X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena mam pytanie mój m kupił apa ekstra mogę zjeść ? bo głowa mi pęka

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena slonko super że u synka ok

Selena, Strażaczka90, jeju lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kiti Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ale czad !!!! gratulacje!!!! :D

Strażaczka90, Kfjatus, Fedra, jeju, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu ktoś :-)

Kaja, mauysia, Strażaczka90, Fedra, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko napisałam ci na priv info :-)

Strażaczka90, jeju lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska gratulacje Kochana , ale się cieszę ja robiłam samą bete a gin mi progesterenu nie kazał robić miałam 14 badań ale progesteronu nie robiłam a do gina poszłam po 5 dniach na potwierdzenie jak odebrałm drugi wynik bety i był podwojony :) SUPER jeszcze raz gratulję

Fedra, jeju, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny okres mi się już skończył 4 dni temu a od wczoraj pojawia mi się co jakiś czas dużo śluzu rozciągliwego zabarwionego krwia??!! o co kaman?! o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 21:34

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Musiu, jakie piękne dwie krechy!!! I to nie żaden cień cienia - druga jest wyraźna! Wstępnie gratuluję z całego serca i czekam na jutrzejszą poranną grubaśną krechę :) :) :)
    Ale superowo!

No i zobacz co się stało - wszystkie dinozaury się zleciały jak obwieściłaś tę wiadomość :D Szkoda że nie załapałam się na zlot ;)

A jak mąż - już wie???

Strażaczka90, kiti, Kfjatus, she, Fedra, Spero, jeju, Selena, Effcia28, Sandraa, a-koczek, magdzia26, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MUSKA!!! gratulacje kochana!! no w koncu sie ruszylo, nareszcie, a dopiero co mowilysmy ze za kazdy porod nowa fasolka powinna byc, to jeszcze chociaz jedna w tym miesiacu :)

No a teraz na spokojnie, tak jak Fedra i ja Ci radze bys zrobila progesteron jak najszybciej, bo o ile beta nie jest taka konieczna bo ciaze mozna potwierdzic testami sikanymi i USG to progesteron jest bardzo wazny... tyle sie staraliscie warto zadbac by wszystko bylo dobrze :) a w razie czego szybko zadzialac biorąc luteine lub duphaston. No i ja bym na pewno nie czekala az do konca stycznia na wizyte u gina... to cale 2 miesiace. No i kolejna sprawa ze trzeba byc u lekarza do 10 tygodnia by pozniej becikowe dostac. Umow sie jak sie nie uda na kase to gdzies prywatnie, chociaz na jedną wizyte tą potwierdzającą.
    No to czekam z niecierpliwoscią na jutrzejszy test :)

mauysia, AGA 30, kiti, Fedra, Spero, jeju, Sandraa, Blondi22, magdzia26, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    Dziewczyny okres mi się już skończył 4 dni temu a od wczoraj pojawia mi się co jakiś czas dużo śluzu rozciągliwego zabarwionego krwia??!! o co kaman?! o.O
    Nie wiem kiti... A dużo tej krwi czy tylko pojedyncze nitki?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zajebistego Męża:)ideał.:)Wróciłam z pracy do domu..Weszlam do salonu,a tam stół,obrus,świece pełno dań które bardzo lubię:)wino ...zrobił kolację przy świecach:) zjedlismy ,porozmawialismy i rzucilismy sie na siebie:)było serduszkowanie długo i namiętnie:)telefon ciągle Mu dzwonił ,nawet nie zerknal i nie odebrał:)bo był mną zajęty:)Oj Kocham Go:)

Kaja, kiti, mauysia, Fedra, Spero, Selena, magdzia26, Sandraa, mala29_, aisa, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz może ty mi odp czy ja mogę ten cholerny apa ekstra bo mnie szlak trafi... odp kochanie bo mi czacha pęka

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kiti Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Nie wiem kiti... A dużo tej krwi czy tylko pojedyncze nitki?
    no właśnie wczoraj było nie dużo a dzisiaj taki (przepraszam za wyrażenia ale nie wiem jak to opisać ) duży glut podbarwiony na czerwono

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 21:40

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i czy musiala nowa fasolinka sie pojawic zeby was w koncu zwolac :) czesciej sie odzywajcie :)

Wosebko hoho to duzy twoj maluch, przewiduje ze bedzie wazyl pod 4 kg przy porodzie :)
    no i fajnie ze z polipem sprawa nie wygląda tak zle :)

AGA 30, mauysia, Strażaczka90, Fedra, Spero, Selena, Sandraa, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 też tak chcę !

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, niniejszym nadrabiam :)

Blondi, Aisko, Selenko - widzę że brzuszki rosną :D Piękne fotki.

Spero - trzymam mocno kciuki - teraz Ty będziesz "pod ostrzałem" ;)

Selenko - to świetnie, że przynosisz takie dobre wieści od lekarza! Rzeczywiście byłoby nieźle gdyby podczas porodu oderwał Ci się ten polip - upiekłabyś dwie pieczenie na jednym ogniu ;) No i dobrze słyszeć, że Kacperek zdrowo rośnie.

Ruciu - NARESZCIE dałaś radę się konkretniej odezwać! Pamiętaj - gdy tylko będziesz miała dość płaczu Leosia, wiedz, że po 3 miesiącach to zwykle u niemowląt mija. Jak już mają dobry wzrok, lepiej rozwinięty układ nerwowy itp., to poznawanie świata już ich tak nie przeraża i mają większego luza (a w każdym razie ja tak sobie powtarzam :P ). Jak się czujesz po cięciu? Rana boli? No i jak karmienie piersią?

Agafia - nareszcie jesteś :)To super, że junior/juniorka ma się dobrze. Oby tak dalej!

I dla wszystkich Was, ovu-dziewczynki, wielkie uściski prosto ze stolicy WLKP :)

kiti, AGA 30, Strażaczka90, Kfjatus, Fedra, Spero, Selena, Effcia28, Sandraa, aisa, Blondi22, magdzia26, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 też tak chcę !

Ja czytając to się zastanawiam czy to facet czy kosmita w dobrym wydaniu he he:-)
    Romantiko oby tak dalej :-)

Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Mam zajebistego Męża:)ideał.:)Wróciłam z pracy do domu..Weszlam do salonu,a tam stół,obrus,świece pełno dań które bardzo lubię:)wino ...zrobił kolację przy świecach:) zjedlismy ,porozmawialismy i rzucilismy sie na siebie:)było serduszkowanie długo i namiętnie:)telefon ciągle Mu dzwonił ,nawet nie zerknal i nie odebrał:)bo był mną zajęty:)Oj Kocham Go:)
    Eeech tęsknię za takimi akcjami... Ale z dwójką dzieci w domu to pewnie dopiero za parę lat będziemy mogli zrobić sobie taką romantyczną domówkę we dwoje ;)

Strażaczka90, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Małysz może ty mi odp czy ja mogę ten cholerny apa ekstra bo mnie szlak trafi... odp kochanie bo mi czacha pęka
    Kajuś, możesz, bo APAP jest na bazie paracetamolu.

Nie można zażywać specyfików z ibuprofenem.

kiti, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ja czytając to się zastanawiam czy to facet czy kosmita w dobrym wydaniu he he:-)
    Romantiko oby tak dalej :-)
    Mnie też zadziwił...bo nie lubi gotować..zawsze ja to robiłam:)a tu taka miła niespodzianka:) zatkalo mnie pozytywnie:)

Fedra lubi tę wiadomość

‹‹ 4628 4629 4630 4631 4632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ