plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruciu jesteś?
Kaju spoko....bez stresu...ale złość przez jeden dzień nie zaszkodzi, szczególnie gdy pracy dużo....szybciej się zrobi
Tylko jest jedna różnica między nami, Ty się stymulowałaś a ja nie... stąd u Ciebie owulki, u mnie nie
Strażaczka90, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj dorwałam po dłuuuuugim czasie wkład do mopa z Jana niezbędnego....zielony najlepszy, zielony górą! Chciałybyście widzieć moją radość a co lepsze gdybym wiedziała, że m. płaci, to wzięłabym dwa albo trzy- a co!
Ale i tak zrobiliśmy fajne zakupy...jestem zadowolona.Najważniejsze, że jest rękaw do pieczenia, bo jest niezawodny przed Świętami w kuchni...w całym Kauflandzie jedno opakowanie....chyba ludkom już się udziela gorączka przedświateczna
Kaja, Strażaczka90, Fedra, Spero, Kfjatus, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Teraz chyba będzie dobrze:
http://www.iv.pl/images/56260234429052356347_thumb.jpg
mi w tej ciazy takie same wyszly i taki sam test miałamSelena, Fedra, Effcia28, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Muśka kochana gratuluje
wiedziałam juz wczesniej
bo m mi pisał jak od gina wracałam
teraz dopiero siadłam do kompa
super
U gina wszystko okmega zarąbisty lekarz
troche mnie uspokoił
i wyglada ze wcale nie jest zła sytuacja z tym polipem
i wogóle nie mógł potwierdzić czy to napewno polip..bo on już nie wystaje z szyjki...
... tyle tylko ze na usg go widać w szyjce..i to moze być polip albo mięśniak...i pobrał mi cytologie żeby sprawdzić czy to nie jest zmiana rakowa...spokojnie moge rodzić naturalnie
i to nawet na plus będzie
bo w trakcie może sie urwać
a jak nie to najlepiej od razu po porodzie zrobić łyżeczkowanie
usunąć
i wysłać wycinki do badania histopatologicznego
i jego zdaniem to łagodna doczesna zmiana
ale trzeba sprawdzic zeby mieć pewność
także wszystko ok
a i Kacpi rośnie jak szalony
ma już 1857 gram
jak tak dalej pójdzie to ciuszki w rozmiarze 56 będą nie potrzebne..a tyle ich mam
i takie ładne
według usg jest 32t3d...
mi tez wychodzi 32+3 dni ciaza he duze dzieciaki;) moja mala ma teraz taka nozke jak kuba miesiac przed porodem a teraz zostalo mi 2miesiace hemoze byc dosc dlugaSelena, Fedra lubią tę wiadomość