plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzińdybry
Wstałam.
Buzi od m.dostałam.
Pojechał na pole.
Czekam na światło dzienne,
na wschód słonka...
Pozdrawiam.
Życzę miłego dnia
Dziś najniższa tempka
w całym moim cyklu...
Zastanawiam się czy brać
matformax tylko i czekać
czy wywołać @ luteiną...(?)
W sumie jak nie ma być owulacji,
to może nie wywoływać
na kolejny pusty cykl.
Pociągnąć na maxa i zobaczyć
jak zachowa się organizm
po metformaxie.
Ach te dylematy...
Zobaczę ja się będę czuła
bez @, czy nie zeświruję.
A może jednak powinnam wywołać?!
Ach kurcze...znów to samo
Samo się rozwiąże za jakiś czas...
@ wg. ovufrienda ma być 29.10
dedykuję swój wiersz MauysiDodi, Spero, Rucia, AGA 30, aisa, Fedra, Ilona, Pismak, Libra, Kfjatus, Blondi22, magdzia26, Beata lubią tę wiadomość
-
Cześć babeczki
Wstałam i mam nowe przemyślenia. Nie testuję, bo dzisiaj rano uważam że to bez sensuW ogóle mam takie humorki, że to jednak zwiastun @
Do tego mój m wrócił z imprezy w stanie wskazującym (bardzo wskazującym). Średnio przez to spałam w nocy...
W ogóle to wpadłam chyba w ten dół, czyli jestem niemal pewna że się nie udało (bo się nigdy nie udaje) itp itd.
Idę pić moją pyszną kawkę. Może jak coś zjem i zwłoki wstaną to mi się humor poprawi. Już mu szykuję terapię wstrząsową odnośnie takiego wracaniaChociaż zanim on wstanie to mi pewnie przejdzie
Strażaczka90, Dodi, aisa, Sandraa, justa183, Libra, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:nie wiem co na to reszta ponieważ żeby się dopisac trzeba spełnić kilka zasad jednaz nich jest staz na forum i zaangażowanie w jego zyciu...
więc się nie obraź ale musisz troche zapracować
mówiłam ze ja Zła Ciocia jestem czy jeszcze nie wspomniałam...Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Cześć babeczki
Wstałam i mam nowe przemyślenia. Nie testuję, bo dzisiaj rano uważam że to bez sensuW ogóle mam takie humorki, że to jednak zwiastun @
Do tego mój m wrócił z imprezy w stanie wskazującym (bardzo wskazującym). Średnio przez to spałam w nocy...
W ogóle to wpadłam chyba w ten dół, czyli jestem niemal pewna że się nie udało (bo się nigdy nie udaje) itp itd.
Idę pić moją pyszną kawkę. Może jak coś zjem i zwłoki wstaną to mi się humor poprawi. Już mu szykuję terapię wstrząsową odnośnie takiego wracaniaChociaż zanim on wstanie to mi pewnie przejdzie
-
Dzień dobry kochane
Za chwile postaram sie
Was nadrobić przyznam
Się szczerze ze weszlam
Tutaj specjalnie dla ciebie
Muska zeby sprawdzić czy się
Udało a ty nie testujesz
Czuje się zawiedziona
Nie no tak poważnie to
współczuję ci ze
Twój m cie wkurzyl i nie
Mogłaś spać ci faceci ehhh...
Ale nie nastawiaj się źle
Nic jeszcze nie jest przesadzone
Ją wierze ze @ nie przyjdzie u
Ciebie i tescik wykorzystasz
Niedługo
Buziaki sobotnie dla was
Prosto z serca mazurWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 09:33
Muska, aisa, Dodi, Ilona, Libra, Fedra, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry !
Miłego dnia DziewojeDzisiaj dzionek tylko z M., dziecię pojechało do dziadków, mam zamiar wieczorem odpalić świece i upić się herbatą!
Do późniejSpero, AGA 30, Muska, aisa, Dodi, Ilona, Selena, Sandraa, Libra, Kfjatus, Blondi22, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry dzonek dziewoje moje
No coś miałam napisać ale nie pamiętam
Skleroza mnie dopadła
Libruś co do operacji kręgosłupa to lepiej odwlekać jak najdłużej po potem są bardzo szybkie nawrotyU mnie po dwóch latach pokręciło mnie znowu
Małyszku dzięki za miłe słowa co d mojej głowy:)
Ciotka mi wczoraj powiedziała że wyglądam jak laleczka
Tylko Wafel nie umie się określić he he bo on lubi blondynki o długich prosstych włosach
Ach miłej soboty życzę Wam
Olka jak tam doktorek ma dyżur w weekend
Dodi, Ilona, Selena, Libra, aisa, Spero, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Cześć
Miałam jeszcze wczoraj zajrzeć bo wieści od Beatki, ale ściął mnie ból głowy więc niewiele myśląc poszłam spać (dobrze że udaje mi się spać przy bólu bo np mojej mamie się nie da, musi wziąć proszek)
Selenko, szkoda że znowu coś wyszło nie tak, ale ta glukoza to nie dużo wyższa wyszła więc może posprawdzają troszkę i jednak Cię wypuszczą... Trzymam za to kciuki!!!
Agafia, miłego weekendu w Częstochowie!
Fedra, udanego weekendowego wyjazdu
Pismak, gratulacje! My tu wszystkie wiemy, żeś zdolniacha
Gunia, miłego dnia na zajęciach, oby szybko minęły
Aga, super że dzieciaki mają Ciebie!
Kaja, no niezłą przygodę mieliście...
Beata, super że pęcherzyk pękł!! Więcej neta nie czytaj bo się tylko zestresujesz. Trzymam kciuki żeby ten cykl zakończył się na zielono
Co do Fasolki, to nie dokucza i nie męczy, dzięki :*
Spero, udanej imprezy u siostry i owocnego polowania na prezenty! Fajnie że samopoczucie już lepsze, będzie dobrze!
Strażaczka, udanego weselicha i poprawin!
Muska, czyli to jednak nie dziś testowanie... Trzymam kciuki za zielone!
Rucia, przyjemnego wieczoru tylko z M!
Ola:*
Miłego dnia!!!!Selena, Ilona, Strażaczka90, Dodi, Sandraa, Pismak, Spero, Rucia, Libra, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey laski a dziś pada ehhh a z tą szminka to mi mój m m podpowiedział i w tych nerwach poszłam i picasso odwalilam a później wyrzuty miałam bo wiem że tego tak łatwo nie zmyjesz ehhhh hormony ...
AGA 30, Dodi, aisa, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Hey laski a dziś pada ehhh a z tą szminka to mi mój m m podpowiedział i w tych nerwach poszłam i picasso odwalilam a później wyrzuty miałam bo wiem że tego tak łatwo nie zmyjesz ehhhh hormony ...
NIe żałuj kochana załatwiłaś go na cacy
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga na allegro coś dla kota wychaczysz taniej ....
No patrzałam ale nie ma dużej róznicy w cenach w tym co mój kocurro pożera a on byle co to też nie chce jeść
Spadam Wafla zawieść do mamy bo bedzie płytki kładł dookoła wanny
Pózniej zajrzęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 10:45
-
Hej
Beti super ze pęcherzyk pękłteraz czekamy i trzymamy kciuki za powodzenie w tym cyklu
Ja niestety wiem ze w poniedziałek napewno nie wyjdelekarz mi dziś na wizycie powiedział że sobie załatwiłam dłuższy pobyt tutaj ;/ bo był ten co sie go o tą glukoze pytałam czy będe mieć...dzis juz nie wytrzymałam i się popłakałam z rana
ja chcem już do domu....a ta glukoze po tych 2 godzinach mam 8,3 a norma jest do 7,8....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 11:04
Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
Pismaczku i ja gratuluje kochana
bo chyba jeszcze tego nie robiłam..wiedziłam ze dasz rade
Spero udanej imprezki u siostry
Agafia oby wyjazd był udany
Strażaczko udanej weselnej zabawy
Muska:) podziwiam za cierpliwośćwiec dalej czekamy razem zTobą i trzymamy kciuki
Rucia udanego wieczoru z m:) mnie też sie taki marzy...ale jeszcze troche muszę tu wytrzymać...
Fedra kochana:)udanego weekendupamietaj o nas
Miłego dnia Wam życze
Dodi, Pismak, aisa, Spero, Rucia, Ilona, Libra, Blondi22, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość