X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ci mi pisalas pamietam teraz to kurcze mam problem z kompem :( wiec narazie musze sie wstrzymac. Muzi sle wyslij mi na priv jak tylko naprawie kompa yo odrazu zainstaluje.

Libra, Dodi, AGA 30, Beata lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny poradzcie - jak uczcić 48 godzinę bez jedzenia?

:(
    fasOlko kochana
    Ile będą Cię jeszcze głodzić?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny poradzcie - jak uczcić 48 godzinę bez jedzenia?
    ja bym zemdlała

Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a ja Cię Dodi moge jedynie
    przekonać zieloną herbatką
    z pigwą i płatkami nagietka
    reflektujesz :D
    jasne, ze reflektuje:D ja jestem przeciez PijusXII wiec wiesz...
    1,5l wody z sokiem roboty mamusi zdaje sue, zdazylam wypic jak u Ciebie bylam:P

Libra, Fedra, AGA 30, Spero, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzę na ovu i trafiam prosto na post o lodach z posypka magnum.

Póki miałam kroplowke było git, ale taraz zaczynam się czuć niekomfortowo :D

Fedra, magdzia26, AGA 30, Strażaczka90, Libra, a-koczek, Spero, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoć już dziś uraduja mnie kleikiem.

AGA 30, magdzia26, Fedra, Libra, a-koczek, Spero, Kfjatus, Selena, Beata lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    nie czytasz Nas to i nie wiesz :P
    No nie stety przyznam sie bez bicia za ni czytalam was na biezonco. Mialam zloty i upatki.

Dodi, Fedra, Libra, Beata lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu poczekaj do 72h;) ja przezylam jak tam mialam tylko wkurw byl mega jak kolo mnie jedli:-/

Libra, Beata lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz zwymiotuję :|

• Dodi Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to se dzisiaj pobredzilam, ale juz joncze wiec spokojnie;)
    Zaraz siadam na system to juz nie bede mogla Was meczyc;)
    Buziolki kusiolki

Strażaczka90, Libra, Beata lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejcia:)

Dziś już trochę lepiej się czuję,ale jeszcze nie tak dobrze:(

Shagga- ja niestety widziałam tylko linki przez telefon:* ale focie pewnie przesłodkie:*

Wosebka- Świetnie,że Cię już wypisali:)odpoczywaj sobie tam::*

A-koczek- Staram się powoli nadrabiać..ale brak czasu na czytanie wszystkiego od pierwszego postu:)ale staram się jak mogę:) Ja od paru dni jestem jakaś osłabiona :(

Magdzia- witaj Słoneczko:* moja @ też mam nadzieje cichą nadzieje,że nie przyjdzie ale zobaczymy co to będzie:)

Muzi- witaj.Moje kg też spadają i co najgorsze bardzo szybko...ale nie chce już ich tracić;/z 66kg na 50kg od 23 marca;/. Przed ślubem zaparłam się i ostro wzięłam za siebie.Najpierw odstawiłam chleb,słodyczki jadłam wazę,dużo warzyw i owoców mięso gotowane itp.Fakt faktem było w ciul ciężko ale opłacało się.Po miesiącu spadło 5kg.Ćwiczę Ewe Chodakowską,codziennie..Ma super ćwiczenia.I lepiej wyglądam Wam wszystkim też polecam:)Ćwiczyłam i myślałam,że nic z tego nie będzie a tu proszę codziennie słyszę od Mojego M że coraz piękniej wyglądam:). Bardzo ciekawy sen miałaś:). Ja mam często ero sny z Moim M:). Jemu za to często śnią się wozy strażackie i akcje pożarowe bo jest strażakiem:)

Aisa - dzieńdoberek:)mieliście przeżycie nad tym morzem;-O.Strach pomyśleć!!:*

Effcia- witaj.To Mały Agencik z tej Twojej dzidzi:) niech się zdrowo rozwija w brzusiu Mamusi:*

Beata-witaj Kochana.Tak moja rodzona siostra;/ Ma 22 lata a zachowuje się jak dziecko.Ale dowiedziałam się przypadkiem.Najpierw od jej koleżanki z którą moja siostra pracowała.To mi wszystko powiedziała co na mój temat opowiada moja Kochaniutka tak siostrzyczka.Kurcza myślałam,ż esie zapadne pod ziemie...A ostatnio się dowiedziałam że na wiosce na której się wychowałam a mieszka moja rodzina,to siostra rozgaduje,że ja się rok stara o dziecko i nie mogę zajść w ciąże...co za plotki;/. Ja rok tarczyce leczyłam!!!to wolałam się o maleństwo nie starać dopóki jej nie wyleczę;/ Krew mnie zalewa jak słyszę takie chore plotki nie prawdziwe na mój temat;/. Na Mojego Męża też siostra działa jak płachta na byka;/ powiedziała mojej mamie że Mój M mnie zdradza;/ myślałam że ją zje jak mu o tym powiedziałam...Żadna z Was by nie chciała takiej siostry!!!.Zaczne gadać że jestem jedynaczką/A co najlepsze.Moja Kochana Mamusia ją grubo po całości broni;/Ale staram się tym nie przejmować.Sorki że pisze o tym ale lepiej mi jak się wygadałam:)A odbije sobie jeszcze:) bo na balety pojedziemy:) hehe

Agafia-heja.Wytrzymaj jeszcze troszeczkę:*. Ciesz się Maleństwem noszonym w brzuszku.Od razu Ci się humorek poprawi:*

Ola-cześć...Super ,że wracasz do zdrówka i Ci lepiej

Sylwia- siemaneczko:* u mnie tez pogoda nie za bardzo...Wiatr porywisty.Prądu nie było przez chwile;/Sama dziś siedzę ciągle bo Mój M ciągle w straży siedzi;/ bo co chwile wołają że drzewa na ulicach powalone;/.Mi pogoda też rozwaliła plany;/ bo miałam iść na zakupy...A boje się,że wiatr mnie zdmuchnie..Teściowa powiedziała bym cegły do kieszeni powkładała,to mnie wiatr nie porwie:) hehe.ale jest tak zimn,że mi się nie chce w domu ruszać:)Powodzenia u lekarza:) daj znać

Kfiatus-witaj Słoneczko.My akurat w tym roku idziemy do Babci po Wszystkich Świętych.Także w domu nic szykować nie muszę:):). Miłej pracy:*

Rucia- Heja:)trzymaj się tam:* buziolki.Dasz rade wypoczywaj sobie tam na spokojnie:*

Ilonka- dzień dobry

Magdzia- cześć Kochana:* Świetnie,że chociaż u Cb nie pada...Super wieści:)Działać ,działać i działać:)

Mała,Dodi- hej.Życze miłego dzionka bez deszczowego:)

Fedruś,Muska- witajcie Laseczki:*. Również życzę miłego dnia

Kaja-współczuje zarwania snu.Wypoczywaj..Ja tez się nie wyspałam po Mój M ciągle się do mnie dobierał w nocy:) porę sobie znalazł:)

Kopciuszku- witaj

Ja lecę Laskunki poćwiczyć.Chodakowska woła....życzę wszystkim miłego dnia ...I tym którym nie chcą by przyszła @ też wyganiam Wasze @ by nie przyszła i wyszła z tego malusieńka Fasolka:* <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 12:33

Dodi, Fedra, magdzia26, Libra, Ilona, a-koczek, Kaja, kiti, Spero, Kfjatus, Gunia, Selena, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, że jutro zaczynam 9 miesiąc o.O

Strażaczka90, Fedra, AGA 30, Ilona, magdzia26, a-koczek, Kaja, Blondi22, Spero, jeju, Kfjatus, Gunia, Selena, Beata, Pismak lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-D
    To ja w 37 tygodniu rodziłam :-)

Strażaczka90, Fedra, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super Ruciu juz tuz tuz :)

Strażaczka90, Fedra, Spero, Beata lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wiecie, że jutro zaczynam 9 miesiąc o.O

świetnie:) już nie długo Maluszek będzie z Wami:)

Fedra, magdzia26, Selena, Beata lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie skończyłam kleik. Bez kitu wole nic nie jeść.

Dodi, AGA 30, Spero, Rucia, Kfjatus, Selena, Beata lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie była u mnie pani doktor. Powiedziała ze wyczerpali wszystkie możliwości, zbadali wszystko, co mogło nie działac i wszystko jest git. Nie wiedza czemu nie mamy dzieci. :(

Dodi, AGA 30, Strażaczka90, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki...witam się z Wami,korzystając ze względnej chwili spokoju (Młody nr 2 śpi, swoją drogą już 1,5h więc pewnie za jakąś godzinkę skończy się spanie), a Młody nr 1 bawi się moją komórką :P A ja jem zupkę..swoją drogą to odkąd wróciłam ze Szpitala jem tylko rosół albo krupnik, ma ktoś jakiś pomysł na lekki obiad, tzn zupkę? Na drugie danie to już przyzwyczaiłam się,że tylko mięsko drobiowe gotowane z ziemniaczkami i marchewką gotowaną...tak na marginesie,to na śniadanie i obiad jem tylko tego typu dania (na śniadanie tylko chleb z wędlinką drobiową) za to w między czasie jak dorwę się do czegoś słodkiego,to oderwać się nie mogę :/ Potem Igor nie może zrobić kupy, albo boli Go brzuszek (co wnioskuję po tym jak wrzeszczy mimo, że jest nakarmiony i przewinięty i przestaje po masażu brzuszka :/ ) a wtedy mam mega wyrzuty sumienia i np jak wczoraj aż poryczałam się,że z mojeje głupoty cierpi dziecko :(
    Tyle tytułem wstępu :)
    Dziś mamy dość intensywny dzień od rana...o 7:30 dostałam telefon od położnej,że wybiera się do nas Pediatra i rzeczywiście po 8 była...dostaliśmy kilka skierowań dla Igorka, tak więc rajd po specjalistach zaczynamy...dziś od razu po Jej wyjściu wzywałam Starego,żeby przyjechał do domu,bo trzeba na pobranie krwi jechać...nawet udało mi się ogarnąć w niespełna pół godziny z dwoma Smykami ,potem przyjechał M i pojechaliśmy do laboratorium...potem nieco powalczyłam z uspianiem Igora i od jakiejś 12 mamy spokój...to poszłam prasować ostatnie pranie Igorka, a potem do zabawy z Kubą...teraz przerwa w zabawie,bo trzeba zjeść zupkę...swoją drogą jak pomyślę,że jutro trzeba będzie znów gotować (bo dziś miałam wczorajszą zupę) i znów pytanie co mogę zjeść :( ?
    Tyle u nas...znów rozwaliłyście mnie ilością postónaskrobanzch stron i wzbaczcie,ale znów nie podejmę się nadrabiania (kilka stron poczytałam jedynie) ale obawiam się,że zaraz może zbudzić się Królewicz a ja Pierwszego nie nakarmiłam jeszcze,więc muszę odpuścić nadrabianie :(
    Wczoraj wieczorem padłam szybko,więc też nie zajrzałam już :(
    Teraz napiszę co pamiętam z tego co zdążyłam przeczytać i zmykam...wybaczcie :(

Oluś,dobrze rozumiem,że wyniki laparoskopii są pozytywne i nic tylko się cieszyć...i serduszkować,tak :) ? Ściskam mocno,jesteś dzielną Dziewczynką :)

Ilonko, ja muszę Igora odbijać po jedzeniu,bo ulewa strasznie jesli tego nie zrobię...ostatnio wypuścił mega fontannę proooooooosto na Kubę (bo spóźniłam się z podniesiem Go :/ ).

Mauysia, gratulacje dla Leosia, zdolniacha! Już czytać umie :) Mój Kuba zna 3 literki, w tym jedną umie wymówić :) A :P

Rucia gratulacje z okazji 9tego miesiąca rozpoczętego, jeszcze chwila, jeszcze momencik...

I tyle pamiętam, z tego co poczytałam :(

Trzymam kciuki za jutrzejsze testy, postaram się zajrzeć,choć na chwilę, chociaż jutro mam iść do pediatry z dzisiejszymy wynikami Igora...Mama zostanie z chłopcami a ja śmigam sama.
    Swoją drogą to pamiętacie,jak mówiłam w ciąży,że nie chcę pomocy Mamy (tzn,żeby przyjeżdżała do mnie co dzień,jak M wróci do pracy)? No i miałam rację...radzę sobie sama, a Jej obecność jest konieczna,gdy ja muszę wyjść załatwiać coś...i tak jest najlepiej...jestem spokojna, a z Mamą nie ma niepotrzebnych kłótni, bo Ona coś sugeruje,czy coś, co mi się nie podoba :)

tyle ode mnie, jestem jeszcze w pobliżu,więc jak macie jakieś streszczonko dla mnie to poczytam....ohoooo, zmiana planów, już nic nie poczytam...Igorex wzywa :/

Strażaczka90, Libra, Ilona, Fedra, a-koczek, Dodi, AGA 30, Blondi22, Blondi22, kiti, Spero, Rucia, jeju, Kfjatus, Sandraa, mauysia, Beata, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Wlasnie była u mnie pani doktor. Powiedziała ze wyczerpali wszystkie możliwości, zbadali wszystko, co mogło nie działac i wszystko jest git. Nie wiedza czemu nie mamy dzieci. :(
    A Twój Mężuś badał się?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic,uciekam....
    Mauysia póxniej (jeśli chcesz) wyślę Ci linka do fotek, to inne niż na Fb, chyba ;)

Bez odbioru!

mauysia lubi tę wiadomość

‹‹ 4485 4486 4487 4488 4489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ