plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya mi sie wydaje zosiu ze owulacje masz juz blisko i ze lada dzien moze byc skok temperatury...
a co do innych objawow to tyle rzeczy ma na nie wplyw ze tez nie ma co sie nimi w 100% sugerowac... tym bardziej ze masz teraz na glowie urodziny niuni i na pewno sie tym przejmujesz...
przeciez emocje tez wplywaja na cykl...
a ta moja wiedza to tez w pewnym sensie przeklenstwo...bo z racji pracy w szpitalu i dlugich staran to zdazylam sie juz tyle naczytac naogladac ze teraz grozi mi schiza w druga strone- ze ciagle sie bede bala i wyobrazala to co najgorsze moze sie przytrafic fasolce...
no ale to zawsze moge sie wam wygadac:) i wtedy lepiej -
nick nieaktualny
-
nie popadaj ze skrajnosci w skrajność..
dobrze jest wiedziec co się dzieje z organizmem, ale wiesz kochana że jak zaczniesz się doszukiwać czegoś tam to tylko sie denerwować będziesz.. a po co to.
no mam nadzieję że owulka jeszcze przede mną.. bo ja ostatnio zabiegana taka z tymi urodzinami jak pisałaś, że serduszkowaliśmy mizernie, że tak powiem.gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:nie popadaj ze skrajnosci w skrajność..
dobrze jest wiedziec co się dzieje z organizmem, ale wiesz kochana że jak zaczniesz się doszukiwać czegoś tam to tylko sie denerwować będziesz.. a po co to.
no mam nadzieję że owulka jeszcze przede mną.. bo ja ostatnio zabiegana taka z tymi urodzinami jak pisałaś, że serduszkowaliśmy mizernie, że tak powiem.
dobrze gadasz zoska polac ci
no zrobie wszystko zeby schizy nie bylo
a o serduszkowaniu nic nie pisz hihi
pamietasz jak sie wam tu zalilam na mojego marka i jego "wyskok" ?
jak widac nawet z marnego serduszkowania moze byc maly cud...
tak jak pisalyscie- wystarczy raz a dobrze... ;P -
no pamiętam, jak to czytałam to sie i śmiałam i było mi ciebie żal. tyle newrów, pretensji ile było w twoich słowach... żeby nie było, śmiałam się tylko z całej sytuacji jak to opisałaś nie z tego jak się stało.. bo ja też bym się wkurzyła i napisałam że doskonale cię rozumiem.
no tak. raz ale za to złoty strzał
dziewczynki ja kończę, idę sie zwolnic do domku bo musze naszykować stół itp na urodzinki.
porobie zdjęcia i sie pochwale potem (no chyba że nie będzie czym).
buziaki Staraczki:*gadgeta, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gadgeta, a tak patrzę na Twój wykres i się zastanawiam... Myślisz, ze ten spadek tempki w 3dpo to mógłbyć implantacyjny? Trochę za wcześnie nie? Ja ostatnio właśnie tak się douczam w sprawie rozpoznawania implantacji, tego spadku i wykresów trójfazowych, więc każdy jeden pod tym kątem analizuję. I u Ciebie to tylko ten 3dpo na to wskazuje...
I nie świruj bez sensu, bo stres na dzidzię też nie robi dobrzeMy tu wszystkie kciuki trzymamy, a jak tyle dobrych fluidów się wydziela, to po prostu MUSI być dobrze
-
Malvinka, mimo, iż ja nie mierzę temperatury w tym cyklu (tzn dopiero od kilku dni, co pewnie nie ma znaczenia)to wiem, kiedy miałam owulację (plus minus jeden, dwa dni) i widzę, że jesteśmy mniej więcej tyle samo dni po owulacji:) Trzymam kciuki, żeby Ci się udało i oczywiście wszystkim nam tutaj:)
Malvinka, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalvinka wrote:Gadgeta, a tak patrzę na Twój wykres i się zastanawiam... Myślisz, ze ten spadek tempki w 3dpo to mógłbyć implantacyjny? Trochę za wcześnie nie? Ja ostatnio właśnie tak się douczam w sprawie rozpoznawania implantacji, tego spadku i wykresów trójfazowych, więc każdy jeden pod tym kątem analizuję. I u Ciebie to tylko ten 3dpo na to wskazuje...
I nie świruj bez sensu, bo stres na dzidzię też nie robi dobrzeMy tu wszystkie kciuki trzymamy, a jak tyle dobrych fluidów się wydziela, to po prostu MUSI być dobrze
malvinko to dla mnie tez za wczesnie- raczej jako implantacje obstawiam 9 dpo - mialam wtedy plamienia w ciagu dnia
a ten 3 dpo- to moze zaplodnienie bylo? bo wtedy 6 dni "wedrowania" przez jajowod i 9 dpo implantacja- mogloby sie zgadzac ale pewnosci nie mam...
nie ma co sie zastanawiac- najwazniejsze ze ten spadek jednodniowy przyniosl efektWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2012, 13:26
Malvinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:no pamiętam, jak to czytałam to sie i śmiałam i było mi ciebie żal. tyle newrów, pretensji ile było w twoich słowach... żeby nie było, śmiałam się tylko z całej sytuacji jak to opisałaś nie z tego jak się stało.. bo ja też bym się wkurzyła i napisałam że doskonale cię rozumiem.
no tak. raz ale za to złoty strzał
dziewczynki ja kończę, idę sie zwolnic do domku bo musze naszykować stół itp na urodzinki.
porobie zdjęcia i sie pochwale potem (no chyba że nie będzie czym).
buziaki Staraczki:*
zosienko to milej zabawy:) ps. w rzeczy samej "zloty strzal" hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2012, 13:27
-
Witajcie! Mam problem
Jak wcześniej widziałyście na moim wykresie wszystko szło super ale pojawiła się @ ... z tym,że mam ją 4 dzień nadal krwawię ale jakoś tak ,jakby więcej niż zwykle... moja temperatura kolejny dzień 37,1 spadła tylko w dzień @ na 36,9. Robiłam przed @ test ale był ujemny... Biorę wiesiołka i wit.b6 od pierwszego dnia cyklu.
-
nick nieaktualny