plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Pa Dodi :*
Aha, czytałaś może mojego priva sprzed paru dni?
o dżizys nieee... może usunęłam jak przez telefon porządek robiłam
czy możesz mi wysłać jeszcze raz?Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
)
Co tam Kochane u Was , nie mam kiedy nadrobić : ((( sprawa z domem się przeciągnie ekipa nie da rady się wyrobić, a teraz w ciąży nie chce w tym smrodzie siedzieć farb , klei itp. wczoraj byliśmy szukać mieszkania do wynajęcia na 2 miechy wprowadzimy się dopiero na święta .
Wczoraj miałąm taki bólgłowy że myślałm że zwaiuje nic nie mogłam zjeść takie mdłości miałąm , masakra : ((( nie wzięłam tabletki chociaż pani w aptece poradziła mi paracetamol ale tylko smarowałam skronie amolem i kark i jakoś dałm rade . Tęsknie za Wami jak byłam na L 4 to mogłam sobie na bieżąco z Wami gadać a tak , wracam po pracy zmęczona i jeszcze te zwirowania teraz z przeprowadzką .(( mam nadzieję że nie długo to się skończy i będze spokojniej . Całuje Was mocno i postaram się nadrabiać Was w międzyczasie
sylwia1985, Libra, Kfjatus, aisa, Ilona, magdzia26, Fedra, Beata, Strażaczka90, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewuszki . Pogoda za oknem deszczowa:( ja to mam pecha jak jestem w pracy to sloneczko a jak mam dzien wolnego ( wolny nie wolny bo lekarz) to pada
a mialam taka ochote sie powluczyc troche po miescie ...
buziole zozoleLibra, aisa, Ilona, Dodi, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Spero, Selena lubią tę wiadomość
-
Witam się poranie.
Agafia więcej optymizmu! W końcu nosisz w sobie swój największy Skarb, a wszystko inne jakoś się poukłada.
Sylwia może chmury się rozejdą i pogoda poprawi, żebyś mogła pobiegać po sklepach i pozałatwiać swoje sprawy
Ola jak tam u Ciebie? Jak się czujesz?
Okazało się, że na Wszystkich Świętych zapowiedzieli się Goście. I jakoś za szczególne się nie cieszę, bo kilka razy pokazali, że wcale nie są rodzinni... Ale cóż trzeba ścisnąć swoje żale w kieszeń i w poprawnych relacjach posiedzieć przy jednym stole...ehh...
Teraz lecę do pracy... dobrego, bezdeszczowego dnia!Libra, aisa, Ilona, Dodi, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Spero, Selena, mauysia, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry i do widzenia
Ale gafe z tym Gasolingiem walnęłam. Takie oto info Mayuśka wyczytałam na pudluRzetelne źródło informacji
Libra, aisa, Ilona, Dodi, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Spero, Selena, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Rutka jak się dzisiaj czujesz?
Ja przyznam że też jest mi coraz ciężej, coś jest w tym co pisała Mauysia, że w 3 trymestrze, to już tylko o porodzie się myśli.
Ale, ale broń Boże nie narzekam
Ola a Ty jak się czujesz?
Miłego dnia laskimagdzia26, Libra, aisa, Sandraa, Dodi, Fedra, Beata, Strażaczka90, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Dzień dobry Wam :*
i papaa
do jutra :*
p.s. Fedruś sprawdż pocztę
nie mam dziś za dużo czasu więc tylko nadrobię bez skrobania
zdrówka dla wszystkich i trzymam kciuki intensywnie za parę dziewczyn które jest teraz na wykończeniu* :*magdzia26, Libra, Ilona, aisa, Sandraa, Dodi, Fedra, AGA 30, Strażaczka90, a-koczek, Kfjatus, Spero, Selena lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dzień dobry
u mnie nie pada ale pochmurno... no cóż zima się zbliża będzie trzeba się bardziej ogrzewać i przytulać
Kochane wczoraj byłam na USG w związku z tym moim ogromnym skurczem, który miałam jakieś dwa tyg temu okazało się że wszystko w porządku Pan doktor nic nie znalazł poza urośniętym pęcherzykiempowiedział że ma 20 mm i za 2-3 dni pęknie więc wiem że mam ovu wcześniej niż mi tutaj na wykresie pokazuje.
Pan doktor powiedział za dwa dni może być dzidzia jak się dobrze postaramypęcherzyk ładny endometrium prawidłowe więc tylko się brać do roboty
Się ucieszyłam bardzo że przy okazji się takich rzeczy dowiedziałam
buziaki i życzę miłego dniaLibra, Ilona, aisa, plemniczka, sylwia1985, Sandraa, Dodi, Fedra, Beata, Strażaczka90, Shagga_80, Effcia28, Blondi22, Kfjatus, kiti, Spero, Spero, Gunia, Selena, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Madzia to do roboty
!!!!
ja zbieram sie do fryzjera, potem po wyniki, do ginka i na poprawe humoru do galeri na zakupy kosmetyczne
milego dniaLibra, magdzia26, Dodi, Ilona, aisa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Spero, Selena, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kobitki
zycze kazdej z was mimo pochmurnego poranka by caly dzionek jednak byl udany.
Agafa jeszcze troszke wytrzymaj, a potem bedziesz miala ladny domek
Olu jestem z ciebie dumna :-)ja ty sie kochana czujesz?
Sylwia glowa do gory moze potem pogoda sie poprawi. Powodzenia u lekarza i czekam na relacje.
Kfiatus to wspulczujesz tych gosci dobrze ze Wszystkich Swietych trwa tylko jeden dzien.
Ruciu witam Cie ja ty sie czujesz? :*
Ilonko jeszcze troszeczke a bedziesz tulic swoj skarb do suebie
Beatko trzymam mocno kciuki :*
Madzia to super wiescito teraz do dziela nie wypuszczaj chlowa z wyra, a jak bedzie chcial uciekac to go przywiaz :p.
magdzia26, Libra, Dodi, aisa, Fedra, Ilona, Beata, AGA 30, Strażaczka90, a-koczek, Kfjatus, Spero, Selena, mauysia, Pismak, Agafia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
hehee Mała to dobre
myślę że przywiązanie odniosło by skutek taki że sam by na pewno nie chciał juz uciekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 09:55
Dodi, Ilona, Beata, Strażaczka90, Spero, Selena lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:hehee Dodi to dobre
myślę że przywiązanie odniosło by skutek taki że sam by na pewno nie chciał juz uciekać
magdzia26, Libra, Fedra, Ilona, Beata, Strażaczka90, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
no i jakis nawyk innej z kolezanek zalapalam, ze rak wpadam bez przywitania:D
Niesmialo i pocichutku sie witam bo wiecie... (Olka mnie chlopakami straszy)
Wycofuje sie po cichu na paluszkach;)
Milego dzionka i duzo slonka;)Fedra, Libra, Ilona, Beata, Strażaczka90, Kfjatus, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dziękuje, nie najgorzej. Wczoraj było kiepsko, od tego wtloczonego powietrza potwornie bolały mnie zebra, barki i plecy. W sumie do dziś ten ból mnie nachodzi od czasu do czasu. Boli mnie tez brzuch, nie tyle te miejsca pozszywane co ogólnie mięśnie. Coś jakbym miała okropne zakwasy. Staram się nie brać nic na bol ale w nocy nie wytrzymalam tego ze nie mogę się ruszać ani nawet spokojnie oddychać, bo klatka piersiowa i mostek mnie strasznie napieprzaly więc w końcu poprosiłam o jakieś znieczulenie na noc. Generalnie dziś jest git bo mogę już wstawać ale wczoraj strasznie krepowalo mnie wołanie pielęgniarek i proszenie o podsuwacz. A niestety przez te wszystkie kroplówki latam jak kot z pecherzem
Strażaczka90, Selena lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:magdziu milo, ze o mnie myslisz ale z przywiazaniem to byl pomysl malej;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 09:55
Dodi, Libra, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość