plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA ZAINSTALUJ TEESA, NOSZ KURDE CO SIĘ OCIĄGASZ, CO?
JAK NIE TO DO MNIE WPADNIJ I ODE MNIE BĘDZIEMY WE DWIE NADAWAĆ A WILI BĘDZIE NAM W TLE CHRAPAĆ :-pRucia, Dodi, AGA 30, magdzia26, Libra, Fedra, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No jo, jednej obojętnie, druga nie może, bo coś innego....a co z resztą dziewczynek?
Kiedy wbijacie na komunikator, bo nie wiem czy wykupowac kolejny miesiąc...decyzja musi byc szybka i konkretna...do 15-tej...dziękiDodi, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
no wróciłam kurde no nie mogę iśc jak piszecie...
Kopciuszku pościel śliczna
o własnie lece kupić Oliwce straszyceum zapomniałam wejśc a chciałam żeby na jutro przyszło ...
Dodi a co trzeba ułatwiać ludziom życie
oo Aga pomysł świetny!!!!
Muzi taka kolej rzeczy kochana a my cierpliwie musimy wszystko znosić :*
magdzia26, Libra, Dodi, Fedra, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beatko niestety przylot nie w chodzi w gre teraz ale moge Ci wyslac jak chcesz nie sprawi mi to problemu tylko na priv swuj adres.
Beata, Libra, Dodi, Fedra, Strażaczka90, Ilona, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ło matko....to chyba raczej Wafek musi kończyć ten urlop...bo Cię zajedzie chłopencjusz
A tak poważnie to od razu zrób płukankę z tantum rosa, albo rosalginu
Irygację w sensie...na szczęście tam się tak da, bo z przełykiem gorzejAGA 30, magdzia26, Dodi, Fedra, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Aga ale sie uzmiałam z tej Twojej zgagi
aż mały mnie zapytał: "Mama z czego sie tak śmiejesz?" i zagląda mi do lapka
No wiedziałam że was rozbawię tą zgagą he he:-)
A MOjej jajniki kują mnie tak jak migdały przy przełyku jak się ma anginękopciuszek126, Dodi, Fedra, Ilona, a-koczek, Spero, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Niżej są owieczki, też myślałam, że Kopciuszek nie chodziła na lekcje biologii
Jeju,jeju...
Co myślałaś,ze nie potrafię odróżnić dinusiów od owieczek? W domu mam takie same dinusie jak na pierwszej fotce-Cypruś ma taką posciel.
Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:a poprosze;) moze sie kiedy przyda a dzisiaj to juz chyba wirtualnie ja jednak wypijemy z Toba i mala:]
Ty tam Beatko nic nie zmieniaj narazie, Ciocia ma racje i wpicze dopiero to co powiedziala, napissla sesese....
a ja Cię Dodi moge jedynie
przekonać zieloną herbatką
z pigwą i płatkami nagietka
reflektujeszBeata, Libra, Dodi, Strażaczka90, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny