plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska im mniej myslisz tym lepiej odgon te czarne mysli wszytsko bedzie dobrze. ja pamiętam swoja pierwsza ciąze zaraz po serduszkach juz wiedziałm ze jestm w ciazy test to tylko taka formalnośc była. potem gin i wszystko jakos tak dobrze szło.
Muska, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc. Dobre nowiny przeplataja sie z gorszymi, ach to zycie!
Musia super ze drugi test potwierdzil ciąze, bedzie dobrze! a tym co beda chcieli Ci polewac moze mow ze jestes chora, albo bierzesz jakies leki ktorych nie wolno łączyc z %.
Muzi moja kochana ty to masz przeboje z tymi cyklami, poradzilabym idz do lekarza, niech to naprostuje, przeciez wiele kobiet ma problem z owulkami, ale idzie je przywrócic, cykle ustabilizowac... ale wiem ze ty juz u niejednego bylas... mi tez przychodzi na mysl clo...
Sylwia trzymam kciuki by z tymi wynikami m nie bylo tak zle... pofaszeruj go salfazinem, wit. C.... czy on pali? pije czesto? niech komputera/laptopa nie trzyma na kolanach, telefon jak najrzadziej w kieszeni... nie podgrezwa foteli w aucie... ograniczy gorące kąpiele... hmm
dziewczyny wasze dzieciaki duze bedą, a moja sie zapowiada na malutką. Zobaczymy jak to ostatecznie bedzie.
Rucia Leos jest slodziutki! jak sobie jęczy
Kaja ja zaczelam kompletowac wyprawke od ok 15 tygodnia. Wypisalismy co trzeba kupic i co miesiac kupowalismy, tak by na raz nie bylo masakry... a wyszlo za wszystko kilka tysiecy, wiec to tylko sie wydaje ze niewiele trzeba
No trzymam kciuki za kolejną zieloną krope!! jest teraz kilka kandydatek, musi ktorejs sie udac, no musi!Strażaczka90, Fedra, Ilona, Blondi22, Rucia, Spero, aisa, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Sylwia jesteś?
Mam ważne pytanie, pamiętasz jak wychodził Ci bardzo wysoki progesteron? Jak tłumaczył to gin? Czy przy stymulacji może się tak podnosić? Czy to zafałszowany wynik czy jak to rozumieć? Może podał Ci jakieś normy? A może powiedział, że to nie wyznacznik ciąży jak jest wysoko....czy możesz mi odpowiedziec na pytanie?
Buziaki...pisałabym sms-a ale tu lepiej się pisze....buziaki
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
a ja mam okropne problemy ze snem... co druga noc nie przespana brrrrrrrrrrrrrrr, tej nocy zasnelam o 1, a obudzilam sie o 4... poszlam zjesc, wypic herbate i udalo sie przymknąc oko spowrotem o 7! masakra.
Wosebko ja raczej nie bede prala koldry, poduszek... tylko poszewki. Koldre i poduszke wywietrze na tym mrozie co jest
A poza tym i tak na początku dziecko nie uzywa koldry, a z pewnoscią poduszki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 11:35
Strażaczka90, Fedra, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:a ja mam okropne problemy ze snem... co druga noc nie przespana brrrrrrrrrrrrrrr, tej nocy zasnelam o 1, a obudzilam sie o 4... poszlam zjesc, wypic herbate i udalo sie przymknąc oko spowrotem o 7! masakra.
Wosebko ja raczej nie bede prala koldry, poduszek... tylko poszewki.zrobie tak jak mi teściowa radzi
Strażaczka90, Fedra, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Plemniczko na clo nie można byc ciągle, a ja chcę przywrócić owulki na stałe...nawet jak zajdę, to co potem? Znów kiepskie samopoczucie? Nie chcę tego właśnie...będę walczyć naturalnymi metodami a jak już skapituluję, to się wezmę za clo, tylko po clo nie zostanie mi juz nic w zanadrzu a na insemi albo in vitro się na 100% nie zdecyduję...to jest pewne. Nie wiem czy mnie zrozumiałyście....
Na początku i owszem...chciałam ciąży, teraz też chcę zajść ale najbardziej chcę normalnych cykli, fajnych owulek itd.
W przyszłym cyklu dalej dieta, bo u mnie waga może mocno blokować owulację...i żadne leki mogą nie pomagać więc po co je stosować jak i tak nic z tego?
Wezmę dalej metformax i dołączę izoflawony sojowe...jak w tym cyklu nie ruszy z kopyta, to tylko będę walczyć z kilogramami...
To jedyne co mogę zrobić, dystans do mojej słoniowatości nie pomaga mi w wyregulowaniu hormonów....Kocham Was
plemniczka, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:Akurat czytam.raporty robie i w miedYczasie podpatruje ovu.Pierwsza.zaczynam sie bac.chyba uwierze jak obacze na usg.bije se teraz o wszystko.czy na pewno jest,czy nie pozamaciczna,czy bedzie zdrowo rosnac,same pytania.o matko z ojcem.szlaenstwo jakies.i jeszcze niemoznosc mowienia o tym wsYstkim wokolo.jak to przezyc?w ogole w weekend jedziemy do znajonych na impreze,potem do cgrzestnego m w odwiedziny.na oewno beda nas poic roznymi nalewkami.jak odmawiac zeby nikt nie skumal?
powiedz ze jesteś chora i bierzesz antybiotyk to działa
i naturalne jest zę masz obawy jak pójdziesz w poniedziałek do gina niech oprócz bety przepisze ci skierowanie na progesteron ja się będę przy tym upierać więc dla mojego świętego spokoju bardzo Cię prosze zebyś o tym nie zapomniałaMuska, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:Aha i wyszlo jeszcze mojemu w badaniach ze jego plemniki sie zlepiaja.zarejestrowal sie na 13grudnia na komputerowe badanie nasienia i dokladniejsze.
czyli lepkość wyszła dodatnia tak?
Sylwia czy ty mi przesyłałaś wyniki Twojego z tego badania ale wszystkie parametry bo tego wszystkiego juz tak dużo musze ogarniać ze nie apmiętam...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A'propo LoweLka...:
Jaś jedzie na rowerku i mówi:
-Lowelku jedź - rowerek jedzie
-Lowelku stój - rowerek zatrzymuje się.
Dojeżdża do skrzyżowani. Jest czerwone światło i Jaś mówi
-Lowelku stój!
Przechodzi starsza pani i mówi:
-Taki duży chłopiec a nie umie powiedzieć „R”
A Jasiu na to:
-Spierd**** stara kur**, a ty lowelku jedź
[uwielbiam ten dowcip]AGA 30, Fedra, Strażaczka90, Kaja, Ilona, Muska, Blondi22, Spero, aisa, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Za wysoki progesteron który przekracza normy jakie sa wyznaczone dla fazy lutealnej nie jest dobry jak dobrze pamiętam nie dochodzi wtedy do pęknięcia pęcherzyka - oczywiście jeśli czegos nie pokręciłam...
Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Gunia wrote:A'propo LoweLka...:
Jaś jedzie na rowerku i mówi:
-Lowelku jedź - rowerek jedzie
-Lowelku stój - rowerek zatrzymuje się.
Dojeżdża do skrzyżowani. Jest czerwone światło i Jaś mówi
-Lowelku stój!
Przechodzi starsza pani i mówi:
-Taki duży chłopiec a nie umie powiedzieć „R”
A Jasiu na to:
-Spierd**** stara kur**, a ty lowelku jedź
[uwielbiam ten dowcip] -
Cześć Dziewczyny mnie dzisiaj będzie mniej chociaż już mnie ta data nie dołuje to jednak jest mi smutno bo dzisiaj mija kolejny miesiac już 5 [*]... jak to mówią człowiek się godzi z tym co zycie przynosi ale nigdy nie zapomina...
miłego dnia KochaneStrażaczka90 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Cześć Dziewczyny mnie dzisiaj będzie mniej chociaż już mnie ta data nie dołuje to jednak jest mi smutno bo dzisiaj mija kolejny miesiac już 5 [*]... jak to mówią człowiek się godzi z tym co zycie przynosi ale nigdy nie zapomina...
miłego dnia Kochane
Już 400lajkow dziękuję Wam Sloneczka Moje:*Fedra, Ilona lubią tę wiadomość