plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem na chwilę ( na tyle ile moje krocze pozwoli mi siedzieć przed komputerem ).
Czuje się jak mymłon. Cokolwiek to oznacza. Najgorzej jest w nocy gdy muszę isć siusiu, bo boli mnie między nogami. Poza tym kolega nadal nie ma litości, 24h na dobę leje mnie gdzie popadnie. Wczoraj chyba pierwszy raz popłakałam się od tego wszystkiego. Czekam do 14 listopada i sama go wypchnę.
Każdej z osobna ślę po buziaku, jak M. wróci do pracy to będę z Wami częściej. Teraz jest mi z Nim tak dobrzeCodziennie po śniadanku towarzyszy mi na drzemce
Do kiedyś dziewoje.Dodi, AGA 30, Beata, Fedra, kopciuszek126, magdzia26, Libra, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Effcia28, Blondi22, Spero, Kfjatus, Muska, Selena, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Dawaj Dodi do mnie mam dobra herbatke
Twinings English Breakfast
Beatko nie wiem kochana jak dlugo mi zejdzie bo ja kutwa nawet nie wiem kaj mom jechac buuaashhhaaa:D
Kaja nie forsuj Roczka;)
Selenko no i widzisz ani sie obejzalysmy a jyz jestes w domu;) teraz sie oszczedzaj jak i Wszystkie nasze pozostale ciezarowki wypchane:)Beata, Fedra, magdzia26, Libra, Strażaczka90, Ilona, Spero, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Beatka tak to jest herbatka z Greja tez tylko taka pije. Jest smaczna
no to mi smaka narobiłaś mlask mlask opisz chociaż jak smakujedo czeko można porównać?
ide poszukać na allegroDodi, Fedra, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dodi wrote:dzieki;) juz sie zbieram... Odpalam auto:D
Do mnie też mozesz przyjechac
to mi pomożesz posprzątaćDodi, Beata, magdzia26, Libra, Strażaczka90, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ruciu buziole w tej Twojej męce :*
Dodi rysnąc Ci mapkę?
Fedra, Dodi, Rucia, Strażaczka90, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedra wrote:Do mnie też mozesz przyjechac
to mi pomożesz posprzątaćBeata, Libra, Fedra, Strażaczka90, Ilona, Spero, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Aga witaj
Fedrus o terminie @ :*
Fedrus ja nie wierzę w żadne przesądy!! I CZEKAM DALEJ :*
Dodi ile Ci to zajmie i powiedz jaką lubisz ale pewnie Małej nie przebije
p.s. Mała czy to ta herbatka z Greya ?
ale to mam zmienić na 2 czy 5 listopada a moze nie będę zmieniać poczekam aż będę mogła wpisac OCZEK. NA POTW.czyli oczekuje na potwierdzenie
Dodi, Beata, magdzia26, Libra, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, a-koczek, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:do Ciebie to przynajmniej droge znam;) a mozemy posprzatac dopiero na Boze Narodzenie?
możemy
to tak zeby sufu za duzego
nie było jak przyjedziesz to
chociaż pranie wstawie i naczynia
wrzuce do zmywarki
a ze dzisiaj długo pewnie
sama w domu będe to zapraszamDodi, Beata, Libra, magdzia26, Strażaczka90, Ilona, Spero lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Ruciu buziole w tej Twojej męce :*
Dodi rysnąc Ci mapkę?
Ty tam Beatko nic nie zmieniaj narazie, Ciocia ma racje i wpicze dopiero to co powiedziala, napissla sesese....Beata, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Rutka dasz radę odpoczywaj
a Nami się nie przejmuj
tylko nie zapomnij dac znać
jak mały terrorysta będzie
wychodził na światBeata, AGA 30, Dodi, Rucia, magdzia26, Strażaczka90, Ilona, Spero, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
2 listpada to wg tempki bo wg tego diagramu u mnie fl zawsze była 12 dni, a 5 listopada to wg mnie po potwierdzeniu pęknięcia obstawiam że pękł 14d.c.
hehehe dobre sobiecoś czuję że zrobi mi psikusa i w poniedziałek przyjdę z wiadomoscią że mokro mi
ok przyjmuję wszystko z pokorą :*Dodi, Libra, Fedra, Strażaczka90, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Spero, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
witajcie Kochane!!!
Selenko-super,ze juz jesteś w domkuOdpoczywaj kochana!!!
Madziu- no to do roboty!!!! Takiej miłej roboty
Agafio-wytrzymaj jeszcze troszke i wkrótce bedziesz mieszakć w swoim pięknym, czysciutkim domku. Ja niestety nie wprowadzę sie na zimę, bo nie podłączyli nam światła..
to i m. nie śpieszy sie za bardzo z malowaniem...
Shagga- super foteczki Twoich słodziaków
c
Mauysiu-fajnie,ze masz czas tu jeszcze zajrzeć pomimo obowiazków mamusinych
Spero-z niecierpilwoscią czekam jutra
Beatko-Twój wykres też taki jakis brzydki
Ola-super,ze wracasz do formy
Ilonko - no takie są uroki 3 trymestru-tak jak Marysia napisała..
Ruciu- chyba nie muszę Ci pisać,że u mnie są te same objawy co u Ciebie...Tylko,ze ja jestem na lekach i to silnych lekach a i tak mam te problemy....
Blondi-to ładnie z tą swoją wagą poszybowałaśa tak długo pisałaś,ze nic nie przytyłaś,albo tylko 1 kg. P.S. Ja do tej pory 9 kg, ale po tych lekach mam mega apetyt i jem bardzo, bardzo dużo i cały dzień bym non stop coś wpylała
Sylwia-napisz jak tam po wizycie?
Effciu-no to rzeczywiscie jakis mały wstydniś rosnie u Ciebie w brzuszkualbo wstydnisia
Karoam-super,że zajrzałaś tu do nas. ja często o Tobie mysle,bo dawno sie nie odzywałaś. Co do tych zastrzyków sterydowych na przyspieszony rozwój pęcherzyków płucnych dzidzi to Ci powiem,ze ja teraz będąc w szpitalu w 33 tyg. dostałam 2 zastrzyki Dexavenu zapobiegawczo, gdyby jednak dzieciątko chciało wcześniej przyjsć na świat. nie przejmuj sie skoro tam są takie wymogi (pewnie zapobiegawczo) to weź te zastrzyki-na pewno nie zaszkodzą, a w razie przedwczesnego porodu będziesz spokojniejsza.
witajcie Mała,Fedra,Dodi, Libra i wszystkie inne ovukolezanki, które tu dziś zajrzą
P.S. ja wczoraj z m. pojechałam zawieźć moje zwolnienie i na zakupy-dla maleństwa na wyjscie ze szpitala i kosmetyki i inne pierdoły.
Powiem tyle, to chyba był mój ostatni wyjazd z domu - poza obowiazkowymi wizytami u ginki i endokrynologa-którego mam 5 listopada no i dzień wczesniej muszę zrobić TSH. Dla mnie wsiąść do samochodu to juz wielki wyczyn, a usiedzieć w nim nie mogę-od razu dostaję skurczy, brzuch jak kamień i czuje jak mały wali główka w szyjke,ze normalnie aż mi się siku chce...Ledwo dojechałam do miasta, normalnie lepiej mi było chodzić(choc też mam bóle), ale jazda samochodem to nie dla mnie. Chodze jak kaczka bo bardzo boli mnie spojenie łonowe,miednica i całe podbrzusze. Te bóle przechodzą dopiero po nocy,a na drugi dzień pojawiaja sie pod wieczór z powrotem.
Zostało mi zrobić zakupy dla maleństwa i dla mnie-ale juz na allegro
No i prasowanie ciuszków-myślałam po niedzieli to zrobić. I w następnym tyg. planuję spakować torbę do szpitala jak już wszystko bedę mieć zakupione. To tyle u mnie..
P.S.2. Nawet nie wybieram się 1 listopada na żaden cmentarz-poprostu nie dam rady.
Beata, AGA 30, Dodi, Libra, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, Blondi22, Spero, Selena, mauysia lubią tę wiadomość
-
no to gotowi wstawiać czajniki....
AGA 30, Dodi, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, a-koczek, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Fedrus dzisiaj ni du rady bo pracuje do 19 ale jak tylko bede miala wolne...
Malutka sprawdze i powiem Ci co to za jaka;)
Rutka ciekawe dlaczego Leon daje Ci tak popalic;) 3maj sie dziolcho, juz nie duzo Ci zostalo:)
A wogole to mi sie chyba w dyniaku pierdzieli, bo mi szajba jakas odbija ostatnio:D a moze to w Wasxym towarzystwie sie tak dobrze czuje?
Beata, Libra, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, Spero, Kfjatus, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:
Rutka ciekawe dlaczego Leon daje Ci tak popalic;) 3maj sie dziolcho, juz nie duzo Ci zostalo:)
Ponieważ to będzie mały diabeł ... w przyrodzie musi być zachowana równowaga. Córkę miałam grzeczną, więc syn da mi popalić zobaczycie
Dodi, kopciuszek126, Beata, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, Effcia28, Spero, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
Kopciuszku ale pamietasz że dawno dawno temu obiecałyśmy sprzatanie
jak sie przeciągnie jeszcze po nowym roku to coraz mniej zdanych będzie
heh no rozumiem że nie podoba Ci sie mój wykres :*
jak juz coś upolujesz na all to pochwal sięDodi, kopciuszek126, Libra, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, Spero lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Pms-u nie czuć ale napięcie jest....
Dziewczynki, waga 0,2 w górę....boszszszszsz
Chrzanić to....zaraz ją obniżę
Zaczynam czuć frajdę z tak niewielkiej ilości jedzenia...
Może w końcu się przestawiłam...
Powiem Wam, że trzymam kciuki za każdą z Was, w sekrecie zaglądam na wykresy...niekiedy coś napiszę ale wolę nie zapeszać, wolę nie świrować z Wami...biorę to na razie na chłodno....
Zatem nie gniewajcie się na mnie za brak zainteresowania...
Życzę WAM tego, by to właśnie się udało...a cobędziecie chodzić całe lato jak małe słoniki, opuchnięte ale szczęśliwe
Jestem chociaż trochę zołza?
Rucia, Dodi, Beata, kopciuszek126, Libra, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Ilona, Spero, Selena, Pismak lubią tę wiadomość