Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kaja ale odkąd siostrze dzieci zabrali z siostrzenicą mam lepszy kontakt niż przedtem :-)
    A szkoda dziewczyny bo dopiero 14lat a wiem jakie bóle ma i pewnie pójdzie na stół niebawem :/ Wiem co to oznacza dla niej :/

A na gołąbki zapraszam jak najbardziej :-)
    Oj :( a co jest siostrzenicy ? :( oby nic powaznego :)
    Ja tez uwielbiam gołąbki :)ostatnio mnóstwo narobiłam..i mam jeszcze w zamrażalce :) jak tylko stąd wyjde to będziemy je jeść:) i m mi obiecał zrobić spaghetti :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 21:32

nick nieaktualny, jeju, Beata, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Dzieki Aguś :) i żeby tylko mnie w poniedziałek wypuścili:) mam w domku ten sprzęt do mierzenia cukru i moge go sobie sama pilnować:)

No to ja trzymam kciuki kochana za poniedziałkowy powrót do domku :-)
    Wszędzie dobrze ale w domciu we własnym łóżku najlepiej :-)

Selena, jeju, Beata, Dodi, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No to ja trzymam kciuki kochana za poniedziałkowy powrót do domku :-)
    Wszędzie dobrze ale w domciu we własnym łóżku najlepiej :-)
    No dokładnie :) tak mi brakuje naszego łóżeczka...jak tak razem leżymy przytuleni...jak juz wróce to przez tydzień m z łóżka nie wypuszcze ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, jeju, Beata, Dodi, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wszystkim jestem tu nowa :) wiec yyy od czego tu zacząć ...

Selena, jeju, Fedra, Beata, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:

Cześć Malinko napisz coś o sobie :-)

jeju, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Oj :( a co jest siostrzenicy ? :( oby nic powaznego :)
    Ja tez uwielbiam gołąbki :)ostatnio mnóstwo narobiłam..i mam jeszcze w zamrażalce :) jak tylko stąd wyjde to będziemy je jeść:) i m mi obiecał zrobić spaghetti :)

A Selenko ma te same bóle drętwienie nóg co ja miałam przed operacjami kręgosłupa :/ mi w sumie się zaczęło też jak byłam w jej wieku ale do 27 lat bez operacji wytrzymałam :/ A no zobaczymy co z nią będzie :/ A dyskppatia to choroba nie ueczalna niestety zawsze mogą być nawroty :/
    Ból przez całe życie ;/ ;/

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna milo mi :) wiadomo z jakiego powodu tu się znalazłam ... i chyba jestem najmlodsza 19 lat ;)

Selena, jeju, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A Selenko ma te same bóle drętwienie nóg co ja miałam przed operacjami kręgosłupa :/ mi w sumie się zaczęło też jak byłam w jej wieku ale do 27 lat bez operacji wytrzymałam :/ A no zobaczymy co z nią będzie :/ A dyskppatia to choroba nie ueczalna niestety zawsze mogą być nawroty :/
    Ból przez całe życie ;/ ;/
    No to faktycznie nie fajnie :( oby nie było tak źle :) no ale chyba są jakies sposoby na łagodzenie objawów ? :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    Malinko witamy :) napisz cos o sobie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od dłuższego czasu staram się z mezem o dziecko jedno już mam 2letnia corke i miałam ciecie cesarskie , odnośnie owulacji jak to jest bo miałam 11 października miesiaczke i trwala do 17tego i z obliczen powinnam mieć owulacje w srode ale wczoraj robiłam test owulacyjny wieczorem i były dwie kreski jedna czerwona a druga blada rano zas dziś zrobiłam to ledwo co było widać ta druga ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem zaczelam chyba niewlasciwie ale jestem pierwszy raz na takiej stronie i multum pytan mam dużo czytam na forum o wszystkim ale bardziej się doluje i martwię nie myslalam ze zajście w ciaze jest tak trudne

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No to faktycznie nie fajnie :( oby nie było tak źle :) no ale chyba są jakies sposoby na łagodzenie objawów ? :)

Jak u mnie to leki zabiegi które nic nie pomagały potem zastrzyki sterydy na końcu przykucie do łóżka i operacja :/
    Może nie będzie aż atk zaawansowane u siostrzenicy bo im szybciej wykryte tym lepiej ale jak opowiada mi o swoich objawach to widzę siebie :/
    Ja mam jak wiesz dwie operacje za sobą narazie jest ok ale ból jest cały czas czasem mały czasem ogromny :/

• Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Jak u mnie to leki zabiegi które nic nie pomagały potem zastrzyki sterydy na końcu przykucie do łóżka i operacja :/
    Może nie będzie aż atk zaawansowane u siostrzenicy bo im szybciej wykryte tym lepiej ale jak opowiada mi o swoich objawach to widzę siebie :/
    Ja mam jak wiesz dwie operacje za sobą narazie jest ok ale ból jest cały czas czasem mały czasem ogromny :/
    No to oby tak było...niestety tak już jest na tym świecie :( każdy coś ma :( ale najwazniejsze to nie poddawać się i iść do przodu :)

nick nieaktualny, Beata, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    nie wiem zaczelam chyba niewlasciwie ale jestem pierwszy raz na takiej stronie i multum pytan mam dużo czytam na forum o wszystkim ale bardziej się doluje i martwię nie myslalam ze zajście w ciaze jest tak trudne

Głowa d góry kochana powoli dowiesz się wszystkiego :-)
    Bez paniki poczytaj sobie nasze forum a znajdziesz dużo odpowiedzi na swoje pytania a jak nie znajdziesz odpowiedzi to wal jak w dym :-)
    Jest tu dużo tematów i objaśnień więc powodzenia życzę :-)

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No to oby tak było...niestety tak już jest na tym świecie :( każdy coś ma :( ale najwazniejsze to nie poddawać się i iść do przodu :)

No i Selenko nie poddaje się ćwiczenia i basen to podstawa w tej chorobie:-)
    Ja stara 31latka to rozumię ale jak 14 latka zrozumie :/
    Czemu nie którzy mają wiecznie pod górkę tym bardziej dzieci :/
    Zycie :/

Selena, nick nieaktualny, Fedra, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Bez paniki poczytaj sobie nasze forum a znajdziesz dużo odpowiedzi na swoje pytania a jak nie znajdziesz odpowiedzi to wal jak w dym :-)

do lekarza bym poszla nawet bylam mowilam wyslal mnie do spzitala na cos innego stwierdził zespol bolwy miednicy mniejszej bo powiedziałam mu ze mnie po okresie bardzo brzuch boli hehe a wyczytałam ze to może być bol owulacyjny , mam tu nie kompetentnych lekarzy w miescie a miasto male i paru lekarzy ale to dzięki tej stronie więcej już wiem ;) i z mezem czekamy na miesiaczke i zaczniemy testy owulacyjne mam nadzieje ze wkoncu się uda ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

a mam pytanko co oznacza bialy sluz miałam go tylko jeden dzień lub dwa od srody do wczoraj był taki kremowy bezzapachu , i czy te kalkulatory obliczen owulacji pomagają ?

• Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No i Selenko nie poddaje się ćwiczenia i basen to podstawa w tej chorobie:-)
    Ja stara 31latka to rozumię ale jak 14 latka zrozumie :/
    Czemu nie którzy mają wiecznie pod górkę tym bardziej dzieci :/
    Zycie :/
    No i tak trzymaj :) a wiadomo ona jeszcze młoda..ale zrozumie napewno :) że to dla jej dobra :)
    No i to życie nie zawsze jest sprawiedliwe :( niby mamy na nie jakiś tam wpływ..ale co do chorób to niestety nie:(

nick nieaktualny, Beata, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane ja będe sie powoli do spania zbierac:) więc miłych snów Wam zyczę :) i do jutra:) pa :)

nick nieaktualny, Fedra, Beata, Dodi, Sandraa, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No kochane ja będe sie powoli do spania zbierac:) więc miłych snów Wam zyczę :) i do jutra:) pa :)

dobranoc ;) i wzajemnie milych snow

Selena lubi tę wiadomość

‹‹ 4453 4454 4455 4456 4457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ