plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:Beatko cieszko opisac ten smak ale jest taki lagodny. Jak jak chcesz to moge ci wysłać
eh hmmm co tu zrobic może lepiej przyjedź nie chcę Ci robic kłopotu z wysyłką :*Dodi, Strażaczka90, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:Ponieważ to będzie mały diabeł ... w przyrodzie musi być zachowana równowaga. Córkę miałam grzeczną, więc syn da mi popalić zobaczycie
Beata, Rucia, Fedra, Ilona, Spero, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFredzia oczywiście jak zacznę rodzić natychmiast wszystkie się dowiecie, poza tym zamierzam on-line nadawać z porodówki
AGA 30, jeju, Beata, Dodi, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, a-koczek, Spero, Gunia, Kfjatus, Selena, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Fredzia oczywiście jak zacznę rodzić natychmiast wszystkie się dowiecie, poza tym zamierzam on-line nadawać z porodówki
Rutka to jakby co, to ja będę nagrywać dźwięki dochodzące z Twojej strony:-)
Beata, Rucia, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti-na allegro pozostało mi zakupić buteleczkę, szoteczke i grzebyk,nożyczki,pieluszki, podkłady do przewijania i wiele innych akcesoriów do pielęgnacji małego i dla mnie. Jeszcze jakieś 200 zł to bedzie kosztować. A wczoraj wydalismy z gazem do samochodu 450 zł... Ciuszki juz mam zakupione i posciel tez
Taką - Owieczki niebieskie
http://allegro.pl/komplet-posciel-dziecieca-do-lozeczka-3el-120x90-i3638726066.htmlRucia, Beata, Libra, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Fredzia oczywiście jak zacznę rodzić natychmiast wszystkie się dowiecie, poza tym zamierzam on-line nadawać z porodówki
To może na skypie pooglądamy i pogadamy w trakcie porodu
Będziemy oddychać razem z tobąkopciuszek126, Beata, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona lubią tę wiadomość
-
Mój młody to był aniołek...miał rok, dwa i biegał na biało ubrany, ani jednej skazy na ubranku
Można by wchodzić z nim do kościoła i chrzcić...a teraz hehe skarpetki pod łóżkiem, slipki pod poduchą he he he
Jak to się szybko odmieniło....ten młodzieńczy buntRucia, kopciuszek126, Dodi, Beata, Libra, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, Kfjatus, Selena, Pismak lubią tę wiadomość
-
poszłam :*
Dodi, kopciuszek126, Libra, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, Spero, Kfjatus, Pismak, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:nie działa... co dziennie z m jemy w łóżku przed snem... a dół jak był, tak trwa
Rucia, Dodi, jeju, AGA 30, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, Spero, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
ja nie wczesniej niz 21 o ike wogole dam rady;)
Wlasnie mialam pisac Librze, ze bron bosze tamtych lodow sie nie je jeje:PWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 12:05
jeju, magdzia26, Libra, Fedra, Strażaczka90, Ilona, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość