X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam :-I

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i skubaniutki jaśniepan nie zasnął po porannym karmieniu czym zniweczył moje forumowe plany...
    Co do wierszy białych dla Oli - może sprobujecie rymowac? To dopiero byłaby jazda :D

magdzia26, Libra, aisa, Blondi22, Ilona, Dodi, Beata, Fedra, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie umiem dodać wiadomości :(

dzień dobry :)

może teraz się uda ?

Libra, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi kochana dziękuję ale spokojnie nie wiadomo czy warto więc oszczędź paluszki :*

Mayusia dzięki :* buziaki i zdrówka dla Twoich skarbów

Muzi ja chyba bym się wstrzymała tym razem i poczekała na rozwój wydarzeń, żeby organizm miał szanse sam jakoś zareagować :)

Muśka trzymam kciuki żeby tempka jednak odbiła :)

Madzia wypoczeta po mazurowaniu :)

Rucia kac puścił po herbacie :P ?
    Aguś tez bym chętnie zobaczyła Twoja nową fryzurkę :) masz na fejsie ?

Aisko obiecuję już nie czytam i nie stresuję się tylko czekam z pokorą i cieszę się bardzo że u Ciebie wszystko jak należy :*

Strażaczko wybawiona ?

Spero : )

Pismaczku kochana dziękuję za modły, ja za Ciebie też wiesz <3 <3

Wosebko dzięki kochana Ty się trzymaj my tu gorąco się… modlimy aby wszystko było dobrze z Wami p.s. nie znam się na tej gluzkozie ale mam nadzieję że to nie jest bardzo groźne przekroczenie normy :*

Efciu kochana dziękuję ;*

Kaju świetny sen chciałabym aby się sprawdził :) baaardzo

Kfjatku mi też miło Was wszystkie widzieć :*
    Co czytasz kochana? Ja tez próbuję się wybrać do biblioteki coś wypoczyczyć bo tez mam faze na czytanie
    Lepiej się miło zaskoczyć wie ctrzymam kciuki :*

Zbiczkowi gratuluję umowy (wyczytałam między postami ) :)

kochan narazie tyle bo klienci przeszkadzają i zaraz coś mi ucieknie :*
    zaraz przejrzę resztę pozdrawiam wszystkie k™órych z jakiegos powodu nie wymieniłam :*

magdzia26, Kaja, Pismak, Effcia28, Libra, aisa, Blondi22, Selena, Ilona, Dodi, Fedra, Sandraa, jeju, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć zabki u nas słoneczko ale wiatr duży ......

Ola do środy będziesz po ....
    laski nie pisać za dużo bo do pracy idę ....no znikam miłego dnia ..

Libra, aisa, magdzia26, Dodi, Beata, Fedra, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko <3
    a dziękuję bardzo dobrze :)
    a pamiętam że pytałaś skąd
    dokładnie jestem - stolica nasza kochana
    a i dziekuję wszystkim
    co były za wpisaniem mnie do tabelki
    i tym które powitały w tabelce :D
    nie wiem czym sobie zasłużyłam ale bardzo dziękuję <3
    teraz jeszcze bardziej was lubię :P
    Muzi biedactwo strasznie Ci współczuję tego bólu...
    oby szybko minął i już nie wrócił...
    Olus trzymaj się tam kochana <3

Libra, aisa, Dodi, Beata, Fedra, Sandraa, jeju lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicham na monitor któryś raz
    więc łapcie dziewczęta
    wirusy ciążowe ma się rozumieć :)

Blondi22, Selena, magdzia26, Ilona, Libra, aisa, Dodi, Beata, Fedra, Gunia, Sandraa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez osttanio znowu czesto zaczelam odwiedzac biblioteke i czytac z nudow ;)

Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Witam poniedziałkowo :)

No Muzi poszukam tej diety :) bo napewno w domku będe musiała jej pilnować :) a kiwi bardzo lubie :) grejfrutytez :) wiec nimi się będe zajadać :) no i zero białego pieczywa...i słodyczy....dobrze ze mam ten glukometr w domku to sobie będe pilnować tego cukru :) Z tego co lekarze mówia to mój pobyt właśnie przez ta glukoze się przedłuża...mierzą mi poziom 5 razy dziennie od soboty..ilekarz wczoraj mówił ze przynajmniej do wtorku chcą poobserwować...ze też ja im wczesniej o tym nie wspomniałam....no nic jest nadzieja że jutro wyjde :) trzymajcie kciuki :)
    No i kochana trzymam kciuki za Twoje kg :) oby szybciutko leciały w dół :) i zeby była jutro ta magiczna liczba :)

Mauysiu :) fajnie ze będziesz mieć wiecej czasu dla siebie i dla nas :) No mówie Ci lipa z tym jedzeniem w szpiatlu...a że lekarze nie zlecili mi konkretnej diety..jem to co wszyscy..ale mam swoje pieczywo i do niego różne zdrowe pyszności :) i juz cukier wczoraj po kolacji było ok :)

Dodi nie podoba mi sie ta @ za rogiem..no nic ale teraz bede bardziej na twój wykres chuchać :) i juz wtedy napewno żadnej @ nie bedzie :)

Muśka z Twoja @ zrobie to samo :) wyśle ja na urlop wypoczynkowy ;)

Agafia fajnie że weekend udany :) trzymam kciuki za rozmowe z szefowa :) moze nie bedzie tak żle :)

Blondi Sylwia i Kfjatusku Wam równiez życze milego dnia :)

Kopciuszku :) trzymaj się tam kochana:) juz Ci tak nie duzo zostało :)

Rucia i Magdzia nie ma sie co dziwić ze macie pustke w głowie...u mnie jest tak często przy poniedziałku ;)

O Ilonka też z pustka w głowie ;) trzeba jakos temu zaradzić :)

Beti Pismaczku witajcie :)

Beciu chyba nie jest groźne :) bo np ordynator przy wizycie stwierdził że pewnie coś zjadłam w trakcie badania..dlatego to po 2 godzinach mam podwyzszone..dupek jeden jak mnie wnerwił..aż taka głupia nie jestem zeby sobie na źle robic...

Hej Kaja u mnie też pieknie za oknem :) az żal mi ze tu musze siedzieć..a pewnie jak juz mnie puszcza do domu...to bedzie deszczowo :/..

Olcia oby szybciutko Ci to badanie zrobili :) i nie trzymali długo :)

Effciu witaj :)

Miłego dnia dla wszystkich :)

Pismak, magdzia26, Ilona, Libra, Dodi, aisa, Beata, Fedra, Blondi22, Sandraa, jeju, AGA 30, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaaaał :) ale jestem z siebie dumna :) ale mi piękny zbiorowy post wyszedł :)

magdzia26, Ilona, Libra, Dodi, aisa, Beata, Fedra, Blondi22, Sandraa, jeju, mauysia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Iwona, super plany zawodowe,
    powodzenia i trzymam kciuki!!

Kfjatek i Iwona, czuje się ok.
    Co do imion to naturalnie że nie wybrane,
    jeszcze dużo czasu mamy.

Selena, mam nadzieje że Twój pobyt w szpitalu
    dobiegnie szybko końca!

Dodi, przytulam :*

Muzi, współczuje bóli, oby szybko minęły!

Ola, mam nadzieje że w środe będzie już po wszystkim!
    Oby Cię za długo tam nie trzymali. Buziak :*

Miłego dnia!

magdzia26, Ilona, Selena, Selena, Libra, Dodi, Beata, Fedra, Sandraa, jeju, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Olu
    Trzymaj się tam :*
    Pozdrawiam i kciuki trzymam
    Żeby wszystko było okej :)

Zbiczku tak po prostu za te pieczarki które tez lubię :*

Ilonko bardzo fajne konkretne plany, zyczę aby w całości udało się wszystko zrealizować :*
    Nie jestes za stara!!!! Ja też marzę o zmianie zawodowej ale to dopiero po urodzeniu :P także mocno trzymam kciuki
    A przejażdzka pociągiem dla Wiki super sprawa, sama nigdy nie jechałam i myślałam nawet dla rozrywki gdzies pojechać :P

Heheh Ola wyśmienite menu :P

Muzi zdrówka Ci życzę i mniej cierpienia i bólu :* <3

Wosebko nierozumiem tu czegoś?????? Masz tak wysoką glukozę na której nie powinnaś jeść cukru a dają Ci normalne jedzenie? Nie powinni Ci w takiej sytuacji dać diety cukrzycowej?
    Trzymam kciuki aby wszystko szybko wróciło do normy, ale masz rację w takim razie nic od nich nie jedz , niech Ci przyniosą z domku

Plemniczko jak ja Ciebie dawno nie widziałam buziaki dla ciebie w brzuszek :*

Blondi kochana teraz się dopatrzyłam że macie wybrane śliczne imię :*
    Sylwia jak się trzymasz? :*

Wosebko ale super jest bardzo ruchliwy to bardzo dobrze :*

Ilona, Selena, Libra, plemniczka, Dodi, aisa, magdzia26, Fedra, Blondi22, jeju, AGA 30 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( nie no ja to stad nie wyjde..cukier po śniadaniu 156 :(

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusiu dobrze że Leoś już wrócił do zdrówka i poszedł do przedszkola, masz chwilke dlasiebie i dla nas o ile Heniutek nie będzie zazdrosny :P i nie będzie absorbował mamy, ale wiem, że malutki jest grzeczniutki :*

Justa183 witam Cię :)

Dodi upss cóż za paskudny spadek (tulę mocno ) ale pamiętaj nie poddajemy się!! :*

Agafio powodzenia na rozmowie z szefową :*

Kopciuszku mam nadzieje że Tymuś jeszcze troszkę sobie posiedzi, ale jak tak bardzo źle się czujesz to może skonsultuj to z lekarzem, zdrówka i mniej przykrych dolegliwości życzę

Wosebko no wlasnie to samo o tej diecia napisały Mayusia i ładnie to Muzi wszystko opisała, pokrzepiające i mądre słowa

Muzi kochana gratuluję spadków jestem z Ciebie dumna <3 i życzę dalszych sukcesów :*

Ruciu, Madziu miłego dnia ; )

Blodni to może chociaż poleż i odpocznij teraz :) dbaj o siebie

Madziu dziękuję za odpowiedź , czyli Ciebie tez mam blsiko :P ja byłam za to już wiesz ale pewnie przeskrobaam sobie ża zapomniałam Cię przywitać jak już tam się znalazłaś….
    Wiec spóźnione Witaj w tabelce :) (lepiej późnoe niż wcale :P )
    Effcia28 wrote:
    Kicham na monitor któryś raz
    więc łapcie dziewczęta
    wirusy ciążowe ma się rozumieć :)

aż oblizałam monitor :P heheh sprawdzimy Twoją skuteczność :P <3

Wosebko ale posta zarzuciłaś z masa pozytywnych buziek :) aż cię ucieszyłam że już lepiej i że jutro Cię wypuszczą :* coż za ….. z tego ordynatora… ale Ty się kochana nie denerwuj :)

Aisko miłego dnia :) rozumiem że Ty jeszcze nie zrobiłaś sobie odpoczynku w domku?

Libra, Fedra, magdzia26, Ilona, jeju, Dodi, aisa, mala29_, mauysia, Sandraa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nieee Wosebko :( (tulę )
    no i co oni na to że znów Pani za duzo zjafdła słodkiego??? konowały jakieś niech dadzą Ci konkretne wytyczne i dietę

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Olu
    Trzymaj się tam :*
    Pozdrawiam i kciuki trzymam
    Żeby wszystko było okej :)

Zbiczku tak po prostu za te pieczarki które tez lubię :*

Ilonko bardzo fajne konkretne plany, zyczę aby w całości udało się wszystko zrealizować :*
    Nie jestes za stara!!!! Ja też marzę o zmianie zawodowej ale to dopiero po urodzeniu :P także mocno trzymam kciuki
    A przejażdzka pociągiem dla Wiki super sprawa, sama nigdy nie jechałam i myślałam nawet dla rozrywki gdzies pojechać :P

Heheh Ola wyśmienite menu :P

Muzi zdrówka Ci życzę i mniej cierpienia i bólu :* <3

Wosebko nierozumiem tu czegoś?????? Masz tak wysoką glukozę na której nie powinnaś jeść cukru a dają Ci normalne jedzenie? Nie powinni Ci w takiej sytuacji dać diety cukrzycowej?
    Trzymam kciuki aby wszystko szybko wróciło do normy, ale masz rację w takim razie nic od nich nie jedz , niech Ci przyniosą z domku

Plemniczko jak ja Ciebie dawno nie widziałam buziaki dla ciebie w brzuszek :*

Blondi kochana teraz się dopatrzyłam że macie wybrane śliczne imię :*
    Sylwia jak się trzymasz? :*

Wosebko ale super jest bardzo ruchliwy to bardzo dobrze :*
    dziekuje Beti;)

ja też mam plany jak mała sie urodzi i troszke podrosnie ;) ale nie wiem czy sie to uda i czy sie odwaze ;)

Libra, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Mayusiu dobrze że Leoś już wrócił do zdrówka i poszedł do przedszkola, masz chwilke dlasiebie i dla nas o ile Heniutek nie będzie zazdrosny :P i nie będzie absorbował mamy, ale wiem, że malutki jest grzeczniutki :*

Justa183 witam Cię :)

Dodi upss cóż za paskudny spadek (tulę mocno ) ale pamiętaj nie poddajemy się!! :*

Agafio powodzenia na rozmowie z szefową :*

Kopciuszku mam nadzieje że Tymuś jeszcze troszkę sobie posiedzi, ale jak tak bardzo źle się czujesz to może skonsultuj to z lekarzem, zdrówka i mniej przykrych dolegliwości życzę

Wosebko no wlasnie to samo o tej diecia napisały Mayusia i ładnie to Muzi wszystko opisała, pokrzepiające i mądre słowa

Muzi kochana gratuluję spadków jestem z Ciebie dumna <3 i życzę dalszych sukcesów :*

Ruciu, Madziu miłego dnia ; )

Blodni to może chociaż poleż i odpocznij teraz :) dbaj o siebie

Madziu dziękuję za odpowiedź , czyli Ciebie tez mam blsiko :P ja byłam za to już wiesz ale pewnie przeskrobaam sobie ża zapomniałam Cię przywitać jak już tam się znalazłaś….
    Wiec spóźnione Witaj w tabelce :) (lepiej późnoe niż wcale :P )

aż oblizałam monitor :P heheh sprawdzimy Twoją skuteczność :P <3

Wosebko ale posta zarzuciłaś z masa pozytywnych buziek :) aż cię ucieszyłam że już lepiej i że jutro Cię wypuszczą :* coż za ….. z tego ordynatora… ale Ty się kochana nie denerwuj :)

Aisko miłego dnia :) rozumiem że Ty jeszcze nie zrobiłaś sobie odpoczynku w domku?
    jak narazie troche sobie odpoczywam bo kuba dzis w domku jeszcze bo od soboty troche go grypa jelitowa meczy ale bardzo delikatna ale zostawilam go jeszcze dzis w domu zeby odpoczał . potrafi sie sam pobawic to moge posiedziec ;)

Libra, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu pomysł to
    świetny przecież,
    My poczekamy, Ty
    uśpij dziecię.
    Nie ma co pękać,
    Olka da radę,
    zrobią jej przeciąg
    zje czekoladę.
    Później pomacha
    testem plusowym
    będzie zajadać tort
    orzechowy :-)
    I atmosfera będzie
    przemiła a ja jej
    szepnę:
    "a nie mówiłam? "
    :-P

magdzia26, Fedra, Ilona, Dodi, aisa, Libra, AGA 30, Gunia, mauysia, Sandraa, Beata lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    no nieee Wosebko :( (tulę )
    no i co oni na to że znów Pani za duzo zjafdła słodkiego??? konowały jakieś niech dadzą Ci konkretne wytyczne i dietę
    Beatko wychodzi na to że to przez moją głupote ten cukier taki :(za dużo zjadłam na raz..:( no nic teraz juz wiem...i bede jesc pzred mierzeniem troszeczke i po zmierzeniu tez:) i wtedy powinno być dobrze:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 12:14

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się
    z Wami
    i żegnam
    za razem
    bo nie umiem
    pisać składnie
    życze Wam
    moje Miłe
    byście
    zdrowe były
    smutki by
    Was opuściły
    słońca życzę
    amło wiatru
    szybkich wyjść
    ze szpitalnych
    traktów
    a Tym które
    @ nawiedza
    życzę by
    była to już
    ostatnia taka
    nie proszona
    wizyta :)

Dodi, Selena, magdzia26, aisa, Libra, Pismak, AGA 30, jeju, Blondi22, mala29_, Gunia, mauysia, Sandraa, Beata lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 4460 4461 4462 4463 4464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ