plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Cześć dziewczynki jak tam dzionek ?
Paulinko tak bardzo się ciesze że beta rośnie i niech duża Ci ursonie do poniedziałku
Monisiu też gratuluje ci ale po cichy żeby było wszystko ok
AGA a widzisz jakie wielkie pęcherzyki teraz to tylko Fiku Miku i do dzieła tylko nie roznieście sobie sypialni hehe
No na następny tydzień to bedzie sie działo jak owulka przyjdzie!!
oj bedzie Fiku Miku ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:i niech AGA się dziej ja was będę dopingować a jak bedzie chciał uciekać to do przywiąż
Ach gdyby nie te koszty to teraz byśmy na inseminacje zdecydowali przy takich 2 pęcherzykach .. no ale może uda sie naturalnie!!
kajdanki mała kupie i do grzejnika mojego M przykuje!!mala29_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc! Mona gratuluje:)
Paulinko jak przeczytalam z rana twój post to sie wystraszylam.. zaczelam czytac i podobno na poczatku ciazy poprostu pecherzyk mogl jeszcze nie dotrzec do macicy, ale ze sie przesuwa i w wiekszosci przypadkow juz za kilka dni jest tam gdzie powinien:) tym bardziej ze beta tak ladnie przyrosla. Przyznam ze jak przeczytalam o tym podejrzeniu twojego lekarza to pomyslalam czy moze u mnie tak jest... bo dzisiaj co kilka godzin mam kucia w prawym jajniku, tylko w prawym, nie wiem czemu tylko po tej prawej stronie boli:/Paulina1986 lubi tę wiadomość
-
no ale jako ze mialam jeszcze inny test - Quick Vue 25mlU zrobilam go z popoludniowego moczu i jest slaba rozowa kreska. No i dzisiaj jest moj termin @. Na szczescie poki co ani widu ani slychu ciotki, mam nadzieje ze juz na 9 miesiecy wyjechala:)
gadgeta, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Aga mi lekarz mowil ze tak rosną pecherzyki az do owulki, i jak osiagną wielkosc nagle pękają
a bo plemniczko dzie mam 9 dc i dwa pęcherzyki 12 i 14 mm a owulke mam około 17dc i boje się że one przerosną !!w poniedziałek znowu na usg mam jechać -
natusia ach serio ciągle sie o coś musimy martwic... najpierw czy owulka jest, pozniej czy temperatura na dobrym pozniomie, czy test wyjdzie, a teraz czy ciąza sie utrzyma. Caly dzien chodze do kibelka i sprawdzam czy nie ma...
mala to teraz trzeba twoją ciotkę przepędzić