X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja widziałam :-P

Libra, Dodi, magdzia26, Fedra, Beata, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie widziałam :P

Libra, Spero, Fedra, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)
    czytałam cały dzień w pracy, ale przyznam, że tak po łebkach :/
    Oluchna cieszę się, że wszystko wyszło w porządku... no to teraz nic, tylko do dzieła :) daj znać jak się czujesz gagatku ;P

Shagguś ładnie Ci kilogramy znikają, jestem w szoku normalnie i co? I znowu taka drobna laseczka z Ciebie będzie :*

Plemniczko zdaje się, że Ty o swojej wadze pisałaś i śmiać mi się chciało, bo ja normalnie tyle ważę a jestem niższa od Ciebie :D

Spero - gdzie Ty się jutro do tego Mikołowa wybierasz? jak co to ok. 9 mogę na Ciebie z testem czekać jakbyś chciała he he podziwiam Cię dziewczyno!!!

Selenko widocznie wpadłaś panu ordynatorowi w oko, skoro Cię tak do domu nie chce wypuścić ;)

aisko jak tam u Ciebie? pogoda się już poprawiła? w telewizji słyszałam, że nie fajnie, to wszystko wygląda :/

karoam kofana, tak bardzo się cieszę, że się u nas pojawiłaś :)

Effciu to Ci bąbel z Twojego maluszka, że nie chce jeszcze pokazać co ma między nogami :)

Becia Ty gigancie, normalnie posty ostatnio walisz jak ta lala :*

Libruś m da radę i już niedługo ogarnie temat, wierzę w to :*

Fedruś :*

pewnie coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam :D
    jak se przypomnę to się wrócę :)
    póki co miłego wieczoru życzę

Libra, Spero, Ilona, mauysia, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Gunia, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A niby nikogo nie było, cisza spokój... A tu zaraz wyjdzie na to,ze wszyscy wszystko wiedzą:) hehehe
    Dodi buziolki

Dodi, Kfjatus, Ilona, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    A niby nikogo nie było, cisza spokój... A tu zaraz wyjdzie na to,ze wszyscy wszystko wiedzą:) hehehe
    Dodi buziolki

co to za zagadki dzisiaj, co?

Beata, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha jeszcze do jednego wniosku doszłam, bo widzę, że młodsze stażem dziewczyny, sto razy mnie już przegoniły w lajkach to może ja teraz do każdej z osobna będę się odnosiła w osobnym poście :P

Kfjatus, Spero, Libra, Ilona, aisa, magdzia26, Fedra, Beata, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie szukam życzeń na rocznicę moich rodziców, znalazłam coś takiego i spodobało mi się, więc mogę tak bez okazji Wam tego życzyć:

Radości, która dostrzega piękno małych rzeczy...
    Nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie.
    Pokoju, który koi kiedy wszystko wyprowadza z równowagi.
    Wiary, która dodaje oparcae kiedy bezradność przerasta... :*

Spero, Kfjatus, Libra, kiti, Ilona, aisa, magdzia26, Fedra, Beata, a-koczek, Gunia lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Mayusiu dobrze że Leoś już wrócił do zdrówka i poszedł do przedszkola, masz chwilke dlasiebie i dla nas o ile Heniutek nie będzie zazdrosny :P i nie będzie absorbował mamy, ale wiem, że malutki jest grzeczniutki :*

Beciu, akurat tak się składa, że od weekendu Henio jest płaczliwy i prawie "nieodkładalny" :/ Zastanawiam się czy to może być coś z brzuszkiem, czy może przeżywa swój pierwszy "skok rozwojowy", czyli w końcu zaczyna kumać na jaką planetę trafił, co powoduje u niego nadmiar wrażeń. Mogę sobie zgadywać, ale nigdy nie dojdę. Grunt, że to minie, jak nie za tydzień, to za parę tygodni... W każdym razie to powód mojej rzadkiej bytności :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 22:09

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Małysz jak Leo zniósł
    pójscie do pzredszkola
    widzac ze zostałas
    z Heniem w domu
    a on biedak
    musi sie uczyc?

Koczku, on to musiał przełknąć już tuż po urodzinach Heńka - H urodził się w czwartek 26.09, i w czwartek nie szedł, ale w piątek już poszedł do przedszkola i od tamtego czasu normalnie chodzi. Nie miał nic przeciwko, bo przedszkole to nowość i jeszcze nadal swoista atrakcja :)
    Z dwójką na pełen etat w domu długo bym nie wytrzymała, tym bardziej, że Leo zachowuje się ostatnio tak, jakby się szaleju najadł...

Dodi, Fedra, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Śnij o
    Ryanie <3
    Gasolingu

GASOLINGU :D :D :D

Ruciu, a swoją drogą, skąd masz info o zbliżającym się nieuchronnie rozpadzie związku Rajana i Ewy? Zanim zacznę się cieszyć i znowu wdziewać z radości rajanowy T-shirt, muszę upewnić się, że to info jest sprawdzone!

Kfjatus, Libra, Rucia, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wy jestescie szalone z tym Rajanem, mnie on nie rusza :)

Spero, Libra, magdzia26, Fedra, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małyszku moge zapytac z ciekawosci ile przytylas w ciazy i ile spadlo do tej pory?

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Byłam wczoraj na usg i nadal moje dziecię się chowa więc chyba do końca nie będziemy wiedzieli co tam się kryje :D
    Czyli taka przymusowa niespodzianka :D
    Chociaż jeszcze sporo czasu zostało. Może w końcu na którymś USG uchyli rąbka tajemnicy...

Dodi, Ilona, Spero, Libra, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ HEJ jakby co jestem na 4487 stronie, czekajta na mnie :D

Dodi, Ilona, Spero, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Niestety nie czuje się lepiej, a wręcz nawet gorzej. Doszłedł mi ból spojenia łonowego, czyli miednica mi się rozchodzi i szykuje do porodu. Chodzę okrakiem jakbym nasrała ( sorry ) w gacie. Najgorzej jest wstawać z łóżka :( Generalnie wyć mi się chce, bo na tym etapie jestem do dupy :( Wczoraj poprasowałam, ugotowałam obiad i miałam dzień z głowy.
    Ruciu i to jest ten moment, kiedy wszystkie ciężarne kobity przestają bać się porodu, a wręcz błagają, żeby czas do niego zleciał jak najszybciej. Bo ból porodowy lepszy od tym upierdliwych dolegliwości III trymestru. Natura sprytnie to sobie wymyśliła :) Choć oczywiście współczuję...

Ilona, Dodi, aisa, magdzia26, Fedra, Beata, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorem Olka super wieści teraz tylko czekać na efekty i wysnilam każdej starających bliznieta jupii ....

Dodi, magdzia26, Fedra, Beata, AGA 30, Gunia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu a powiedz, jak karmisz w nocy Henia to trzymasz go do odbicia i wtedy odkladasz czy obrazu odkladasz?
    Pytam z ciekawości, już kiedyś miałam o to zapytać.

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę wypoczywać sloneczka trzymta się ramy i nigdy się nie damy <3<3<3<3¡¡¡!!!!

Dodi, aisa, magdzia26, Fedra, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Małyszku moge zapytac z ciekawosci ile przytylas w ciazy i ile spadlo do tej pory?
    Plemniczko, ja przytyłam 18 kg i jeszcze zostało mi 5 :) Jestem pewna, że do tego szybkiego spadku przyczynia się znacznie karmienie piersią, więc jeśli chcesz szybko zrzucić nadmiarową wagę, to rób wszystko, żeby karmić :P M. in. usuń z domu wszystkie te akcesoria do karmienia sztucznego, o których kiedyś wspominałaś tzn. butelki, smoczki, podgrzewacz i inne szmery bajery, bo będą Cię kusić ;D

Ilona, plemniczka, Spero, Dodi, Libra, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Blondi22, Selena lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Mauysiu a powiedz, jak karmisz w nocy Henia to trzymasz go do odbicia i wtedy odkladasz czy obrazu odkladasz?
    Pytam z ciekawości, już kiedyś miałam o to zapytać.
    Nie, nie odbekuję go, tylko kładę na boku - ewentualna ulewka ma wtedy ułatwioną drogę na zewnątrz ;)
    On w ogóle zasypia przy piersi, zarówno w dzień, jak i w nocy. [Nie walczę z tym bynajmniej :) ]

Ilona, Spero, Dodi, Kfjatus, Libra, aisa, magdzia26, Sandraa, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 4476 4477 4478 4479 4480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ