plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:Teraz chyba będzie dobrze:
http://www.iv.pl/images/56260234429052356347_thumb.jpg
no to niejest wkret aż ja ślepy człwoeik widze jak byk jak chcesz być spokojniejsza i masz w domu jeszcze dwa testy zawsze mozesz sobie drugiego teraz machnąć jeden na rano zostawić i lecieć koniecznie na bętę i to koniecznie z progesteronem proszę
a wiecie ze z tego wszystkiego zapomniałam napisac GRATULUJE KOCHANA :*
teraz mozesz iść do tego lekarza i powiedzieć mu zeby zawód zmienił
magdzia26, Gunia, Muska, Strażaczka90, nick nieaktualny, Selena, jeju, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
O Boze... Jezuuuu... nie mogę szkoda ze nie widzicie jaki mam uśmiech na twarzy Muska
ja widzę dwie krechy i tyle
będziemy miały dzidziusia nowego Yes Yes Yes
Fedra, Strażaczka90, Kaja, Selena, jeju, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska!!! Cóż za fenomenalne wieści!!! Gratuluję Słońce! Dwie kreski widoczne Jeeeeee

Kolejny raz potwierdza się, że lekarz/monitoring- lekarzem/monitoringiem, a organizm kobiety i mężczyzny robią swoje
Musia, czy Ty przypadkiem nie zluzowałaś w tym cyklu? Jak Ci gin powiedział, że owulki nie było? Potwierdzisz, że nie-myślenie pomaga?
Jak tak to nie wiem... zapadnę w śpiączkę
:D:D
Gratulacje!
Fedra, magdzia26, Muska, Strażaczka90, Effcia28, Kfjatus, nick nieaktualny, Kaja, Selena, plemniczka, jeju, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
o Freduś no właśnie ja też zapomniałam o najważniejszym

Muska serdeczne cichutkie gratulacje dla Was
Muska, Fedra, magdzia26, nick nieaktualny, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja…
…...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..
….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek..
. 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża…
…. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…
… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola…
……. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......32lata.........synuś Igorek…
…15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś…
……..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś…
…..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś…
…24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..FASOLINKA.........egipt (19.12.2013)
Plemniczka............2......29lat.........FASOLINKA……..śląskie (19.01.2014)
Ilona……………....12…..30lat…….FASOLINKA.........Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA.........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat...........FASOLINKA.........mazowieckie (26.01.2014)
Effcia...................5.......29lat..........FASOLINKA.........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…….Szwecja
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA……..pomorskie (11.05.2014)
Agafia....................3......26lat…….FASOLINKA….…..dolnośląskie(27.06.2014)
Muska....................11…..31lat............24.11....... CZEK. NA POTW...dolnośląskie
Spero...................15.......23lat.............28.11….. NIE PRZYJDZIE...śląskie
Kfjatus...................14......26lat............02.12…….NIE PRZYJDZIE....mazowieckie
Beata……………...12……29lat…..…..03.12…… NIE PRZYJDZIE …mazowieckie
sylwia1985 ...........16....28lat …………05.12...... NIE PRZYJDZIE..podkarpackie
Gunia....................11......30 lat............07.12…… NIE PRZYJDZIE....podlaskie
Jeju......................11......31 lat.............09.12…... NIE PRZYJDZIE....opolskie
Magdzia26…………5……27lat…..…..14.12…… NIE PRZYJDZIE …mazowieckie
a-koczek………....17 .…32lata………..21.12…… NIE PRZYJDZIE.war-maz
magdzia26, Muska, Sandraa, Selena, jeju lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
czyli bez przyczyny to moje "nie przyjdzie" nie było umieszczone w tabelce

dobra Laski Kochane ja spadam bo mnie energia roznowi
Muska Libra również Ci gratuluje
Muska, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, Kaja, magdzia26, jeju, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
W ogóle totalnie odpuściłam. Bo przecież i tak by nic z tego nie było, skoro nie było owu. I 2 pozostałych ginków to potwierdziło (pierwszemu odpuszczę, bo był pierwszy i tylko powiedział, ze są 2 pęcherzyki; ale te 2 babki potem ślepe...albo nic nie ma dalej).Gunia wrote:Muska!!! Cóż za fenomenalne wieści!!! Gratuluję Słońce! Dwie kreski widoczne Jeeeeee

Kolejny raz potwierdza się, że lekarz/monitoring- lekarzem/monitoringiem, a organizm kobiety i mężczyzny robią swoje
Musia, czy Ty przypadkiem nie zluzowałaś w tym cyklu? Jak Ci gin powiedział, że owulki nie było? Potwierdzisz, że nie-myślenie pomaga?
Jak tak to nie wiem... zapadnę w śpiączkę
:D:D
Gratulacje!
Na pewno coś w tym jest, bo w tym cyklu tak totalnie totalnie i na maksa odpuściłam. W ogóle wstyd się teraz przyznać, ale w zeszły weekend zabalowaliśmy z m i to ostro na imprezie u naszych znajomych. Na porządnej bańce do domu wróciłam. Do tego kieliszek wina przedwczoraj do kolacji. A wszystko na spokojnie, bo przecież można bo nic nie będzie. Jeszcze mnie z tej okazji nerwy nie złapały, bo dalej to powtarzam - ale nie wierzę...
Może jak się z tym prześpię to jakoś powoli zacznie docierać. M tez nie wierzy.
Ach... Aż sobie westchnę
Badania bety i progesteronu porobię ze skierowaniem, bo nie chcę kasy tracić, skoro mogę bez
Tylko wypisze mi to tez zwykły internista czy do ginekologa muszę iść?
A kiedy pierwszy raz do ginekologa się idzie? Sprawdzałam mojego terminu i pierwszy wolny jest 31 stycznia dopiero!
Och, tez zapomniałam z tych wrażeń - bardzo dziękuję za gratulacje! Podziękuję raz jeszcze jak do mnie dotrze i się potwierdzi.
Fedra, Effcia28, magdzia26, Selena, jeju, a-koczek, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska za jakieś 2 tygodnie mozesz iść do gina na usg powinno już być coś ładnie widać

nie wiem czy zwykły Ci wypisze skierowanie najlepiej zadzwonić i zapytać, no i proponowałabym to zrobić szybko koszt bety z progesteronem w diagnostyce to niecałe 60zł (wyniki na cito)...
miałam sobie iść to idę do jutra :*
Muska, nick nieaktualny, magdzia26, Selena, jeju, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
Muska sprawdziłam na jednym z wykresów Dziewczyna w 26 dniu po owu widziała już bijace serduszko
czyli jakby nie było za jakieś dwa tygodnie i Ty powinnaś je usłyszeć
Effcia28, magdzia26, Muska, Selena, jeju, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
Teraz trochę komciów po nadrobieniu!

Ruka dobrze, że wszystko fajnie się skończyło i Leonek- Terroysta jest już Wami! Moim zdaniem jest przecudny iiii.... poproszę Mikołaja o takiego podobnego Bobasa w prezencie
Sywluś uszy do góry, mam nadzieję, ze wszystko się dobrze ułoży! :*
Ilonko staraj się tak nie stresować, dbaj o sobie Kochana! Życzę, by wszystko złe szybko od Ciebie odeszło :*
Selenko super, że już masz gadżety dla Kacpra
Aga cudowne te Twoje bombeczki!
A- koczku odwiedzaj nas częściej
Fedra trochę przeraża mnie ta piękna tabelka i że znów spadnę na łeb na szyję na samo dno...ehh...
Asiko dobrze, że częściej wpadasz
Jak tam u Ciebie? Bo brzuszek masz cudny :*
Agafia super, ze z Fasolką wszystko ok
Żbiku jak faaaajnie Cię widzieć
Brakowało mi Twojej kociej mordki tutaj! Co słychać Kochana?
I Guńka jest- ach jak ta Musia jednoczy i przyzywa ludzi
Czekam na resztę wesołej ferajny ovu, toż gratki dla Musi się należą!
Wyłazić z krzaków!
Gunia, aisa, Muska, Selena, nick nieaktualny, mauysia, Fedra, zbikowa, jeju, Effcia28, a-koczek, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musia Gratulacje Kochana
Jak dla mnie nie ma wątpliwości, jesteś w ciąży i tylko się cieszyć 
Ja czuje się już dobrze, ból na szczteście ustąpił. Fedrus, Aisko dzięki za rady
Kartę ubezpieczeniową eu mam, tylko u mnie jest trochę inny problem, bo lekarz przed wyjazdem moim do Pl wystawił mi zwolnienie leżące i ostrzegał potem ze jak pojadę do PL to żebym nigdzie nie zostawiala po sobie śladów, ogólnie powinnam być w DE i nie ruszać się z domu. Na szczęście już jest dobrze.
Ale powiem wam że już chcę wracać do DE bo trochę mnie ta sytuacja wystraszył i jakos będę się już bezpieczniej czuła wiedząc że mogę w każdej chwili do obojętnie jakiego lekarza się udać.
Miłego wieczoru
Strażaczka90, Muska, Selena, kiti, Fedra, jeju, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Teraz chyba będzie dobrze:
http://www.iv.pl/images/56260234429052356347_thumb.jpg
Musia moje najserdeczniejsze gratulacje. Zycze teraz spokojnej nudnej ciazy.
Oby Mikolaj teraz wszystkim wam dal pod choinke male fasolki w brzuszkach
Muska, Selena, Strażaczka90, Fedra, jeju, a-koczek, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muśka kochana gratuluje
wiedziałam juz wczesniej
bo m mi pisał jak od gina wracałam
teraz dopiero siadłam do kompa
super

U gina wszystko ok
mega zarąbisty lekarz
troche mnie uspokoił
i wyglada ze wcale nie jest zła sytuacja z tym polipem
i wogóle nie mógł potwierdzić czy to napewno polip..bo on już nie wystaje z szyjki...
... tyle tylko ze na usg go widać w szyjce..i to moze być polip albo mięśniak...i pobrał mi cytologie żeby sprawdzić czy to nie jest zmiana rakowa...spokojnie moge rodzić naturalnie
i to nawet na plus będzie
bo w trakcie może sie urwać
a jak nie to najlepiej od razu po porodzie zrobić łyżeczkowanie
usunąć
i wysłać wycinki do badania histopatologicznego
i jego zdaniem to łagodna doczesna zmiana
ale trzeba sprawdzic zeby mieć pewność
także wszystko ok
a i Kacpi rośnie jak szalony
ma już 1857 gram
jak tak dalej pójdzie to ciuszki w rozmiarze 56 będą nie potrzebne..a tyle ich mam
i takie ładne
według usg jest 32t3d...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 20:51
mauysia, Gunia, Sandraa, Muska, nick nieaktualny, Strażaczka90, Fedra, jeju, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, Blondi22, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

[/url]