plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlciu ty tam w szpitalu
Ja tu wódkę pije za
poniedziałkowe twoje
badanie'
Tylko ty wariacie
się nie bój
bo to straszne ale
do przeżycia
zołzo jedna ale myślałam
że ty z wyglądu
bardziej zadziorna
jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Specjalnie dla'
Ciebie pomidory w
skrócie !!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciukizbikowa, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziolchy
Kfjatus przesadzilasBuzka!
Aga tak mi w kółko gadasz "nie bój się i nie bój się" ze chyba zacznę, bo do tej pory to pełen luz
Już wiem, ze laparo najwcześniej we wtorek ale ja i tak obstawiam środe.Selena, Ilona, Kfjatus, aisa, Libra, Kaja, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorkiem
Olcia niestety dalej grzeje szpitalne łoze..do tego mi dziś lekarz powiedział ze sobie przedłuzyłam mój pobyt tutaj badaniem glukozy
ale liczę ze do listopada uda mi sie stad wyjść
Trzymam kciuki za CiebieWiem że jesteś dzielna i dasz rade
Ja zaraz ide na ostatnie dziś kłucie w paluch ..dobrze ze pielegniarki pozwalają samemu to robićto tak nie boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 21:52
-
nick nieaktualnyNo Olka wredoto
wiedziałam że
Ty twarda bestia jesteś
ale nie sądziłąm że aż tak
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale czemu na weekend cię
wzieli do szpitala
a na wtorek planują
lila-lapk ?
Ja poszłam na
drógi dzień
zrobili
i wypóścili
a mniedzy po
między było kiepsko
No ja już nie będę nic pisać
Czekam na pikantne
wieści szpitalne
o doktorkuFedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
jem pieczarki marynowane.
uwielbiam je.
<nadal jem>
zjadłam już wszystkie.
o mamo, jakie dobre były....
no, moge isc spac, skoro sie skonczyly...
czy warto szukać nocnego z pieczarkami marynowanymi?
no tak, mogą nie mieć.
jestem bardzo podbudowana postem Kfjata po poprawce.
no dobra, ide spac.
buzi.
A wiecie ze dziś gadałam z Olą przez telefon i mnie wkręciła że jadła w szpitalu najlepszy obiad w życiu, a ja to łyknęłam jak młody pelikan?
bez sensu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 22:50
aisa, Ilona, Dodi, Kfjatus, Libra, kopciuszek126, Rucia, Spero, Effcia28, kiti, Selena, AGA 30, Pismak, magdzia26, Fedra, mauysia, Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Selenko trzymaj się, mam nadzieję, że pomimo wyników z glukozy niedługo wyjdziesz do domku do M
Ola wiem, że jesteś
dzielnaja nie chcę
zdjęcia doktorka, jak
taki przystojniak
zostaw go dla siebie
Zdjęcia ze spotkania
z Mauysia super
Kfiatuszku widzę, że spełniasz się zawodowoSuper
Agafio gratuluję potwierdzonej fasolki
Madzia witaj w tabelce
Kaja niezła dałaś nauczkę panu. Wow
zazdroszczę spacerów nad morzem.
Zbiku pieczarki marynowane będę musiała spróbować.
Aisko jak się czujesz?
Jeju uwielbiam czytać Twoje posty
Aga ja również poproszę fotkę nowej fryzurki na priw
Strazaczko witaj oraz witam resztę nowych ovu koleżanek
Becia fajnie że wrocilas. Trzymam kciuki za cykl
Rutka fajnie że M ma urlop, będziecie mieli więcej czasu na bycie razem. Mówisz że jeszcze 2 tyg, ale nr jak to zlecialo
Mauysiu Masz cudownych chłopaków, koszulka wymiata. Zdrówka dla Leo.
Mam nadzieję, że po porodzie też sobie zorganizuje dom jak Ty
Ciekawe co u Schaggi?
U mnie dni mijają szybko, dużo się dzieje. Wczoraj byłyśmy z Wiki w bawialni potem spacer, plac zabawU nas ostatnio jest piękna pogoda, aż żal siedzieć w domu. Dzisiaj jedziemy do mojej babci, pociągiem. Wiki jeszcze nie jechała także obiecałam jej przejażdżkę
A ja ostatnio zaczęłam bardzo intensywnie myśleć, co będę robić jak wrócimy na stałe do PL. Oczywiście pierwsze co to odchowam juniora, ale tak sobie myślę o swojej karierze zawodowej. Z zawodu jestem pośrednikiem w obrocie nieruchomościami, ale myślę, żeby jeszcze pokusić się o zawód rzeczoznawcy majątkowego i nawet już się co nieco rozeznałam w tej sprawie. Czeka mnie dość kosztowna praktyka roczna i potem egzamin państwowy. Kurczę już kiedyś o tym myślałam ale potem jakoś życie potoczyło się inaczej i to zeszło na inny plan, ale teraz chciałabym się zrealizować zawodowo. Rozmawiałam nawet o tym z mama i ona powiedziała, że mi pomoże z dzieciakami, to by było i tak na weekendy i to nie wszystkie. M też jest za. Kurczę zastanawiam się czy oby nie jestem już za stara.
To tyle u mnie
Miłej niedzieli
Godzinę przedstawiliśmy i nie wiem czy jest 7 czy 8. No nic. Uciekam śniadanie robić
Libra, Dodi, kopciuszek126, Kfjatus, Spero, zbikowa, kiti, Selena, Sandraa, AGA 30, Pismak, magdzia26, Fedra, mauysia, aisa, Beata, Gunia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
zbikowa wrote:
A wiecie ze dziś gadałam z Olą przez telefon i mnie wkręciła że jadła w szpitalu najlepszy obiad w życiu, a ja to łyknęłam jak młody pelikan?
bez sensu.
Ej bez kitu lyknela taki tekst, cytuję: "Na pierwsze byla zupa szparagowa z lanymi kluseczkami, na drugie paella z owocami morza. Na deser moglam wybrac tiramisu albo lody toffi z posypka orzechowa"Libra, Dodi, kopciuszek126, Ilona, Rucia, Spero, justa183, Selena, Muska, Pismak, magdzia26, Fedra, mauysia, aisa, Beata, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie w ten piękny niedzielny poranek
Ola_czeka - musiałaś być śmiertelnie poważna i przekonywująca - he he
Jeśli chodzi o mnie, to tak się zastanawiam:
Jest to mój (jak dla mnie już ale jak Was czytam, to dopiero) 3 sc, zawsze miałam cykle 27 dniowe, a odkąd zaczęliśmy się starać o dzidzię wszystko mi sie rozregulowało. Ostatatnio był nawet 25 dniowy, co nigdy się nie zdażało... Może to stres spowodowany "za bardzo chcieniem"? -
Hello laski miłej niedzieli życzę bo my spadamy najpierw na mszę w Matemblewie ,a później obiad u teściów i jeśli pogoda dopisze nalot nad morze się zrobi !!!!
Dodi, Sandraa, Fedra, magdzia26, aisa, Beata lubią tę wiadomość
-
Olka solidaryzuję się
z Tobą, bo ległam
w łóżku i żyję na
ketonalu,
antybiotyku i wodzie.
Właśnie zrobiłam sobie
owsiankę, by być bliżej
Ciebie i poczuć to co Ty.
Ja co prawda mam nieco
inne kłopoty, bo mam stan
zapalny w zawiasach szczęki
ale nudzę się tak samo,
żołądek po ketonalu to
kurde mogę na płot powiesić,
nie wiem czy nie wtopi się
w tło, bo pewnie już
dziurawa śluzówka po tym
cholerstwie....auć auć!
I jak pomyślę, że za
godzinę, dwie szczęka
mnie będzie boleć tak,
że wezmę ten ketonal i
on pogłębi ten ból,
to nie wiem,
chyba przeżegnam się
lewą nogą i ugryzę w d.
Dobra idę, bo nie usiedzę.
Grabienie liści pomaga
zapomnieć o bólu.
W ostateczności mogę
zamieść ulicę po
sfrezowaniu, jutro
pod nowy asfalt akuratKaja, Dodi, Kfjatus, Fedra, magdzia26, aisa, Beata, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Hej
no ja to chyba nigdy z tego szpitala nie wyjde
miałam dzis mieć badanie..taka uradowana na nie szłam..wchodze..a lekarz mówi ze badania nie bedzie....skoro sama upominałam sie o to badanie glukozy to sobie pobyt tutaj przedłuzyłam....
i ze przynajmniej do wtorku chcą poobserwować..póki co były ok
ale dzis po śniadaniu az 140:( pielęgniarka mi powiedziała ze mam nawet nie jeść tego co tu daja..zwłaszcza białego pieczywa ..i dżemu...bo mnie stąd napewno nie wypuszczą
a dzis właśnie na śniadanie była bułka z dżemem..więc pewnie po tym taki wysoki cukier...dzwoniłam już do m ....i ma mi kupić razowy chleb i coś do niego
kurna nawet jak trza bedzie to nie bede wogóle jeść...byle stąd wyjść...ja już naprawde mam dosyć
-
Żbiczku to Ola chyba była mega poważna
najlepszy obiad w życiu w szpialu..nic z tych rzeczy
no chyba ze sobie coś zamówiła
Ilonka fajnieze u Cibie oku mnie tez taka piękna pogoda za oknem...a ja tu sie kisze w tym łóżku
no i trzymam kciuki zeby Twoje plany zawodowe wypaliły
i napewno nie jestes na nie za stara
każdy wiek jest dobry na poszerzanie swojej wiedzy i umiejetnoś i:)
Jeju..nie fajnie z tym stanem zapalnym..oby szybko przeszło
Idę na wyrko liczyć ruchy Kacperkabo to teraz mój obowiązek tutaj 3 razy dziennie
Dodi, Sandraa, Ilona, magdzia26, aisa, jeju, Beata, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
kamicia0101 wrote:Selena wiem co czujesz, ja lezalam na oddziale rowne 14 dni, tyle że mi zatrzymywali skurcze w 34tyg juz nie pamietm jakim lekiem ale to bylo cos okropnego, nie moglam nawet szklanki w dłoni utrzymac, taka mialam nieregularna akcje serca, pozniej mi wywolywali skurcze:O szok az sie nabawilam zakażenia wm.Ale za zakoncyzlo sie pozytywnie. Dalam rade choc to lezenie bylo wykanczajace, ale czego sie nie zrobi dla swojego skarbeczzka:D pozdrawiam
tylko to daje mi jeszcze siły
mój syneczek kochaniutki na którego tak długo czekałam
i już niedługo będe mogła wziąć w ramiona
ja tu już 13 dzień jestem..ale liczę na to ze juz mnie niedługo wypuszcza
również pozdrawiam
Ilona, jeju, kamicia0101 lubią tę wiadomość
-
Selena widzisz jak czas szybo płynie najważniejsze że nie plamisz i że synek siedzi w środku teraz czekać aż cię wypuszcza .....
Selena, Dodi, Sandraa, Libra, magdzia26, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć kobiety
Ja dzisiaj po wstaniu stwierdziłam, że to bez sensu. Że się nakręcałam, a teraz będzie dupa, czyli nic. Po czym jak trochę połaziłam po mieszkaniu to stwierdzam, że mój PMS ma się świetnie i chyba dziure w ścianie zębami wygryzę
Chyba polepię pierogi na 2 dni. To mi skutecznie zajmie czas do wieczoraZaraz jak tylko skończę to tłumaczenie, bo ma być na jutro rano.
No i z najważniejszych rzeczy to nie robię tesu, bo nie ma już sensu. @ już się na mnie czai i najpóźniej jutro mnie z rana zaatakuje.