X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Pa Dodi :*

Aha, czytałaś może mojego priva sprzed paru dni? :)

o dżizys nieee... może usunęłam jak przez telefon porządek robiłam :/
    czy możesz mi wysłać jeszcze raz?

Shagga_80 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2013, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polajkowalam i ide spac :)
    Dobranoc laseczki.
    Fajnie Mauysiu, ze czasem zajrzysz do nas
    Buziaki :* :* :*

Dodi, aisa, Ilona, magdzia26, Fedra, Beata, Strażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;))

Co tam Kochane u Was , nie mam kiedy nadrobić : ((( sprawa z domem się przeciągnie ekipa nie da rady się wyrobić, a teraz w ciąży nie chce w tym smrodzie siedzieć farb , klei itp. wczoraj byliśmy szukać mieszkania do wynajęcia na 2 miechy wprowadzimy się dopiero na święta .
    Wczoraj miałąm taki bólgłowy że myślałm że zwaiuje nic nie mogłam zjeść takie mdłości miałąm , masakra : ((( nie wzięłam tabletki chociaż pani w aptece poradziła mi paracetamol ale tylko smarowałam skronie amolem i kark i jakoś dałm rade . Tęsknie za Wami jak byłam na L 4 to mogłam sobie na bieżąco z Wami gadać a tak , wracam po pracy zmęczona i jeszcze te zwirowania teraz z przeprowadzką . :((( mam nadzieję że nie długo to się skończy i będze spokojniej . Całuje Was mocno i postaram się nadrabiać Was w międzyczasie

sylwia1985, Libra, Kfjatus, aisa, Ilona, magdzia26, Fedra, Beata, Strażaczka90, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry. Dodi masz manto od chłopaków z dzielni.

Libra, Kfjatus, aisa, Ilona, Dodi, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Spero, Selena lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki . Pogoda za oknem deszczowa:( ja to mam pecha jak jestem w pracy to sloneczko a jak mam dzien wolnego ( wolny nie wolny bo lekarz) to pada :( a mialam taka ochote sie powluczyc troche po miescie ...

buziole zozole

Libra, aisa, Ilona, Dodi, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Spero, Selena lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się poranie.
    Agafia więcej optymizmu! W końcu nosisz w sobie swój największy Skarb, a wszystko inne jakoś się poukłada.
    Sylwia może chmury się rozejdą i pogoda poprawi, żebyś mogła pobiegać po sklepach i pozałatwiać swoje sprawy :)
    Ola jak tam u Ciebie? Jak się czujesz?

Okazało się, że na Wszystkich Świętych zapowiedzieli się Goście. I jakoś za szczególne się nie cieszę, bo kilka razy pokazali, że wcale nie są rodzinni... Ale cóż trzeba ścisnąć swoje żale w kieszeń i w poprawnych relacjach posiedzieć przy jednym stole...ehh...
    Teraz lecę do pracy... dobrego, bezdeszczowego dnia! :)

Libra, aisa, Ilona, Dodi, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Spero, Selena, mauysia, Agafia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i do widzenia :(

Ale gafe z tym Gasolingiem walnęłam. Takie oto info Mayuśka wyczytałam na pudlu :P Rzetelne źródło informacji :P

Libra, aisa, Ilona, Dodi, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Spero, Selena, mauysia lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Rutka jak się dzisiaj czujesz?
    Ja przyznam że też jest mi coraz ciężej, coś jest w tym co pisała Mauysia, że w 3 trymestrze, to już tylko o porodzie się myśli.
    Ale, ale broń Boże nie narzekam :)

Ola a Ty jak się czujesz?

Miłego dnia laski :)

magdzia26, Libra, aisa, Sandraa, Dodi, Fedra, Beata, Strażaczka90, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Beata Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Wam :*

i papaa <3 <3
    do jutra :*

p.s. Fedruś sprawdż pocztę :)

nie mam dziś za dużo czasu więc tylko nadrobię bez skrobania
    zdrówka dla wszystkich i trzymam kciuki intensywnie za parę dziewczyn które jest teraz na wykończeniu* :*

magdzia26, Libra, Ilona, aisa, Sandraa, Dodi, Fedra, AGA 30, Strażaczka90, a-koczek, Kfjatus, Spero, Selena lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) u mnie nie pada ale pochmurno... no cóż zima się zbliża będzie trzeba się bardziej ogrzewać i przytulać :P
    Kochane wczoraj byłam na USG w związku z tym moim ogromnym skurczem, który miałam jakieś dwa tyg temu okazało się że wszystko w porządku Pan doktor nic nie znalazł poza urośniętym pęcherzykiem :D powiedział że ma 20 mm i za 2-3 dni pęknie więc wiem że mam ovu wcześniej niż mi tutaj na wykresie pokazuje.
    Pan doktor powiedział za dwa dni może być dzidzia jak się dobrze postaramy :) pęcherzyk ładny endometrium prawidłowe więc tylko się brać do roboty :D
    Się ucieszyłam bardzo że przy okazji się takich rzeczy dowiedziałam :)
    buziaki i życzę miłego dnia

Libra, Ilona, aisa, plemniczka, sylwia1985, Sandraa, Dodi, Fedra, Beata, Strażaczka90, Shagga_80, Effcia28, Blondi22, Kfjatus, kiti, Spero, Spero, Gunia, Selena, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu super wieści ;) Chłopa w obroty i działać ;)

Beciu trzymam mocno kciuki za Ciebie i za resztę dziewczyn :)

magdzia26, aisa, Libra, Dodi, Fedra, Beata, Kfjatus, Spero, Selena lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia to do roboty :) !!!!
    ja zbieram sie do fryzjera, potem po wyniki, do ginka i na poprawe humoru do galeri na zakupy kosmetyczne :)
    milego dnia

Libra, magdzia26, Dodi, Ilona, aisa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Spero, Selena, Pismak lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kobitki :-) zycze kazdej z was mimo pochmurnego poranka by caly dzionek jednak byl udany.
    Agafa jeszcze troszke wytrzymaj, a potem bedziesz miala ladny domek :-)
    Olu jestem z ciebie dumna :-)ja ty sie kochana czujesz?
    Sylwia glowa do gory moze potem pogoda sie poprawi. Powodzenia u lekarza i czekam na relacje.
    Kfiatus to wspulczujesz tych gosci dobrze ze Wszystkich Swietych trwa tylko jeden dzien.
    Ruciu witam Cie ja ty sie czujesz? :*
    Ilonko jeszcze troszeczke a bedziesz tulic swoj skarb do suebie :-)
    Beatko trzymam mocno kciuki :*
    Madzia to super wiesci :-) to teraz do dziela nie wypuszczaj chlowa z wyra, a jak bedzie chcial uciekac to go przywiaz :p.

magdzia26, Libra, Dodi, aisa, Fedra, Ilona, Beata, AGA 30, Strażaczka90, a-koczek, Kfjatus, Spero, Selena, mauysia, Pismak, Agafia lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehee Mała to dobre ;) myślę że przywiązanie odniosło by skutek taki że sam by na pewno nie chciał juz uciekać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 09:55

Dodi, Ilona, Beata, Strażaczka90, Spero, Selena lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwuś to daj znac co i jak po wizycie u gina <3

Dodi, Kaja, Strażaczka90, Spero, Selena lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    hehee Dodi to dobre ;) myślę że przywiązanie odniosło by skutek taki że sam by na pewno nie chciał juz uciekać :P
    magdziu milo, ze o mnie myslisz ale z przywiazaniem to byl pomysl malej;)

magdzia26, Libra, Fedra, Ilona, Beata, Strażaczka90, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jakis nawyk innej z kolezanek zalapalam, ze rak wpadam bez przywitania:D
    Niesmialo i pocichutku sie witam bo wiecie... (Olka mnie chlopakami straszy)
    Wycofuje sie po cichu na paluszkach;)
    Milego dzionka i duzo slonka;)

Fedra, Libra, Ilona, Beata, Strażaczka90, Kfjatus, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dodi tobie rowniez zycze milego dnia :-)

magdzia26, Dodi, Fedra, Ilona, Beata, Strażaczka90, Selena lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje, nie najgorzej. Wczoraj było kiepsko, od tego wtloczonego powietrza potwornie bolały mnie zebra, barki i plecy. W sumie do dziś ten ból mnie nachodzi od czasu do czasu. Boli mnie tez brzuch, nie tyle te miejsca pozszywane co ogólnie mięśnie. Coś jakbym miała okropne zakwasy. Staram się nie brać nic na bol ale w nocy nie wytrzymalam tego ze nie mogę się ruszać ani nawet spokojnie oddychać, bo klatka piersiowa i mostek mnie strasznie napieprzaly więc w końcu poprosiłam o jakieś znieczulenie na noc. Generalnie dziś jest git bo mogę już wstawać ale wczoraj strasznie krepowalo mnie wołanie pielęgniarek i proszenie o podsuwacz. A niestety przez te wszystkie kroplówki latam jak kot z pecherzem :)

Strażaczka90, Selena lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    magdziu milo, ze o mnie myslisz ale z przywiazaniem to byl pomysl malej;)
    o widzisz jak zawładnęłaś moja głową :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 09:55

Dodi, Libra, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4478 4479 4480 4481 4482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ