plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kiti wrote:no właśnie wczoraj było nie dużo a dzisiaj taki (przepraszam za wyrażenia ale nie wiem jak to opisać ) duży glut podbarwiony na czerwono
Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
-
dziekuję mausia, buziaki dla dzieciaczków od forumowej cioci
:*
no krwotoku nie ma, a współżycia też już dawno nie było (brak m ) -
Strażaczka90 wrote:Mnie też zadziwił...bo nie lubi gotować..zawsze ja to robiłam:)a tu taka miła niespodzianka:) zatkalo mnie pozytywnie:)
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Siedzę przy laptopie jak na szpilkach, bo ostatnio Hrabia się budzi krótko po pierwszym nocnym karmieniu... Ale póki co śpi!
A w ogóle to w weekend M i L jadą do teściów, a ja i H zostajemy w domu. Ech też bym sobie pojechała (uwielbiam moich teściów), ale na Święta też tam jedziemy, a nie chcemy Henia za bardzo "eksploatować podróżniczo" (podróż w jedną stronę trwa ok. 6 godz.).
Więc będę miała coś a la słomiany weekendStrażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska po teście dochodzi do siebie i tuli mezulka super ze sie ruszylo no teraz na resztę pora i nawet na te co siebie skreslily to ja wiem swoje sesesese
mauysia, Strażaczka90, Muska, kiti, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Wieczór pełen wrażeń
Nic to czas uciekać i powoli się do spania szykować
Miłej nocki kobitki
Fedra, Strażaczka90, Spero, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kaja wrote:Muska po teście dochodzi do siebie i tuli mezulka super ze sie ruszylo no teraz na resztę pora i nawet na te co siebie skreslily to ja wiem swoje sesesese
Mój m tez nie wierzy. Mówi, że taka słaba ta kreska, że na pewno test wadliwy. Jutro mam zrobić drugi, bo jak nie będzie wyraźniejszych kresek to dalej nie uwierzyPostaram się gdzieś upchnąć do gina. Zadzwonię jutro do LM i poproszę o wciśnięcie w jakąś kolejkę
Jak fajnie, że nas tu tyle dzisiajJak dawniej się dzieje.
Padam na twarz (mówiąc obrazowo). Idę pod prysznic i w kimono bo padnięta jestem.
Postaram się jutro z pracy z komóry nastukać.
Buziole zozole
AGA 30, Spero, Selena, Fedra, mauysia, kiti, zbikowa, Kaja, aisa, a-koczek, magdzia26, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdęęęęęęęęęęęęęęe spaććććććććććććć
Dobranoc wszystkim wyśpijcie się bo w sobotę balujemy
Andrzejki przed nami dziewczęta
Miłej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 22:28
Strażaczka90, Fedra, mauysia, Effcia28, Kaja, aisa, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Jak tam sie czuje moj przyszly niedoszly Zenciunio ? Zdrowy Henio
Kaja ciekawe co zrobisz jak będzie chłopak? Poprostu mnie to rozbawiło Kaju
A homofobem nie jestem na 100% tylko to tak zabrzmiało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 22:42
Fedra, mauysia, Kaja, Strażaczka90, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wybacz kochana że nie odp ale rodzice do mnie dzwonili
i dość długo z nimi rozmawiałam
ale na szczęscie Mauysia Ci odpowiedziała
Muśka mój m też nie wierzył testomdopiero jak zobaczył pozytywną bete zaczął wierzyć
No a teraz mykam do mbiedaczek się źle czuje cos
musze się nim zająć
to do jutra
Fedra, mauysia, Muska, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Jestem, ale ze smarkfona wolę poczytać niż gawędzić
Mauys w sumie czasem fajnie być słomianą wdową o ile Henio łaskawie nie da Ci w kość
No wiem, tez tak mam z tym smarkiem... A że kompa włączam raz na 2-3 dni...
A w weekend pewnie stchórzę i pojadę spać do rodziców - w kupie zawsze raźniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 22:56
Fedra, Kfjatus, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Jak tam sie czuje moj przyszly niedoszly Zenciunio ? Zdrowy Henio
Fedra, kiti, Spero, Kaja, Muska, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jeju wiesz co jak to będzie chłop no cóż Małysz i Henio będą mieli w przedszkolu pierwsze miłości hihi ...Jeju wiesz 9 grudnia się dowiesz pierwsza jak będzie chłop to będę ryla ze śmiechu hihi
Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość