesz odpowiedzi to wal jak w dym :-)

do lekarza bym poszla nawet bylam mowilam wyslal mnie do spzitala na cos innego stwierdził zespol bolwy miednicy mniejszej bo powiedziałam mu ze mnie po okresie bardzo brzuch boli hehe a wyczytałam ze to może być bol owulacyjny , mam tu nie kompetentnych lekarzy w miescie a miasto male i paru lekarzy ale to dzięki tej stronie więcej już wiem ;) i z mezem czekamy na miesiaczke i zaczniemy testy owulacyjne mam nadzieje ze wkoncu się uda ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

a mam pytanko co oznacza bialy sluz miałam go tylko jeden dzień lub dwa od srody do wczoraj był taki kremowy bezzapachu , i czy te kalkulatory obliczen owulacji pomagają ?

• Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No i Selenko nie poddaje się ćwiczenia i basen to podstawa w tej chorobie:-)
    Ja stara 31latka to rozumię ale jak 14 latka zrozumie :/
    Czemu nie którzy mają wiecznie pod górkę tym bardziej dzieci :/
    Zycie :/
    No i tak trzymaj :) a wiadomo ona jeszcze młoda..ale zrozumie napewno :) że to dla jej dobra :)
    No i to życie nie zawsze jest sprawiedliwe :( niby mamy na nie jakiś tam wpływ..ale co do chorób to niestety nie:(

AGA 30, Beata, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane ja będe sie powoli do spania zbierac:) więc miłych snów Wam zyczę :) i do jutra:) pa :)

AGA 30, Fedra, Beata, Dodi, Sandraa, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No kochane ja będe sie powoli do spania zbierac:) więc miłych snów Wam zyczę :) i do jutra:) pa :)

dobranoc ;) i wzajemnie milych snow

Selena lubi tę wiadomość

‹‹ 4453 4454 4455 4456 4457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ