plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:No jo, jednej obojętnie, druga nie może, bo coś innego....a co z resztą dziewczynek?
Kiedy wbijacie na komunikator, bo nie wiem czy wykupowac kolejny miesiąc...decyzja musi byc szybka i konkretna...do 15-tej...dziękiStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Aga to biegiem do ginka po coś na stan zapalny...współczuje bo sama sie właśnie leczę-bo w tej ciąży mam to paskudztwo non stop
. właśnie teraz leczę sie Gynalginem.Ale to jest na receptę.Wczesniej brałam Macmirror complex 500.
a jak nie to kup sobie czopki homeopatyczne Vagical- ok. 16 zł na noc po 1 przez 10 dni i zero sexuAGA 30, Beata, Fedra, Strażaczka90, Selena lubią tę wiadomość
-
mniam i tym akcentem namówiłas mnie na lody z posypka magnuma jak się obrobimy ze wszystkim to wieczorem podjeżdzamy do maca
Fedra, Dodi, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mala29_ wrote:A co yo za komunikator kobitki macie i czemu ja o tym nic nie wiem :p
jeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
No to kurde co nie mówisz...dostałaś instrukcje?
Zaraz Ci wyślę jeszcze raz, by już Ruci nie angażówać
Kupiec po jajka był...już jestem...Aga wysyłam...później najwyżej na tel.po 15-tej jak Wili wróci, bo ma za free...mogę gadać i gadać więc to zrobimy jak coś się nie udało.
Beata, AGA 30, Fedra, Dodi, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Aga to biegiem do ginka po coś na stan zapalny...współczuje bo sama sie właśnie leczę-bo w tej ciąży mam to paskudztwo non stop
. właśnie teraz leczę sie Gynalginem.Ale to jest na receptę.Wczesniej brałam Macmirror complex 500.
a jak nie to kup sobie czopki homeopatyczne Vagical- ok. 16 zł na noc po 1 przez 10 dni i zero sexu
Nie no az tak zle to nie jestCzuję sie jakbym miętówkę pochwą połknęła he he
matko i córko ja nigdy nie miałam żadnego zapalenia tamtych części no chyba że zapalenie dziąsła (górnego)Dodi, Ilona, a-koczek, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:A co yo za komunikator kobitki macie i czemu ja o tym nic nie wiem :p
Fedra, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny