plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie z Wiki miałam na tym punkcie hopla, ale to prZez to, że mój brat z tygodniową córcia miał zadlawienie pokarmem i małą ledwo odratowali. Karetka w ostatniej chwili przyjechała.
Myślę że teraz trochę wyluzuje, bo z Wiki to trochę za bardzo się stresowalam.
Dzięki Mauysiu za odpowiedźmauysia, Beata lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
No i dotarłam do końca, juppii
Muzi, Fedruś, Kfjatuś - szacun za Wasze wiersze!!!
Shagga - niestety nie załapałam się na foteczki, ale z ich opisu domyślam się, że to te, które były na FB. Mam rację?
karoam - no nareszcie się odezwałaś! Co do tych zastrzyków - szczerze mówiąc pierwsze słyszę, żeby podawano coś na rozwój płucek bez konkretnego powodu, np. realnego zagrożenia przedwczesnym porodem... Dziwne...
---
Jak już pisałam, Mr Henry ostatnio daje troszkę popalić, dlatego tak rzadko tu jestemNapisałabym że H "pokazuje różki", ale byłoby to wysoce niesprawiedliwe, bo może płacze z bólu brzuszka, a z "rogami" nie ma to zbyt wiele wspólnego
A w ogóle to tak go wysypało ostatnimi czasy (głownie na twarzy), że szok. Ale nie możemy nic zrobić (poza moją dietą), tylko czekać aż wysypka zejdzie. Ja już wykluczyłam z diety nabiał i inne rzeczy potencjalnie uczulające / wzdymające. To masakra ile tego jest! Każdy artykuł na necie mówi o innych produktach. Gdyby je podsumować, zostałby mi tylko suchy chleb, woda i jabłka. Ale aż tak surowa dla siebie nie jestem
Na szczęście mama przywozi mi obiady, bo nie miałabym siły pichcić jakichś specjalistycznych potraw. A w ogóle to nie lubie gotować, jak już kiedyś wspominałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 22:26
Kfjatus, magdzia26, Fedra, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:ja tez dziekuje za odpowiedz malyszku. Mam nadzieje ze i ja jednak nie przekrocze tych 18 kg
no nic ide sie myc i przytulic do b.
Na wszelki wypadek - dla spokoju sumienia - np. nie jedz słodkiego.plemniczka, Fedra, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
A w ogóle, to czuję się jak w niebie mogąc z Wami konwersować na żywo, a nie tylko robić zbiorowego posta o 3 nad ranem
Brakowało mi tego, i nadal brakuje!
Ilona, Spero, Kfjatus, Libra, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Ja właśnie z Wiki miałam na tym punkcie hopla, ale to prZez to, że mój brat z tygodniową córcia miał zadlawienie pokarmem i małą ledwo odratowali. Karetka w ostatniej chwili przyjechała.
Myślę że teraz trochę wyluzuje, bo z Wiki to trochę za bardzo się stresowalam.
Dzięki Mauysiu za odpowiedź
Może akurat spała na plecach, albo coś... -
Ilona wrote:Mauysiu to ja życzę Heniowi, aby wszelkie dolegliwości jak najszybciej ustały i abyś Ty nie musiała sie dietami torturowac
Fakt że pewnie przez to szybciej chudnę, ale minusem jest to, że jak później nagle zacznę jeść te "zakazane" rzeczy (czekolaaaada, mniam!) to będę miała niezłe jojoIlona, Dodi, Spero, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Spała właśnie na plecach.
No przykre, ale najważniejsz, że wszystk. Się dobrze skończyło.
Ja uciekam, bo juz mi oczy lecą.
Dobranoc
Miło, że zagladasz Mauysiumauysia, Dodi, aisa, magdzia26, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
PS) A z nowości pochwalę się Wam, że mój starszy synio ostatnio nauczył się czytać
Pierwszym przeczytanym przez niego wyrazem był DORTMUND
Dobranoc, widzę że zostałam ostatnia na placu boju! Mam nadzieję, że do jutra ranaKfjatus, Dodi, Spero, Libra, Rucia, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, a-koczek, kiti, Gunia, Selena lubią tę wiadomość
-
witaj mauysiu :* cieszę się, że znalazłaś chwilkę na ovu, mam również nadzieję, że Heniusiowi szybko wysypka i dolegliwości miną i zarazi się szalejem od starszego brata
Kfjatus, mauysia, Spero, aisa, Ilona, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:witaj mauysiu :* cieszę się, że znalazłaś chwilkę na ovu, mam również nadzieję, że Heniusiowi szybko wysypka i dolegliwości miną i zarazi się szalejem od starszego brata
Dodi, Kfjatus, Ilona, magdzia26, Fedra, Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
jeśli nie od brata to zawsze może od cioci Oliiii co wolisz?
Olka to też jest niezły Wariat, więc nie wiem kto lepszySpero, Libra, Kfjatus, Ilona, magdzia26, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:jeśli nie od brata to zawsze może od cioci Oliiii co wolisz?
Olka to też jest niezły Wariat, więc nie wiem kto lepszyDodi, Spero, Kfjatus, Ilona, magdzia26, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:O nie, teraz to mnie nieźle nastraszyłaś! Ola trzymała na rekach Heńka, mam nadzieję, że szalej nie przeszedł drogą dotykową!
no właśnie ja to miałam na myśli
ja wiem, że Olka jest zajebista, ale wiesz... (mówi na ucho - takiego małego krejzola w domu mieć do dopiero jazda)
ha ha ciekawe czy Ja uszy pieką
no to żeśmy sobie z naszej Niuńki pożartowały,
jutro na wszelki wypadek się tu nie pokażę,
żeby mnie koleżanka nie zlinczowała he he
a teraz idę powolutku spać
dobranoc Małysz :* i moje dziewuszki, wypchane i te, które będąmauysia, Spero, Libra, Kfjatus, aisa, Ilona, magdzia26, plemniczka, Sandraa, Fedra, Beata, AGA 30, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość