plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Kaja ale odkąd siostrze dzieci zabrali z siostrzenicą mam lepszy kontakt niż przedtem
A szkoda dziewczyny bo dopiero 14lat a wiem jakie bóle ma i pewnie pójdzie na stół niebawemWiem co to oznacza dla niej
A na gołąbki zapraszam jak najbardzieja co jest siostrzenicy ?
oby nic powaznego
Ja tez uwielbiam gołąbki :)ostatnio mnóstwo narobiłam..i mam jeszcze w zamrażalcejak tylko stąd wyjde to będziemy je jeść
i m mi obiecał zrobić spaghetti
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 21:32
AGA 30, jeju, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Dzieki Aguś
i żeby tylko mnie w poniedziałek wypuścili:) mam w domku ten sprzęt do mierzenia cukru i moge go sobie sama pilnować
No to ja trzymam kciuki kochana za poniedziałkowy powrót do domku
Wszędzie dobrze ale w domciu we własnym łóżku najlepiejSelena, jeju, Beata, Dodi, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No to ja trzymam kciuki kochana za poniedziałkowy powrót do domku
Wszędzie dobrze ale w domciu we własnym łóżku najlepiejtak mi brakuje naszego łóżeczka...jak tak razem leżymy przytuleni...jak juz wróce to przez tydzień m z łóżka nie wypuszcze
AGA 30, Libra, jeju, Beata, Dodi, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelena wrote:Oj
a co jest siostrzenicy ?
oby nic powaznego
Ja tez uwielbiam gołąbki :)ostatnio mnóstwo narobiłam..i mam jeszcze w zamrażalcejak tylko stąd wyjde to będziemy je jeść
i m mi obiecał zrobić spaghetti
A Selenko ma te same bóle drętwienie nóg co ja miałam przed operacjami kręgosłupami w sumie się zaczęło też jak byłam w jej wieku ale do 27 lat bez operacji wytrzymałam
A no zobaczymy co z nią będzie
A dyskppatia to choroba nie ueczalna niestety zawsze mogą być nawroty
Ból przez całe życie ;/ ;/jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:A Selenko ma te same bóle drętwienie nóg co ja miałam przed operacjami kręgosłupa
mi w sumie się zaczęło też jak byłam w jej wieku ale do 27 lat bez operacji wytrzymałam
A no zobaczymy co z nią będzie
A dyskppatia to choroba nie ueczalna niestety zawsze mogą być nawroty
Ból przez całe życie ;/ ;/oby nie było tak źle
no ale chyba są jakies sposoby na łagodzenie objawów ?
-
nick nieaktualnyod dłuższego czasu staram się z mezem o dziecko jedno już mam 2letnia corke i miałam ciecie cesarskie , odnośnie owulacji jak to jest bo miałam 11 października miesiaczke i trwala do 17tego i z obliczen powinnam mieć owulacje w srode ale wczoraj robiłam test owulacyjny wieczorem i były dwie kreski jedna czerwona a druga blada rano zas dziś zrobiłam to ledwo co było widać ta druga ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelena wrote:No to faktycznie nie fajnie
oby nie było tak źle
no ale chyba są jakies sposoby na łagodzenie objawów ?
Jak u mnie to leki zabiegi które nic nie pomagały potem zastrzyki sterydy na końcu przykucie do łóżka i operacja
Może nie będzie aż atk zaawansowane u siostrzenicy bo im szybciej wykryte tym lepiej ale jak opowiada mi o swoich objawach to widzę siebie
Ja mam jak wiesz dwie operacje za sobą narazie jest ok ale ból jest cały czas czasem mały czasem ogromny
-
AGA 30 wrote:Jak u mnie to leki zabiegi które nic nie pomagały potem zastrzyki sterydy na końcu przykucie do łóżka i operacja
Może nie będzie aż atk zaawansowane u siostrzenicy bo im szybciej wykryte tym lepiej ale jak opowiada mi o swoich objawach to widzę siebie
Ja mam jak wiesz dwie operacje za sobą narazie jest ok ale ból jest cały czas czasem mały czasem ogromnykażdy coś ma
ale najwazniejsze to nie poddawać się i iść do przodu
AGA 30, Beata, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:nie wiem zaczelam chyba niewlasciwie ale jestem pierwszy raz na takiej stronie i multum pytan mam dużo czytam na forum o wszystkim ale bardziej się doluje i martwię nie myslalam ze zajście w ciaze jest tak trudne
Głowa d góry kochana powoli dowiesz się wszystkiego
Bez paniki poczytaj sobie nasze forum a znajdziesz dużo odpowiedzi na swoje pytania a jak nie znajdziesz odpowiedzi to wal jak w dym
Jest tu dużo tematów i objaśnień więc powodzenia życzęBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:No to oby tak było...niestety tak już jest na tym świecie
każdy coś ma
ale najwazniejsze to nie poddawać się i iść do przodu
No i Selenko nie poddaje się ćwiczenia i basen to podstawa w tej chorobie:-)
Ja stara 31latka to rozumię ale jak 14 latka zrozumie
Czemu nie którzy mają wiecznie pod górkę tym bardziej dzieci
ZycieSelena, Libra, Fedra, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Głowa d góry kochana powoli dowiesz się wszystkiego
Bez paniki poczytaj sobie nasze forum a znajdziesz dużo odpowiedzi na swoje pytania a jak nie znajdziesz odpowiedzi to wal jak w dym
Jest tu dużo tematów i objaśnień więc powodzenia życzę
do lekarza bym poszla nawet bylam mowilam wyslal mnie do spzitala na cos innego stwierdził zespol bolwy miednicy mniejszej bo powiedziałam mu ze mnie po okresie bardzo brzuch boli hehe a wyczytałam ze to może być bol owulacyjny , mam tu nie kompetentnych lekarzy w miescie a miasto male i paru lekarzy ale to dzięki tej stronie więcej już wiemi z mezem czekamy na miesiaczke i zaczniemy testy owulacyjne mam nadzieje ze wkoncu się uda
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Głowa d góry kochana powoli dowiesz się wszystkiego
Jest tu dużo tematów i objaśnień więc powodzenia życzę
a mam pytanko co oznacza bialy sluz miałam go tylko jeden dzień lub dwa od srody do wczoraj był taki kremowy bezzapachu , i czy te kalkulatory obliczen owulacji pomagają ? -
AGA 30 wrote:No i Selenko nie poddaje się ćwiczenia i basen to podstawa w tej chorobie:-)
Ja stara 31latka to rozumię ale jak 14 latka zrozumie
Czemu nie którzy mają wiecznie pod górkę tym bardziej dzieci
Zyciea wiadomo ona jeszcze młoda..ale zrozumie napewno
że to dla jej dobra
No i to życie nie zawsze jest sprawiedliweniby mamy na nie jakiś tam wpływ..ale co do chorób to niestety nie:(
AGA 30, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny