plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Dzień Dobry
z okazji Mikołajek życzę Wam żeby Mikołaj jeśli nie zdazył przynieść Wam upragnionych dwóch kresek na teście to niech chociaż zostawi zapowiedź ze w najbliższym czasie właśnie taki prezent otrzymacie...
trzymajcie się ciepło i nie puszczajcie zeby orkan Was nie zwiał bo gdzie Was będę potem szukać ale swoje wszystkie @ możecie wystawić na porwanieSelena, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, a-koczek, AGA 30, Kfjatus, aisa, kiti, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry
Nadal myślę o Kfjatku i jego "przeziębieniu"... Oraz o tym, żeby to wcale nie było przeziębienie... Okaże się na dniach!
Ja dziś musiałam wstać wcześnie tzn o siódmej (szliśmy z Heniem do tzw. behawiorystki żeby podpowiedziała nam co mamy z nim zrobić, żeby tyle nie płakał) i teraz zamykają mi się oczy... A Młody śpi w domu w foteliku samochodowym, bo pewnie obudziłby się przy przenosinach.
Aaa Kfjatus - napisałam Ci priva
Całusy piątkowe dla Was!Fedra, jeju, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, AGA 30, Spero, Kfjatus, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
udanych Mikołajek Wam życze
Za oknem niezbyt miło...a ja dzis miałam pobudke o 6 ....szłam do pracy zanieść zwolnienie:) jechałam z kolegą bo nie chciało mi sie iść w ten wiatrpoplotkowałam troche z koleżankami
i pogadałam z kadrową jak to u nas jest z tym macierzyńskim
i ubezpieczeniem dziecka
teraz sobie odpoczywam
Aha na wizycie wszystko okszyjka długa i zamknięta
polip bez zmian
najważniejsze że spokojnie siedzi
ważyłam sie ulekarza..i kurna...dalej waga w tym samym miejscu....wychodzi na to że od początku przytyłam 8 kg...a od pażdziernika ani grama.....noale najważniejsze że Kacpi dobrze się rozwija
następna wizyta 2 stycznia..a myślałąm że teraz będą częsciej...a i mam terazprzed wizytą zrobic wymaz na GBS..
miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 11:54
jeju, magdzia26, mauysia, Gunia, Strażaczka90, Pismak, Fedra, AGA 30, Spero, Kfjatus, Dodi, aisa, kiti lubią tę wiadomość
-
Selenka dobrze, że wszystko fajnie...słusznie, że pojechalaś z kolegą...dbasz o Was pięnie, to i Kacpi pięknie rośnie i się rozwija...u nas już wieje solidnie, w domu bezpiecznie....byłam przed chwilą pod drzewkami ale mus to mus... kurzyska pojadły i pranie powiesiłam...idę robić bombeczki...
magdzia26, mauysia, Selena, Strażaczka90, Fedra, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Selenka dobrze, że wszystko fajnie...słusznie, że pojechalaś z kolegą...dbasz o Was pięnie, to i Kacpi pięknie rośnie i się rozwija...u nas już wieje solidnie, w domu bezpiecznie....byłam przed chwilą pod drzewkami ale mus to mus... kurzyska pojadły i pranie powiesiłam...idę robić bombeczki...
akurat kierowca z pracy jechał na miasto to sie z nim zabrałam
potem szybko na zakupy poszłam i teraz nigdzie nie wychodze
za zimno....
Jeju Twoje bombeczki też fajniutkiea m strasznie sie podoba ta co mamy od Agi
bo jest w barwach naszego klubu z miasta
mauysia, Strażaczka90, magdzia26, jeju, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kochane z okazji Mikołajek życzę Wam przecudownego dnia i spełnienia tego najskrytszego marzenia a Tym co mają już upragnione pociechy niech zdrowo rosną
U mnie wieje masakrycznieSelena, magdzia26, jeju, mauysia, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Spero, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ubieram się na pocztę
M. mnie zawiezie, powiedział, że jak wsiądę na skuter w taka pogodę, to da mi popalić jak wrócę...dzis na noc idzie do pracy -pogotowie chyba z powodu wiatru.....u la la ale się Ksawcio rozkręca....Aguś jak tam u Was?
Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Mauysia widzę już na bieżąco jest
Fajnie, że Cię widać wśród nas
Całus dla Leo i Heniusia
Mały jeszcze śpi, więc korzystam. Ale trwa to już za długo, więc spodziewam się, że zaraz H otworzy swoje ślipiamagdzia26, Fedra, Strażaczka90, Spero, Kfjatus, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Madzia bo to krzyżówka z takim misowatym jest ona ciepła nie lubi tylko śnieg szaleje teraz na dworze szczeka na spadający snieg i skacze po zapach śnieżnych na podwórku jak byś widziała moją minę jak ona dorastała ja tu wpatrzona w Labladora a tu taki misowaty kudlaty.....
Strażaczka90, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Moja Czarnulka no Golden Redriwer ale czarna maść!!!!
dla ścisłości goldeny nie sa czarne chyba ze to flat ale flat to nie golden ale z rodziny retriverówStrażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Madzia hihi spr w papierach bo to właśnie nowofunland z tym Golden Redriwer wlascielka sie przyznała ze mnie oszukała bo miała tych małych 8 i ta była ostatnia już nie miałam sumienia tego kudlacza zostawić
Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość