X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja widziałam :-P

Libra, Dodi, magdzia26, Fedra, Beata, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie widziałam :P

Libra, Spero, Fedra, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)
    czytałam cały dzień w pracy, ale przyznam, że tak po łebkach :/
    Oluchna cieszę się, że wszystko wyszło w porządku... no to teraz nic, tylko do dzieła :) daj znać jak się czujesz gagatku ;P

Shagguś ładnie Ci kilogramy znikają, jestem w szoku normalnie i co? I znowu taka drobna laseczka z Ciebie będzie :*

Plemniczko zdaje się, że Ty o swojej wadze pisałaś i śmiać mi się chciało, bo ja normalnie tyle ważę a jestem niższa od Ciebie :D

Spero - gdzie Ty się jutro do tego Mikołowa wybierasz? jak co to ok. 9 mogę na Ciebie z testem czekać jakbyś chciała he he podziwiam Cię dziewczyno!!!

Selenko widocznie wpadłaś panu ordynatorowi w oko, skoro Cię tak do domu nie chce wypuścić ;)

aisko jak tam u Ciebie? pogoda się już poprawiła? w telewizji słyszałam, że nie fajnie, to wszystko wygląda :/

karoam kofana, tak bardzo się cieszę, że się u nas pojawiłaś :)

Effciu to Ci bąbel z Twojego maluszka, że nie chce jeszcze pokazać co ma między nogami :)

Becia Ty gigancie, normalnie posty ostatnio walisz jak ta lala :*

Libruś m da radę i już niedługo ogarnie temat, wierzę w to :*

Fedruś :*

pewnie coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam :D
    jak se przypomnę to się wrócę :)
    póki co miłego wieczoru życzę

Libra, Spero, Ilona, mauysia, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Gunia, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A niby nikogo nie było, cisza spokój... A tu zaraz wyjdzie na to,ze wszyscy wszystko wiedzą:) hehehe
    Dodi buziolki

Dodi, Kfjatus, Ilona, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    A niby nikogo nie było, cisza spokój... A tu zaraz wyjdzie na to,ze wszyscy wszystko wiedzą:) hehehe
    Dodi buziolki

co to za zagadki dzisiaj, co?

Beata, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha jeszcze do jednego wniosku doszłam, bo widzę, że młodsze stażem dziewczyny, sto razy mnie już przegoniły w lajkach to może ja teraz do każdej z osobna będę się odnosiła w osobnym poście :P

Kfjatus, Spero, Libra, Ilona, aisa, magdzia26, Fedra, Beata, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie szukam życzeń na rocznicę moich rodziców, znalazłam coś takiego i spodobało mi się, więc mogę tak bez okazji Wam tego życzyć:

Radości, która dostrzega piękno małych rzeczy...
    Nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie.
    Pokoju, który koi kiedy wszystko wyprowadza z równowagi.
    Wiary, która dodaje oparcae kiedy bezradność przerasta... :*

Spero, Kfjatus, Libra, kiti, Ilona, aisa, magdzia26, Fedra, Beata, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Mayusiu dobrze że Leoś już wrócił do zdrówka i poszedł do przedszkola, masz chwilke dlasiebie i dla nas o ile Heniutek nie będzie zazdrosny :P i nie będzie absorbował mamy, ale wiem, że malutki jest grzeczniutki :*

Beciu, akurat tak się składa, że od weekendu Henio jest płaczliwy i prawie "nieodkładalny" :/ Zastanawiam się czy to może być coś z brzuszkiem, czy może przeżywa swój pierwszy "skok rozwojowy", czyli w końcu zaczyna kumać na jaką planetę trafił, co powoduje u niego nadmiar wrażeń. Mogę sobie zgadywać, ale nigdy nie dojdę. Grunt, że to minie, jak nie za tydzień, to za parę tygodni... W każdym razie to powód mojej rzadkiej bytności :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 22:09

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Małysz jak Leo zniósł
    pójscie do pzredszkola
    widzac ze zostałas
    z Heniem w domu
    a on biedak
    musi sie uczyc?

Koczku, on to musiał przełknąć już tuż po urodzinach Heńka - H urodził się w czwartek 26.09, i w czwartek nie szedł, ale w piątek już poszedł do przedszkola i od tamtego czasu normalnie chodzi. Nie miał nic przeciwko, bo przedszkole to nowość i jeszcze nadal swoista atrakcja :)
    Z dwójką na pełen etat w domu długo bym nie wytrzymała, tym bardziej, że Leo zachowuje się ostatnio tak, jakby się szaleju najadł...

Dodi, Fedra, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Śnij o
    Ryanie <3
    Gasolingu

GASOLINGU :D :D :D

Ruciu, a swoją drogą, skąd masz info o zbliżającym się nieuchronnie rozpadzie związku Rajana i Ewy? Zanim zacznę się cieszyć i znowu wdziewać z radości rajanowy T-shirt, muszę upewnić się, że to info jest sprawdzone!

Kfjatus, Libra, Rucia, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wy jestescie szalone z tym Rajanem, mnie on nie rusza :)

Spero, Libra, magdzia26, Fedra, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małyszku moge zapytac z ciekawosci ile przytylas w ciazy i ile spadlo do tej pory?

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Byłam wczoraj na usg i nadal moje dziecię się chowa więc chyba do końca nie będziemy wiedzieli co tam się kryje :D
    Czyli taka przymusowa niespodzianka :D
    Chociaż jeszcze sporo czasu zostało. Może w końcu na którymś USG uchyli rąbka tajemnicy...

Dodi, Ilona, Spero, Libra, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ HEJ jakby co jestem na 4487 stronie, czekajta na mnie :D

Dodi, Ilona, Spero, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Niestety nie czuje się lepiej, a wręcz nawet gorzej. Doszłedł mi ból spojenia łonowego, czyli miednica mi się rozchodzi i szykuje do porodu. Chodzę okrakiem jakbym nasrała ( sorry ) w gacie. Najgorzej jest wstawać z łóżka :( Generalnie wyć mi się chce, bo na tym etapie jestem do dupy :( Wczoraj poprasowałam, ugotowałam obiad i miałam dzień z głowy.
    Ruciu i to jest ten moment, kiedy wszystkie ciężarne kobity przestają bać się porodu, a wręcz błagają, żeby czas do niego zleciał jak najszybciej. Bo ból porodowy lepszy od tym upierdliwych dolegliwości III trymestru. Natura sprytnie to sobie wymyśliła :) Choć oczywiście współczuję...

Ilona, Dodi, aisa, magdzia26, Fedra, Beata, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorem Olka super wieści teraz tylko czekać na efekty i wysnilam każdej starających bliznieta jupii ....

Dodi, magdzia26, Fedra, Beata, AGA 30, Gunia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu a powiedz, jak karmisz w nocy Henia to trzymasz go do odbicia i wtedy odkladasz czy obrazu odkladasz?
    Pytam z ciekawości, już kiedyś miałam o to zapytać.

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę wypoczywać sloneczka trzymta się ramy i nigdy się nie damy <3<3<3<3¡¡¡!!!!

Dodi, aisa, magdzia26, Fedra, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Małyszku moge zapytac z ciekawosci ile przytylas w ciazy i ile spadlo do tej pory?
    Plemniczko, ja przytyłam 18 kg i jeszcze zostało mi 5 :) Jestem pewna, że do tego szybkiego spadku przyczynia się znacznie karmienie piersią, więc jeśli chcesz szybko zrzucić nadmiarową wagę, to rób wszystko, żeby karmić :P M. in. usuń z domu wszystkie te akcesoria do karmienia sztucznego, o których kiedyś wspominałaś tzn. butelki, smoczki, podgrzewacz i inne szmery bajery, bo będą Cię kusić ;D

Ilona, plemniczka, Spero, Dodi, Libra, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Blondi22, Selena lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Mauysiu a powiedz, jak karmisz w nocy Henia to trzymasz go do odbicia i wtedy odkladasz czy obrazu odkladasz?
    Pytam z ciekawości, już kiedyś miałam o to zapytać.
    Nie, nie odbekuję go, tylko kładę na boku - ewentualna ulewka ma wtedy ułatwioną drogę na zewnątrz ;)
    On w ogóle zasypia przy piersi, zarówno w dzień, jak i w nocy. [Nie walczę z tym bynajmniej :) ]

Ilona, Spero, Dodi, Kfjatus, Libra, aisa, magdzia26, Sandraa, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 4476 4477 4478 4479 4480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ