plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:Cześć kobiety
Ja dzisiaj po wstaniu stwierdziłam, że to bez sensu. Że się nakręcałam, a teraz będzie dupa, czyli nic. Po czym jak trochę połaziłam po mieszkaniu to stwierdzam, że mój PMS ma się świetnie i chyba dziure w ścianie zębami wygryzę
Chyba polepię pierogi na 2 dni. To mi skutecznie zajmie czas do wieczoraZaraz jak tylko skończę to tłumaczenie, bo ma być na jutro rano.
No i z najważniejszych rzeczy to nie robię tesu, bo nie ma już sensu. @ już się na mnie czai i najpóźniej jutro mnie z rana zaatakuje.
Może ten spadek, to przez zmianę czasu
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Noi weekend prawie
Zlecial a ja nawet
Nie miałam jak sie
Do was odezwac
Ale przekazuje
Najszczersze buziaki
I Oluale poczulam
Się mega ważna dzieki
Tobietaki zaszczyt
Blondi22, Libra, Dodi, Ilona, Sandraa, aisa, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
my gosci odprawilismy
kadego dnia was czytam, wiec jestem na bierząco, jednak teraz ciezko mi zebrac mysli i odniesc sie... pustka we łbie
Wosebko trzymaj sie, na dniach pewnie wypuszczą Cie..
a powiedz ile ruchów i jak kazali Ci je mierzyc?
Muska kazdego dnia wchodze z nadziejami na pozytywne wiesci od Ciebie. Oby jutro temperaturka skoczyla do góry, a @ by nie nadplyneła.
Olu trzymam
kciuki!!!Blondi22, Ilona, Libra, Selena, Dodi, Sandraa, mauysia, magdzia26, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:my gosci odprawilismy
kadego dnia was czytam, wiec jestem na bierząco, jednak teraz ciezko mi zebrac mysli i odniesc sie... pustka we łbie
Wosebko trzymaj sie, na dniach pewnie wypuszczą Cie..
a powiedz ile ruchów i jak kazali Ci je mierzyc?
Muska kazdego dnia wchodze z nadziejami na pozytywne wiesci od Ciebie. Oby jutro temperaturka skoczyla do góry, a @ by nie nadplyneła.
Olu trzymam
kciuki!!!
Hej Plemniczko
Mam taką karte do tych ruchówi 3 razy - rano, w południe i wieczorem
kłade sie na plecach ręce na brzuszek
i liczę przez pół godziny
i wpisuje tyle ile było
nie mam konkretnych godzin ustalonych
bo wiadomo że dzieciątko też sobie śpi
dlatego jak zaczynam czuć ze fika
to sie kłade i licze
Libra, Dodi, Ilona, magdzia26, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Hej Plemniczko
Mam taką karte do tych ruchówi 3 razy - rano, w południe i wieczorem
kłade sie na plecach ręce na brzuszek
i liczę przez pół godziny
i wpisuje tyle ile było
nie mam konkretnych godzin ustalonych
bo wiadomo że dzieciątko też sobie śpi
dlatego jak zaczynam czuć ze fika
to sie kłade i licze
aha, bo wszedzie inaczej mówią. pamietam jak lezalam w szpitalu to dziewczyny liczyly ale chyba 2 razy dziennie, w czasie najwiekszej altywnosci dzieci i mialy liczyc ile jest ruchów w godzine... ze niby powinno ich byc przynajmniej 10...
a tak z ciekawosci ile tak mniej wiecej srednio naliczysz ruchów w pół godziny? i czy liczysz osobno kazde pukniecie, przeplynięcie, wypchanie...jak jest np kilka pod rząd to kazdy z tych kopniaczków osobno?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 19:47
Selena, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:aha, bo wszedzie inaczej mówią. pamietam jak lezalam w szpitalu to dziewczyny liczyly ale chyba 2 razy dziennie, w czasie najwiekszej altywnosci dzieci i mialy liczyc ile jest ruchów w godzine... ze niby powinno ich byc przynajmniej 10...
a tak z ciekawosci ile tak mniej wiecej srednio naliczysz ruchów w pół godziny? i czy liczysz osobno kazde pukniecie, przeplynięcie, wypchanie...jak jest np kilka pod rząd to kazdy z tych kopniaczków osobno?a mojemu Kacperkowi to nie raz na tyle wystarczy 5 minut
A z ruchami jest różnienajwięcej wieczorem
przeważnie jest około 25
ale bywa i ponad 30
i jak jest kilka ruchów pod rzad to licze to jakie jedno
jak jest przera to wtedy osobno
mauysia, aisa, jeju, Beata, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:i jeszcze jedno tak z ciekawosci podlączaja Cie juz do KTG codziennie?
dzidzia jest jeszcze mała..i pielegniarka miała problem ze znalezieniem tętna...i dziecko też ma dużo miejsca..więc raz było słychać bardziej a raz ciszej
jeju, Beata lubią tę wiadomość
-
Selenuś to masz tam nawet obowiązki...to Wasz Kacperek faktycznie bardzo ruchliwy...przesyłam buziaki i uściski...czekam razem z Wami na dobre wieści...
Z tym razowcem to dobry pomysł...owoce to kiwi i grejfrut najlepiej...dla cukrzyków się nadają a jak widać powinnaś zredukowac dietę...bądź spokojna to dużo daje( sama dieta)...jak znajdziesz gdzieś listę produktów z mojej diety, to Ci się przyda na pewno(gdzieś tu wrzuciłam)...właśnie pisana jest pod stabilizację cukru...
Dziś już nie odszukam pewnie, bo skręcam się z bólu żołądka po ketonalu...wzięłam 4 tabletki i o mojej błonie śluzowej żołądka mogę powiedzieć, że raczej jest mocno przeorana
Trzymam kciuki za Was.
Selena, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
hej dziewuszki,
w końcu po długiej przerwie włączyłam laptopa (teraz głównie tylko podczytuję przez komórkę, a nie piszę)
Muzi - biedna jesteś z tą szczęką
Wosebko - wyobrażam sobie, że masz już dość tego szpitala, ale co zrobić. Grunt, że Kacperek postanowił jednak posiedzieć jeszcze trochę w maminym ciepełku. Ale powiem że zbulwersowało mnie to co napisałaś - że nawet pielęgniarka powiedziala Ci że masz nie jeść tego co Ci dają w szpitalu, bo to może podnosić poziom glukozy. No helou, to chyba szpital powinien zadbać o zdrową dietę swoich pacjentek, a nie zmuszać je do głodówki??? Szczyt po prostu!
Ja od jutra pewnie będę tu znowu częstszym gościem, szczególnie ranoLeo wraca do przedszkola i znów będę miała przedpołudnia tylko z Heniem i bedę miała okazję trochę poleniuchować (mam nadzieję).
Weekend był trochę zalatany, mieliśmy gości i wczoraj i dziśWczoraj przyjechała siostra M z mężem i z psem, którego wystawiali dziś na poznańskiej wystawie psów (gwoli wyjaśnienia: psa, nie męża). A ja sama pierwszy raz od paru lat nie byłam na wystawie (zawsze chodzimy żeby się nagłaskać psów "na zapas", bo na razie sami niestety nie mamy czworonoga).
Dziewczynki, ściskam Wasz wszystkie razem i każdą z Was z osobnaDo jutra rana! :*
Sandraa, Libra, Spero, Ilona, Dodi, Rucia, magdzia26, Blondi22, Blondi22, Pismak, Selena, Effcia28, aisa, Beata, Fedra, AGA 30, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry sylwia1985 i dzień dobry Wam wszystkim:) U mnie świeci piękne słoneczko
a po zmianie czasu nawet wcześniej wstałam
he he narazie, bo szybko się przyzwyczaję do dłuższego leniuchowania
Mayusia - ponegocjuj z Heniem, a napewno da Ci odpocząćDodi, Libra, magdzia26, Selena, aisa, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry - witam sie w poniedzialkowy poranek;)
Jestem dzisiaj nieco zla bo @ stoi za rogiem i pewnie przyjdzie jutro a tak bardzo bym tego nie chciala zeby to znow byl 29:-/ Fredzia, Libra Wy wiecie dlaczego...
Pozdrawiam i milego dnia zycze;)
Nie notowalam tylko podczytywalam, wiec pustka welbie, wybaczie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 07:35
Selena, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane Moje weekend u znajomych bardzo udany , aż żal było wracać ... dziś szara rzeczywistość dosłownie brzydka pogoda za oknem , fuuuu , do tego wszystkiego czeka mnie rozmowa z szefową , trochę mam stres jak zareaguje , dziwna jest mimo że sama ma 3 dzieci...
Selenko tak mi przykro że nadal Cię nie wypuszczają , bądź dzielna Skarbie : *
Ola oczywiście że zaproszenie aktualne jak tylko się urządzę bo na razie to tam armagedon jest ; p
Pismaczku gratuluję zdanego egzaminu , wiadomość na priv doszła odpisze jak wrócę z pracy
Shaggunia Kochana a co tam u Ciebie ??
Całusy śle dla każdej z Was : * Miłego dnia , po powrocie z pracy nadrobię reszęDodi, Blondi22, Ilona, magdzia26, Libra, Pismak, Selena, Effcia28, aisa, Beata, Fedra, Sandraa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Czesc. Ja na szybko z komorki bo w pracy nie moge juz otwierac forum.U mnie dupa,tempka spadla,zaczyna sie @.napisze wiecej z domu.papaty.
Libra, magdzia26, Effcia28, Beata, Fedra, Muska lubią tę wiadomość