plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Olus jestes wielka :* Dobrze ze powoli wracasz do zdrowia. Teraz juz musi byc dobrze. Zdrowka Ci zycze.
magdzia26, Fedra, Dodi, Ilona, Beata, Strażaczka90, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
magdzia26 wrote:o widzisz jak zawładnęłaś moja głową
Magdziu a z Twojego pecherzyka sie ciesze i czekam na pozytywne efekty
<3<3<3<3<3<3<3<3
Fedra, magdzia26, Libra, Ilona, Beata, Strażaczka90, Kfjatus, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Dziś jestem w podróży służbowej więc przyznaje ze nie nadrobilam jeszcze tego co tam naskrobalyscie:/ jak wrócę to bede nadrabiać
Fedrus dziękuję Ci za odpowiedz na zadane przeze mnie pytania
Buziaki dla was:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 10:08
Dodi, Fedra, magdzia26, Libra, Ilona, Beata, Strażaczka90, Kfjatus, Spero, Selena lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Spero!!!! Wystawilas mnie - ja dalej jak glupia tycze w tym Miko i czekam z testem na Ciebie!
Fedra, magdzia26, Libra, Ilona, Beata, Strażaczka90, Kfjatus, kiti, Spero, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:no i jakis nawyk innej z kolezanek zalapalam, ze rak wpadam bez przywitania:D
Niesmialo i pocichutku sie witam bo wiecie... (Olka mnie chlopakami straszy)
Wycofuje sie po cichu na paluszkach;)
Milego dzionka i duzo slonka;)Dodi, Fedra, magdzia26, Beata, Strażaczka90, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Dodi to ja z toba pisze sie na wyciagniecie Libry z tego dola
Fedra, Libra, Beata, Strażaczka90, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:no i jakis nawyk innej z kolezanek zalapalam, ze rak wpadam bez przywitania:D
Niesmialo i pocichutku sie witam bo wiecie... (Olka mnie chlopakami straszy)
Wycofuje sie po cichu na paluszkach;)
Milego dzionka i duzo slonka;)
nie ucz się złych nawyków odemnie
Dzień Dobry Kochane dziasiaj będę
Was raczej czytać tak więc
zycze miłego dnia i samych
pozytywnych informacji czy
to na froncie szpitalnym,
dzieciowy, testowym
i kazdym innym który
macie dzisiaj przed sobaIlona, Dodi, Libra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Kfjatus, Spero, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDodi wrote:Ciebie i Fredzie oczywiscie!
Jak tak dalej pojdzie to osobiscie przyjade
cie z tego dola wyciagnac, bo doluje sie razem
z Toba:-/Fedra, Beata, Ilona, Strażaczka90, Selena lubią tę wiadomość
-
jak ja Cie F kocham za te Twoje madrosci zyciowe:*
mojego m tez kocham i lezba nie jestem, mimo to, ze wielbie tu niektore kolezanki he he:DLibra, Fedra, magdzia26, Beata, Ilona, Strażaczka90, a-koczek, Spero, Selena, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ZABRANIAM dołować się przeze mnie!!! jakoś sobie poradzę, zawsze mogę wziąć więcej pracy do domu... ale przyszły tydzień będzie lepszy, bo m będzie pracował na ranki
Fedra, magdzia26, Beata, AGA 30, Ilona, Strażaczka90, Spero, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:NO CHYBA CIE POGIELO Z TA PRACA! JASNE TY JUZ WOGOLE NIC INNEGO NIE ROB INO PRACUJ;) :*
Dodi, Beata, Strażaczka90, Selena lubią tę wiadomość
-
Osz Ty Wariacie Ty... Prace sie robi w pracy a w domu chociazby lezy jak juz wszystko porobione;) zawsze mozesz do mnie callnac jak Ci sie nudzi:D
Zartowalam oczywiscie wczrsniej;)Fedra, Beata, AGA 30, Ilona, Strażaczka90, Spero, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dobra coś napiszę może żeby nie minęła 4500 strona beze mnie
Olciu jestem pełna podziwu dla Ciebiei obyś szybko doszła do siebie
Libra, Fedra, Beata, Dodi, Ilona, Strażaczka90, a-koczek, a-koczek, Kfjatus, Spero, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak, ale ostatnio mam pecha, że jak już decyduje się na włączenie kompa, to Was nie ma... a z komórki to szlak mnie trafia...
zresztą wiecie, że w weekend miałam niezłe zawirowanie:( a do tego wczoraj pogrzeb (zmarł po ciężkiej chorobie były wójt)... także wczoraj zaliczyłam zgona
ale może dzisiaj małe gadu gadu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 10:44
Fedra, Beata, Dodi, AGA 30, magdzia26, Ilona, Strażaczka90, Kfjatus, Spero, Selena lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja tylko na chwilke
bo m ma przerwe w pracy
ja już w domku
dzis mnie wypuścili
ale sie ciesze
no ale dalej mam się oszczędzać i pilnować diete
zajrze potem na dłuzej
pa
Kocham Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 10:45
Fedra, Libra, Beata, Dodi, AGA 30, plemniczka, magdzia26, aisa, Ilona, Strażaczka90, a-koczek, Blondi22, Kfjatus, kiti, Spero, Gunia, zbikowa, mauysia, Pismak, Agafia lubią tę wiadomość