X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ja tez tulam:'(

Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Fedra napisalam wyniki na forum a wczoraj doczytalam jeszcze ze sie zlepiaja-gin tez to mowil ale zapomnialam napisac wtedy

Kochana na zlepianie się plemników najlepiej podawaj swojemu wit C w dawce 1000 mg i wit E w dawce 500 mg dziennie powinno pomóc, oczywiście do tego salfazin lub androvit i to zaczełabym mu podawać od razu jeszcze przed zrobieniem kolejnego badania...

jak będziesz miała wyniki to śli do mnie zobaczymy co tam się w nich kryje :)

mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Dziewczyny jesteście Kochane :*

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra tulamy i sciskamy mocno

Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra kupione zostaly witaminki i je lyka od 3dni i do tego jeszcze kwas foliowy mu zapodalam

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia dobrze że twój luby sam bez problemu poszedł do lekarza bo nie każdy facet dopuszcza myśli że on może mieć problem teraz już wiesz gdzie trzeba leczyć ja jestem dobrej myśli twojego m podlecza i się da .....

Fedra, Strażaczka90, a-koczek, AGA 30, aisa, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo dawno temu poklucilam się i to ostro z mojej przyjaciółki mężem o był zdania że główny problem to kobieta i nie wytrzymalam i sama mu przytoczył jego problem i po kilku godzinach doszedł do wniosku że źle myślał i sam poszedł na leczenie i dziś mają dwójkę cudownych szkrabow .....

Strażaczka90, Fedra, a-koczek, aisa, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa jeszcze mój kochany kuzyn w wieku 25 lat miał swinke i miał tak zapalone dwa jaderka że jak go wiozlam do szpitala jeczal z bólu przy małych skretach kierownicy a nie wspomnę dziury przy szpitalu no i uratowali co się dało i też w stu procentach nie był pewny czy będzie tatą ale jest w noc poslubna zbroili córkę hihi a teraz czeka na drugą córkę :-)

Fedra, Strażaczka90, a-koczek, aisa, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Rucia , Mauysia i inne kobitki kiedy kupowalyscie ciuszki i inne akcesoria oraz wyprawke do szpitala ?
    ja w polowie ciazy zaczelam kupowac ubranka a rzeczy do torby do szpitala kupiłam ostatnio w sobote i mam juz prawie wszystko spakowane ;)

Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na sekundkę, ze spaceru z młodzianem.

Kaju, ja chyba zaczęłam kompletowac wszystko jakoś w 3 trymestrze, z lenistwa. A ciuszków nawet nie musiałam kupować :)

Wosebko, tak jak Plemniczka , sugeruję żebyś na razie (pierwszy rok?) zrezygnowała z poduszki dla Kacpiego.

Muska, gratuluję pozytywa :) Teraz jeszcze betka i chyba mąż uwierzy, hm? :)

Na wszelki wypadek już teraz życzę Wam milego weekendu!

Fedra, AGA 30, Muska, aisa, Kfjatus, Dodi, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej dziewczynki :)
    Musia jeszcze raz gratuluje :) super :) teraz sie coś ruszy mam nadzieje :)
    Rucia Leoś jest taki słodziutki :) przystojniaczek mały:) musisz być dumna z syna :)
    Kaja co do wyprawki to ja zaczęłam tak kolo 20 tc :) powoli kupować żeby potem nie było wszystko na raz :) zostało nam jeszcze kilka drobnych rzeczy :) a i wózek :) ale to babcia obiecała pod choinke dla Kacperka :)
    Aha i mam pytanie do mam :) czy prałyście też wypełnienie podusi i kołderki do łóżeczka ? czy wystarczy wyprać samą pościel a wypełnienia porządnie wywietrzyć ? bo tak mi teściowa radzi...
    ja mam po kubusiu kolderke i poduszeczke to wypralam ale nowej raczej nie trzeba wystarczy wywietrzyc

a.png
    a.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem jakaś zmęczona:( rano mnie mdliło;/ ale tylko przez chwile...wczoraj też mnie mdliło ;/i dlaczego? sama nie wiem...może to jelitówka;/ !!!!nie nie tylko nie to;/ czekam wlaśnie na M i jedziemy na zakupy...muszę parę ciuchów kupić i testy owu:)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    czesc. Dobre nowiny przeplataja sie z gorszymi, ach to zycie!
    Musia super ze drugi test potwierdzil ciąze, bedzie dobrze! a tym co beda chcieli Ci polewac moze mow ze jestes chora, albo bierzesz jakies leki ktorych nie wolno łączyc z %.

Muzi moja kochana ty to masz przeboje z tymi cyklami :(, poradzilabym idz do lekarza, niech to naprostuje, przeciez wiele kobiet ma problem z owulkami, ale idzie je przywrócic, cykle ustabilizowac... ale wiem ze ty juz u niejednego bylas... mi tez przychodzi na mysl clo...

Sylwia trzymam kciuki by z tymi wynikami m nie bylo tak zle... pofaszeruj go salfazinem, wit. C.... czy on pali? pije czesto? niech komputera/laptopa nie trzyma na kolanach, telefon jak najrzadziej w kieszeni... nie podgrezwa foteli w aucie... ograniczy gorące kąpiele... hmm

dziewczyny wasze dzieciaki duze bedą, a moja sie zapowiada na malutką. Zobaczymy jak to ostatecznie bedzie.

Rucia Leos jest slodziutki! jak sobie jęczy :)

Kaja ja zaczelam kompletowac wyprawke od ok 15 tygodnia. Wypisalismy co trzeba kupic i co miesiac kupowalismy, tak by na raz nie bylo masakry... a wyszlo za wszystko kilka tysiecy, wiec to tylko sie wydaje ze niewiele trzeba :)

No trzymam kciuki za kolejną zieloną krope!! jest teraz kilka kandydatek, musi ktorejs sie udac, no musi!
    a tak z ciekawosci jakie twoja malutka miala wymiay na usg ?

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja tylko na sekundkę, ze spaceru z młodzianem.

Kaju, ja chyba zaczęłam kompletowac wszystko jakoś w 3 trymestrze, z lenistwa. A ciuszków nawet nie musiałam kupować :)

Wosebko, tak jak Plemniczka , sugeruję żebyś na razie (pierwszy rok?) zrezygnowała z poduszki dla Kacpiego.

Muska, gratuluję pozytywa :) Teraz jeszcze betka i chyba mąż uwierzy, hm? :)

Na wszelki wypadek już teraz życzę Wam milego weekendu!
    ja mam poduszke ale taka płaska i dluga ze kubusia na niej nosilam na leząco bo sie na niej miescil i mial pod głowka ale praktycznie nic nie byla wyzej. taka normalna podusie mial kolo 2 lat dopiero

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra tulam ;***

Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja mam poduszke ale taka płaska i dluga ze kubusia na niej nosilam na leząco bo sie na niej miescil i mial pod głowka ale praktycznie nic nie byla wyzej. taka normalna podusie mial kolo 2 lat dopiero
    Moja podusia też jest taka :)

mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra :) i ja tulam :*

Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w 40 stopniach aby tylko przepłukać
    Selena wrote:
    Koczku a w jakiej dokładnie ? :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko o praniu to ja mówiłam uzywanej nie nowej. Bo zapomniałam dodać ze ja po swoim chrzesniaku odziedziczylam pierwsza pościel dlatego prałam. pózniej jak kupiłam tą wyższa to tylko wietrzyłam

Selena, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki!!!

wpadam na chwilę sie przywitać, choć Tymuś nawet na to mi teraz nie pozwala...bo possał cycy i nie śpi a to za sprawą starszego(nierozumnego) brata i brata ciotecznego. No te dzieciaki mnie doprowadzają do szału bo nic nie rozumieją,ze to małe dziecko i potrzebuje spokoju.Co mały zasnie to Ci zaczynają skakać i swoje glupie zabawy wymyślać. To dziecko się płoszy :(.
    Brak mi sił do starszego naprawdę. A ja nawał pokarmu opanowałam :). Za radą naszej Ruci oczywiscie :). Zostały tylko bolesne i pogryzione sutki. Ale teraz już dam radę :). Oby piersi produkowały tyle mleczka ile potrzeba Tymciowi.
    Jeszcze dziś będę chciała wstawić zdjecia - jeszcze mam nie zgrane na komputer.
    przepraszam musze konczyć bo mały wzywa.Odezwę się wieczorem jak będzie mozliwość.Buziaki dla wszystkich:)

Strażaczka90, Fedra, kiti, mauysia, AGA 30, Sandraa, Rucia, Selena, Muska, jeju, Blondi22, Spero, aisa, Effcia28, Kfjatus, a-koczek, Dodi, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
‹‹ 4634 4635 4636 4637 4638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ