plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem wkurzona ale mi przejdzie.
Tyle razy to przechodziłam, że się przyzwyczaiłam.
Idę pracować, by nie myśleć....liczyłam na owulke a tu d. blada.
Ileż można się rozczarowywać?
W sumie, to przyszedł czas, by sie z interesu wycofywać. Nie z żalem a ze złością. Nie na siebie, bo robię wszystko co mogę, by owulki przywrócić ale na swoja bezsilność w tej kwestii.
Nie mam złego nastroju, jakoś nie...ale złość mi uszami paruje.
Rucia od kolejnego cyklu zaczynam działać z naturalną stymulacją...zobaczymy...bo ileż można?
Bardzo liczyłam na metformax...ale się przeliczyłam...będę go brała dalej, bo waga 5,7 spadła i się trzyma, gdyby go nie było codziennie na 100% by wróciła...liczę, że na tym polu mnie usatysfakcjonuje...
WIEEEEEELKIEEEE BUZIAAAAKI ....
Muska testuj kochana! Bom juz wsytkie pazury zezarła
Kaja no ba, liczę na wieści ale nie muszę być zaraz pierwsza....pozdrawiamStrażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
MUSIA DAWAJ TEST!
Mauyś ja też teraz mniej kompa włączam, bo nie mam kiedy, albo nie chce mi się po całym dniu przy komputerze w pracy...Miłego weekendu u Rodziców!
Jejeczku uda się ! Ja w to wierzę! :*
Biorąc pod uwagę różne zdarzenia naszych forumowiczek, próbuje znaleźć złoty środek, czyli może tak:
Nie myśleć o ciąży, ale serduchwoać (nie za rzadko nie za często) i udawać, że się nie wie skąd się biorą dzieci, nie upijać się, ale pić wino czerwone, facetowi podać kawkę przed, a samej podnieść nogi po, miedzy czasie, by nie myśleć o testach pograć na gitarze, zbadać się dokładnie, ale też nie wierzyć we wszystkie mądrości lekarzy- bo przecież bardzo często się mylą, a do tego wszystkiego nie martwić się jak się nie udało, mieć w sobie wiele optymizmu i radości życia - może jak spełnię te wszystkie kryteria, to się zwyczajnie uda? Przecież niektórym, po podobnych "zabiegach" wyszły na dwie krechyKaja, a-koczek, Gunia, jeju, Pismak, plemniczka, Fedra, kiti, Spero, aisa, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Musia wiem, że ten dzisiejszy test to tylko formalność, ale jednak ciekawość zżera
Kfiatku miłego dnia w pracy
Mauysiu mam nadzieję że ja też będę sobie tak świetnie dawać radę jak urodzeUdanego weekendu
Aisko, Selenko, Blondi śliczne brzuszki
Strazaczko zazdroszczę niespodziankioby wieczór zaowocował zieloną kropką
Jeju przytulam
Rutka mam nadzieję, że niedługo się wszystko unormujeLeos apeluje byś dał mamie trochę odetchnać
Miłego dniajeju, Strażaczka90, Selena, Fedra, Spero, aisa, magdzia26, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Hej Muska gratuluje jeszcze raz. Jak tak czytam Wasze reakcje na kolejną nową fasolke i jak to dobrze ze cos sie rusza to aż łzy szczescia mi lecą.
Jeju zobacz u Muski tez miało nic nie byc a tu taka niespodzianka. Nie poddawaj sie bo jak widac rózne cuda sie zdarzają.jeju, Strażaczka90, Selena, Fedra, Spero, magdzia26, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Koczuś ja byś widziała każdy mój wykres od początku...no nieistotne...dzięki za wieeeeeeelkie wsparcie....jak się uda w następnym cyklu dojrzeć piękną owulkę, to będzie pięknie a jak nie, to kuźwa rzucam to wszystko w pipipipipiipipipiipipipip
Idę pracować dalej
Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry !!!
Ja tak na momencik, bo terrorysta usnął więc mam chwilkę czasu
Mayuś - karmienie cyckiem idzie nam na razie kiepsko. Dzisiaj postanowiłam że zagryzę zęby, i postaram się dawać mu pierś. Do tej pory odciągałam mleko laktatorem i dawałam mu w butelce. Kapturki się chyba nie spisują, więc pozostaje mi pocierpieć. Dziś jadę na zdjęcie szwów, trochę mnie poszczypuje jeszcze, ale coraz rzadziej.
Wosebko - super, że przynosisz takie dobre wieści od gina
Z chęcią bym Was nadrobiła ale nawet nie mam jakGdy mam wolną chwilę biorę się w domu za cokolwiek a tych wolnych chwil jest tak mało.
Dziewczyny macie piękne brzuchyCzas tak szybko leci, dopiero robiłyśmy testy a tu niedługo kolejne porody
Poszłam w ślady Mayuśki i postanowiłam wrzucić pierwszy filmik z Leosiem
https://vimeo.com/80596331jeju, Gunia, Ilona, Selena, AGA 30, Fedra, kiti, Spero, aisa, magdzia26, mala29_, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Muska bo nie będę mogła skupić się na pracya tej mam dość sporo
Kfjatuś my też planujemy nowy telewizor ale chcemy kupić razem z tv też ps 3 move
No to czekamy
Miłego dniajeju, Ilona, Strażaczka90, Selena, Fedra, magdzia26, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Selenko cieszę się że z Kacperkiem ok i że ginek powiedział że będziesz mogła rodzić sn
Rucia Leoś przesłodki i jaki ruchliwyRucia, jeju, Strażaczka90, Selena, Fedra, Kfjatus, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny