plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gadgeta, jestem pewna, że beta wzrośnie, jakby mogło być inaczej??? Grunt to pozytywne myślenie. A o test beta pytałam dlatego, że na innej stronie internetowej, właśnie mi pokazało, że test z krwi mogę zrobić w przyszły wtorek, czyli 10-11 dzień po owulacji:)
Natusia, Ty się nie zamartwiaj niczym na zapas, pewnie wiesz, że nasze kobiece skomplikowane organizmy potrafią czasem płatać niemałe figle!! Ale my wszystkie jesteśmy tu po to, żeby się wspierać i nie pozwalam Wam tu na żadne pesymistyczne myślenie i smutne buźki!!!gadgeta lubi tę wiadomość
-
robiłam w poniedziałek i był negatywny, w wtorek powinnam była dostac okres i dostałam. I więcej już nie testowałam. Uznałam, że nam się nie udało. Choć ten program mówił, że na 88% jestem w ciąży
Jutro zrobię jeszcze raz.
-
Kiedyś, jak byłam młodsza, to chwila, z którą dostawałam okres, była jednoznaczna z myślą, że w ciąży nie jestem. ednak tyle nasłuchałam się przedziwnych historii.... Ta moja kuzynka właśnie jak w ciąży miała okres, to był on wyjątkowo obfity i też się dziwiła, że nigdy tak jeszcze nie miała. Dopiero jak kolejny okres się spóźniał zrobiła test z krwi i wszystko było jasne:)
-
Natusia, ja żadnej z Was nie chcę wmawiać ciąży, bo jasne, że każdy przypadek jest inny. Chyba każda z nas, planujących dzidziusia ma przed okresem objawy wskazujące na ciążę, bo poprostu same się ich doszukujemy. Teraz jak dostałaś okres, to sobie pomyślałaś - "hmmm... jest okres, to nie ma ciąży, nie ma też więc żadnych objawów"... Tak naprawdę większość kobiet objawy (takie typowe) ciąży zaczyna odczuwać troszkę później, niż jeszcze przed okresem. Inne kilka miesięcy nie czują że są w ciąży. Naprawdę pozostaje Ci tylko wykonanie testu z krwi, ale to dopiero w poniedziałek, bo chyba jutro i w niedzielę, laboratoria nie pracują....
-
Bete jeszcze raz zrobie w poniedzialek. Wizyte mam ustalona na czwartek 29.11. Nie wiem jak ja tyle wytrzymam
Natusia a Ty zrob bete. Przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz i w razie czego pognasz do lekarza, bo przeciez kazde krwawienie na poczatku ciazy jest potencjalnie niebezpieczne. Ale trzymam kciuki zeby wszystko bylo okWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2012, 15:18
natusia lubi tę wiadomość