plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska ale czad !!!! gratulacje!!!!
Strażaczka90, Kfjatus, Fedra, jeju, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muska gratulacje Kochana , ale się cieszę ja robiłam samą bete a gin mi progesterenu nie kazał robić miałam 14 badań ale progesteronu nie robiłam a do gina poszłam po 5 dniach na potwierdzenie jak odebrałm drugi wynik bety i był podwojony
SUPER jeszcze raz gratulję
Fedra, jeju, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny okres mi się już skończył 4 dni temu a od wczoraj pojawia mi się co jakiś czas dużo śluzu rozciągliwego zabarwionego krwia??!! o co kaman?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 21:34
Strażaczka90, jeju lubią tę wiadomość
-
O matko Musiu, jakie piękne dwie krechy!!! I to nie żaden cień cienia - druga jest wyraźna! Wstępnie gratuluję z całego serca i czekam na jutrzejszą poranną grubaśną krechę
Ale superowo!
No i zobacz co się stało - wszystkie dinozaury się zleciały jak obwieściłaś tę wiadomośćSzkoda że nie załapałam się na zlot
A jak mąż - już wie???Strażaczka90, kiti, Kfjatus, she, Fedra, Spero, jeju, Selena, Effcia28, Sandraa, a-koczek, magdzia26, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
MUSKA!!! gratulacje kochana!! no w koncu sie ruszylo, nareszcie, a dopiero co mowilysmy ze za kazdy porod nowa fasolka powinna byc, to jeszcze chociaz jedna w tym miesiacu
No a teraz na spokojnie, tak jak Fedra i ja Ci radze bys zrobila progesteron jak najszybciej, bo o ile beta nie jest taka konieczna bo ciaze mozna potwierdzic testami sikanymi i USG to progesteron jest bardzo wazny... tyle sie staraliscie warto zadbac by wszystko bylo dobrzea w razie czego szybko zadzialac biorąc luteine lub duphaston. No i ja bym na pewno nie czekala az do konca stycznia na wizyte u gina... to cale 2 miesiace. No i kolejna sprawa ze trzeba byc u lekarza do 10 tygodnia by pozniej becikowe dostac. Umow sie jak sie nie uda na kase to gdzies prywatnie, chociaz na jedną wizyte tą potwierdzającą.
No to czekam z niecierpliwoscią na jutrzejszy testmauysia, AGA 30, kiti, Fedra, Spero, jeju, Sandraa, Blondi22, magdzia26, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Dziewczyny okres mi się już skończył 4 dni temu a od wczoraj pojawia mi się co jakiś czas dużo śluzu rozciągliwego zabarwionego krwia??!! o co kaman?!
Strażaczka90, jeju lubią tę wiadomość
-
Mam zajebistego Męża:)ideał.:)Wróciłam z pracy do domu..Weszlam do salonu,a tam stół,obrus,świece pełno dań które bardzo lubię:)wino ...zrobił kolację przy świecach:) zjedlismy ,porozmawialismy i rzucilismy sie na siebie:)było serduszkowanie długo i namiętnie:)telefon ciągle Mu dzwonił ,nawet nie zerknal i nie odebrał:)bo był mną zajęty:)Oj Kocham Go:)
Kaja, kiti, mauysia, Fedra, Spero, Selena, magdzia26, Sandraa, mala29_, aisa, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Nie wiem kiti... A dużo tej krwi czy tylko pojedyncze nitki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 21:40
-
no i czy musiala nowa fasolinka sie pojawic zeby was w koncu zwolac
czesciej sie odzywajcie
Wosebko hoho to duzy twoj maluch, przewiduje ze bedzie wazyl pod 4 kg przy porodzie
no i fajnie ze z polipem sprawa nie wygląda tak zleAGA 30, mauysia, Strażaczka90, Fedra, Spero, Selena, Sandraa, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dobra, niniejszym nadrabiam
Blondi, Aisko, Selenko - widzę że brzuszki rosnąPiękne fotki.
Spero - trzymam mocno kciuki - teraz Ty będziesz "pod ostrzałem"
Selenko - to świetnie, że przynosisz takie dobre wieści od lekarza! Rzeczywiście byłoby nieźle gdyby podczas porodu oderwał Ci się ten polip - upiekłabyś dwie pieczenie na jednym ogniuNo i dobrze słyszeć, że Kacperek zdrowo rośnie.
Ruciu - NARESZCIE dałaś radę się konkretniej odezwać! Pamiętaj - gdy tylko będziesz miała dość płaczu Leosia, wiedz, że po 3 miesiącach to zwykle u niemowląt mija. Jak już mają dobry wzrok, lepiej rozwinięty układ nerwowy itp., to poznawanie świata już ich tak nie przeraża i mają większego luza (a w każdym razie ja tak sobie powtarzam). Jak się czujesz po cięciu? Rana boli? No i jak karmienie piersią?
Agafia - nareszcie jesteś :)To super, że junior/juniorka ma się dobrze. Oby tak dalej!
I dla wszystkich Was, ovu-dziewczynki, wielkie uściski prosto ze stolicy WLKP
kiti, AGA 30, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra, Spero, Selena, Effcia28, Sandraa, aisa, Blondi22, magdzia26, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strażaczka90 wrote:Mam zajebistego Męża:)ideał.:)Wróciłam z pracy do domu..Weszlam do salonu,a tam stół,obrus,świece pełno dań które bardzo lubię:)wino ...zrobił kolację przy świecach:) zjedlismy ,porozmawialismy i rzucilismy sie na siebie:)było serduszkowanie długo i namiętnie:)telefon ciągle Mu dzwonił ,nawet nie zerknal i nie odebrał:)bo był mną zajęty:)Oj Kocham Go:)
Strażaczka90, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Małysz może ty mi odp czy ja mogę ten cholerny apa ekstra bo mnie szlak trafi... odp kochanie bo mi czacha pęka
Nie można zażywać specyfików z ibuprofenem.kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ja czytając to się zastanawiam czy to facet czy kosmita w dobrym wydaniu he he:-)
Romantiko oby tak dalejFedra lubi tę wiadomość