plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki
czytałam cały dzień w pracy, ale przyznam, że tak po łebkach
Oluchna cieszę się, że wszystko wyszło w porządku... no to teraz nic, tylko do dzieładaj znać jak się czujesz gagatku ;P
Shagguś ładnie Ci kilogramy znikają, jestem w szoku normalnie i co? I znowu taka drobna laseczka z Ciebie będzie :*
Plemniczko zdaje się, że Ty o swojej wadze pisałaś i śmiać mi się chciało, bo ja normalnie tyle ważę a jestem niższa od Ciebie
Spero - gdzie Ty się jutro do tego Mikołowa wybierasz? jak co to ok. 9 mogę na Ciebie z testem czekać jakbyś chciała he he podziwiam Cię dziewczyno!!!
Selenko widocznie wpadłaś panu ordynatorowi w oko, skoro Cię tak do domu nie chce wypuścić
aisko jak tam u Ciebie? pogoda się już poprawiła? w telewizji słyszałam, że nie fajnie, to wszystko wygląda
karoam kofana, tak bardzo się cieszę, że się u nas pojawiłaś
Effciu to Ci bąbel z Twojego maluszka, że nie chce jeszcze pokazać co ma między nogami
Becia Ty gigancie, normalnie posty ostatnio walisz jak ta lala :*
Libruś m da radę i już niedługo ogarnie temat, wierzę w to :*
Fedruś :*
pewnie coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam
jak se przypomnę to się wrócę
póki co miłego wieczoru życzę
Libra, Spero, Ilona, mauysia, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Gunia, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:A niby nikogo nie było, cisza spokój... A tu zaraz wyjdzie na to,ze wszyscy wszystko wiedzą
hehehe
Dodi buziolki
co to za zagadki dzisiaj, co?
Beata, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
acha jeszcze do jednego wniosku doszłam, bo widzę, że młodsze stażem dziewczyny, sto razy mnie już przegoniły w lajkach to może ja teraz do każdej z osobna będę się odnosiła w osobnym poście
Kfjatus, Spero, Libra, Ilona, aisa, magdzia26, Fedra, Beata, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
właśnie szukam życzeń na rocznicę moich rodziców, znalazłam coś takiego i spodobało mi się, więc mogę tak bez okazji Wam tego życzyć:
Radości, która dostrzega piękno małych rzeczy...
Nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie.
Pokoju, który koi kiedy wszystko wyprowadza z równowagi.
Wiary, która dodaje oparcae kiedy bezradność przerasta... :*Spero, Kfjatus, Libra, kiti, Ilona, aisa, magdzia26, Fedra, Beata, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Mayusiu dobrze że Leoś już wrócił do zdrówka i poszedł do przedszkola, masz chwilke dlasiebie i dla nas o ile Heniutek nie będzie zazdrosny
i nie będzie absorbował mamy, ale wiem, że malutki jest grzeczniutki :*
Beciu, akurat tak się składa, że od weekendu Henio jest płaczliwy i prawie "nieodkładalny"Zastanawiam się czy to może być coś z brzuszkiem, czy może przeżywa swój pierwszy "skok rozwojowy", czyli w końcu zaczyna kumać na jaką planetę trafił, co powoduje u niego nadmiar wrażeń. Mogę sobie zgadywać, ale nigdy nie dojdę. Grunt, że to minie, jak nie za tydzień, to za parę tygodni... W każdym razie to powód mojej rzadkiej bytności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 22:09
-
a-koczek wrote:Małysz jak Leo zniósł
pójscie do pzredszkola
widzac ze zostałas
z Heniem w domu
a on biedak
musi sie uczyc?
Koczku, on to musiał przełknąć już tuż po urodzinach Heńka - H urodził się w czwartek 26.09, i w czwartek nie szedł, ale w piątek już poszedł do przedszkola i od tamtego czasu normalnie chodzi. Nie miał nic przeciwko, bo przedszkole to nowość i jeszcze nadal swoista atrakcja
Z dwójką na pełen etat w domu długo bym nie wytrzymała, tym bardziej, że Leo zachowuje się ostatnio tak, jakby się szaleju najadł...
Dodi, Fedra, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Śnij o
Ryanie
Gasolingu
GASOLINGU
Ruciu, a swoją drogą, skąd masz info o zbliżającym się nieuchronnie rozpadzie związku Rajana i Ewy? Zanim zacznę się cieszyć i znowu wdziewać z radości rajanowy T-shirt, muszę upewnić się, że to info jest sprawdzone!
Kfjatus, Libra, Rucia, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Byłam wczoraj na usg i nadal moje dziecię się chowa więc chyba do końca nie będziemy wiedzieli co tam się kryje
Chociaż jeszcze sporo czasu zostało. Może w końcu na którymś USG uchyli rąbka tajemnicy...Dodi, Ilona, Spero, Libra, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Niestety nie czuje się lepiej, a wręcz nawet gorzej. Doszłedł mi ból spojenia łonowego, czyli miednica mi się rozchodzi i szykuje do porodu. Chodzę okrakiem jakbym nasrała ( sorry ) w gacie. Najgorzej jest wstawać z łóżka
Generalnie wyć mi się chce, bo na tym etapie jestem do dupy
Wczoraj poprasowałam, ugotowałam obiad i miałam dzień z głowy.
Choć oczywiście współczuję...
Ilona, Dodi, aisa, magdzia26, Fedra, Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Małyszku moge zapytac z ciekawosci ile przytylas w ciazy i ile spadlo do tej pory?
Jestem pewna, że do tego szybkiego spadku przyczynia się znacznie karmienie piersią, więc jeśli chcesz szybko zrzucić nadmiarową wagę, to rób wszystko, żeby karmić
M. in. usuń z domu wszystkie te akcesoria do karmienia sztucznego, o których kiedyś wspominałaś tzn. butelki, smoczki, podgrzewacz i inne szmery bajery, bo będą Cię kusić
Ilona, plemniczka, Spero, Dodi, Libra, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Blondi22, Selena lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Mauysiu a powiedz, jak karmisz w nocy Henia to trzymasz go do odbicia i wtedy odkladasz czy obrazu odkladasz?
Pytam z ciekawości, już kiedyś miałam o to zapytać.
On w ogóle zasypia przy piersi, zarówno w dzień, jak i w nocy. [Nie walczę z tym bynajmniej]
Ilona, Spero, Dodi, Kfjatus, Libra, aisa, magdzia26, Sandraa, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość